KIEWIT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KIEWIT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 412.998.284

Publication

12/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 12.11.2013, NGL 04.12.2013 13679-0589-013
01/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

099 35

Ondernemingsnr : 0412.998.284

Benaming

(voluit) : KIEWIT

(verkort) :

REC'AIBAivK VAN KOOPHML

2 0 -06~ 2513

ASSELT

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kempische Steenweg 455, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag statutaire zaakvoerder en benoeming niet-statutaire zaakvoerder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN RE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 JANUARI 2013 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Jozef Peeters als statutair zaakvoerder met ingang van 1 januari 2013.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de vergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe niet-statutaire zaakvoerder, met ingang van 1 januari 2013 en voor onbepaalde duur:

- JUPEEJO BVBA, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, BE 0437.469.208 RPR Hasselt, vaste vertegenwoordiger, de heer Jozef Peeters.

Voormeld mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend.

Voor eensluidende uittreksels

G

Jupeejo BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

Jozef Peeters

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/02/2013
ÿþti

r

(Lr 1 , - Mod Word 11.1

Lyiy~*( .r; " In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

a 5 -02- 2013

HASSELT

e

Voor-

behouder

aan het

Belgisch Staatsbia

I11111wu~uunm~~n~

1 0 179

Ondernemingsnr : 0412.998.284

Benaming

(voluit) : KIEWIT

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 455

(volledig adres)

Onderwerp akte : OMZETTING - DOELSWIJZIGING - ONTSLAG BESTUURDERS - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 21 december 2012, geregistreerd 9 bladen geen verzendingen te Hasselt op 2 januari 2013, boek 793 blad 79 vak 07. Ontvangen:vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur (get.) K. i3londeel.

Blijken de volgende beslissingen:

1/De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap, te weten acht miljoen frank (8.000.000 BEF), om te zetten in honderd achtennegentigduizend driehonderd veertien euro tweeëntachtig cent (198.314,82 EUR).

2/Lezing wordt gegeven van het verslag van de raad van bestuur over de voorgestelde afschaffing van de twee groepen aandelen met merkteken "A" véár het nummer en zonder lettermerkteken en over de voorgestelde afschaffing van de bijzondere rechten verbonden aan deze aandelen.

De vergadering beslist de twee groepen met merkteken"A" vóór het nummer en zonder lettermerkteken af te schaffen, alsook de bijzondere rechten verbonden aan deze aandelen,

3/De vergadering neemt kennis van het verslag van de raad van bestuur en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 30 september 2012, of ten laatste drie maanden vóór 21 december 2012.

Zij hoort tevens het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een cofperatieve vennootschap "AUDITAS BEDRIJFS-'REVISOREN", gevestigd te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 1 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Erik Van der Jeught, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 2000 Antwerpen, Schildersstraat 1 bus 3.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 3 december 2012, waarvan één exemplaar samen met een afschrift van deze akte neergelegd zal worden ter griffie, luiden als volgt:

"Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het netto-actief van de NV KIEWIT, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2012 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld.

Bij onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij omzetting van een vennootschap, werd in het kader van de vooropgestelde verrichting geen overwaardering van het netto-actief vastgesteld.

Het boekhoudkundig netto-actief volgens deze staat bedraagt 261.895,89 EUR en is 63.581,07 EUR niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 198.314,82 EUR, vermeld in de staat van activa en passiva.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik nuttig oordeel voor de informatie van de aandeelhouders en derden in het kader van de omzettingsverrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld in uitvoering van de mij toevertrouwde wettelijke opdracht en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend."

Na bespreking beslist de algemene vergadering met eenparige stemmen, dat de naamloze vennootschap "KIEWIT" wordt omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij toepassing van de Artikels 774 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zodat deze omzetting geen verandering brengt in de rechtspersoonlijkheid van de vennootschap die onder de nieuwe rechtsvorm blijft bestaan, met al haar actieve en passieve bestanddelen.

Deze omzetting geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap dat afgesloten werd op 30 september 2012, niets uitgezonderd noch voorbehouden,

Alle verrichtingen die sedert deze datum gedaan werden door de oude naamloze vennootschap, worden geacht verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt derhalve het nummer van de inschrijving in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder nummer 0412.998.284.

Gezien de vennootschap gewoon onder haar nieuwe vorm haar vroegere boekhoudkundige activiteit voortzet, zal zij de boekhouding gewoon laten voortlopen.

De aandelen van de nv worden thans formeel omgevormd in aandelen op naam van de nieuwe vennootschapsvorm; voor elk aandeel van de nv wordt één aandeel op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid toegekend aan de eigenaars van de aandelen.

Alle aandeelhouders van de vennootschap hebben op 9 december 2011 de raad van bestuur verzocht om hun aandelen om te zetten in aandelen op naam.

Ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 20 december 2011 werd hier gevolg aan gegeven zodat er reeds sedert voormelde datum geen toonderaandelen meer waren in onderhavige vennootschap.

Een uittreksel van de notulen van de raad van bestuur werd per aangetekend schrijven van 22 december 2011 verzonden naar alle aandeelhouders, waarbij het eigenlijke uittreksel tot omslag gevouwd werd en afgestempeld werd door de post waardoor deze beslissing semi-vaste datum heeft gekregen.

4/Het maatschappelijk doel wordt gewijzigd, zoals de tekst hiervan voorkomt als artikel drie van de statuten, hierna vermeld.

5/De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurders van:

1)mevrouw Ann PEETERS, wonend te 3590 Diepenbeek, Oude Baan 51;

2)mevrouw Joke PEETERS, wonend te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Markt 4;

3)de naamloze vennootschap "JUPEEJO", met zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107.

De kwijting voor hun bestuur vanaf 01 juli 2012 tot en met 21 december 2012 zal gegeven worden op de eerstvolgende algemene jaarvergadering.

6/ A)De vergadering heeft eenparig beslist te benoemen tot statutaire zaakvoerder voor onbepaalde tijd: de heer Jozef PEETERS, wonend te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, die aanvaardt.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering. B)Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

7/Ingevolge de voorgaande beslissingen, worden de statuten van de vennootschap in haar nieuwe vorm vastgesteld als volgt:

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: KIEWIT.

ZETEL: 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 455.

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel:

I.Bijzondere activiteiten

ANHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer de huurfinanciering aan derden, erfpacht- en opstalrechten, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, (ver)bouwen, onderhouden, (ver)huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, (ver)huur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

B/Het waarnemen van aile managementfuncties, bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

C/Het verlenen van advies, diensten, bijstand of leiding, in de ruimste zin, rechtstreeks of onrechtstreeks; het verlenen van aile dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van projecten, studies, expertises, consulting, technische of andere handelingen en raadgevingen op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel of op het vlak van de voedingsindustrie.

!/.Algemene activiteiten.

AIHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

C/Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven; zich borgstellen of haar aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

D/Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa,

E/Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

III.Algemene bepalingen.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, overal en op gelijk welke

manier alle roerende, onroerende, financiële, industriële of commerciële operaties verrichten rechtstreeks in

verband met haar maatschappelijk doe! of geschikt om bovenvermeld doel te begunstigen, te beschermen of uit

te breiden.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere

wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of

samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar

maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op

welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en

manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten

en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan

reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR EN AANVANG:

De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht als een personenvennootschap met beperkte

aansprakelijkheid op 12 februari 1973, voor een duur van dertig jaar.

Zij werd omgezet in een naamloze vennootschap bij akte verleden op 16 december 1982.

De duur werd omgezet in onbepaalde tijd ingevolge de wijzigingsakte verleden op 30 juni 1993.

De vennootschap werd terug omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij

akte verleden op 21 december 2012.

GEPLAATSTE KAPITAAL: 198.314,82 EUR, verdeeld in 4.142 gelijke aandelen op naam, zonder

vermelding van nominale waarde.

Dit kapitaal is volgestort.

JAARVERGADERING: elk jaar op de tweede maandag van de maand november om zestien uur, in de zetel

van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden

worden.

BOEKJAAR: van 1 juli van ieder jaar tot 30 juni van het volgende jaar.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van

het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun

respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen

eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten,

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de

volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd

door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze

zaakvoerders elk afzonderlijk optredend.

ARTIKEL ZESTIEN

Werd tot statutaire zaakvoerder benoemd:

de heer Jozef PEETERS, wonend te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107.

De duur van het mandaat van de statutaire zaakvoerder is onbeperkt.

8/Worden benoemd tot bijzondere fasehebbers, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid

tot indeplaatsstelling, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte aile formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot de wijzigingen aan de inschrijving in de Kruispuntbank voor ondernemingen, alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel:

PKF Accountants en Belastingconsulenten, 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 8 bus 5-6.

Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-eensluidend afschrift;

-verslag bedrijfsrevisor;

-verslag raad van bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.11.2012, NGL 11.12.2012 12665-0327-014
30/10/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

III

*12178602*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Rechtbank van koophandel

1 9 OKT. 2012

te KASglie

Ondernemingsnr ; 0412.998284

Benaming

(voluit) : KIEWIT

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 455

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder, gedelegeerd bestuurder, voorzitter

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING GEHOUDEN OP 1 JUNI 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het ontslag als bestuurder, ter zitting aangeboden, met ingang van 1 juni 2012 door de heer Jozef Peeters.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopend boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering beslist te benoemen tot nieuwe bestuurder, met ingang van 1 juni 2012, en voor een duur eindigend onmiddellijk na de gewone algemene vergadering van 2016:

JUPEEJO NV, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, BTW BE 0437.469.208 RPR Hasselt, vast vertegenwoordigd door de heer Jozef Peeters.

De vergadering beslist dat het mandaat van deze bestuurder bezoldigd zal uitgeoefend worden.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 1 JUNI 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

EERSTE BESLUIT

De raad van bestuur neemt kennis van het ontslag, op de zitting aangeboden, door de heer Jozef Peeters, als voorzitter en als gedelegeerd bestuurder, met ingang van 1 juni 2012, en beslist tot intrekking van alle volmachten aan hem toegekend blijkens notulen van de raad van bestuur van 31 januari 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 28 februari daarna, onder nummer 11031854.

TWEEDE BESLUIT

De raad van bestuur beslist tot de benoeming ais voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder (orgaan van dagelijks bestuur) van JUPEEJO NV, met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, BTW 8E 0437.469.208 RPR Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Jozef Peeters, met ingang van 1 juni 2012, voor onbepaalde duur.

De gedelegeerd bestuurder za! onder meer volgende bijzondere volmachten hebben:

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle zendingen, pakketten, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als aile waarde overschrijvings-documenten en handelseffecten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij aile ondernemingen of personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en alle nodige stukken ondertekenen.

2) De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de belastingadministratie en elk orgaan en instelling van Sociale Zekerheid, de Post, de telefoonmaatschappijen en alle andere openbare diensten en overheden.

3)De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

4)De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoop-voorwaarden en prijzen ervan bepalen en onderhandelen, contracten ondertekenen.

5)Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare of privé-organisaties. Alle formaliteiten en documenten terzake vervullen en voorleggen.

6)Alle producten, materiaal, motorvoertuigen en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap aankopen (inclusief de ondertekening van bestellingen en het visum van facturen).

7)Alle contracten, wissels, cheques, orderbrieven of soortgelijke documenten in naam en voor rekening van de vennootschap ondertekenen, verhandelen en endosseren.

8)Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en ontvangstbewijzen in verband hiermee ondertekenen.

9)De gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op alle rekeningen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de post.

10)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen. 11)Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

12) Aile personeel van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

13) Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen voor aile gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

14) De vennootschap vertegenwoordigen ais schuldeiser inzake faillissement evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen, deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de vennootschap in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen,

15) In het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel,

Voor eensluidende uittreksels

Voor JUPEEJO NV

Jozef Peeters

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

03/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.12.2011, NGL 30.12.2011 11660-0057-014
28/02/2011
ÿþMol 2.5

Ondernemingsnr : 0412.998.284

Benaming

(voluit) : KIEWIT

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3500 Hasselt, Kempische Steenweg 455

Onderwerp akte : herbenoeming bestuurders - gedelegeerd bestuurder - voorzitter

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 31 januari 2011' op de maatschappelijke zetel:

De aandeelhouders bevestigen formeel de (her)benoemingen van de hierna genoemde personen tot bestuurders:

-de heer Jozef Peeters, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, herbenoemd tot bestuurder vanaf 17/01/2001 en herbenoemd als bestuurder vanaf 17/01/2007;

-mevrouw Ann Peeters, wonende te 3590 Diepenbeek, Oude Baan 51, herbenoemd tot bestuurder vanaf 28/11/2005

-mevrouw Joke Peeters, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Markt 4, herbenoemd tot bestuurder vanaf 28/11/2005.

De aandeelhouders bevestigen en bekrachtigen alle handelingen die door deze bestuurders zijn gesteld in voormelde periode aangezien zij hun bestuursmandaat onverkort zijn blijven uitoefenen ondanks de formele herbenoeming.

De aandeelhouders beslissen thans tot vervroegde herbenoeming van de hierna vermelde personen als

bestuurders, voor een nieuwe termijn met ingang van heden en eindigend op de gewone algemene vergadering

van 2016:

-de heer Jozef Peeters, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107

-mevrouw Ann Peeters, wonende te 3590 Diepenbeek, Oude Baan 51

-mevrouw Joke Peeters, wonende te 3271 Scherpenheuvel-Zichem, Markt 4.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 31 januari 2011 op de maatschappelijke zetel:

De raad van bestuur bevestigt formeel de (her)benoeming als voorzitter van de raad van bestuur en als gedelegeerd bestuurder (orgaan van dagelijks bestuur) van de heer Jozef Peeters, wonende te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 107, vanaf 17/01/2001 voor onbepaalde duur.

Deze persoon zal onder meer volgende bijzondere volmachten hebben:

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle zendingen, pakketten, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn, zowel als alle waarde overschrijvingsdocumenten en handelseffecten.

Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en alle nodige stukken ondertekenen.

2) De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de belastingadministratie en elk orgaan en instelling van Sociale: Zekerheid, de Post, de telefoonmaatschappijen en alle andere openbare diensten en overheden.

3)De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

4)De diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoopvoorwaarden en prijzen ervan bepalen en onderhandelen, contracten ondertekenen.

5)Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare of privé-organisaties. Alle formaliteiten en documenten terzake vervullen en voorleggen.

Op de laatste biz. van tik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik

...... ....

(adt

IIA

vc behc aar Bell Staaf

111

" 11031854*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOUi'MANDEL

16 -02- 2011

HASSELT

Griffie

Bijlagen 131jrét Belgisch STaatelet 2810212011- Annexes cru Moniteur belgë

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijtagnisij-het$eigis-cH-Stnatsüínd =-28f62/20'11-=mAmiexe-s'dtt-lViaiiitëüt-b~~tgë

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

6)Alle producten, materiaal, motorvoertuigen en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap aankopen (inclusief de ondertekening van bestellingen en het visum van facturen).

7)Alle contracten, wissels, cheques, orderbrieven of soortgelijke documenten in naam en voor rekening van de vennootschap ondertekenen, verhandelen en endosseren.

8)Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en ontvangstbewijzen in verband hiermee ondertekenen.

9)De gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op alle rekeningen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de past.

10)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdeposito's van waarden sluiten en beëindigen. 11)Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

12) Alle personeel van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties vaststellen alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag.

13) Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen voor aile gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

14) De vennootschap vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faillissement evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen, deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de vennootschap in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

15) In het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Voor eensluidende uittreksels

Jozef Peeters

Gedelegeerd bestuurder

08/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 08.11.2010, NGL 02.12.2010 10623-0442-009
10/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 09.11.2009, NGL 04.12.2009 09877-0248-009
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 10.10.2008, NGL 26.02.2009 09062-0304-008
22/12/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 13.11.2006, NGL 19.12.2006 06916-4318-012
03/02/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 12.12.2005, NGL 31.01.2006 06038-5059-012
14/04/2005 : HA045323
22/12/2004 : HA045323
16/11/2004 : HA045323
24/03/2001 : HA045323
10/12/1999 : HA045323
25/02/1999 : HA045323
01/01/1997 : HA45323
01/01/1988 : HA45323
01/01/1986 : HA45323

Coordonnées
KIEWIT

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 455 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande