KINE PRAKTIJK VERMIJL DOUKJE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINE PRAKTIJK VERMIJL DOUKJE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 629.859.996

Publication

11/05/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-05-2015

Griffie

*15307823*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0629859996

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Kine Praktijk Vermijl Doukje

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Meester Drieskens Bart, geassocieerd notaris te Houthalen op 04/05/2015, blijkt dat de hiernavermelde personen voor zijn ambt een burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht als volgt: Oprichters:

Mevrouw VERMIJL Doukje, geboren te Genk op twee juni negentienhonderd eenennegentig, ongehuwd, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Veldovenstraat 4.

De heer VERMIJL Stefan Martin Jean, geboren te Heusden op veertien maart negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van mevrouw COSEMANS Marie Claire Josephine Johanna, geboren te Genk op zestien december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Veldovenstraat 4.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Kine Praktijk Vermijl Doukje".

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3530 Houthalen-Helchteren, Veldovenstraat 4. Doel: De vennootschap heeft tot doel :

Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van:

De uitbating van één of meer praktijken voor de uitoefening ven kinesitherapie en alle aanverwanten, rekening houdend met de regelgeving van de medische plichtenleer;

Het verstrekken van onder meer kinesitherapietechnieken, manuele therapie, psychomotoriek, vroegbegeleiding kinderen, lymfedrainage, rugschooltraining, kinesiologie, relaxatie, sportkinesitherapie, orthopedische geneeskunde, babymassage, perinatale kinesitherapie.

Daarmee verband houdend, fitness, relaxatie, osteopathie en alle aanverwante en nieuwe technieken die rechtstreeks of zijdelings verwant zijn met de kinesitherapie;

De uitbating van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek, persoonlijke lichaamsontwikkeling, body building, power training, aerobic, gymnastiek, stretching, relaxatieoefeningen, verzorgingen en alle daarmee verband houdende activiteiten;

Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, materiaal, installaties voor kinesitherapie, saunabaden en dergelijke;

Het verlenen van diensten in verband met fitness training, powertraining, conditie training en andere ontspanningsmogelijkheden en aanverwante behandelingsmethodes;

De uitoefening van voetverzorging en lichaamsverzorging in de meest ruime betekenis;

Klein- en groothandel in voedingssupplementen, orthopedische en verzorgingsartikels,

De aan- en verkoop, het huren en verhuren, import en export van alle apparatuur, instrumenten, materialen en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten, alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen;

De opsomming is niet limitatief, en dient in de meest uitgebreide zin begrepen te worden.

Verlenen van advies op het gebied van bedrijfsbeheer en bedrijfsvoering, public relations en

Onderwerp akte :

Veldovenstraat 4

3530 Houthalen-Helchteren

Oprichting

Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

communicatie, planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers, algemene audit activiteiten.

Managementactiviteiten van holdings, op korte en/of lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

Zij mag, zowel in het binnenland als in het buitenland, alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard uitvoeren .

De vennootschap kan bij wijze van inbreng, fusie, onderschrijving of op gelijk andere wijze deelnemen aan andere ondernemingen, verenigingen of vennootschappen.

Zij kan zich borgstellen, aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire waarborgen of andere waarborgen verlenen.

Zij mag optreden als zaakvoerder, bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door mevrouw VERMIJL Doukje, voornoemd sub 1), ten belope van honderdnegenennegentig (199) aandelen, door storting van een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR); - door de heer VERMIJL Stefan, voornoemd sub 2), ten belope van één (1) aandeel, door storting van een bedrag van vijftig euro (50,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE79 0017 5557 7233 bij de BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 30/04/2015 afgeleverd bankattest.

Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni, om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe Vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Bestemming van de winst: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Benoemingen: Wordt benoemd tot eerste niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: Mevrouw VERMIJL Doukje, geboren te Genk op twee juni negentienhonderd eenennegentig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Veldovenstraat 4.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit

onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden

afgesloten op 31 december 2015

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2016.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Drieskens Bart

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Coordonnées
KINE PRAKTIJK VERMIJL DOUKJE

Adresse
VELDOVENSTRAAT 4 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande