KNG-MAASVALLEI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KNG-MAASVALLEI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.586.988

Publication

03/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 29.08.2014 14503-0505-009
25/09/2014
ÿþPp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

1-1[1:1bP),.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1\110I\IfrE

18

BELGISCH

3- 2114  TrefWarTnefiffreeréallAnk R guaLL....vmdel

Argv....221, e l'Oman

_

1 D -89- 2814

3TAP,TDÎBLAD

griffler, Griffie

*14175670*

Voc behot aan Belgi StaatE

jlIl

r--

Benaming: KNG De Maasvallei

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 153, 3630 Maasmechelen

Ondememingsnr : 0847586988

Voorwerp akte: Ontslag zaakvoerder

Door de buitengewone algemene vergadering van 31 juli 2012 werd navolgende beslissing genomen

De algemene vergadering verleent goedkeuing aan het ontslag ingediend door de heer HINTZEN Harry. Dit ontslag gaat in op heden, 31 juli 2012.

DE GROOT Nicole Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/08/2012
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

be a $~ Sta

Ondernemingsnr : 6Y6 " 9e8

Benaming

(voluit) : KNG-MAASVALLEI

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 153, 3630 Maasmechelen

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het volgende blijkt uit een akte verleden voor Tine Smeets, geassocieerd notaris te Maasmechelen op twintig juli tweeduizend twaalf, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie

1 o Bij genoemde akte werd een handelsrechtelijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "KNG-MAASVALt_El".

211 De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 153.

3° Duur: de vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

4° Zij werd opgericht door:

HINTZEN Harrij Hubertus Johannes, geboren te Geleen (Nederland) op zevenentwintig augustus negentienhonderd vijfenzestig, Nederlands personennummer 121001866, echtgenoot van SMEETS Sylvia, wonende te 6181 MK Elsloo (Nederland), Aronskelk 166;

DE GROOT Nicole Wilhelmina Barbara, geboren te Heerlen (Nederland) op negen juni negentienhonderd negenenzestig, thans ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, rijksregistemummer 690609 500-42, wonende te 3630 Maasmechelen, Joseph Smeetslaan 134;

5° Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR); het werd volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR).

6° Het gehele kapitaal is geplaatst en één/derde werd gestort in speciën.

Het kapitaal is verdeeld in honderd (100.) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is geplaatst door HINTZEN Harrij voor een bedrag van duizend tweehonderd veertig Euro (1.240,00 EUR) waarvoor hij twintig (20.) aandelen ontvangen heeft met volgnummers één (1.) tot en met twintig (20.), en door DE GROOT Nicole voor een bedrag van vierduizend negenhonderd zestig Euro (4.9600,00 ¬ ) waarvoor zij tachtig (80.) aandelen ontvangt met volgnummers eenentwintig (21.) tot en met honderd (100.).

7° Het boekjaar gaat in op één januari (voor de eerste maal op de dag van de neerlegging van de oprichtingsakte bij de rechtbank van koophandel) en eindigt op eenendertig december

(voor de eerste maal op eenendertig december tweeduizend dertien).

8° Bestemming van de winst  Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit Van deze

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening,

WIII~IRlllllllli

*iai3sa~o*

V

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 3 -07- 2012

De HoofdgriffieGriífie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

" winst wordt tenminste een twintigste vooraf-igenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

9° Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen Bestuursbevoegdheid.

Ieder van de zaakvoerders is bevoegd om aile handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alléén de algemene vergadering bevoegd is.

is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt

Vertegenwoordigingsbevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger, zoals hierna vermeld.

Bijzondere volmachten. (artikel 16 der statuten):

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere of beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onafgezien van de aansprakelijkheid van de zaakvoerders in het geval van een overdreven volmacht.

Tegenstrijdig belang. (artikel 17 der statuten):

Indien een lid van het college van zaakvoerders een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, of indien een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, dan dient er gehandeld te worden zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Zaakvoerder - Benoeming. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 37 der statuten):

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd, Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

Derde als zaakvoerder- Bevoegdheidsbeperking -Ontslag. (Ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: eerste zin van artikel 38 der statuten):

Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist 1C voor elke zetelverplaatsing, en 2C voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

Tegenstrijdig belang. (ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt: artikel 39 der statuten): Artikel 17 is eveneens van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met een door hem in het belang van de vennootschap genomen beslissing of met een verrichting die aan hem als zaakvoerder van de vennootschap wordt voorgelegd, dan dient er gehandeld volgens de door het wetboek van vennootschappen terzake voorziene regels.

10° hlihil

11° De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van eetcafé's, drankgelegenheden, verbruiksalons, café's, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van aile mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees-en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag aile commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan aile opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

12° De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om achttien uur, op de derde vrijdag van de maand mei; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om achttien uur.

Benoeming van zaakvoerders

De vergadering beslist te benoemen tot zaakvoerders

De comparanten beslissen met eenparigheid te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- HIIdTZEN Harrij, hier persoonlijk aanwezig.

- DE GROOT Nicole, hier persoonlijk aanwezig.

° I

Fluri'mandaat is bezotdigd behoudens andersluidende besliing van de algemene vergadering. Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan HUMBLET Martin, accountant, of zijn aangestelden, te 3650 Dilsen-Stokkem, Brammertstraatje 17, om de vervulling van aile administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondememingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de STW- en de belastingadministratie, andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

Voor eensluidend uittrekse

Tine Smeets, notaris

Tegelijk hiermee neergeIegd uitgifte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

°

be,heuden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste bu van Luik B vermelden: Recto :Naamen hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 28.08.2015 15506-0328-010
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 26.08.2016 16469-0387-009

Coordonnées
KNG-MAASVALLEI

Adresse
RIJKSWEG 153 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande