KINEPRAKTIJK GRAULUS

Divers


Dénomination : KINEPRAKTIJK GRAULUS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.143.985

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0038-011
04/02/2011
ÿþ Mod 2.1

LÉe ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

25-01-2011

Her me

Ondernemingsnr : w g 5

Benaming

(voluit) : Kinepraktijk Graulus

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : Stevoortweg 26 - 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp akte : Oprichting

OPRICHTINGSAKTE "KINEPRAKTIJK GRAULUS" VOF

In het jaar tweeduizend en elf op tien januari hebben besloten een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma op te richten

1)Mevrouw GRAULUS Gerda Maria J., geboren te Hasselt op 7 juli 1962, met woonplaats te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 26, en rijksregisternr 62.07.07-310.55

2)De heer EVERAERTS Luc Gustaaf V., geboren te Herk-de-Stad op 6 februari 1963, met woonplaats te 3540 Herk-de-Stad, Stevoortweg 26, en rijksregisternr 63.02.06-373.08

Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op 1.000 ¬ verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde.

Comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst als volgt :

Door inbreng in geld worden navolgend aantal aandelen geplaatst :

Door de Heer EVERAERTS Luc voormeld : op 50 aandelen, hetzij op 500 ¬ .

Door Mevrouw GRAULUS Gerda voormeld : op 50 aandelen, hetzij op 500 ¬ .

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden als volgt :

TITEL I. BENAMING - ZETEL - DOEL -- DUUR

Artikel 1. Aard

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma.

Artikel 2. Benaming

De vennootschap onder firma draagt de benaming "KINEPRAKTIJK GRAULUS"

*11019525*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 3. Zetel

De zetel is gevestigd te Stevoortweg 26, 3540 Herk-de-Stad maar mag naar een andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, tenzij als gevolg daarvan de vennootschap onderworpen zou worden aan een nieuw wettelijk regime wat betreft het taalgebruik.

In België of in het buitenland mogen filialen, kantoren of welkdanige agentschappen ook opgericht worden bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel :

De uitoefening van de kinesitherapie

Psychomotorische therapie en kritische ontwikkelingsbegeleiding

Sportrevalidatie

Aankoop, huren en/of leasen van alle apparatuur en infrastructuur voor het uitoefenen van

voornoemde activiteiten

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat voor het uitoefenen van voormelde

activiteiten

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten

ondernemingen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappe-lijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel, rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van beheerder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. De onderneming kan eveneens overgaan tot het oprichten van filialen en bijhuizen.

Artikel 5. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

TITEL Il. KAPITAAL

Artikel 6. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000 ¬ en wordt vertegenwoordigd door 100 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Artikel 7. Overdracht van aandelen onder de levenden

A.De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan met instemming van de andere vennoten.

B.De vennoot die een of meer aandelen wil overdragen, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, hun bij aangetekende brief toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht.

C.Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten zelf de aandelen kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

Artikel 8. Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden dan met instemming van de andere vennoten.

Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erflater of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

TITEL III. BESTUUR  TOEZICHT

Artikel 9. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten ontvangen geen bezoldiging. Bij aanstelling van één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, wordt dit mandaat onbezoldigd uitgeoefend, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 10. Toezicht

Het toezicht over de vennootschap wordt opgedragen aan de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Eventueel mag hij zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een accountant en dit volgens de wettelijke bepalingen daaromtrent.

TITEL IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11. Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden de laatste vrijdag van juni om 18 uur in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats in de bijeenroepingsberichten aangeduid.

Indien dit een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 12. Samenroeping

De bijeenroepingsberichten bevatten de dagorde van de algemene vergadering.

De oproepingen worden vijftien dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 13. Beslissingen

De algemene vergadering beslist bij meerderheid van stemmen welke ook de stand is van het vertegenwoordigd kapitaal behalve voor wat hierna gezegd wordt.

Voor wijzigingen aan de statuten kan de algemene vergadering slechts geldig beraadslagen wanneer de aanwezige vennoten ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zoniet moet een nieuwe vergadering bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig kan beraadslagen, ongeacht het alsdan vertegenwoordigd kapitaal.

Statutenwijzigingen kunnen slechts aangenomen worden met drie/vierden van de geldig uitgebrachte stemmen.

TITEL V. BOEKJAAR  WINSTEN

Artikel 14. Boekjaar

Het maatschappelijk jaar vangt aan op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Artikel 15. Bestemming

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijvingen en voorzieningen, vormt de netto winst. Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

TITEL VI. ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 16. Ontbinding

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meer vereffenaars.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. Benoeming van de eerste zaakvoerder.

Met eenparigheid van stemmen wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur : Mevrouw Graulus Gerda wonende in Stevoortweg 26 te 3540 Herk-de-Stad, die verklaart haar opdracht te aanvaarden.

Deze benoeming heeft slechts uitwerking vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel.

B. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2011

C. Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen die werden aangegaan, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten die werden ondernomen in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, zowel vóór de ondertekening van deze akte en meer bepaald sinds één januari tweeduizend en elf, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van deze akte en de datum

van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de bij deze opgerichte vennootschap.

Bijgevolg, zullen de aldus aangegane verbintenissen en verrichte activiteiten, van het begin af, geacht te zijn aangegaan door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Getekend,

Graulus Gerda Everaerts Luc

zaakvoerder zaakvoerder

i , VObr-'behóuden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KINEPRAKTIJK GRAULUS

Adresse
STEVOORTWEG 26 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande