KLEINVEST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KLEINVEST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.902.927

Publication

14/10/2011
ÿþa

iu~mumumumui~~~u~hH

+11155652

Ondernemingsnr : 0438.902.927 Benaming

(voluit) : KLEINVEST

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap in vereffening

Zetel : 3680 Maaseik, Javanastraat 90

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 8: SEPTEMBER 2011, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r s~

`-=---

Bijlagen het, Belgisch£taatsblad---l4/1O/2411-- Annexxes-du-Moaiteur-belge-

De enige aandeelhouder aanhoort het verslag van de vereffenaar met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vereffenaar verklaart dat alle schulden inmiddels werden voldaan en dat tevens nagenoeg alle activa. werden gerealiseerd, en dit zoals uiteengezet in het voornoemde verslag.

De enige aandeelhouder sluit zich aan bij de conclusies van voornoemd verslag en keurt de vereffeningsvernchtingen goed, met name de overdracht op heden van het vereffeningssaldo ten bedrage van' negenhonderd dertienduizend achthonderd veertig euro vijfentachtig cent (¬ 913.840,85) aan de enige aandeelhouder en dit zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar.

Het plan voor de verdeling van de activa werd op 7 september 2011 goedgekeurd door de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

De enige aandeelhouder besluit aan de gewezen bestuurders algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van hun mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De enige aandeelhouder besluit tevens aan de vereffenaar, met name de heer Johannes de Kleijn, " wonende te wonende te Nederland, 5801HP Venray, Korte Drilweg 4, algehele kwijting te verlenen voor de: uitoefening van zijn mandaat, onder voorbehoud van effectieve uitkering aan haar van de sommen en waarden die haar toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

De enige aandeelhouder verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door: de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 3680 Maaseik, Javanastraat 90.

De enige aandeelhouder stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De enige aandeelhouder geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen. besluiten en stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk' kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

" Mejuffrouw Marion Dreesen

" Mejuffrouw Jolien Van Aerschot

Voor eensluidend uittreksel

De heer Johannes de Kleijn

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.04.2011, NGL 09.05.2011 11109-0259-010
04/05/2011
ÿþ" 11067584`

naod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Neergelegd ter griffie der rechtbank v . koophandel te TONGEREN

2 J ~~;, 2311

l~a Hoofdgriffier, Griffie

Op de laatste

Ondernemingsnr : 0438.902.927

Benaming

(voluit) : KLEINVEST

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3680 Maaseik, Javanastraat 90

Onderwerp akte : Vrijwillige ontbinding met de vereffening als gevolg

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 22 maart' 2011, geregistreerd te Maaseik op 22 maart 2011, vier bladen, geen verzendingen, boek 542, blad 26, vak 1,° ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ea. Inspecteur a.i. (get.) J. Haeldermans, blijkt dat de buitengewone: algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "KLEINVEST", met zetel te 3680: Maaseik, Javanastraat 90, volgende besluiten genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

A. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING. De aandeelhouder deed afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

B. VOORLEGGING, LEZING EN ONDERZOEK VAN VERSLAGEN EN STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF. De voorzitter legde volgende stukken en verslagen voor aan de aandeelhouder:

- verslag opgemaakt door de raad van bestuur overeenkomstig artikel 181 § 1 van het Wetboek van: vennootschappen, bij hetwelk is gevoegd een staat van activa en passiva vastgesteld per éénendertig december tweeduizend en tien;

- verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid "BB&B Bedrijfsrevisoren", kantoorhoudende te 3020 Herent, Residentie Edelweiss,: Half Daghmael 11 bus 1, vertegenwoordigd door de heer Bloemen Frank, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te; Mol, Hangarstraat 1, dit alles overeenkomstig artikel 181. § 1 van het Wetboek van vennootschappen.

Het verslag werd opgesteld op negentien maart tweeduizend en elf en de besluiten luiden als volgt: "Uit de; controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2010, opgesteld door de raad van; bestuur in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en in vereffeningstelling van de naamloze: vennootschap "KLEINVEST", verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor,: kantoorhoudende te B-2400 Mol, Hangarstraat 1 bus 1, optredend als permanent vertegenwoordiger van het; bedrijfsrevisorenkantoor "BB&B Bedrijfsrevisoren", met maatschappelijke zetel te 8-3020 Herent, Residentie: Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

de staat van activa en passiva per 31 december 2010, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld,; die een balanstotaal opgeeft van 907.622,29 EUR en een positief eigen vermogen van 907.622,29 EUR, de toestand van de vennootschap op volledig, getrouwe en juiste wijze weergeeft, onder voorbehoud van het nieti aanleggen van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten notaris, verslaggeving, publicatie: Staatsblad ...).

* In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale: wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.).: Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

* deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli; 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het' niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het: Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen, onder voorbehoud' van het niet aanleggen van een provisie voor de kosten van de vereffening (kosten notaris, verslaggeving,;

publicatie Staatsblad ...)." "

De aandeelhouder nam inzage in gemelde stukken en ontsloeg de voorzitter de voorlezing ervan. De vergadering stelde vast dat er op de verslagen en de staat geen opmerking werd gemaakt door de aandeelhouder; hij sloot zich aan bij de besluiten erin vervat.

C. VROEGTIJDIGE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP.

De vergadering besloot de vennootschap vroegtijdig en vrijwillig te ontbinden, met ingang vanaf: tweeëntwintig maart tweeduizend en elf en sprak haar vereffening uit, te rekenen vanaf tweeëntwintig maart: tweeduizend en elf.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de trur _ ere .... notaris,

_ r _ _.... e ij van instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal enkel nog bestaan voor de noodwendigheden van haar vereffening.

D. BEËINDIGING MANDAAT VAN DE BESTUURDERS.

Ingevolge voormelde beslissing tot vrijwillige ontbinding stelde de vergadering vast dat het mandaat van de

in functie zijnde bestuurders, van rechtswege beëindigd is.

Die bestuurders waren:

1) nagenoemde heer dE KLEIJN Johannes;

2) de besloten vennootschap naar Nederlands recht "KLEINVEST B.V.", met zetel te 5801 HP Venray (Nederland), Korte Drilweg 4, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel voor Limburg onder het nummer 12035342;

3) de heer SCHELBERGEN Frederik, geboren te Broekhuizen (Nederland) op één november negentienhonderd tweeënvijftig, BSN-nummer 081070299, wonende te 5971 CV Grubbenvorst (Nederland), Reuveltweg 25.

E. BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR.

De vergadering besloot te benoemen tot vereffenaar, de heer dE KLEIJN Johannes Augustinus Gerardus, geboren te Appeltern (Nederland) op vierentwintig maart negentienhonderd zesenveertig, BSN-nummer 022780865, wonende te 5801 HP Venray (Nederland), Korte Drilweg 4, die verklaarde dit mandaat te aanvaarden onder de bevestiging niet te zijn getroffen door enige maatregel die zich daartegen verzet.

Blijkens het vonnis van de rechtbank van koophandel te Tongeren, derde kamer, de dato dertig maart tweeduizend en elf werd bevestigd de beslissing van de algemene vergadering van de N.V. KLEINVEST de dato tweeëntwintig maart tweeduizend en elf, waarbij voomoemde heer DE KLEIJN Johannes werd aangesteld als vereffenaar.

Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd zijn.

F. BEPALING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering besloot dat de vereffenaar de meest uitgebreide macht zal hebben voor de uitvoering van zijn opdracht, en namelijk voor deze voorzien bij artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van een nieuwe algemene vergadering in de gevallen waarin deze voorzien is door de wet.

In het bijzonder zal hij de macht hebben alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te laten gelden of eraan te verzaken, opheffing te verlenen voor of na de betaling, van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarders vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Hij wordt ervan ontslagen inventaris te maken en zal zich mogen beroepen op boeken en bescheiden van de vennootschap.

G. MACHTEN AAN DE VEREFFENAAR.

De vergadering gaf aan de vereffenaar alle machten om de genomen beslissingen uit te voeren en daarenboven de nodige machten om bij de bevoegde rechtbank van Koophandel een verzoekschrift in te dienen en te ondertekenen, inhoudende de bevestiging van zijn benoeming als vereffenaar.

H. WIJZIGING STATUTEN.

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap met de vereffening als gevolg besloot de vergadering de statuten als volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

Alle artikelen, behoudens artikel 4 waarin het doel omschreven is, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1: De vennootschap, hebbende de rechtsvorm van een naamloze vennootschap, is in vereffening. Haar naam luidt: "KLEINVEST".

Artikel 2: De vennootschap bestaat met ingang vanaf heden nog enkel in functie en voor de duur van haar vereffening.

Artikel 3: De zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 3680 Maaseik, Javanastraat 90, kan, zonder statutenwijziging, door een beslissing van de vereffenaar overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4: De vennootschap heeft tot (vereffenings)doel:

Artikel 5: Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd achtenzestig duizend vierhonderd negenenzestig euro drieënnegentig cent (¬ 768.469,93) en is verdeeld in tien (10) gewone aandelen van de categorie A en driehonderd bevoorrechte aandelen van de categorie B, alle zonder aanduiding van nominale waarde.

Artikel 6: De vereffeningsopdracht is door de algemene vergadering van de aandeelhouders toevertrouwd aan één vereffenaar. De vereffenaar kan alle rechtsgedingen voeren, hetzij als eiser hetzij als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende alle geschillen. Hij kan, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184, het bedrijf of de handel voortzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden der vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pand geven, de onroerende goederen, zelfs uit de hand, verkopen en het vermogen in andere vennootschappen inbrengen.

Artikel 7: Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Artikel 8: De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van de maand juni om negen uur op de zetel van de vennootschap.

Artikel 9: Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de aandeelhouders om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op inititatief en onder de leiding van de vereffenaar.

Artikel 10: De rekeningen worden jaarlijks opgesteld door de zorgen van de vereffenaar conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11: Na afloop van de vereffening en ten minste één maand voor de algemene vergadering, legt de vereffenaar op de zetel van de vennootschap de rekeningen neer, samen met de stukken tot staving. De aandeelhouders beschikken over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door

" een bedrijfsrevisor of een externe accountant.

Na goedkeuring van de vereffeningsrekening wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en is de vereffening gesloten.

Zelfde vergadering duidt tenslotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard."

I. AANSTELLING BIJZONDERE GEVOLMACHTIGDE.

De vergadering besloot de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden aan te stellen, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend werd om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte, die woonstkeuze doen op het kantoor te Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

Marion Dreesen; "

Jolien Van Aerschot.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: gezegeld afschrift der akte - verslag bedrijfsrevisor - verslag raad van bestuur

" - kopij beschikkingsgedeelte vonnis rechtbank

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

}ehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 03.06.2010 10159-0379-010
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 02.07.2009 09375-0059-010
13/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 07.08.2008 08548-0297-012
02/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 20.06.2007 07284-0135-013
14/06/2007 : TG066955
16/08/2006 : TG066955
18/07/2005 : TG066955
01/07/2005 : TG066955
06/08/2004 : TG066955
11/07/2003 : TG066955
20/06/2003 : TG066955
14/08/2002 : TG066955
08/09/2001 : TG066955
27/09/1995 : TG66955
02/07/1993 : TG66955

Coordonnées
KLEINVEST

Adresse
JAVANASTRAAT 90 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande