KEON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.760.118

Publication

13/05/2013
ÿþs. Mod Wald 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

vs

aar

Belt

Staal

~ rlraaroulqd ter fjriifis del rechtbank V. koaphundol tv TONGEREN

2 9 -0/ÏW 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KEON

(verkort) :

33. 14e ,11

Biltarguntifrhet`Betgfsctt Staatsbtact=13t65/Z013 _ Aiïnëxës dü Mónifënr"bëlgë

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruinderweg 55, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie, verleden voor geassocieerd notaris Ilse Verdonck, te Maasmechelen op 25 april 2013 dat door de hierna vermelde personen, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

AANWIJZING VAN DE VENNOTEN

1/ ONAN Kenan, rijksregistemummer 63.09.27 023-68, geboren te Yunusemra (Turkije) op zevenentwintig' september negentienhonderd drieënzestig, thans ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke; samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3630 Maasmechelen, Kruindersweg 55; en

2/ONAN Kemâl, rijksregistemummer 70.04.26 039-97, geboren te Genk op zesentwintig april, negentienhonderd zeventig, echtgenoot van VAN WEYNSBERGHE Anica Erica, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Langstraat 42 bus E000 hebben een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de" benaming "KEON", opgericht.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Kruindersweg 55.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, aile verrichtingen die, algemeen genomen op één of andere wijze verband houden met het uitvoeren van de volgende activiteiten

-onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van hulpvoedingssystemen, van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, van elektrische verwarmingsinstallaties, van liften en roltrappen, van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, van antennes en bliksemafleiders;

-De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van bánketten, feestelijkheden en de; verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme° gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees  en viswaren, ijs en rookwaren en aile aanverwante artikelen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten: verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen' toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en' onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming,' financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende i handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken,

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of; vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden; door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook., De vennootschap kan ook beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en alle andere roerende= beleggingsinstrumenten van welke aard ook,

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur b A. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

BEDRAG MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ) is volledig geplaatst, Het is verdeeld in honderd (100.) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Het kapitaal is volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ).

SAMENSTELLING KAPITAAL

-ONAN Kenan voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ) volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met vijftig (50).

-ONAN Kemâl voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van negenduizend driehonderd euro (9.300,00 ¬ ) volstort ten bedrage van drieduizend honderd euro (3.100,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij vijftig (50) aandelen bekomt, met volgnummers éénenvijftig (51) tot en met honderd (100).

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, a! dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt. Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde

regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hiernavermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BENOEMING ZAAKVOERDER

Tot zaakvoerders zijn benoemd:

- ONAN Kenan, wonende te 3630 Maasmechelen, Kruindersweg 55 ;

- ONAN Kemâl, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Langstraat 42 bus E000.

Alhoewel deze zaakvoerders in de oprichtingsakte worden benoemd, zijn zij benoemd voor onbepaalde duur en kan hun opdracht door de algemene vergadering, beslissende met gewone meerderheid van stemmen worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerder ONAN Kenan is onbezoldigd en het mandaat van zaakvoerder ONAN Kemâl is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

RESERVE, WINSTVERDELING.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

I Yogr-behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij fièt liè1 i Ii Staatsblad -13/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, Is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

VEREFFENING.

JAARVERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om zestien uur (16.00 u.), op de derde zaterdag van de maand mei; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om zestien uur (16.00 u.) op de volgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar,

Het eerste boekjaar begint op 25 april 2013 en eindigt op 31 december tweeduizend 2013, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 1 januari 2013 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de , vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel gevestigd heeft, overeenkomstig artikel 2§4 van het Wetboek van Vennootschappen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, uitsluitend dienend voor de neerlegging ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel voor registratie.

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/04/2015
ÿþe

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

707nK.7,ia 71,~ri ~.

V, koophig11L{?f1 ~iFTI~'lÿl~'~, I[i ,tlÛ~ I~~rltJrfw~ï

fi 9 -Oit- n15

Oe gr;eriffie

Oridernemingsnr : 0533 760 118

Benaming

(voluit) : KEON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruindersweg 55, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag - benoeming & zetelverplaatsting

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap op datum van 0110412014, blijkt het volgende:

- de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar Breitwater straat 13 bus A, te 3630 Maasmechelen.

- het ontslag van dhr ONAN Kenan, NN 63.09.27-023-6B werd aanvaard per 31/03/2015.

- dhr. ONAN Emre, NN 85.11.22-109-26, werd met ingang van 0110412015 benoemd tot zaakvoerder.

Getekend,

ONAN Kemal

2 A{iiiviefL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/04/2015
ÿþ Mod POF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- ~

if~~cmrng1L,~-i bit F}rlif', r^ri-eb.,tzk

V irttpha!-(:+i1 n

IIIIIIII111.111X1,1,!11,11111111111

Griffie

Ondernemingsnr : 0533.760.118

Benaming (voluit): KEON

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3630 Maasmechelen, Kruindersweg 55

(volledig adres)

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering opgemaakt voor geassocieerd notaris Ilse Verdonck te Maasmechelen op 27 maart 2015, ter registratie aangeboden op 31 maart 2015 en waarvan het registratierelaas nog niet ter beschikking is, blijkt dat de volgende beslissingen genomen werden:

Eerste beslissing  Wijziging van het doel

a) De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder van 26 maart 2015 aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014,

De vennoten erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging aan het doel van volgende

tekst:

"- de uitbating van een bedrijf bestaande uit de aan- en verkoop van nieuwe en occasie landbouwvoertuigen,

industriële machines, vrachtwagens, autovoertuigen, moto's en bromfietsen, de handel in wisselstukken,

brandstoffen en banden en alle artikels bestemd voor motorvoertuigen, dit zowel als groothandel en als

kleinhandel,

- Slepen van allerhande voertuigen en het terug rijvaardig maken van deze voertuigen: hulpverlening bij pech

onderweg.

- Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

- Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, handel, verhuur en leasing van nieuwe en tweedehandse transportmiddelen

en investeringsgoederen.

- Het uitvoeren van alle onderhouds- en herstellingswerken van en/of aan voertuigen en motoren, in de ruimste

zin."

Tweede beslissing - Aanpassing van de statuten aan het hogergenomen besluit:

De statuten worden als volgt aangepast aan het hogergenomen besluit:

- ArtikeI vier van de statuten luidt voortaan als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel zowel in BeIgië als in het buitenland, alle verrichtingen die, algemeen genomen

op één of andere wijze verband houden met het uitvoeren van de volgende activiteiten:

- onderneming voor de installatie van elektrische bedrading en toebehoren, van huipvoedingssystemen, van de

bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen, van elektrische verwarmingsinstallaties, van liften en

roltrappen, van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, van antennes en bliksemafleiders;

- de uitbating van een bedrijf bestaande uit de aan- en verkoop van nieuwe en occasie landbouwvoertuigen,

industriële machines, vrachtwagens, autovoertuigen, moto's en bromfietsen, de handel in wisselstukken,

brandstoffen en banden en alle artikels bestemd voor motorvoertuigen, dit zowel als groothandel en als

kleinhandel.

- Slepen van allerhande voertuigen en het terug rijvaardig maken van deze voertuigen: hulpverlening bij pech

onderweg.

- Het uitoefenen van allerhande technische taken en het uitvoeren van allerhande materiële werken.

- Aankoop, verkoop, invoer, uitvoer, handel, verhuur en Ieasing van nieuwe en tweedehandse transportmiddelen

door-.ehouden aan het Luik B - vervolg

 i Igisch Staatsblad

en investeringsgoederen.

- Het uitvoeren van alle onderhouds- en herstellingswerken van en/of aan voertuigen en motoren, in de ruimste zin.

- De uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees  en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal door aIIe middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven. Deze deelneming kan geschieden door inschrijving op of overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze dan ook. De vennootschap kan ook beleggen of herbeleggen in aandelen, obligaties en alle andere roerende beleggingsinstrumenten van welke aard ook.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Derde Beslissing - Volmacht voor coördinatie van de statuten:

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. Vierde Beslissing - Machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissing.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris lise VERDONCK.

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte.



Bijlagen bij het Belgisch St

19/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.05.2015, NGL 12.10.2015 15647-0387-013
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.05.2016, NGL 29.09.2016 16645-0014-011

Coordonnées
KEON

Adresse
BREITWATER STRAAT 13, BUS A 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande