KLEIN KANTINEKE

Association sans but lucratif


Dénomination : KLEIN KANTINEKE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 629.733.007

Publication

26/05/2015
ÿþ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18 `0,

BeLG/SCH sTAAT

t~~.~ ~~~ . OO~ SBIAD

KLEIN KANTINEKE

1111111111,11,1111,11,1115,110111111111u~uu

'R BEIGE.

' 20/5

Neergelegd ter grlffia dar rechtbank v, koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

0 4 -05- 2015

De grittié riffie

Ondernemíngsnr Benaming

(voluit)

(verkort)

Rechtsvorm ; Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Letterveld 47

3640 Kinrooi

België

Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

1. De heer JANSSEN Jacobus, geboren op 05.04,1958 en wonende te B 3640 Kinrooi-Ophoven, Stegerstraat 3, (Rijksregisternummer 58.04.05-223.97),

2, De heer LUCKERMANS Johan, geboren op 22.08.1963 en wonende te B 3640 Kinrool-Ophoven, Letterveld 47, (Rijksregisternummer 63.08.22-355.73)

3. De heer MEERTEN Jacobus, geboren op 24/02/1959 en wonende te B 3680 Maaseik, Frederik Maldersatraat 56, (Rijksregisternummer 59.02.24-203.39)

verklaren bij deze akte een vereniging zonder winstoogmerk op te richten, overeenkomstig de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, die rechtspersoonlijkheid verleent aan de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, waarvan zij de statuten als volgt samenstellen:

STATUTEN

HOOFDSTUK I - Naam, zetel, doel en duur

Art. 1. De naam.

De vereniging draagt de naam "KLEIN KANTINEKE".

Art, 2. De zetel.

De zetel van de vereniging is gevestigd in Vlaanderen.

Heden is de zetel gevestigd te B 3640 Kinrooi, Letterveld 47, in het gerechtelijk arrondissement Limburg, De

zetel kan naar iedere andere plaats in België worden overgebracht via een beslissing, met gewone meerderheid

van stemmen, van de aanwezigen, van de algemene vergadering.

Art. 3, Het doel.

De vereniging heeft tot doel het organiseren van wekelijkse bijeenkomsten, het bevorderen van

vriendschap, samenwerking en wederzijds begrip tussen haar leden, Daarnaast beoogt de vereniging ook het

verhuren van het lokaal met het oog op het versterken van het buurt-, verenigings- en gemeenschapsleven. Het

lokaal kan worden verhuurd in de zin van het organiseren van feestelijkheden, kleine gelegenheden en

dergelijke meer.

Zij kan alle roerende- en onroerende goederen die zij voor het verwezenlijken van haar doel nodig heeft,

bezitten of verkrijgen en er alle eigendomsrechten en andere zakelijke rechten op uitoefenen,

waarvan de opbrengsten ten allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële

niet-winstgevende doelstellingen.

Art. 4. De duur.

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK )i - Lidmaatschap

Art, 5. Het aantal leden.

De vereniging zal minstens 3 leden tellen. Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Art. 6. De werkende leden.

Er zijn minstens 3 (drie) Werkende Leden met aile rechten zoals omschreven voor de leden in de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wijzigingen. De oprichters zijn de eerste leden van de vereniging. Daarnaast kan iedere meerderjarige natuurlijke persoon zich kandidaat stellen als Werkend lid. De kandidaat-leden richten hun kandidaatstelling aan de Raad van Bestuur, De Raad van Bestuur zal beslissen over de aanvaarding van de kandidaat als Werkend Lid op haar eerstvolgende vergadering. Op deze vergadering dienen minstens de helft van de leden van het bestuur aanwezig of vertegenwoordigd te zijn. De beslissing wordt genomen met een meerderheid van aantal stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van het bestuur. De Raad van Bestuur kan discretionair en zonder verdere motivatie beslissen dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Werkend M.

Art. 7. De toetredende leden.

Elke natuurlijke meerderjarige persoon die de doelstellingen van de VZW ondersteunt, kan bij de VZW een aanvraag indienen om Toegetreden Lid te worden. De Raad van Bestuur beslist discretionair en zonder verdere motivatie dat een kandidaat niet wordt aanvaard als Toegetreden Lid. Toegetreden Leden hebben enkel de rechten en plichten die in deze statuten worden omschreven.

Art. 8. De jaarlijkse bijdrage.

De door de leden verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 250,00 euro. De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de door de leden verschuldigde bijdrage vast,

De door de 'toegetreden leden' verschuldigde jaarlijkse bijdrage mag niet hoger zijn dan 250,00 euro. De Raad van Bestuur stelt jaarlijks de door de 'toegetreden leden' verschuldigde bijdrage vast.

Art. 9. Het uittreden.

Werkende Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW treden door een formeel schrijven per fax en/of per gewone brief en/of per aangetekend schrijven te richten aan de Voorzitter van het Bestuur, en na de betaling van zijn of haar eventuele schuld. Het ontslag zal één maand na dit schrijven ingaan.

Toegetreden Leden kunnen zich op elk ogenblik uit de VZW terugtrekken bij middel van een mondeling of schriftelijk bericht. Het ontslag wordt onmiddellijk effectief.

Een ontslagnemend Werkend of Toegetreden Lid zal echter wel verplicht worden tot de betaling van de lidmaatschapsbijdrage en tot de deelname in de kosten die goedgekeurd werden voor het jaar waarin het ontslag wordt ingediend.

Het lidmaatschap van Leden die hun lidmaatschapsbijdrage voor het lopende jaar binnen de 2 maand door Raad van Bestuur bepaalde termijn niet betalen, wordt opgeschort na een eerste aanmaning tot regularisatie binnen de 1 (één) maand na die aanmaning. Leden die hun lidmaatschapsbijdrage na de regularisatietermijn niet betalen, worden geacht ontslagnemend te zijn.

Art. 10. Het ontslag.

Als een Lid in strijd handelt met de doelstellingen van de VZW dan wel zijn lidgeld niet betaalt binnen de 30 dagen na het verzoek hem hiertoe gedaan wordt, kan diens lidmaatschap, op voorstel van het Bestuur of op verzoek van minstens 1/5 van alle leden, worden beëindigd door een bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop minstens 1/2 van alle Werkende Leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en waarbij voor de beslissing een 2/3 meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden vereist is.

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege ingeval het lid of het 'toegetreden lid' overlijdt, failliet, onbekwaam of in staat van verlengde minderjarigheid wordt verklaard, of onder voorlopig bewind wordt gesteld.

Art. 11. De rechten.

Het Werkend Lid waarvan de beëindiging van het lidmaatschap wordt vcorgesteld, heeft het recht gehoord te worden

Geen enkel Lid (onsiagnemende of uitgesloten leden en diens erfgenamen of rechthebbenden) kan enige aanspraak laten gelden of uitoefenen op de activa van de VZW op grond van de enkele hoedanigheid van Lid.

Deze uitsluiting van rechten op de activa geldt te allen tijde: tijdens het lidmaatschap, bij beëindiging van het lidmaatschap om wat voor reden dan ook, bij ontbinding van de VZW, enz.

HOOFDSTUK IIi - De algemene vergadering

Art, 12. De samenstelling.

De Algemene Vergadering bestaat uit alle Werkende Leden. Alle Werkende Leden hebben gelijk stemrecht.

Elk Werkend Lid heeft één stem.

Art. 13. De bevoegdheden.

De Algemene Vergadering bezit de bevoegdheid bepaald door de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de

Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, en de onderhavige statuten. De volgende exclusieve

bevoegdheden kunnen uitsluitend door de Algemene Vergadering uitgeoefend worden (niet beperkt tot) ;

de wijziging van de statuten;

de benoeming en de afzetting van de bestuurders;

de benoeming en de afzetting van de commissaris en het bepalen van diens bezoldiging indien dit van

toepassing is;

- de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

- de goedkeuring van de begroting en van de rekening;

- de ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een lid;

. : ~ `, ` ª% + ~ Moo 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge - de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk; - de goedkeuring van het actieprogramma opgesteld door de Raad van Bestuur; - de vaststelling van de jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage;

- de verkiezingen van de Voorzitter en de Secretaris.

Art. 8. De bijeenkomsten.

De algemene vergadering moet ten minste eenmaal per jaar warden bijeengeroepen. Behoudens hetgeen hierna wordt bepaald zijn de wijze van oproeping en de werking van de algemene vergadering geregeld volgens de artikel 5 tot 8, 12, 20 en volgende van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetwijzingingen.

De jaarlijkse bijeenkomst van de Gewone Algemene Vergadering zullen tijdens de maand september gehouden worden op de maatschappelijke zetel of een plaats die vermeld wordt in de uitnodiging. Het bijeenroepen van de algemene vergadering gebeurt steeds op initiatief van de Raad van Bestuur. Alle leden moeten schriftelijk worden opgeroepen ten minste acht dagen váór de vergadering. Deze schriftelijke oproeping gebeurt per brief of per e-mail met vermelding van de agenda.

De Buitengewone Algemene Vergadering kan worden samengeroepen wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer de Voorzitter en/of minstens 2 bestuurders dit verzoeken alsook op verzoek van minstens 1/5 van alle Werkende Leden. De uitnodiging wordt minstens 8 dagen voorafgaand aan de datum van de Algemene Vergadering naar alle Werkende Leden verstuurd per fax en/of per e-mail en/of per gewone post en/of per aangetekend schrijven op het nummer of adres dat het Werkend Lid daartoe laatst heeft opgegeven.

De vergadering wordt voorgezeten door de Voorzitter van de Raad van Bestuur of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, of bij diens afwezigheid, door de oudste van de aanwezige bestuurders.De voorzitter wijst een secretaris aan in geval de secretaris van de Raad van Bestuur afwezig is.

Art. 14. De agenda,

De agenda wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur. Onderwerpen die niet op de agenda staan kunnen mede in behandeling worden genomen bij unanieme goedkeuring door de aanwezige leden op een algemene vergadering.

Art, 15. De stemming.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, ongeacht het aantal aanwezigen, behoudens wanneer de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzingen, of de statuten, anders voorzien. Bij staking van stemmen beslist de stem van de Voorzitter van de vergadering.

De stemming kan gebeuren door afroeping, door handopsteking of, indien gevraagd door minstens 1/3 van de Werkende Leden die aanwezig of vertegenwoordigd zijn, door geheime stemming.

Een werkend lid dat niet aanwezig kan zijn mag zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de vereniging mits een schriftelijke volmacht. De volmacht mag ook gebruikt worden als stemrecht. Een volmachtdrager mag niet meer dan een volmacht hebben.

Art. 16. De notulen.

De notulen van de algemene vergadering worden opgenomen in een ter zetel van de vereniging gehouden bijzonder register en ondertekend door de Voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die het wensen. Afschriften en uittreksels van de notulen en het register worden door de Voorzitter ne door de secretaris van de Raad van Bestuur ondertekend.

Art. 17. De beslissingen.

De beslissingen van de algemene vergadering worden aan de leden en belanghebbende derden mondelijk, dan wel bij gewone brief, dan wel per e-mail ter kennis gebracht, en dit alles onverminderd de dor de Wet voorgeschreven bekendmakingen.

Art, 18. De wijziging van de statuten.

De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering die voldoet aan een quorum van 2/3 van de Werkende Leden dat aanwezig of vertegenwoordigd is, Ingeval op de eerste vergadering minder dan 2/3 van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen 15 dagen volgende op de eerste vergadering worden gehouden. De beslissing wordt geacht aanvaard te zijn indien ze wordt goedgekeurd door 2/3 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, vereist ze een meerderheid van 4/5 van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde Werkende Leden.

HOOFDSTUK lV - Het bestuur

Art. 19. De samenstelling.

De VZW wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie en ten hoogste 5 bestuurders, allen Werkende Leden van de VZW, Het aantal bestuurders moet in elk geval steeds lager zijn dan het aantal personen dat Werkend Lid is van de vereniging.

Wanneer de VZW slechts het wettelijk bepaald minimum van drie Werkende Leden heeft, mag de Raad van bestuur slechts uit twee bestuurders bestaan. De dag waarop een vierde Werkende Lid wordt aanvaard, zal een (Buiten)gewone Algemene Vergadering overgaan tot de benoeming van een derde bestuurder.

r

Y r~ r " e

9.6,

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De bestuurders worden benoemd door een Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden voor een termijn van 5 jaar. Hun opdracht eindigt van rechtswege door het verstrijken van hun mandaat en eveneens door overlijden, ontslag, aftreden of afzetting en verlies van het lidmaatschap. Bestuurders zijn onbeperkt herbenoembaar.

De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een Voorzitter en een secretaris. De Voorzitter en de secretaris zijn automatisch Voorzitter en secretaris van de algemene vergaderingen.

Art, 20. Uittreding en ontslag.

Iedere bestuurder kan vrijwillig ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Raad van Bestuur, De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering die daarover beslist bij gewone meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Ieder lid van de Raad van Bestuur kan zelf ook ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving aan de Voorzitter van de Raad van Bestuur. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Art. 21. De bezoldiging.

De bestuurders oefenen in beginsel hun mandaat kosteloos uit. De kosten die zij maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed,

Art. 22. De bijeenkomst.

De Raad van Bestuur vergadert als college na oproeping door de Voorzitter zo dikwijls als het belang van de VZW het vereist, alsook binnen 14 dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders.

De raad wordt voorgezeten door de Voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de secretaris, en bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders. De vergadering wordt gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Art. 23. De stemming.

De Raad van Bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer ten minste de helft van zijn leden aanwezig is op de vergadering. De besluiten worden genomen bij eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen, heeft de Voorzitter dan wel de bestuurder die de vergadering voorzit, doorslaggevende stem.

Art. 24. Het verslag.

Van iedere Bestuursvergadering wordt een verslag opgemaakt door de secretaris en meegedeeld aan alle leden van de vereniging. Deze verslagen worden bewaard in een register op het adres van de secretaris.

ln uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijke besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per e-mail,

Art. 25. De bevoegdheden.

De Raad van Bestuur is bevoegd om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, met uitzondering van die handelingen waarvoor Algemene Vergadering exclusief bevoegd is (art. 7).

De Raad van Bestuur kan voor bepaalde handelingen en taken, en voor daden van dagelijks bestuur, zijn bevoegdheid overdragen aan één of meer bestuurders of zelfs aan een andere persoon die al dan niet lid is van de vereniging. De bevoegdheid van de bovengenoemde perso(o)n(en) wordt precies afgebakend door de Raad van Bestuur die ook de duur van het mandaat bepaalt. Het mandaat kan te allen tijde met onmiddellijke ingang door de Raad van Bestuur worden ingetrokken.

Onverminderd de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken Kan aan derden niet worden tegengeworpen, zelf niet nadat ze zijn openbaar gemaakt. Niet-naleving ervan brengt wel de interne aansprakelijkheid van de betrokken bestuurder(s) in het gedrang.

Art. 26, Vertegenwoordiging in en buiten rechte.

Elk lid kan de vereniging in en buiten rechte vertegenwoordigen volgens de voorwaarden opgesteld door de Raad van Bestuur, Voor rechtshandelingen die buiten het dagelijks bestuur en de bijzondere opdrachten vallen is de vereniging slechts verbonden door de handtekeningen van twee bestuurders samen.

HOOFDSTUK V - Financiering en boekhouding

Art. 27. Het boekjaar van de VZW begint op 1 september en eindigt op 31 augustus. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde in artikel 17 Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, en latere wetswijzigingen, en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten, Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum der neerlegging der statuten ter griffie van de Rechtbank van Koophandel Antwerpen, afdeling Tongeren, tot en met 31 augustus 2015.

Art. 28, De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse Algemene Vergadering.

HOOFDSTUK VI - Ontbinding en vereffening

Art. 29. De Algemene Vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5 van alle leden. De samenroeping, de agendering, de beraadslaging en de beslissingen over de ontbinding vinden plaats overeenkomstig het bepaalde in hoofdstuk Ill van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij

MOD 2.2

Luik B - vervolg

"VZW in vereffening" is overeenkomstig artikel 23 van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, en latere wetswijzigingen. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de Algemene Vergadering één vereffenaar waarvan zij de opdracht zullen omschrijven.

Art. 30. Ingeval van ontbinding en vereffening, beslist de buitengewone Algemene Vergadering over de bestemming van het vermogen dat moet worden toegekend aan een vereniging waarvan het doel het best overeenkomt met het doel van de vereniging.

Art. 31. Alle beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningsvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief warden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het bepaalde in artikel 23 en 26novies van de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002, en latere wetswijzingen, en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

Art. 32. Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wetswijzigingen, toepasselijk.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

NOTULEN

HOOFDSTUK I - Besluiten

Op 14 april 2015 is de algemene vergadering van de VZW "KLEIN KANTINEKE", met zetel te B 3640

Kinrooi, Letterveld 47, bijeengekomen. De volgende besluiten werden genomen met algemeenheid van

stemmen: Oprichting van de VZW en de samenstelling van de vergadering.

De volgende oprichtende leden waren aanwezig op deze eerste algemene vergadering:

1. De heer JANSSEN Jacobus, wonende te B 3640 Kinrooi, Stegerstraat 3.

2. De heer LUCKERMANS Johan, wonende te B 3640 Kinrooi, Letterveld 47.

HOOFDSTUK 11- Agenda

De agenda van de vergadering is de volgende:

- Oprichting van de VZW

Opstellen en goedkeuren van de statuten

De voorgelegde statuten werden besproken en goedgekeurd.

- Benoeming van de bestuurders

De volgende personen worden, met ingang van heden aangesteld als bestuurders van de vereniging:

De heer Jacobus JANSSEN, wonende te B 3640 Kinrooi, Stegerstraat 3.

De heer Johan LUCKERMANS, wonende te B 3640 Kinrooi, Letterveld 47.

Voornoemde aanstellingen gaan onmiddellijk in. De aanstellingen werden aanvaard.

Zij verklaren niet getroffen te zijn door enigerlei maatregel die de uitoefening van het mandaat van

bestuurder in een VZW verbiedt. Zij verklaren hun aanstelling te aanvaarden.

Bijzondere volmacht

Voorzitter Jacobus JANSSEN wordt aangesteld als Voorzitter van de vergadering.

Secretaris Johan LUCKERMANS wordt aangesteld als Secretaris van de vergadering.

Voornoemde aanstellingen gaan onmiddellijk in, De aanstellingen werden aanvaard.

- Oprichters

De aanwezige leden zijn samengekomen als oprichters van de VZW, Zij zijn tevens de eerste leden van de

VZW.

Te Kinrooi,

De heer JANSSEN Jacobus, oprichter en tevens Voorzitter.

De heer LUCKERMANS Johan, oprichter en tevens Secretaris.

De heer MEERTEN Jacobus, oprichter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
KLEIN KANTINEKE

Adresse
LETTERVELD 47 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande