KLINGELEERS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KLINGELEERS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 844.078.954

Publication

13/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rechtbank v . koophandel te TONGEi3EN

-03- 202

De Hootdgriftier, Griffie

Vo beha aan Belt Staal ~

I II I II 11111 I ri

*12055458*







Ondernemingsnr : V? " ~ M " 954-

Benaming

(voluit) : KLINGELEERS

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : LIJSTERLAAN 11 - 3650 DILSEN-STOKKEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

In het jaar tweeduizend en twaalf, op drieentwintig februari, hebben, bij onderhandse akte in viervoud opgemaakt, besloten een vennootschap onder firma op te richten:

De Heer Timmy Klingeleers, geboren te Maaseik op 27 oktober 1986, met woonplaats Lijsterlaan 11 te 3650 Dilse n-Stokkern.

De Heer Andy Klingeleers, geboren te Maaseik op 21 november 1981, met woonplaats Lijsterlaan 11 te 3650 Dilsen-Stokkern.

STATUTEN

De comparanten verklaren dat de statuten van de vennootschap luiden ais volgt:

Artikel 1: Benaming

De comparanten verklaren een vennootschap onder firma op te richten onder de benaming 'Klingeleers'

Artikel 2: Zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Dilsen-Stokkem, Lijsterlaan 11.

De zaakvoerders zijn gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het

buitenland, op te richten.

Artikel 3: Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel:

" De ontwikkeling van client en servertoepassingen op elk platform;

" Research en consultancy voor toepassing van IT;

" Functioneel, grafisch en technisch design van welke aard ook;

" Ontwikkeling, projectleiding en verkoop voor IT- en multimediatoepassingen;

" Exploitatie en commerciële ondersteuning van IT-projecten;

" Uitgeven, publiceren en distribueren van webapplicaties, portaatsites, e-commerce toepassingen en alle andere diensten die van toepassing zijn op IT en multimedia;

" Verhuur en verkoop van server-systemen en netwerken;

.Verhuur en exploitatie van opslagruimte;

.Organisatie en begeleiding van cursussen ter bevordering van IT;

'Business consultancy, proces-coaching.

In het algemeen zal de vennootschap voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle commerciële,; industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten, in binnen- en buitenland, en dit; in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of handelingen verrichten die van aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijke doel te vergemakkelijken of uit te' breiden.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 4: Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur. Ze begint te werken op heden. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van 3 maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven, tenzij zijn aandelen overgenomen worden door de andere vennoten, zoals bepaald in artikel 14 hierna.

Artikel 5: Maatschappelijk kapitaal

Op naam van de vennootschap werd een zakelijke bankrekening geopend bij Record bank met rekeningnummer 652-8223560-79.

Dhr. Timmy Klingeleers, voornoemd, brengt in de vennootschap 50,00 EUR in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Dhr. Andy Klingeleers, voornoemd, brengt in de vennootschap 50,00 EUR in. In gemeen overleg worden hem hiervoor 50 van de 100 aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 100,00 EUR, vertegenwoordigd door 100 aandelen, volledig volgestort.

Artikel 6: Overdracht van aandelen onder de levenden

Buiten de toestemming van alle medevennoten mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen, op straffe van nietigheid.

Artikel 7: Overgang van aandelen bij overlijden

De aandelen van een vennoot mogen niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van de andere vennoten. Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een vennoot, de echtgenoot van de erftater, of aan bloedverwanten in de rechte lijn van de erflater.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Ze blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt enkel in speciën kunnen opeisen, zoals bepaald in artikel 14.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van hei lopende jaar, vastgelegd overeenkomstig artikel 12 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap.

Artikel 8: Handtekening

Iedere vennoot beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van maken voor de zaken die het doel van de vennootschap uitmaken, Nochtans mogen de verbintenissen boven 1.000,00 EUR, of abonnementen boven de 500,00 EUR per jaar, enkel worden aangegaan mits de handtekening van alle zaakvoerders.

Het bestuur van de venootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van 1000,00 EUR per verbintenis, of 500,00 EUR per jaar voor abonnementen, waarvan hiervoor sprake.

Worden lot zaakvoerders benoemd, voor de duur van de vennootschap:

Dhr. Timmy Klingeleers, voornoemd.

Dhr. Andy Klingeleers, voornoemd.

Artikel 9: Verloning

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een vertoning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties. Deze vergoedingen zullen als wedden of vertegenwoordigingskosten bij de algemene onkosten gerekend worden. De eenmaal toegekende vergoeding kan later niet meer gewijzigd worden door de vergadering van vennoten buiten de toestemming van de betrokken vennoot om.

Artikel 10: Jaarvergadering

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 15e van de maand februari om 19.30 uur. Indien

deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Artikel 11: Boekjaar

Ieder boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar. Ieder jaar op 31 december zullen een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen voor goedkeuring getekend worden door iedere vennoot.

Artikel 12: Bestemming resultaat

7

a <t

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene kosten en de nodige afschrijving en voorzieningen, vormt de netto winst. Over de bestemming van het saldo beslist de algemene vergadering bij gewone meerderheid,

De vennoten mogen bij gewone meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij gewone meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, l hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13: Ontbinding

De vennoten mogen bij gewone meerderheid van stemmen beslissen de vennootschap te ontbinden.

Artikel 14: Overname aandelen

De rekening bij overname van aandelen zal betaalbaar en eisbaar zijn in 5 jaar per 5 gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de 3 maanden volgend op het opmaken van de eerstvolgende jaarbalans.

Artikel 15*, Onbekwaamheid vennoot

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook langdurig verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging voor de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd, De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald overeenkomstig artikel 14.

Artikel 16; Vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder, tenzij de algemene

vergadering hiertoe opdracht geeft aan één of meerdere vereffenaars.

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint heden en eindigt op 31 december2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 15 februari 2013.

Getekend,

Timmy Klingeleers, Andy Klingeleers,

Zaakvoerder Zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KLINGELEERS

Adresse
LIJSTERLAAN 11 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande