KNIPPET

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KNIPPET
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.313.493

Publication

11/03/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L

Voor-behoude

aan het

Belgisci Staatsbh

II

*14060



Ondernemingsnr . 0536.313.493 Benaming

(voie) KNIPPET

(verkort)

Rechtbank van koophandel

2 8 FEB. 2011i

te iiHserº%r-l'ffie

Rechtsvoren : VOF

Zetel : GENEIKENSTRAAT 77, 3560 LUMMEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT AANDELEN EN BENOEMING BIJKOMENDE BESTUURDER

TIJDENS DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING, GEHOUDEN OP 12 JANUARI 2014 TEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, WORDT VOLGENDE BESLISSING GENOMEN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN.

- JOLANDA SCHEPERS DRAAGT HAAR 100 AANDELEN OVER AAN FRANK BRULMANS EN NEEMT ONTSLAG ALS BESTUURDER EN VOORZITTER VAN DE ALGEMENE VERGADERING. BIJKOMEND BEVESTIGT JOLANDA SCHEPERS DAT ZIJ NA DEZE OVERDRACHT GEEN AANDELEN EN/OF MANDATEN MEER HEEFT IN DE VENNOOTSCHAP KNIPPET.

-ER WORDT EEN NIEUWE BESTUURDER AANGESTELD MET NAME:

DHR BRULMANS FRANK,GEBOREN TE HASSELT OP 26/05/1968

EN WONENDE TE LUMMEN, GENEIKENSTRAAT 77.

DEZE AANVAARDT EN IS VANAF 13 JANUARI 2014 OFFICIEEL AANGESTELD IN DEZE FUNCTIE

GETEKEND DOOR ALLE PARTIJEN

JOLANDA SCHEPERS BRULMANS FRANK

EX-AANDEELHOUDER NIEUWE AANDEELHOUDER+BESTUURDER

MADELINE MEERS

BESTUURDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv.roordsgen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2013
ÿþIl~44 ~ 0>.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mar Word 11.1

i

III

II)'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 2 -07- 2013

HASSELT

G riffie

Ondernemingsnr : s 3 C.. 3_+ 3 LA .3 2

Benaming

(voluit) : KNIPPET

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetel : Geneikenstraat 77 , 3560 Lummen (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De ondertekenende komparanten:

- Schepers Jolanda geboren te Koersel op 13/2/1974, wonende te Sint-Jorislaan 126/1 te 3540 Herk-De-Stad

- Meers Madeline, geboren te Hasselt op 12/I/1974, wonende te Geneikenstraat 77 te 3560 Lummen

richten een vennootschap onder firma op waarvan ze de statuten als volgt vaststellen:

A. STATUTEN

Titel 1: Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1

De vennootschap onder firma heeft als benaming "KNIPPET ". De woorden "Vennootschap onder firma" of de afkorting "V,O.F." moeten in alle akten, facturen en documenten die naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd Geneikenstraat 77 te 3560 Lummen. De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur en publikatie ervan in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

- Uitbating van een kapsalon voor heren, dames en kinderenen

- Gezichtsverzorging

- Kleinhandel in sierraden en verzorgingsproducten

- Nagelstudio

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duur,

BijEagen bij liët $elgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering.

Titel 2: Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt bepaald op 2.000,00 euro.Dit kapitaal wordt vertegenwoordigd door 200 aandelen met een nominale waarde van tien euro (10,00 euro). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal is bij oprichting als volgt volgestort: Meers Madeline, 100 aandelen - Schepers Jolanda, 100 aandelen

Artikel 6

Iedere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de vennootschap.

Artikel 7

Ingeval van overlijden, uittreding, onbekwaamverklaring van een vennoot, wordt deze gezien aIs ontslagnemend. Hij of zijn erfgenamen ontvangen de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat hem een deel van de reserves wordt uitgekeerd. In geen geval mag hem meer terugbetaald worden dan het volgestort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling negatief effect hebben op de toereikendheid van het kapitaal en de geïncorporeerde reserves. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of eventuele schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening of verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch het leggen van zegels uitlokken, noch op welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden en zijn niet vatbaar voor in beslag name, Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. In geen geval kunnen zij de ontbinding van de vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van een aandeel wordt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan, zoals in deze statuten is voorzien. De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaar tussen vennoten en dit na goedkeuring door de raad van bestuur. Dit geldt zowel voor een overdracht onder Levenden als voor een overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men toch de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden als vennoot, mits voorafgaandelijke aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform de regels van statuten.

Titel 3: Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen als ook binnen de maand op schriftelijke vraag van twee vennoten aan de voorzitter, Plaats, datum, uur en agenda worden vermeld in de oproeping. Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 100% van de stemgerechtigde aandelen nodig. De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum.

Artikel 9

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs, Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de raad van bestuur.

r ti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 10

Overeenkomstig de wet op de vennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks- en de controlebevoegdheid uit.

Titel 4: Raad van bestuur

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit twee bestuurders. Bij onbekwaamheid van één van de bestuurders om welke redenen ook zal de facto in rechten en in feiten zijn collega bestuurder de volle rechten, plichten en verantwoordelijkheden overnemen voor een maximum duur van 3 maanden. De raad van bestuur delegeert haar bevoegdheid voor het dagelijks bestuur aan één of meerdere zaakvoerders, gekozen binnen of buiten de raad van bestuur, binnen of buiten de aandeelhouders- die ieder afzonderlijk binnen de beperkingen van het huishoudelijk reglement de vennootschap vertegenwoordigen voor het dagelijks beleid.

Dit huishoudelijk reglement wordt opgesteld en goedgekeurd door de raad van bestuur en genotuleerd in de besluiten van hun vergadering. De zaakvoerders kunnen te allen tijde opgezegd of vervangen worden. Zij kunnen ook hun ontslag indienen bij de raad van bestuur. Hun mandaat kan steeds verlengd worden.

Artikel 12

Het mandaat van bestuurder en van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist. Deze bepaalt tevens de grootte ervan.

Artikel 13

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist en komt samen op verzoek van één van de bestuurders, binnen de 24 uur. Er worden geen modaliteiten van samenroeping bepaald. Alle onderwerpen binnen hun bevoegdheid zijn bespreekbaar. Beslissingen dienen unaniem genomen te worden. Ingeval van staking van stemmen dient de algemene vergadering geraadpleegd te worden zoals voorzien in artikel 8 en 9 van deze statuten. De beslissingen worden genomen in de notulen, telkens ondertekend door de twee (2) bestuurders.

Artikel 14

De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van beide bestuurders nodig voor bedragen boven de 3.000,00 euro, tenzij het huishoudelijk reglement dit vermeld als uitzondering.

Titel 5: Ontbinding - boekjaar - winst - verlies - geschillen

Artikel 15

De vennootschap onder firma zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen.

Artikel 16

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste boekjaar begint op 3 juli 2013 en eindigt op 31 december 2014.

Artikel 17

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tifilagen bij het Belgisch Staatsblad -11/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de algemene vergadering beslist.

Artikel 18

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de voorzitter van een Rechtbank van Koophandel van de zetel van de vennootschap.

13. BENOEMINGEN

Onmiddellijk daarop zijn de aandeelhouders in algemene vergadering bijeengekomen en zij hebben besloten voor onbepaalde duur te benoemen:

Meers Madeline als bestuurder en secretaris van de algemene vergadering;

Schepers Jolanda als bestuurder en voorzitter van de algemene vergadering.

Hun mandaat verstrijkt na beslissing van de jaarvergadering, of na het indienen van hun ontslag volgens de regels hoger in de statuten vermeldt. Zij oefenen hun mandaat van bestuurder kosteloos uit.

Beiden vormen een raad van bestuur die hierna dadelijk zijn bijeengekomen en volgende besluiten eenparig genomen hebben:

Meers Madeline tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen;

Schepers Jolanda tot bestuurder met alle bevoegdheden voor het dagelijks beheer in de ruimste zin van het woord.

De ingangsdatum van aile hierboven vermelde mandaten starten pas op 03/07/2013; zijnde de begindatum van het lste boekjaar van de vennootschap.

Opgemaakt te Sint-Truiden op I juli 2013 in 5 originele exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben. Na registratie en neerlegging ontvangt elke comparant één kopie van de oprichtingsakte.

Getekend,

Meers Madeline Schepers Jolanda

Oprichter/bestuurder Oprichter/bestuurder

Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KNIPPET

Adresse
GENEIKENSTRAAT 77 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande