KERASUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KERASUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 632.735.651

Publication

29/06/2015
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

waren, algemene voedingswaren, vers of geconserveerd in blik, gedroogd, diepgevroren of op welke andere manier ook, en al wat verband houdt met deze activiteit;

- groot- en kleinhandel in huishoudelijke artikelen en in producten van tabaksnijverheid (sigaren, sigaretten, tabak en rookartikelen), van de ledernijverheid, van de textiel- en kledingnijverheid, aardewerknijverheid, porseleinnijverheid, houtnijverheid en de glasnijverheid;

- groot- en kleinhandel in schoonheidsproducten en toiletartikelen;

- groot- en kleinhandel van juwelen, sierraden, goud en oud goud, zilver en andere edele metalen, edelstenen;

- het ontwerpen, repareren, vervaardigen en taxeren van juwelen, sierraden, edelstenen en edele metalen;

- in- en uitvoer, verpakking en productie, vervoer voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onder dit doel opgesomde voorwerpen en materialen;

- waarnemen van mandaten als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen en verenigingen.

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

Zij mag overgaan tot alle nijverheidsverrichtingen, handelszaken en verhandelingen van financiële, roerende of onroerende aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken of nastreven.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland,op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland,die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband staat met het hare.

** kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen. Dit bedrag werd voorafgaand de oprichting gestort in geld op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, bij het ING kantoor te Heusden (Limburg).

** boekjaar : van 01 januari tot 31 december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van de expeditie van deze oprichtingsakte tot en met 31 december 2016;

** jaarvergadering : elke laatste vrijdag van de maand mei om 20.00 uur, en voor het eerst in het jaar 2017;

** reserves, winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap, waarop jaarlijks tenminste één/twintigste wordt voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit één/tiende van het kapitaal bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de beperkingen voorzien in het wetboek van vennootschappen. ** zaakvoerders : de oprichters benoemen tot gewone of niet-statutaire zaakvoerder, voor onbeperkte duur, vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid:

- de heer KAYA Murat;

- mevrouw KAYA Saadet;

beiden voornoemd, die elk heeft bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is en verklaarden de hem verleende opdracht te aanvaarden.

** externe vertegenwoordigingsbevoegdheid : De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

** bijzondere volmacht : de oprichters hebben in de oprichtingsakte volmacht gegeven aan boekhoudkantoor A-Fisc bv bvba te 1050 Brussel, Louizalaan 523, vertegenwoordigd door de heer Marco Goossens, met macht van indeplaatsstelling, om alle documenten te tekenen, teneinde alle formaliteiten te vervullen nodig of nuttig naar aanleiding van de oprichting van de BVBA, bij de diensten van het rechtspersonenregister en/of de kruispuntbank, en bij alle fiscale en administratieve diensten.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Paul Boesmans te Koersel

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Coordonnées
KERASUS

Adresse
WEG NAAR AS 54 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande