KOLONIE

Association sans but lucratif


Dénomination : KOLONIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 474.790.749

Publication

31/12/2014
ÿþ MOD 2.2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

u u



Ondernemingsnr : 0474.790.749

Benaming

(voluit) : Kolonie

Neergelegd ter griffie der recbtbank V. koophandel Antwerpen, afd Tongeren

18 w12_ 2014

De grl f~itrlffie



Bijlagen bij het Belgisch Sxaa>`sblad 31/12/2014 - A.nnexes_lu_Inniteur beige

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Geverslaan 14, 3650 Dilsem-Stokkem

Onderwerp akte : Wijziging statuten, wijziging raad van bestuur en gemachtigden

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 05/05/2014, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten als volgt te wijzigen:

Nieuw Artikel 2

De vereniging heeft haar zetel te Bootstraat 9, 3500 Hasselt In het gerechtelijk arrondissement Limburg (griffie Hasselt).

Nieuw Artikel 9

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die al dan niet lid zijn van de vereniging. De Raad van Bestuur kan uit zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter en secretaris kiezen. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief behelst de agenda. Dit kan zowel per gewone brief, per aangetekende brief als per e-mail gebeuren.

Nieuw Artikel 10

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur door de Algemene Vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. De Raad van Bestuur oefent zijn/haar bevoegdheden collegiaal uit.

De algemene vergadering kan een directeur benoemen. De algemene vergadering kan een directeur benoemen. De directeur kan ten alle tijde de functie van directeur naast zich neerleggen. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur worden gemeld, De functie van directeur kan worden ontnomen bij een besluit van de Algemene Vergadering.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de directeur, die alleen kan handelen, of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Indien een bestuurder of de directeur, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vôôr dat de raad van bestuur een besluit neemt. De persoon met het tegenstrijdig belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Nieuw Artikel 11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persotojn(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

MOl) 2,2

Luik B -Vervolg

De Riad van~Bestuur kan slechts beslissen indien de helft plus één van de bestuurders werkelijk aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. De bestuurders die zich bij de stemming onthouden, worden ais afwezig beschouwd voor de berekening van de meerderheid.

De algemene vergadering van 05/05/2014 neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders: De Wulf Pieter, Torhoutsesteenweg 413 bus 103, 8400 Oostende, geboren op 07/09/1979, te Brugge De algemene vergadering van 05/05/2014 heeft tot nieuwe bestuurders benoemd:

Vannoppen Louis, Stationsstraat 42, 3370 Vertrijk-Boutersem, geboren op 01/02/1967, te Leuven De raad van bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Dexters Rudi, Smisstraat 65a, 3665 As, geboren op 12/07/1969, te Bilzen

Angeli Antoine, Verbindingsstraat 7, 9968 Bassevelde, geboren op 07103/1960, te Leut

Leppens Wim, Geversfaan 14, 3650 Difsen-Stokkem, gebaren op 08/07/1976, te Maaseik

Vannoppen Louis, Stationsstraat 42, 3370 Vertrijk-Boutersem, geboren op 01102/1967, te Leuven

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in aile gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij kan alle handelingen van bestuur en beschikking stellen, voor zover zij niet door de wet bij uitsluiting aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur oefent zijn/haar bevoegdheden collegiaal uit,

De raad van bestuur van 05/05/2014 heeft aan volgende niet-bestuurder de volgende gemachtigde functie verdeeld:

Directeur :

KERBEROS bvba, Geverslaan '14, 3650 Dilsen-Stokkem, ondernemingsnummer 0552.881,489, hier vertegenwoordigd door Leppens Wim

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de directeur, die alleen kan handelen, of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Aldus opgemaakt op de raad van bestuur van 05/05/2014.

Te Hasselt,

Leppens Wim Vannoppen Louis

Bestuurd Bestuurder

lMt'c.,1..5

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du.Moniteur b

. . r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}ment bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigeii Verso : Naam en handtekening

30/09/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Neergeego ter grime oer

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 0 -09- 2011 l àir

i b

De Hoofdgriffierariffie

II*!! j1.1.111,1.1111,11111

Ondernemingsnr : 0474.790.749

Benaming

(voluit) : KOLONIE

(verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Oude Baan 101, 3650 Dilsen-Stokkem

Ondervvena akte: Nieuwe statuten, wijziging raad van bestuur

Uittreksel uit de aktes:

De algemene vergadering van 13/09/2011, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten als volgt te wijzigen:

Titel 1: Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1

De vereniging zonder winstoogmerk draagt de naam: Kolonie.

Artikel 2

De vereniging heeft haar zetel in Dilsen-Stokkern, Geverslaan 14, 3650 Dilsen-Stokkem in het gerechtelijk

arrondissement Tongeren.

Artikel 3

De vereniging heeft tot doel een diverse en alternatieve werking uit te bouwen rond muziek en/of cultuur in het algemeen. Ze tracht dit doel te bereiken door het programmeren, organiseren en produceren van culturele evenementen en/of het realiseren van projecten. De vereniging kan alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel en kan haar medewerking verlenen aan gelijkaardige bedrijvigheid. Originaliteit en kwaliteit primeren zodoende dat het aanbod eigenzinnig en vooruitstrevend kan zijn, los van commerciële achtergronden en over genre-grenzen heen podiumkansen biedt aan artiesten die in het reguliere cultuuraanbod moeilijk of niet aan bod komen. De vereniging mag tevens alle goederen, zowel roerende als onroerende, beheren, aankopen, bezitten, verkopen en contracten afsluiten.

Artikel 4

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel 2: Leden, toetreding, uitbreiding

Artikel 5

Het minimum aantal leden is vastgesteld op 3.

Artikel 6

Als lid kan tot de vereniging toetreden iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon die door de Algemene Vergadering als dusdanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad van Bestuur. Het verzoek om toelating van een kandidaa- lid moet schriftelijk worden ingediend bij de Raad van Bestuur. Een lid kan schriftelijk ontslag indienen bij de Raad van Bestuur.

Artikel 7

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

Bij 1 agen hij_ het B_elgiseh_Staatsblad _311/09/2011_ T_Annexes _ du _Moniteur_ belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De Raad van Bestuur kan onder meer door hem te bepalen voorwaarden ook andere leden als ereleden, steunende of adviserende leden tot de vereniging toelaten. Deze leden beschikken niet over stemrecht op de algemene vergadering.

Artikel 8

De leden zijn tot geen bijdrage verplicht.

Titel 3: Raad van Bestuur

Artikel 9

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste drie leden die al dan niet lid zijn van de vereniging. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter en secretaris. De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief behelst de agenda. Dit kan zowel per gewone brief, per aangetekende brief als per e-mail gebeuren.

Artikel 10

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur door de Algemene Vergadering en zijn ten allen tijde door deze afzetbaar. De Raad van Bestuur oefent zijn/haar bevoegdheden collegiaal uit. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter, die alleen kan handelen, of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Artikel 11

De Raad van Bestuur kan slechts beslissen indien de helft plus één van de bestuurders werkelijk aanwezig zijn. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de van de voorzitter. De bestuurders die zich bij de stemming onthouden, worden als afwezig beschouwd voor de berekening van de meerderheid. De voorzitter heeft het recht zijn veto te stellen bij een besluitvorming die tot de bevoegdheden van de raad van bestuur behoort.

Artikel 12

Elke bestuurder kan ten alle tijde ontslag nemen uit de Raad van Bestuur. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur worden gemeld. Bestuurders die zonder schriftelijke rechtvaardiging op drie vergaderingen afwezig zijn, worden als ontslagnemend beschouwd.

De voorzitter kan ten alle tijde de functie van voorzitter naast zich neerleggen. Het ontslag moet schriftelijk aan de Raad van Bestuur worden gemeld. De functie van voorzitter kan worden ontnomen bij een besluit van de Algemene Vergadering.

Artikel 13

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij kan aile handelingen van bestuur en beschikking stellen, voor zover zij niet door de wet bij uitstuiting aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden. De Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden overdragen aan één of meer bestuurders voor de handelingen van dagelijks bestuur of zelfs mits machtiging van de Algemene Vergadering aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

Titel 4: Algemene Vergadering

Artikel 14

De algemene vergadering bestaat uit alle leden. leder lid beschikt over één stem.

Artikel 15

De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

- wijziging van de statuten

- het benoemen van en afzetten van de bestuurders

- benoemen en afzetting van commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging in geval een bezoldiging wordt toegekend

- de kwijting aan de bestuurders en aan de commissarissen

- het goedkeuren van de begroting en de rekeningen

- het uitsluiten van een lid

- de ontbinding van de vereniging

- de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

- aile gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 16

De Algemene Vergadering kan beslissingen nemen met een gewone meerderheid, ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Voor het uitsluiten van een lid, het wijzigen van de statuten, het ontbinden van de vzw en de omvorming naar een vso, gelden de wettelijke bepalingen.

Artikel 17

De Algemene Vergadering vergadert minstens één maal per jaar, in de loop van het eerste semester. Ze wordt bijeengeroepen door de Raad van Bestuur wanneer zij dit nodig acht of wanneer één vijfde van de leden dit vraagt, dit kan zowel per gewone brief, per aangetekende brief als per e-mail gebeuren. De leden dienen minstens acht dagen vooraf de agenda te ontvangen.

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden opgenomen in een register, en ondertekend door de voorzitter. Deze verslagen kunnen op eenvoudig verzoek door leden van de vzw warden ingezien. Aan belanghebbende derden kan inzage in de verslagen verleend worden mits de aanvraag gebeurde met een gemotiveerd schrijven aan de voorzitter.

Titel 5: Begroting en rekeningen

Artikel 18

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur sluit de

rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden

ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd.

Titel 6: Slot, ontbinding, vereffening

Artikel 19

In geval van vrijwillige ontbinding, zullen de activa, na aanzuivering van de passive, worden overgedragen aan een vereniging met gelijke doelstellingen of bij gebrek daaraan een vereniging waarvan het doel het meest dat van de ontbonden vereniging benadert.

Artikel 20

Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de wet van 27 juni 1921 zoals gewijzigd

door de wet van 2 mei 2002 toepasselijk.

De algemene vergadering van 13/09/2011 neemt kennis van het ontslag van volgende bestuurders:

Bellen Kristof, Rijksweg 740, 3650 Dilsen-Stokkem, geboren op 29/09/1977, te Tongeren Moors Dirk, Veldsteeg 29, 3650 Dilsen-Stokkern, geboren op 20/0211981, te Maaseik Ochelen Pieter, Genkerbaan 53, 3520 Zonhoven, geboren op 05/08/1977, te Hasselt

De algemene vergadering van 13/09/2011 heeft tot nieuwe bestuurders benoemd:

Dexters Rudi, Smisstraat 65a, 3665 As, geboren op 12/07/1969, te Bilzen

Angeli Antoine, Verbindingsstraat 7, 9968 Bassevelde, geboren op 07/03/1960, te Leut

De Wulf Pieter, Torhoutsesteenweg 413 bus 103, 8400 Oostende, geboren op 07/09/1979, te Brugge

De raad van bestuur is daardoor als volgt samengesteld:

Dexters Rudi, Smisstraat 65a, 3665 As, geboren op 12/07/1969, te Bilzen

Angeli Antoine, Verbindingsstraat 7, 9968 Bassevelde, geboren op 07/03/1960, te Leut De Wulf Pieter, Torhoutsesteenweg 413 bus 103, geboren op 07/09/1979, te Brugge Leppens Wim, Geverslaan 14, 3650 Dilsen-Stokkem, geboren op 08/07/1976, te Maaseik

De Raad van Bestuur vertegenwoordigt en verbindt de vereniging in alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij kan aile handelingen van bestuur en beschikking stellen, voor zover zij niet door de wet bij uitsluiting aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

De Raad van Bestuur oefent zijn/haar bevoegdheden collegiaal uit.

MOD2 2

Luik B - vervolg

' De raad van bestuur van 17/08/2011 heeft onder zijn leden de volgende gemachtigde functie verdeeld:

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voorzitter: Leppens Wim, Geverslaan 14, 3650 Dilsen-Stokkem, geboren op 08/07/1976, te Maaseik

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, is de vereniging in en buiten rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door de voorzitter, die alleen kan handelen, of door het gezamenlijk optreden van twee bestuurders.

Aldus opgemaakt op de raad van bestuur van 13/09/2011.

Op de de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Te Dilsen-S

Leppens Wim

Kolonie

eoerezi ;:11 e.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
KOLONIE

Adresse
GEVERSLAAN 14 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande