KNAPEN MACHINES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : KNAPEN MACHINES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 863.073.831

Publication

07/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 31.03.2014 14081-0562-014
03/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 26.04.2013 13103-0279-014
09/02/2015
ÿþ Riel Mid 11.1

10 i= ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

tderrjàlb~d tOf citlF~l~ l.IF+r iie.l,rhf;~~ka V, koolils~ndl Aetil~}ofp~>,, àld~ T,7,i9F3r4~~

.~.,~., ..~~.

28 -tif- 2015

griffier,Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0863.073.831

Benaming

(voluit) ; KNAPEN MACHINES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Pleinstraat 29A, 3570 Alken

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - sluiting vereffening

Uit een verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering, opgemaakt door notaris Marc Jansen te Hasselt ter standplaats Kermt op 17 september 2014, geregistreerd drie bladen geen verzendingen op het 1ste Registratiekantoor Hasselt 1 op 25 september 2014, register 5 boek 808 blad 85 vak 15. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR) de ontvanger (get.) K. BLONDEEL Adviseur

Blijken de volgende beslissingen:

11 Kennisneming van:

a) het verslag van de raad van bestuur en van de bij dit verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten op 31 augustus 2014;

b) het verslag van de externe accountant, de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DIELIM", vast vertegenwoordigd door de heer Frans RAMAKERS, extern accountant, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Grote Lindestraat 27/1, dd. 4 september 2014.

De vergadering keurt de beide verslagen goed.

Vervolgens beslist de vergadering de vennootschap vervroegd te ontbinden vanaf 17 september 2014, zodat zij vanaf 17 september 2014 in vereffening is.

2/ De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk:

1) dat er geen passiva zijn luidens de staat van activa en passiva, behoudens de schulden verbonden aan de vereffening van de vennootschap ten belope van drieduizend euro (3.000,00 EUR).

Thans worden de bewijzen voorgelegd, waaruit blijkt dat alle schulden werden betaald.

De aandeelhouders verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor alle eventuele nog niet gekende passiva.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of aandeelhouders toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

In het bijzonder verleent de vergadering aan de heer Johan KNAPEN, in zijn hoedanigheid van aandeelhouder van de vereffende vennootschap, machtiging om namens de vereffende vennootschap betreffende zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord  zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren. Daartoe zal hij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de vereffende vennootschap.

2) dat er geen vereffenaar is benoemd.

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog zou blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (op 17 september 2014 niet bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan elke aandeelhouder, in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij de algemene vergadering aan deze personen de bevoegdheid verleent deze activa, indien gewenst, hetzij in te vorderen hetzij ten gelde te maken voor rekening van de aandeelhouders van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de aandeelhouders van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

De vergadering beslist dan ook tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1Voer- " De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

behouden Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

aan het 3/ Beëindiging van rechtswege van het mandaat van de twee bestuurders, mevrouw GOFFING Irma en de naamloze vennootschap "IMMO KAGE", vast vertegenwoordigd door de heer Gustaaf KNAPEN.

Belgisch Kwijting aan de bestuurders voor hun bestuur sedert de afsluiting van vorig boekjaar en 17 september 2014. 4/ De vergadering verklaart dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf 17 september 2014 definitief heeft opgehouden te bestaan.

Staatsblad 5/ De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tien jaar vanaf 17 september 2014 bewaard worden op het domtcilieadres van de echtgenoten KNAPEN-GOFFING te 3570 Alken, Pleinstraat 29.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge Voor beknopt ontledend uittreksel.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- eensluidend afschrift;

- verslag van de raad van bestuur;

- verslag van de externe accountant.















Op de laatste blz. van Luik .B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzli van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.03.2012, NGL 27.03.2012 12070-0511-014
26/01/2012
ÿþZetel : Pleinstraat 29A - 3570 ALKEN

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Blijkens akte verleden voor notaris Guy Vandersmissen te Tongeren op 28-12-2011, blijkt dat er werd overgegaan tot de Buitengewone Algemene Vergadering van de Naamloze Vennootschap KNAPEN MACHINES met zetel te 3570 Alken, Pleinstraat 29 A.

Ondernemingsnummer 0863.073.831.

Opgericht ingevolge akte van splitsing van de voormalige naamloze vennootschap "KNAPEN PLHYTO EN MACHINES" verleden voor notaris Marc JANSSEN te Kermt op eenendertig december tweeduizend en drie, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van vijf februari tweeduizend en vier, onder nummer 04019325, en waarvan de statuten sedertdien niet meer gewijzigd werden.

Deze vergadering had volgende agenda;

1. Omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam.

2. Verwezenlijking van de omzetting door inschrijving in het register van aandelen op naam. Vernietiging van de aandelen aan toonder.

3. Schrapping van de tekst van artikel 6 van de statuten om te vervangen door volgende tekst "Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door honderd vijfentwintig (125) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. Ze vermelden een volgnummer. Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel; dit register omvat de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot, het aantal aandelen die hem toebehoren, alsook de gedane stortingen. De aandeel- en obligatiehouders mogen kennis nemen van dit register betreffende hun effecten. Elke belanghebbende derde mag ook kennis nemen van dit register, zonder verplaatsing van het register en middels een schriftelijk verzoek gericht aan de bestuurder(s) die de modaliteiten van deze raadpleging zal (zullen) verduidelijken.

De overdracht of afstand van aandelen wordt ingeschreven in gezegd register, gedagtekend en getekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, en door de zaakvoerder en de verkrijger in geval van overgang bij overlijden.

De overdrachten en overgangen hebben slechts uitwerking ten aanzien van de vennootschap en de derden vanaf hun inschrijving in het register der aandeelhouders. Aan de aandeel- en obligatiehouders worden certificaten afgegeven van deze inschrijvingen."

4. Schrapping in artikel 11 van volgende tekst "De ofigaties aan toonder worden rechtsgeldig ondertekend door twee bestuurders. De handtekening mogen vervangen worden door naamstempels."

5. Machtiging aan de notaris om de beslissingen uit te voeren en de statuten te coordineren aan de hand

van de genomen beslissingen.

Beslissingen

Eerste beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om de aandelen aan toonder om te zetten

in aandelen op naam.

Tweede beslissing

Met eenparigheid van stemmen stelt de algemene vergadering de verwezenlijking vast van de omzetting

van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, door inschrijving in het register van aandelen op naam. De

algemene vergadering stelt eveneens met eenparigheid van stemmen de vernietiging vast van de aandelen aan

toonder.

Derde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om artikel 6 van de statuten aan te passen

zoals vermeld onder punt 3. van de agenda.

Vierde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering om artikel 11 van de statuten aan te

passen zoals vermeld onder punt 4. van de agenda.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de peso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Maa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3ELGE ~u..-.le-... y:....,vv.

'0tZ rspl_!': ,, rechtbank +~,14q,ophandel te TONGEREN

1 1 -01- 2012

De HootdgriftierGriffie



ONITEUR

i g -oi_ ISCH STA,

Ondernemingsnr : 0863073831

Benaming

(voluit) : KNAPEN MACHINES

Rechtsvoren : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

" izoaas~3

Vijfde beslissing

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de notaris te machtigen om de

beslissingen uit te voeren en de statuten te coördineren aan de hand van de genomen beslissingen.

(Get.) Notaris Guy Vandersmissen

Tegelijk neergelegd uitgifte van de akte en gecoordineerde statuten.

r'

Voor-

' behouden

aan het

Belgisch

} Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 25.03.2011, NGL 29.04.2011 11099-0289-014
07/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 29.03.2010 10081-0347-014
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 27.03.2009, NGL 27.03.2009 09095-0285-014
03/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 28.03.2008, NGL 28.03.2008 08089-0139-014
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.03.2007 07110-4998-014
04/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 30.03.2006, NGL 31.03.2006 06097-1569-014
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 25.03.2005, NGL 29.03.2005 05092-2472-014

Coordonnées
KNAPEN MACHINES

Adresse
PLEINSTRAAT 29A 3570 ALKEN

Code postal : 3570
Localité : ALKEN
Commune : ALKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande