KHISIA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KHISIA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.633.910

Publication

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 17.07.2013 13317-0193-013
08/02/2013
ÿþ"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ma 2.0

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*130 9399"

be a B st

V

1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

Z 9 JAM,

~3~3

SSEL1

Ondernemingsnr : 0825.633.910

Benaming

(voluit) : KHISIA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willekensmolenstraat9l b 10 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Ontslag benoeming zaakvoerders - wijzigen maatschappelijke zetel

Verslag van de algemene vergadering dd 24.09.2012

De vergadering beslist om het ontslag van SANDER Marinus en VAN WIJK Natascha ,als zaakvoerder te laten ingaan op 31.12.2010.

De benoeming van WAGEMAEKERS Carl Steenvoordestraat 41 te 1741 Ternat vangt aan op 01.01.2011. Deze beslissing verangt de eerdere beslissing..

Carl Wagemaekers zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

22/01/2013
ÿþ3

(h1

Voor-

behoude aan het Belgiscl

Staatsbh

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

0 8 JAN. 2013

te HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0825.633.910

Benaming

(voluit) : KHISIA

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Willekensmolenstraat9l b 10 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Ontslag benoeming zaakvoerders - wijzigen maatschappelijke zetel

Verslag van de algemene vergadering dd 24.092012

De vergadering beslist om het ontslag van SANDER Marinus en VAN WIJK Natascha ,als zaakvoerder te laten ingaan op 31.122010.

De benoeming van WAGEMAEKERS Cari Steenvoordestraat 41 te 1741 Temat vangt aan op 01.01.2011. Deze beslissing verangt de eerdere beslissing..

Carl Wagemaekers

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.06.2012, NGL 31.08.2012 12529-0566-013
01/04/2011
ÿþ mod 2.1





DWJI1r S In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIIIR~R~I YIIRI~~d~NR

*11049540

Neergelegd ter griffie van de Red rtheidt van iYoaphazdsa te »werpen,

Griffie 2 2 SART 2011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondememingsnr : 0825.633.910

Benaming : Khisia

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Reebokdreef 3

2900 Schoten

Onderwerp akte :ZETELVERPLAATSING - VASTSTELLING UITBATINGSZETEL - WIJZIGING DOEL - AANPASSING STATUTEN AAN VIGERENDE WETGEVING

Uittreksel afgeleverd v6c r registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen

Uit een akte van een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris te Antwerpen op 17 maart 2011, blijkt dat:

1. de maatschappelijke zetel werd met ingang op 17 maart 2011 overgebracht naar 3500 Hasselt, Willekensmolenstraat 91 bus 10.

2. Het doel van de vennootschap werd gewijzigd zodat artikel 3 der statuten voortaan als volgt luidt:

'Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doei:

- Aankoop, verkoop, verhuur, beheer, uitbating, verfraaiing, aanpassingen, verbeteringen, opdelingen,

beveiliging, ecologische optimalisatie, flexibele invullingen, ter beschikking stellingen voor korte of langere; termijnen, exploitatie van onroerende goederen en de bijhorende roerende goederen, wereldwijd, zowel naar' particulieren als naar ondernemingen toe.

- De import en export van, de groot- en kleinhandel in, de huur en verhuur van en de handelsbemiddeling in alle rollend materieel en motorvoertuigen, zowel nieuwe als tweedehandse, inclusief: auto's, bestelwagens, camions, trailers, motorhomes, caravans, boten, pleziervaartuigen, motors, brommers en fietsen evenals van al hun onderdelen, benodigdheden en toebehoren en in het algemeen van alle producten, benodigdheden en grondstoffen die verband houden met voormelde activiteiten alsook het vervoeren van allee, voormelde zaken en daarmee verband houdende producten en materialen en materieel; inclusief het onderhoud'. van voormelde goederen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als. vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen,.: groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van. het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Zij mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

3. De regeling inzake de overdracht en overgang van aandelen (met inbegrip regeling voorkooprecht) (met inbegrip regeling inzake prijsbepaling) werd gewijzigd en artikel 8 der statuten luidt voortaan als volgt: "Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden noch overgaan wegens overlijden dan met schriftelijke toestemming van tenminste de helft van de vennoten in het bezit van tenminste drie vierden van het kapitaal, na aftrek van de rechten verbonden aan de aandelen, waarvan de afstand of overgang is voorgesteld of medegedeeld.

Deze schriftelijke toestemming is niet vereist bij overdracht of overgang tussen vennoten, echtgenoten of bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn.

De vennoten genieten van een voorkooprecht tot overname van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige jaarvergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experts aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waar, de zetel van de vennootschap gevestigd is; waardevaststelling die imperatief zal gelden als basis voor de; overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

mcd 2.1

Dit voorkooprecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de_andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; de mededeling van het gebruikmaken van het voorkooprecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandidaat-afstanddoener binnen de drie maanden na de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is.

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en in voorkomend geval de prijs.

Gezegd voorkooprecht tot overname bestaat niet bij overdracht of overgang tussen vennoten, echtgenoten of bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte neerdalende lijn."

4. De toelatingsvoorwaarden tot algemene vergaderingen werden vastgesteld en achteraan artikel 12 werd volgende alinea toegevoegd:

"Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot de algemene vergaderingen en voor de uitoefening van het stemrecht."

5. De vergadering bevestigde en bekrachtigde voor zoveel als nodig het ontslag van de zaakvoerders:

1/ mevrouw vAN WIJK Natascha Bettina, geboren te Heemstede (Nederland) op 25 augustus 1977,

wonende te 3970 Leopoldsburg, Kerkhovenweg 49;

21 de heer SANDER Marinus Comelis, geboren te Amsterdam (Nederland) op 9 februari 1971, wonende

te 3970 Leopoldsburg, Kerkhovenweg 49;

door hen aangeboden en aanvaard door de bijzondere algemene vergadering de dato 8 januari 2011 en

gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 9 februari daarna onder nummer 20110209-21688.

6. De vergadering en de zaakvoerder bevestigden en bekrachtigden voor zoveel als nodig dat er een uitbatingzetel werd gevestigd te 2440 Geel, Antwerpseweg 55.

7. Er werd aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIDUCTO", rechtspersonenregister Antwerpen 0445.686.195, met zetel te Schoten, Reebokdreef 3, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer De Pauw Guy, en haar aangestelden, mandatarissen en lasthebbers, elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondememingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (Ondertek.)

Frank Liesse

Een geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

afschrift akte,

- verslag zaakvoerder,

- staat van actief en passief,

- gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

( ( Voor- behouden l'ati87di het i~ Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2011- Annexes du Moniteur belge

09/02/2011
ÿþ Nod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1I II II l llhI II IllI I I1J

*uoaisee~

Vo beho aan Belg Staat

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 S 11- 2011

FiASSEliriffie

Ondernemingsnr : 0825.833.910

Benaming

(voluit) : KHISIA

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kerkhovenweg 49 3970 Leopoldsburg

Onderwerp akte : Ontslag benoeming zaakvoerders -wijzigen maatschappelijke zetel

Verslag van de algemene vergadering dd 08.01.2011

De vergadering beslist het ontslag te aanvaarden van SANDER Marinus en VAN WIJK Natascha ,als

zaakVoerder.

in vervanging treedt WAGEMAEKERS Carl Steenvoordestraat 41 te 1741 Temat.

Tevens wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Reebokdreef 3 te 2900 Schoten.

De wijzigingen gaan in vanaf heden.

Cari Wagemaekers

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KHISIA

Adresse
WILLEKENSMOLENSTRAAT 91, BUS 10 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande