KINESITHERAPIE GERT BERTRANDS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KINESITHERAPIE GERT BERTRANDS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.553.635

Publication

31/12/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.12.2013 13696-0248-010
05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.12.2014 14708-0279-010
27/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 16.12.2012 12672-0458-010
30/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303489*

Neergelegd

26-05-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte opgesteld door notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel, met standplaats te Eksel, op vijfentwintig mei tweeduizend en elf, ter registratie aan te bieden,

blijkt dat de hierna vermelde personen een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

OPGAVE VAN DE VENNOTEN

De heer BERTRANDS Gert Ben Hugo Willy, zelfstandig kinesitherapeut, en zijn echtgenote mevrouw MENNES Lutgart Helena Camilla, leerkracht, samenwonende te Hechtel-Eksel, Mezenstraat 12

NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap die de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft aangenomen, onder de naam "KINESITHERAPIE GERT BERTRANDS".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hechtel-Eksel, Mezenstraat 12.

DOEL

De vennootschap, die een burgerlijke vennootschap is, heeft tot doel: - het uitbaten van een kinesistenpraktijk, verstrekken van diensten

in verband met de fysiotherapie, behandelen van

mobiliteitsstoornissen, orthopedische manuele therapieën, verstrekken van massages en aanverwante therapieën, en alle met het kinesitherapieberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines

- het uitbaten van een centrum voor fysische fitheid en conditiegymnastiek

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen, ruimten, installaties en materiële voorwaarden tot verwezenlijking van haar doel

- het aankopen, het huren en invoeren van alle apparatuur en begeleidende accommodatie voor voornoemde activiteiten alsook het aanschaffen van infrastructuur die nodig of nuttig is om de genoemde activiteiten uit te oefenen.

- in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KINESITHERAPIE GERT BERTRANDS

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel: Mezenstraat 12 te 3940 Hechtel-Eksel

0836553635

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- de vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen-als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Voorgaande verrichtingen betreffen echter enkel eigen vermogens en in geen enkel opzicht het beheer in de ruimste zin van het woord van vermogens toebehorende aan derden en/of het beleggingsadvies aan derden. Voorgaande verrichtingen betreffen evenmin handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van de vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

BEDRAG EN SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is gestort ten belope van 6.138,00 euro door de heer Bertrands Gert, voormeld, en 62,00 euro door mevrouw Mennes Lutgart. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting. AANVANG EN DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

GEWONE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van de maand juni om 18.00 uur.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer aandelen en effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

AANLEGGEN VAN RESERVES, VERDELING VAN DE WINST EN VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerders.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten. Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank en eindigt op 31 december 2011 met dien verstande dat de vennootschap alle verbintenissen overneemt die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 mei 2011.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 22 juni 2012 om 18.00 uur.

Benoeming

De heer Bertrands Gert, voormeld wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.06.2015, NGL 27.09.2015 15619-0205-010

Coordonnées
KINESITHERAPIE GERT BERTRANDS

Adresse
MEZENSTRAAT 12 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande