KINE VANCLEEF

Divers


Dénomination : KINE VANCLEEF
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 473.512.824

Publication

27/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

..... ........ ....... ............... ....... .......... ..........

Ônilernemingsnr : 0473.512.824

Benaming (voluit) Kine Vancleef

(verkort) :

Rechtsvorm; burgerlijke vennootschap onder de vorm Van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Acht Meilaan 31A/35 - 3680 Maaseik

Onderwerp(en) akte: Vereffening-ontbinding-sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op vijfentwintig september tweeduizend veertien, nog te registreren, blij kt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

De algemene vergadering vat de agenda aan, en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

1 . Verslagen

De voorzitter ontslaat de instrumenterende notaris voorlezing te

geven van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 17 september 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht en dat vermeld werd in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Aan dit bijzonder verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva, afgesloten op 15 september 2014, gehecht.

b) het verslag van de bedrijfsrevisor bvba Hubert Vencken, met zetel te 3960 Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, door de zaakvoerder aangewezen, over de staat van activa en passiva, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven. Het besluit de dato 19 september 2014 luidt als volgt:

"BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap RINE VANCLEEF BVBA een boekhoudkundige tussentijdse staat afgesloten op 15.09.2014 opgesteld, die een balanstotaal opgeeft van e 109.218,61 en een netto actief van e 106.986,70.

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze tussentijdse staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft met voorbehoud van de volledigheid van de eventuele schulden ten opzichte van de schuldeisers en van rekening - courant ten bedrage van e 49.116,65; dit alles in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der

bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten

..... .... ___________ ............ _

Op de laatste blz. van Luik lq vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14196524*

BEL

ON1TEUR

20 -10- 2

1SCH STA

itiorfj0100 1§, gif W. OU rOtIltbank ArilWep0M, ftL 'rumen

09 -te- 2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van e 8.798,67, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd. Dit verslag werd opgesteld onder voorbehoud van schulden welke kunnen ontstaan uit toekomstige belastingcontroles.

Opgemaakt te Bree, 19 september 2014

Voor ROBERT VENCKEN BVBA

Hubert VENCEEN

Bedrijfsrevisor"

2. Vervroegde ontbinding van de vennootschap

De vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met

ingang van vijfentwintig september tweeduizend veertien.

3. Voorstel tot onmiddellijke sluiting van de vereffening overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van

onmiddellijke sluiting het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot

der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald zoals blijkt uit de voormelde conclusies van de aangestelde bedrijfsrevisor, behoudens de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van achtduizend zevenhonderd achtennegentig komma zevenenzestig (8.798,67) euro, doch dewelke een schuld van de vennoten uitmaakt.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, conform de besluiten van de voornoemde

bedrijfsrevisor, dat alle schulden ten aanzien van zijn

derden

terugbetaald.

het overige geen maatregelen genomen te worden

Er dienen voor

consignatie van gelden en/of waarborgen die aan

betreffende de

schuldeisers of de vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te

De vennoten verbinden

staan voor elle eventuele nog niet gekende passiva, evenals alle verplichtingen die zich zouden voordoen inzake de aannemersaansprakelijkheid;

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door al de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Heer VANCLEEF Firmin in zijn hoedanigheid van vennoot waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Biliagen birliét 'Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - VAninln

ln het bijzonder verleent de vergadering aan de Heer VANCLEEF Firmin in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te innen, alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal hij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

De Heer VANCLEEF Firmin zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten. De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald 'in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De voorzitter wijst de zaakvoerder tenslotte erop dat ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd wordt(en) zij overeenkomstig artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaar(s) en bijgevolg verantwoordelijk, dus ook aansprakelijk zijn voor de aanzuivering van elle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

4. Vaststelling van de beëindiging van het mandaat van de %aakvoerder - Kwijting

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beeindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de Heer VANCLEEF Alain, voornoemd, voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar tot op heden.

5. Sluiting van de vereffening

Aangezien de voorwaarden van artikel 184 .5 5 van het wetboek van vennootschappen vervuld zijn verklaart de vergadering dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

6. Beslissing om de boeken en bescheiden van de vennootschap te bewaren gedurende de door de wet voorziene termijn

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden door de Heer VANCLEEF Firmin voornoemd te 3680 Maaseik, Acht Meilaan 31/A nummer 35.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Worden tegelijk neergelegd: expeditie akte, verslag raad van bestuur met staat van activa en passive, verslag bedrijfsrevisor. (get.) Notaris Vanhelmont.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : TGT000643
28/08/2012 : TGT000643
31/08/2011 : TGT000643
26/08/2010 : TGT000643
05/08/2009 : TGT000643
02/10/2008 : TGT000643
31/07/2008 : TGT000643
02/08/2006 : TGT000643
03/08/2005 : TGT000643
06/08/2004 : TGT000643
11/08/2003 : TGT000643
08/10/2002 : TGT000643
28/12/2000 : TGA011373

Coordonnées
KINE VANCLEEF

Adresse
Zetel (volledig adres) : Acht Meilaan 31A/35 - 3680 Maaseik

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande