KONINGS - EERDEKENS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KONINGS - EERDEKENS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.875.011

Publication

02/10/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Var behoi aan Belg Staat *12163166"





RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

2 i -09- 2012

HAss~iiffïc

' Ondernemingsnr : % `-~ b " A

Benaming

(voluit) : Konings - Eerdekens

(verirort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : 3530 Houthalen, Canadastraat 40 B1

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting - statuten - benoemingen

Te Houthalen, het jaar tweeduizend en twaalf, op 17 september,

is tussen:

1.Dhr. Konings Stanislas wonende te 3530 Houthalen, Canadastraat 40 B2,

2Dhr. Eerdekens Bert wonende te 3530 Houthalen, Canadastraat 40 B1,

3.Mevr, Konings Ilse wonende te 3530 Houthalen Canadastraat 40 B1

een vennootschap onder firma gevormd onder de benaming Konings - Eerdekens en onder de volgende voorwaarden:

1, Benaming

De vennootschap neemt de benaming 'Konings - Eerdekens' aan.

In alle akten, fakturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere dokumenten van de vennootschap dient deze benaming te worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding «vennootschap, onder firma» of door de afkorting «VOF».

2, Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Canadastraat 40 B1, 3530 Houthalen.

Hij kan worden verplaatst naar om het even welke andere plaats binnen hetzelfde taalgebied van België door een eenvoudige beslissing vanwege het beheer en mits publicatie in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

3. Doel

De vennootschap heeft tot doel;

De installatie, onderhoud, aan- en verkoop van kant  en klare, verplaatsbare sanitaire units en aanverwante'

producten.

De aan- en verkoop van alle onderdelen, onderhoudsproducten in verband met bovenvermelde installaties.

De vennootschap heeft verder tot doel:

1, Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen

van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en: baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie-, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in voile eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de Inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt,

5, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitaliisatleondememiingen.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handeisfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap mag alle brevetten, vergunningen of merken die betrekking hebben op haar maatschappelijk doet aankopen, exploiteren en afstaan. Zij mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of' onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

4. Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is op de volgende wijze samengesteld:

Dhr. Konings Stanislas, brengt achthonderd euro (800,00 ¬ ) in. In gemeen overleg worden hem hiervoor tachtig (80) aandelen toegekend.

Dhr. Eerdekens Bert, brengt honderd euro (100,00 ¬ ) in. In gemeen overleg worden hem hiervoor tien (10) aandelen toegekend.

Mevrouw Konings Ilse, brengt honderd euro (100,00 ¬ ) in. In gemeen overleg worden haar hiervoor tien (10) aandelen toegekend.

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van duizend euro (1.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, volledig volstort.

6. Beheer

Als zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd, dhr. Eerdekens Bert woonachtig te 3530 Houthalen,

Canadastraat 40 B1.

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening, maar hij zal er enkel gebruik mogen van

maken voor zaken die het doel van de vennootschap uitmaken.

7. Bezoldiging zaakvoerders

Aan de zaakvoerders kan, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een wedde worden toegekend die

ten laste komt van de vennootschap en waarvan het bedrag steeds door de vennoten kan worden gewijzigd.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8. Overlijden

Onder voorbehoud van toepassing van de bepalingen beoogd in artikel 208 van het Wetboek Vennootschappen geeft het overlijden van één van de vennoten geen aanleiding tot de ontbinding van de vennootschap, doch tot vervanging van de overleden vennoot met eenstemmige goedkeuring vanwege alle vennoten.

Hetzelfde geldt in geval van onbekwaamheid of verhindering om welke reden ook.

De erfgenamen van de overledene kunnen niet de zegels laten aanbrengen noch overgaan tot een gerechtelijke boedelbeschrijving, noch op enige wijze de werking van de vennootschap in de weg staan. Zij hebben slechts recht op het opvorderen van het gedeelte dat hun rechtsvoorganger blijkens de recentste balans in de vennootschap toekomt.

9. Overdracht van de aandelen

Geen enkel vennoot kan zijn rechten in deze vennootschap afstaan of overdragen, hetzij geheel of ten dele, zonder de toestemming van zijn medevennoten en mits het naleven van de bepalingen voorzien in artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

10. Ontbinding en vereffening

Buiten de mogelijkheid van de gerechtelijke ontbinding voltrokken overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de ontbinding en de vereffening van de vennootschap worden toegestaan op verzoek van een vennoot, indien de winst vôór aftrek van belasting binnen de twee jaar volgens de jaarbalans opgesteld overeenkomstig artikel 12 hierverder, niet de som van honderd euro bereikt.

11. Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder kalenderjaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van neerlegging van oprichtingsakte en loopt tot en met 31 december 2013.

12, Jaarrekening

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder een

inventaris op alsmede de jaarrekening. De stukken worden opgemaakt volgens de wet, haar

uitvoeringsbesluiten en de bestuursrechtelijke bepalingen voor zover deze van toepassing zijn op de vennootschap.

13. Resultaatverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies, reserveringen, belastingen en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Deze winst zal verdeeld worden volgens beslissing van de algemene vergadering op voorstel van de zaakvoerder(s).

14. Algemene vergadering

De algemene vergadering zal telkens plaats vinden de derde dinsdag van juni om 18 u op de ,

maatschappelijke zetel. Elk aandeel geeft recht op één stem.

De eerste algemene vergadering zal paats hebben op dinsdag 17 juni 2014 om 18u.

15. Toepassing van het gemeen recht

Alles wat niet in onderhavige statuten wordt gepreciseerd, zal worden bepaald overeenkomstig of naar analogie met de principes tot uitdrukking gebracht in het Wetboek van Vennootschappen, welke worden geacht, bij deze integraal te zijn overgenomen.

De zaakvoerder

Eerdekens Bert

Tegelijk hiermee neergelegd : Vol. akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
KONINGS - EERDEKENS

Adresse
CANADASTRAAT 40, BUS 1 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande