KOEN VERMEULEN & MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOEN VERMEULEN & MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 525.863.526

Publication

18/04/2013
ÿþ Mod 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

1IIIA~I~~II~Ni~IVIII~~VuI Rechtbank van koophandel

*13061001 0 g APR, 2.013

te NAGfif ieT

Op de laatste piz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : C9 5 .2

Benaming (voluit) :KOEN VERMEULEN & MARIJKE MELLAERTS, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

(verkort):

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3583 Beringen (Paal), Diestersesteenweg 67

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :OPRICHTING

Uit een akte opgesteld door notaris Luc TOURNIER, geassocieerd notaris te Beverco, vervangende notaris Koen Vermeulen te Paal, wettelijk belet, op 08 april 2013, blijkt dat werd besloten tot de oprichting van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt:

RECHTSVORM EN NAAM :

De vennootschap ïs een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de benaming "Koen Vermeulen & Marijke Mellaerts, geassocieerde notarissen".

DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Ze begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

ZETEL:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Paal, Diestersesteenweg 67.

OPRICHTERS/VENNOTEN DIE HUN INBRENG VOLLEDIG HEBBEN VOLGESTORT:

1, De heer VERMEULEN Koenraad Gustaaf Anna, geboren te Turnhout op 19 februari 1960, nationaal nummer 60.02.19 093-29, echtgenoot van mevrouw JANSEN, Godelieve Hortense Henrica, geboren te Geel op 7 maart 1962, wonende te 3583 Beringen (Paal), Wolfstraat 25.

Gehuwd onder het stelsel van zuivere scheiding van goederen in9evoile huwelijkscontract verleden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

voor notaris Leo Vander Laenen te Tongerio op 10 juli 1991, niet gewijzigd tot op heden,

En

2, Mevrouw MELLAERTS Marijke, geboren te Leuven op 07 juni 1982, nationaal nummer 82.06.07 320-70, echtgenote van de heer VANDERHAEGHE Bram Gilbert, wonende te 3460 Bekkevoort (Assent), Doornhof 32.

Gehuwd onder het beheer van het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Hans Derache te Tessenderlo, vervangende zijn ambtsgenoot notaris Koen Vermeulen te Paal, wettelijk belet op 30 april 2012, ongewijzigd tot op heden.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAUGESTORT BEDRAG:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ 20.000,00). Het is verdeeld in tweehonderd aandelen zonder nominale waarde. Dit kapitaal is volgestort.Het kapitaal is bij de oprichting volledig volgestort door inbreng in geld van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) door storting of overschrijving op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting, waarvoor honderd (100) aandelen werden toegekend aan de heer VERMEULEN Koenraad en waarvoor honderd (100) aandelen werden toegekend aan mevrouw MELLAERTS Marijke.

SAMENSTELLING VAN HET MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Volledig in geld.

BEGIN EN EINDE BOEKJAAR:

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van ieder jaar.

JAARREKENING  BESTEMMING VAN HET RESULTAAT:

Elk jaar maken de statutaire zaakvoerders de inventaris en de jaarrekening op.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor het oprichten van een reservefonds; deze voorafneming houdt op verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het saldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Elke aandeelhouder deelt in de winst en draagt bij in de verliezen van de vennootschap naar verhouding van ieders aantal aandelen.

BESTUUR -- OMVANG BEVOEGDHEDEN EN WIJZE VAN UITOEFENEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die bevoegd zijn voor alle handelingen, die nuttig of noodzakelijk zijn voor het bereiken van het vennootschapsdoel onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

INTERN BESTUUR:

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd tegenover derden en in rechte als eiser of als verweerder:

a.- door haar zaakvoerder(s) die, als er meer dan één zaakvoerder is, ieder afzonderlijk bevoegd zijn de vennootschap te verbinden;

óniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Cf~~eghlnri

et

Luik B - vervolg

b.- door haar volmachtdrager(s).

Een volmacht is beperkt in de tijd of beperkt tot één of meer rechtshandelingen.

Zolang de vennootschap het hierboven onder artikel drie vermelde doel uitoefent, zullen uitsluitend de notaris-oprichters, de notariële participatievennootschappen of de notariële bestuursvennootschappen, opgericht door de notaris-oprichters, zaakvoerder mogen zijn en slechts volmacht mogen verlenen voor de verrichtingen waarvoor een notaris volmacht mag verlenen. De volmacht mag niet de notariële activiteit zelf tot voorwerp hebben,

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd voor de duur van de vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Koen VERMEULEN, geassocieerd notaris" met zetel te Beringen (Paal), Diestersestenweg 67. Nog in te schrijven in het rechtspersonen register te Hasselt. Met als vast vertegenwoordiger de heer VERMEULEN Koenraad Gustaaf Anna, geboren te Turnhout op 19 februari 1960, nationaal nummer 60.02.19 093-29, wonende te 3583 Beringen (Paal), Wolfstraat 25. Hier aanwezig en die verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich daartegen verzet.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marijke MELLAERTS, geassocieerd notaris", met zetel te Beringen (Paal), Diestersesteenweg 67, Nog in te schrijven in het rechtspersonenregister te Hasselt. Met als vast vertegenwoordiger mevrouw MELLAERTS Marijke, geboren te Leuven op 07 juni 1982, nationaal nummer 82,06.07 320-70, wonende te 3460 Békkevoort (Assent), Doornhof 32. Hier aanwezig en die verklaart die opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat niets zich daartegen verzet.

COMMISSARIS:

Er werd geen commissaris benoemd.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen van het beroep van notaris, al dan niet in associatief verband, onder eerbiediging van de wettelijke en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen.

JAARVERGADERING:

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste woensdag van juni om 12.00uur of op een eerdere datum mitsgoedkeuring van alle vennoten.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur,

VERTEGENWOORDIGING VAN VENNOTEN:

De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerder.

De agenda van de vergadering, de besluiten en de aanwezigheidslijst worden opgenomen in het verslag van de vergadering.

Behoudens bijzondere wettelijke of statutaire bepalingen kan de vergadering slechts beslissen mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van twee/derden van het kapitaal, bij gewone meerderheid der stemmen, en over de punten vermeld in de agenda, tenzij alle vennoten aanwezig zijn.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

j Cfnafsi~i~ri

Voormm behouden aan het Belgisch

Cta at* F.IT cel

Luik B - vervolg

STEMRECHT:

Elke vennoot heeft één stem, ongeacht het aantal aandelen dat hij bezit.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal eindigen op 31 december 2013.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben op woensdag 23 juni 2014.

3. Wettelijke verplichtingen:

Ondergetekende notaris heeft de comparanten gewezen op de wettelijke verplichtingen voor elke verkrijging door de vennootschap binnen de twee jaar na de oprichting van een goed dat toebehoort aan de oprichter(s), vennoot of zaakvoerder en waarvan de vergoeding ten minste één/tiende (1/10) van het geplaatste kapitaal bedraagt.

4. Mandaat zaakvoerder:

Het mandaat van statutaire zaakvoerders is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

5. Artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 april 2013. Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

SLOTBEPALINGEN

1.- Identiteitsbewijs

a. Ondergetekende notaris waarmerkt ingevolge de bepalingen van de ventbsewet de identiteit van de partijen aan de hand van de vereiste stukken.

b. Om te voldoen aan de bepalingen van de hypotheekwet waarmerkt de notaris dat de naam, voornamen, geboorteplaats en  datum en de woonplaats van de comparanten-natuurlijke personen overeenstemmen met de gegevens opgenomen in hun identiteitskaart.

De partijen bevestigen de juistheid van deze gegevens.

2.- Volmacht

De oprichter verklaart hierbij bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HELSEN & PARTNERS" te Tessenderlo, Neerstraat 107, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer HELSEN Patrick, wonende te 2260 Westerlo, Klaverstraat 16 om alle administratieve formaliteiten met betrekking tot de oprichting te vervolledigen, zoals onder meer de formaliteiten voor de inschrijving bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de inschrijving bij de BTW, het verrichten van alle formaliteiten voor het bekomen van de nodige attesten en vergunningen.

Er wordt volmacht verleend met het recht van indeplaatsstelling.

Voorbehouden _ aan liet Belgisch Ctaattht ad

v

Luik B - vervolg

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc TOURNIER

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 05.08.2015 15400-0069-015

Coordonnées
KOEN VERMEULEN & MARIJKE MELLAERTS, GEASSO…

Adresse
DIESTERSESTEENWEG 67 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande