KOKO BEAUTY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOKO BEAUTY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.687.239

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.05.2014, NGL 30.06.2014 14243-0531-010
09/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 03.07.2013 13268-0308-013
07/06/2013
ÿþI (ie 1:1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte.

Mod POF 11.1

t =,

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van ae instrumenterende notaris, hetzij van de persololn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening,

*13086040*

1

Heergelrágd 41r nrr'{Fte,van de lerf.fbarlk rran KoOpiluiiuz; ,c Adiverpon, op

Griffie t 9 MEI 2013

Ondernemingsnr : 0838.687.239

Benaming (voluit) : KOKÔ BEAUTY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Generaal Drubbelstraat 108 bus A, 2600 Berchem (Antwerpen), België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verplaatsing maatschappelijke zetel en uitbatingszetel Tekst:

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder, gehouden op 29/05/2013:

Met éénparigheid van stemmen beslist de zaakvoerder om de maatschappelijke zetel en de uitbatingszetel te verplaatsen naar:

MHEERSTRAAT 8 A 3770 VLIJTINGEN

En dit met ingang vanaf 29/05/2013

Dhr. YOUSSEF CHRISTABOR, Zaakvoerder

02/09/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iII 11111111111111111111111111111111

*11133840*

Vol

behoi aan Belg

Staat:

eicmdee ter grifrle roo de Redi?kÉt f7C~ MoptititTEiel N AntYlBrpetae ~

Griffie 3 AlI6. 20ij

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) Rechtsvorm : Zetel : Onderwerp akte

og3S. (c -. 2-15

KOKO BEAUTY

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 2600 Antwerpen-Berchem, Generaal Drubbelstraat 108/A : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING

Uit een akte verleden voor notaris Jean-Pierre VAN BELLE te Antwerpen-Hoboken op 18 augustus 2011, met volgend relaas van registratie "Geregistreerd zeven bladen geen renvooien te Antwerpen, elfde kantoor der registratie op 22 AUG. 2011 Boek 277 blad 23 vak 12 Ontvangen Vijfentwintig euro (¬ 25) De Eerstaanwezend Inspecteur (getekend) Van Genegen Marijke", blijkt dat:

De heer YOUSSEF Christabor, zonder beroep, geboren te Kamechli (Syrië (Arabische Republiek)) op 4 januari 1981, identiteitskaart nummer B 0901277 50 geldig tot 8 december 2015, ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2600 Antwerpen-Berchem, Generaal Drubbelstraat 108/A, met nationaliteit: Syrië (Arabische Republiek),

een besloten vennootschap met béperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "KOKO BEAUTY" met zetel te 2600 Antwerpen-Berchem, met als eerste adres 2600 Antwerpen-Berchem, Generaal Drubbelstraat 108/A.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Doel:

a)De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop en de verkoop van cosmetica, schoonheidsproducten en toestellen, juwelen en sieraden,

apparaten en toebehoren van alle soort voor schoonheidssalons of kapsalons, de informatica benodigdheden voor de boven vermelde zaken, al deze activiteiten in groot- en kleinhandel.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap' handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als

vertegenwoordiger. .

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

b) Het doel kan worden gewijzigd bij statutenwijziging, volgens artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

Kapitaal:

Het kapitaal, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 eur).

Het is verdeeld in duizend (1000) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Youssef Christabor, voornoemd, verklaart in te schrijven op duizend (1000) aandelen en op ieder aandeel twee/derde (2/3-de) te storten, meer bepaald twaalf euro veertig cent (12,40 eur), dus tot beloop van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 eur) totaal.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder nummer 0016484011-25 geopend bij FORTIS Bank nv , Naamloze Vennootschap, gevestigd te 1000 Brussel, Warandeberg 3 ten name van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door vernoemde instelling op 29 juli 2011.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Bestuur:

Benoeming - Ontslag.

a)De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du-Moniteur bete

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

b) Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

c)Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel als college verbinden.

Salaris.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een bezoldiging worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering elk jaar wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

Tegenstrijdig belang.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dat strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Dit laatste wordt in voorkomend geval eveneens opgenomen in het verslag van de commissaris. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese 'van artikel 259, § 3, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Intern bestuur - Beperkingen.

a)De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

b)Indien er verscheidene zaakvoerders zijn kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht.

Detiedere zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Toezicht

Benoeming en bevoegdheid.

a)Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in de wet en het Koninklijk Besluit op de jaarrekening niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)ls er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

Algemene vergadering

Gewone,bijzondere en buitengewone vergadering.

a)De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

b)Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

c)Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

d)De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in België, aangewezen in de oproeping.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijeenroeping.

a)De zaakvoerder kan zowel de gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Hij moet de jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag. De zaakvoerder is verplicht een bijzondere of buitengewone vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk een/vijfde (1/5-de) van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

b)De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien (15) dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

c)rs er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan dienen de formaliteiten voor de bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd. Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan is de enige vennoot verplicht deze met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda.

Aanwezigheid en vertegenwoordiging van vennoten.

a)Onverminderd de regels van de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

b)De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

c)Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Verloop van de vergadering.

a)De beraadslaging en stemming geschiedt onder leiding van de voorzitter en in overeenstemming met de gebruikelijke regels van een behoorlijke vergaderingstechniek. De zaakvoerder, en eventuele commissaris, geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun jaarverslag of tot de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

b)De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie (3) weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.'-

c)De algemene vergadering kan alleen rechtsgeldig beraadslagen of besluiten over punten die in de aangekondigde agenda zijn opgenomen of daarin impliciet zijn vervat. Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in eenvergadering waarin alle aandelen aanwezig zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen besloten wordt. De vereiste instemming staat vast indien geen verzet is aangetekend in de notulen van, de vergadering.

Stemrecht.

a)Elk aandeel geeft recht op één stem.

b)lndien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten niet betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

c)Indien een aandeel aan' verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

d)Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

Besluitvorming.

a)In de gewone en de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen en bij gewone meerderheid van stemmen. Onthoudingen of blancostemmen en de nietige stemmen worden bij de berekening van de meerderheid verwaarloosd. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen. Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

b)De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris die er een authentiek proces-verbaal van opmaakt. De algemene vergadering kan over een statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping nodig; de tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde (3/4-de) van de stemmen verbonden aan de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen heeft verkregen. Bij de berekening van de vereiste meerderheid worden de stemmen van degenen die zich onthouden, de blanco stemmen en de nietige stemmen als stemmen tegen beschouwd.

c)De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2011- Annexes du Moniteur belge

d)Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. Zij worden niet meegerekend voor het quorum, tenzij in de gevallen bepaald bij artikel 240, § 2 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij zij uitzonderlijk stemrecht hebben.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

a)Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

b)Van deze winst wordt ten minste één/twintigste (1/20-ste) voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende (1110-de) van het geplaatst kapitaal bedraagt.

c)De algemene vergadering beslist vrij over de verdere bestemming van het saldo van het resultaat, onder voorbehoud van de rechten bepaald voor aandelen zonder stemrecht.

d)Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

e)De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de plaatselijke zetel van de Nationale Bank van België worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 98 van het Wetboek van Vennoot-schappen.

Ontbinding

Benoeming en bevoegdheid vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars. De vereffenaar(s) is bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders besluit en rekening houdend met de rechten van aandelen zonder stemrecht. Elk jaar legt de vereffenaar aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

De enige vennoot heeft, handelend als algemene vergadering, de volgende beslissingen genomen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in , overeenstemming met de wet:

Eerste gewone algemene vergadering - Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt van zodra 'de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering wordt gehoudén in het jaar 2013.

Benoeming gewone, niet-statutaire zaakvoerder

De enige vennoot beslist het,aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt benoemd tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur :

De heer YOUSSEF Christabor, zonder beroep, geboren te Kamechli (Syrië (Arabische Republiek)) op vier januari negentienhonderd één en tachtig, identiteitskaart nummer B 0901277 50 geldig tot acht december tweeduizend vijftien, óngehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2600, Antwerpen-Berchem, Generaal Drubbelstraat 108/A, met nationaliteit: Syrië (Arabische Republiek), voornoemd.

. Krachtens artikel 15 der statuten vertegenwoordigt de zaakvoerder individueel de vennootschap in en buiten

rechte.

Deze aanvaardt de opdracht onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist dat zijn mandaat bezoldigd is tot andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overneming van verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juni 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren, van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie oprichtingsakte

Notaris Jean-Pierre VAN BELLE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 22.06.2016 16208-0599-011

Coordonnées
KOKO BEAUTY

Adresse
MHEERSTRAAT 8A 3770 VLIJTINGEN

Code postal : 3770
Localité : Vlijtingen
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande