KONINGS JUICES & DRINKS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KONINGS JUICES & DRINKS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 402.871.682

Publication

22/07/2013
ÿþYVIIN~IW13VI79~Nh9xI~M

*131

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

_~-- ----~ ,

rechtbank v, kcopll;lnClel ta TONGEREN

q -07- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Mod War 11.t

Ondernemingsnr : 0402.871.682

Benaming

(voluit) : KONINGS JUICES & DRINKS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidersteenweg 301, 3840 Borgloon

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 20 juni 2013:

De algemene vergadering beslist te benoemen tot commissaris van de vennootschap

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BV CVBA, met maatschappelijke zetel te B-1831 Diegem, De Kleetlaan 2,

hierbij vertegenwoordigd door Dhr, Stefan Olivier, bedrijfsrevisor (IBR-nummer B00160 ).

Deze benoeming geschiedt voor een hernieuwbare termijn van drie jaar, waarbij de controleopdracht een aanvang neemt in het boekjaar eindigend op 31 december 2013 om van rechtswege een einde te nemen op de jaarvergadering over het boekjaar eindigend op 31 december 2015.

Konings NV

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Dirk Maris

Bi-Helios BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Dirk Maris

Lunus BVBA

Zaakvoerder

Vertegenwoordigd door Luc Nulens

Op de laatste bb . van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 20.06.2013, NGL 09.07.2013 13286-0246-041
25/10/2012
ÿþMal Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

reoillbeink V, kog hondol to TONGirfgEN

Ondernemingsnr - 0402.871.682

Benaming

tplu 11 Konings Juices & Drinks

(verkort)

" 12176368

ï,u

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Sint-Truidersteenweg 301, 3840 Borgloon

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van wettelijk vertegenwoordiger van de commissaris

De Raad van Bestuur heeft kennis genomen van het feit dat de vennootschap Klynveld Peat Marwick Goerdeler Bedrijfsrevisoren CVBA beslist heeft de heer Henk Vandorpe, bedrijfsrevisor, ais wettelijk

e vertegenwoordiger te laten vervangen door de heer Raf Cox, bedrijfsrevisor, en dit vanaf boekjaar 2011/2012.

s:1 '

o

v

N

, co

O

---I

~r

r _ rt5'it.' 2 van ,i~ r " .':!~" ~ - aG,1r'.,é'.0 .i 'ic n.1'1të''bC'pCrSCdo ,îr"

.rer_c , 1r " sr. [.ar,dEit te bLi'ti-ur" ::oorooen

rrCr:t; '" _



17/07/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter gnrhe der rechtbank v . koophandel te TONGEREN

0.6 -07- 2012

De Hoofdgriffier, naderie

10 I

*iziasooa*

bel ar Be Sta

ui

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr: 0402.871.682

Benaming : Konings Juices & Drinks

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-truidersteenweg 301 - 3840 Borgloon

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op: zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de' aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Konings Juices & Drinks ",

waarvan de zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0402.871,682 volgende besluiten met eenparigheid van

stemmen heeft genomen:

Eerste beslissing.

De vergadering beslist dat het boekjaar van de vennootschap voortaan zal lopen van één januari tot éénendertig december en bijgevolg het lopend boekjaar te verlengen tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

Tweede beslissing.

De vergadering beslist dat de jaarvergadering voortaan dan ook zal plaatshebben op de laatste vrijdag van def maand mei om negen uur. De eerstvolgende jaarvergadering heeft bijgevolg plaats op de laatste vrijdag van de' maand mei van het jaar 2013..

Derde beslissing.

De vergadering beslist de procedure van overdracht en overgang van aandelen in geval de vennootschap uit, meerdere personen bestaat, zoals opgenomen in artikel 9.2 van de statuten, te vervangen.

Vierde beslissing.

De vergadering beslist de zesde alinea van artikel 10 van de statuten betreffende de kapitaalverhoging te vervangen door de volgende tekst

"Op aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de derde alinea hoger vernield, kan slechts - dit, in afwijking van artikel 310 van het Wetboek der Vennootschappen.- worden ingeschreven door verbonden of geassocieerde vennootschappen in de zin van artikel 11 en 12 van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drievierde van het kapitaal, bezitten" .

Vijfde beslissing.

De vergadering beslist artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

12.1. De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, welke benoemd en ontslagen' worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,: bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met, de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de: benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van' openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

12.2. De zaakvoerders) resp. het college van zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet en/of de statuten, de algemene vergadering: bevoegd is.

12.3. De zaakvoerder(s) resp. het college van zaakvoerders kunnen/kan de uitoefening van een deel van haar; bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.' Deze volmachten dienen beperkt te zijn tot één of meer rechtshandelingen dan wel een reeks' rechtshandelingen.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn dan wel een college van zaakvoerders, dient deze volmacht gezamenlijk dan wel met eenparig besluit gegeven te worden."

Zesde beslissing.

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

13.1. De enige zaakvoerder kan alleen alle beslissingen nemen waarvoor het bestuursorgaan bevoegd is.

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

" 13.2. Zijn er twee dan mag iedere zaakvoerder afzonderlijk, naar eigen inzicht, besluiten nemen. Zo ook indien er of meerdere zaakvoerders aangesteld zijn en de algemene vergadering heeft uitdrukkelijk beslist dat ze niet als een college dienen te besluiten.

Zevende beslissing.

De vergadering beslist een artikel 13bis aan de statuten toe te voegen met de volgende tekst

13bis.1. Indien de algemene vergadering beslist een college van zaakvoerders te benoemen, welke uit minstens drie of meer zaakvoerders dient te zijn samengesteld, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de regels van de beraadslagende vergaderingen, voor zover de statuten geen bijzondere regels opleggen.

13bis.2, In geval van de benoeming van een college van zaakvoerders, dienen de zaakvoerders een voorzitter te benoemen.

Bij ontstentenls van de benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders. Indien één of meer zaakvoerders rechtspersonen zijn, zal de leeftijd van de vaste vertegenwoordiger die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt, determinerend zijn.

13bis.3. Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de 15 kalenderdagen na een daartoe strekkend verzoek van twee zaakvoerders. De oproepingsbrief tot een vergadering van het college van zaakvoerders wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf (5) volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

13bis.4. Het college van zaakvoerders kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

ledere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2261 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. De volmacht mag slechts worden gegeven voor één vergadering; bovendien kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college van zaakvoerders vertegenwoordigen.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd.

13bis.5.De besluiten van het college van zaakvoerders worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde leden van het college van zaakvoerders, behoudens de hierna vernielde sleutelbeslissingen en behoudens in geval van delegatie van bijzondere volmachten bedoeld in artikel 12.3. hoger vermeld.

De hierna vermelde sleutelbeslissingen kunnen slechts rechtsgeldig door de vennootschap genomen of uitgevoerd worden dan na goedkeuring door het college van zaakvoerders met een bijzondere meerderheidsvereiste van vijfenzeventig procent van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders, te weten : - de aankoop van, de verkoop van, de inschrijving of de inbreng op waardepapieren, obligaties of participaties in andere vennootschappen;

- de vaststelling en/of de toekenning van vergoedingen/bezoldigingen onder welke vorm ook aan zaakvoerders, kaderpersoneelsleden en/of gedelegeerden tot het dagelijks bestuur,

- de aanwerving, de benoeming, het ontslag en/of bezoldiging vaststellen van kaderpersoneelsleden en/of gedelegeerden tot het dagelijks bestuur;

- het verlenen van hypotheekmandaat, borgstelling, bezwaren met hypotheek of pand van haar goederen, haar handelsfonds en/of aandelen in portefeuille, alsmede in het algemeen het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden;

- alle kredietlijnen en overeenkomsten met betrekking tot kredietfaciliteiten sluiten, openen en wijzigen en in het algemeen alle contracten terzake ondertekenen voor zover deze een bedrag van meer vijfhonderd duizend euro (500,000 EUR) overschrijden; het toestaan van leningen, kredieten of voorschotten alsmede het verrichten van alle andere financiële operaties in de meest ruime zin genomen voor zover een bedrag van meer dan vijfhonderd duizend euro (500.000 EUR) overschrijden;

het afsluiten van overeenkomsten met ondernemingen en personen verbonden met de vennootschap. Personen of ondernemingen worden beschouwd als zijnde verbonden met de vennootschap indien zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, controle uitoefenen over de vennootschap, of indien zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, gecontroleerd worden door een entiteit die dergelijke controle uitoefent over de 'vennootschap. "Controle" dient begrepen te worden zoals omschreven in artikel 2 van het Koninklijk Besluit op de geconsolideerde jaarrekening van de ondernemingen van 06/03/199;.

- de verkoop van vermogensbestanddelen die buiten de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap valt;

- het voorstellen van kandidaten voor het waarnemen van vennootschapsmandaten in verbonden ondernemingen; alsmede de aanstelling van vaste vertegenwoordigers om namens de vennootschap vennootschapsmandaten in verbonden ondernemingen uit te oefenen;

- het uitoefenen van het stemrecht op de algemene vergadering van verbonden ondernemingen;

- het openen, verplaatsen of sluiten van bijhuizen of agentschappen, uitbatings-, administratieve of maatschappelijke zetels;

" "

~`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

- aile onroerend goed verrichtingen, zoals a.m. het verwerven of vervreemden van onroerende goederen; het toekennen van rechten van erfpacht of opstal betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; het verwerven of toekennen van zakelijke rechten op onroerende goederen;

- het vastleggen van de budgetten van uitgaven, van investeringen, van inkomsten en thesaurie, die tenminste één per jaar zullen opgesteld worden.

Van de besluiten van het college van zaakvoerders worden notulen gehouden die worden ingeschreven in een bijzonder register en ondertekend door de meerderheid van de aanwezige leden van het college van zaakvoerders.

Afschriften en uittreksels worden ondertekend door de voorzitter van het college van zaakvoerders of door twee zaakvoerders,

13bis.6. in geval van staking der stemmen binnen het college van zaakvoerders zal er binnen de veertien dagen een nieuwe vergadering van het college van zaakvoerders worden bijeengeroepen met dezelfde agenda. Indien er dan nog niet tot een beslissing kan gekomen worden, dan dient de beslissing genomen te worden door een arbiter, die binnen de tien (10) werkdagen na deze tweede vergadering door het college van zaakvoerders wordt aangeduid, en bij gebreke aan akkoord, door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Hasselt in kortgeding.

13bis.7, In uitzonderlijke gevallen kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord, Deze besluiten dienen dan te worden genomen bij éénpang schriftelijk akkoord van de zaakvoerders en te worden gedateerd op de dag dat de laatste zaakvoerder voormeld document heeft ondertekend.

De procedure van de schriftelijke besluitvorming kan evenwel niet toegepast worden voor de vaststelling van de jaarrekening, de beraadslaging over één of meerdere sleutelbeslissingen waarvan hoger sprake alsmede de gevallen bedoeld in artikel 521 van het Wetboek van Vennootschappen:

Achtste beslissing.

De vergadering beslist artikel 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, als volgt rechtsgeldig vertegenwoordigd

- is er slechts één zaakvoerder benoemd, dan vertegenwoordigt de enige zaakvoerder de vennootschap jegens derden in alle handelingen in en buiten rechte;

- zijn er twee of meerdere zaakvoerders aangesteld zonder "een college van zaakvoerders" te vormen, dan vertegenwoordigen zij, individueel handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte;

- is er een college van zaakvoerders aangesteld, dan vertegenwoordigt het college van zaakvoerders de vennootschap jegens derden in alle handelingen in en buiten rechte. Het college handelt door de meerderheid van zijn leden.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden:

Negende beslissing

De vergadering beslist artikel 18 van de statuten te vervangen.

Tiende beslissing

De vergadering beslist artikel 19 van de statuten te vervangen door de volgende tekst-:

"Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing van stemrecht en behoudens wettelijke bepalingen."

Elfde beslissing

De vergadering beslist artikel 11 van de statuten te vervangen.

Twaalfde beslissing

De vergadering beslist artikel 30 van de statuten aan te vullen met de volgende tekst:

Aile clausules in bovenvermelde statuten die naar de inhoud wettelijke voorschriften hernemen of verwijzen naar wettelijke bepalingen, zijn opgenomen ten titel van informatie zonder het karakter van statutaire bepalingen te vertonen.

Elfde beslissing

Eenparig beslist de vergadering de raad van bestuur te machtigen om de genomen beslissingen uit te voeren en om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coordineren,

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havemiaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap ais de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Voor-

behetden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B-~~~

--__--.---_'

Tegelijk hiermee neergelegd

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone a'gemene vergadering;

- de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de Iaatte biz. van B vermelden; Recto : Naam en hoeda notaris,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 15.09.2011, NGL 22.09.2011 11555-0337-042
15/09/2011
ÿþ" 11139746"

Moa 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 5 -09- 2011 l

De Hoofdgriftilor,iffie

Ondernemingsnr : 0402.871.682

Benaming

(voluit) : Konings Juices & Drinks

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidersteenweg 301 te 3840 Borgloon

Onderwerp akte : HERROEPING BEVOEGDHEDEN DAGELIJKS BESTUUR

Uit de notulen van de Beslissing van het College der Zaakvoerders d.d. 1 juli 2011 blijkt de beslissing om de bevoegdheden van dagelijks bestuur toegekend op 31 mei 2010, aan:

- de heer Filip DEWULF, wonende te 3370 Kerkoor, Boskouterstraat 5A,

- mevrouw Lieve VANMOL, wonende te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 222 - bus 6.1.

bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad d.d. 23 september 2010 onder nummer 10139674, met ingang van 1 juli 2011, te herroepen.

Getekend, voor BVBA BI-HELIOS, zaakvoerder,

Dirk MARIS, vaste vertegenwoordiger.

Getekend, voor NV KONINGS, zaakvoerder,

Dirk MARIS, vaste vertegenwoordiger.

Getekend, voor BVBA LUNUS, zaakvoerder,

Luc NULENS, vaste vertegenwoordiger.

Bíjsagen bij hëtli giseh St atsbiac" _ 15/0912"011.

.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rr

4

01/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 27.07.2011 11342-0439-041
26/07/2011
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: 0402.871.682

Benaming : Looza

Voorbehoud

aan ha

Belgiet Staats b'

*11119803"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-truidersteenweg 301 - 3840 Borgloon

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op één juli tweeduizend en elf,, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOOZA", waarvan de zetel gevestigd is te 3840 Borgloon, Sint-Truidersteenweg. 301, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0402.871.682., volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING.

A. De vergadering beslist tot bekrachtiging van de beslissing van heden voorafgaandelijk dezer` om tot ontslag over te gaan van de huidige zaakvoerders van de vennootschap, zijnde

- de heer DESTOOP Wim

- de heer GRUBE André

t3. De vergadering beslist tot bekrachtiging van de beslissing van heden voorafgaandelijk dezer. om tot benoeming over te gaan van de volgende zaakvoerders van de vennootschap

1. De naamloze vennootschap KONINGS, met zetel te 3520 Zonhoven, Beringersteenweg 98, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt, onder nummer 0434.680.160, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MARIS Dirk Stany Urbain Jozef Ghislain, geboren te Spalbeek, op achttien. juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Dorpsstraat 18/1/1,

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BI-HELIOS, met zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Dorpsstraat 18/1/1, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0892.166.408,E vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer MARIS Dirk Stany Urbain Jozef Ghislain, geboren. te Spalbeek, op achttien juni negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3530 Houthalen-Helchteren, Dorpsstraat 18/1/1,

3. De besloten vennnootschap met beperkte aansprakelijkheid "JORU" voomoemd, met: maatschappelijk zetel te 3511 Kuringen, Semmestraat 21, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt: onder nummer BTW BE 0465.739.956., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer RUTTEN Jos Alfons, geboren te Hasselt op dertien maart negentienhonderd zesenzestig, wonende te 3511 Kuringen, Semmestraat 21.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Moban", met maatschappelijke zetel te 3770 Riemst, Bijsstraat 50, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0892.024.470, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer MOORS Jef, geboren te Tongeren op negentien. juni negentienhonderd tweeënzestig, wonende te 3770 Riemst, Bijsstraat 50

5. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LUNUS", met maatschappelijke zetel te 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 38/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer 0892.628.444, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer NULENS Luc Leon Alfons, geboren te Hasselt op tweeëntwintig december negentienhonderd vierenzestig, wonende te 3520 Zonhoven, Moverkensstraat 38/A.

TWEEDE BESLISSING.

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "Konings Juices & Drinks" en dit met ingang van heden.

DERDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 12 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"De vennootschap wordt bestuurd door een college van zaakvoerders, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen

Het college van zaakvoerders kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige zaakvoerders."

VIERDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 13 van de statuten te vervangen door de volgende tekst :"Het college van zaakvoerders is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Personen of ondernemingen worden beschouwd ais zijnde verbonden met de vennootschap indien zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, controle uitoefenen over de vennootschap, of indien zij, rechtstreeks of onrechtstreeks, gecontroleerd worden door een entiteit die dergelijke controle uitoefent over de vennootschap. "Controle" dient begrepen te worden zoals omschreven in artikel 2 van het Koninklijk Besluit op de geconsolideerde jaarrekening van de ondernemingen van 06/03/1990.

Het college van zaakvoerders kan de uitoefening van een deel van haar bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Het college van zaakvoerders vergadert na oproeping door de voorzitter telkens het belang van de vennootschap het vereist, alsook binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee zaakvoerders, of indien de vennootschap slechts twee zaakvoerders telt, na een daartoe strekkend verzoek van één zaakvoerder.

De oproepingsbrief tot een vergadering van het college van zaakvoerders wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, tenminste vijf (5) volle dagen voor de vergadering verzonden.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail. De oproepingsbrief bevat de agenda. Over de punten die daarin niet vermeld zijn, kan slechts dan rechtsgeldig worden beraadslaagd en besloten, wanneer alle zaakvoerders aanwezig zijn en ermee instemmen. Deze instemming wordt geacht te zijn gegeven, wanneer blijkens de notulen geen bezwaar is gemaakt.

Elke zaakvoerder die een vergadering van het college bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een zaakvoerder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de het college van zaakvoerders worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

ledere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van het college van zaakvoerders om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. De volmacht mag slechts worden gegeven voor één vergadering; bovendien kan een zaakvoerder slechts één medelid van het college van zaakvoerders vertegenwoordigen.

Evenwel met betrekking tot de sleutelbeslissingen hierna, is het college van zaakvoerders niet bevoegd en is de algemene vergadering uitsluitend bevoegd om te beraadslagen en te besluiten over deze sleutelbeslissingen.

Deze bevoegdheidsbeperking heeft slechts interne werking en kan tegen derden niet ingeroepen worden.

Sleutelbeslissingen

De hierna beschreven sleutelbeslissingen kunnen slechts rechtsgeldig goedgekeurd worden bij beslissing van de algemene vergadering.

De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen en besluiten over de hierna vermelde sleutelbeslissingen wanneer de aandeelhouders die aan de vergadering deelnemen tenminste vijfenzeventig ten honderd (75 %) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigden.

Indien het hierboven vereiste aanwezigheidsquorum niet bereikt wordt, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de eerste vergadering voorkwamen ongeacht het door de aanwezige en vertegenwoordigde aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal. De hierna vermelde sleutelbeslissingen kunnen bovendien slechts door de algemene vergadering goedgekeurd worden met bijzondere meerderheid van vijfenzeventig ten honderd (75%) van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen, geldend t.a.v. gewone statutenwijzigingen, te weten :

- de aankoop van, de verkoop van, de inschrijving of de inbreng op waardepapieren, obligaties of participaties in andere vennootschappen;

- de vaststelling en/of de toekenning van vergoedingen/bezoldigingen onder welke vorm ook aan

zaakvoerders (met inbegrip van tantièmes), kaderpersoneelsleden;

- de aanwerving, de benoeming, het ontslag en/of bezoldiging vaststellen van kaderpersoneelsleden, leden van het directiecomité en/of gedelegeerden tot het dagelijks bestuur;

- het verlenen van hypotheekmandaat, borgstelling, bezwaren met hypotheek of pand van haar goederen, haar handelsfonds en/of aandelen in portefeuille, alsmede in het algemeen het verlenen van persoonlijke of zakelijke zekerheden;

- alle kredietlijnen en overeenkomsten met betrekking tot kredietfaciliteiten sluiten, openen en wijzigen en in het algemeen alle contracten terzake ondertekenen; het toestaan van leningen, kredieten of voorschotten

Luik E - varvnln

alsmede het verrichten van alle andere financiële. operaties in de meest ruime zin genomen, voor een bedrag van meer dan vijfhonderdduizend euro (500.000,00 EUR);

- alle onroerend goed verrichtingen, zoals o.m : het verwerven of vervreemden van onroerende goederen; het toekennen van rechten van erfpacht of opstal betreffende de onroerende goederen van de vennootschap; het verwerven of toekennen van zakelijke rechten op onroerende goederen;

- de uitgifte van obligaties;

- de verkoop van vermogensbestanddelen die buiten de gewone bedrijfsuitoefening van de vennootschap valt;

- het voorstellen van kandidaten voor het waarnemen van bestuursmandaten in verbonden " ondernemingen, alsmede de aanstelling van een vaste vertegenwoordiger om namens de vennootschap , bestuursmandaten in verbonden ondernemingen uit te oefenen;

- het openen, verplaatsen of sluiten van bijhuizen of agentschappen, uitbatings- en administratieve of maatschappelijke zetels;

- het vastleggen van de budgetten van uitgaven, van investeringen, van inkomsten en thesaurie, die tenminste één maal perjaar zullen opgesteld worden;

- contracten met ondernemingen en personen verbonden met de vennootschap.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een zaakvoerder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het college van zaakvoerders behoort, dit mede te delen aan de andere zaakvoerders voor het college van zaakvoerders een besluit neemt en dient het college van zaakvoerders en de vennootschap de voorschriften van artikel 259 van het Wetboek van vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van het college van zaakvoerders worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden " door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die dat verlangen. Deze notulen worden

" ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering waarvoor. ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee zaakvoerders.

Het college van zaakvoerders mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meer van haar' leden hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van dagelijks bestuur delegeren aan ieder ander persoon.

Het college van zaakvoerders is gemachtigd, bijzondere lasthebbers en/of zaakvoerders te gelasten met bijzondere opdrachten en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op " de algemene onkosten."

VIJFDE BESLISSING.

De vergadering beslist artikel 14 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door de meerderheid van het college van zaakvoerders.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere : gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door het college van zaakvoerders.

ZESDE BESLISSING

Eenparig beslist de vergadering de raad van bestuur te machtigen om de genomen beslissingen uit te voeren en om de instrumenterende notaris te machtigen om de statuten te coördineren.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CVBA Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65 vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Ann Termote, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Gebrandestraat 34, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

- de gecoördineerde statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

08/04/2011
ÿþmod 2.1



Le In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter griffie der w

rank v , koophandel te TONGEFIEN

2 9 -03- 2011 .,.

/ j

De Hoofdgriffier, Griffie

X11053563"

111

Vc behc aan Belt Staal





Ondememingsnr : 0402.871.682

Benaming : LOOZA

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sint-Truidersteenweg 301

3840 Borgloon

Onderwerp akte FORMELE EN REËLE KAPITAALVERMINDERINGEN  WIJZIGINGEN BOEKJAAR  JAARVERGADERING  WIJZIGINGEN AAN DE STATUTEN

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 25 maart 2011,:! vóór registratie, dat de enige vennoot vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LOOZA" hei volgende besloten heeft:

i EERSTE FORMELE KAPITAALVERMINDERING DOOR AANZUIVERING VAN GELEDEN VERLIEZEN:

hei maatschappelijk kapitaal formeel te verminderen met twee miljoen vijfhonderd negenenzeventigduizend;' 1vijfhonderd tweeëntachtig euro (2.579.582,77-EUR), om het maatschappelijk kapitaal van negentien miljoen;: tweehonderdduizend euro (19.200.000,00-EUR) op zestien miljoen zeshonderd twintigduizend vierhonderd;: zeventien euro en drieëntwintig cent (16.620.417,23-EUR), door aanzuivering van geleden verliezen zoals blijken uit de jaarrekening afgesloten per 31 december 2009 en goedgekeurd door de jaarvergadering van 30 juni 2010, zonder vernietiging van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de aandelen.

Deze formele kapitaalvermindering zal in eerste instantie worden aangerekend op de belaste reserves in hetl: maatschappelijk kapitaal, tot uitputting ervan, vervolgens op het fiscaal gestorte kapitaal, tot uitputting ervan, en; tenslotte op de vrijgestelde reserves in het maatschappelijk kapitaal, tot uitputting ervan.

TWEEDE REËLE KAPITAALVERMINDERING DOOR TERUGBETALING AAN DE VENNOTEN:

il om het maatschappelijk kapitaal reëel te verminderen met zeven miljoen euro (7.000.000,00-EUR), om het:i maatschappelijk kapitaal terug te brengen van zestien miljoen zeshonderd twintigduizend vierhonderd zeventien:i euro en drieëntwintig cent (16.620.417,23-EUR) op negen miljoen zeshonderd twintigduizend vierhonderd:! zeventien euro en drieëntwintig cent (9.620.417,23-EUR), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling:; P aan de vennoten, in verhouding tot hun aandelenbezit, voor elk bestaand volstort aandeel. Deze terugbetaling:; zal enkel kunnen gebeuren met naleving van de voorwaarden van de artikelen 316 en 317 van het Wetboek van:: vennootschappen en volgens de werkwijze hierin beschreven.

deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De vergadering heeft verklaard door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen;] 316 en 317 van het Wetboek van vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat del

" ! schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Blagen bij het Belgisch Staatsblad van de' bij onderhavig proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee (2) maanden; na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking:; nog niet zijn vervallen. De Vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen:; haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de vennoten mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de` hiervoor besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde;; termijn van twee (2) maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen.

de statuten aan te passen aan de genomen besluiten.

VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERMINDERINGEN

stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voornoemde kapitaalverminderingen;; daadwerkelijk verwezenlijkt werden en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negen miljoen;: zeshonderd twintigduizend vierhonderd zeventien euro en drieëntwintig cent (9.620.417,23-EUR),; vertegenwoordigd tweehonderd vierenvijftigduizend vierhonderd tweeënvijftig (254.452) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

il het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten beginnen op één juli van elk kalenderjaar en het te laten eindigen op dertig juni van elk volgend kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

O VERGANGSBEPALING" tot vaststelling over te gaan van volgende overgangsbepaling:"Het lopende boekjaar, dat een aanvang heeft genomen op één januari tweeduizend en elf, zal bij wijze van overgangsregeling uitzonderlijk afgesloten worden op dertig juni tweeduizend en elf in plaats van op éénendertig december tweeduizend en elf."

GEWONE ALGEMENE VERGADERING "

de datum van de gewone algemene vergadering te verplaatsen naar de vijftiende september van elk kalenderjaar om veertien uur (in plaats van de laatste werkdag van de maand juni om veertien uur).

De gewone algemene vergadering die zich zal uitspreken over het lopende boekjaar eindigend per dertig juni tweeduizend en elf, zal derhalve plaatsvinden op de vijftien september tweeduizend en elf, om veertien uur. WIJZIGING VAN DE STATUTEN

de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen besluiten, zoals hierna volgt:

" Artikel 5 wordt vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negen miljoen zeshonderd twintigduizend vierhonderd zeventien eurn en drieëntwintig cent (9.620.417,23-EtJR), vertegenwoordigd door tweehonderd vierenvijftigduizend vierhonderd tweeënvijftig (254.452) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, waarbij elk aandeel één/tweehonderd vierenvijftigduizend vierhonderd tweeënvijftigste (1254.452ste) van het kapitaal vertegenwoordigd.

De maatschappelijke aandelen werden genummerd van één (1) tot tweehonderd vierenvijftigduizend vierhonderd tweeënvijftigste (254.452)."

" De eerste alinea van Artikel 16 wordt vervangen door de volgende tekst: "Elk jaar wordt de jaarvergadering gehouden op vijftien september, om veertien uur"

" De eerste alinea van artikel 23 wordt vervangen door de volgende tekst:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli van elk kalenderjaar en eindigt op dertig juni van elk volgend kalenderjaar."

VOLMACHT AAN DE ZAAKVOERDERS

alle machten te verlenen aan elk van de voornoemde zaakvoerders van de Vennootschap om de tijdens deze algemene vergadering genomen besluiten uit te voeren, in het bijzonder de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop van de wettelijke termijn onder de wettelijke voorwaarden te verrichten.

VOLMACHT ADMINISTRATIES

een bijzondere volmacht te verlenen aan mevrouw Danielle MACHIROUX, de heer Wouter DENEYER, de heer Jonas VAN DEN BOSSCHE of elke andere advocaat of paralegal van het advocatenkantoor « Jones Day », met kantoren te Sint-Lambrechts-Woluwe (1200 Brussel), Brand Whitlocklaan, 165, elk van hen kan afzonderlijk en alleen optreden en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de formaliteiten inzake wijziging van inschrijving van de Vennootschap in het Rechtspersonenregister, te vervullen bij de erkende ondernemingsloketten, ter griffe van de rechtbank van koophandel, bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en de overige administraties voor zover als nodig.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht,

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2011 : TG012260
23/09/2010 : TG012260
10/08/2010 : TG012260
02/02/2010 : TG012260
29/07/2009 : TG012260
06/08/2008 : TG012260
30/07/2008 : TG012260
15/02/2008 : TG012260
01/08/2007 : TG012260
17/10/2006 : TG012260
07/09/2006 : TG012260
12/07/2006 : TG012260
14/11/2005 : TG012260
25/08/2004 : TG012260
12/08/2004 : TG012260
26/09/2003 : TG012260
28/07/2003 : TG012260
06/12/2002 : TG012260
24/10/2002 : TG012260
22/10/2002 : TG012260
15/08/2001 : TG012260
17/07/1999 : TG012260
06/01/1999 : TG012260
20/01/1998 : TG12260
31/01/1997 : TG12260
01/01/1997 : TG12260
10/08/1996 : TG12260
10/02/1996 : TG12260
17/08/1995 : TG12260
23/03/1994 : TG12260
10/09/1993 : TG12260
26/03/1993 : TG12260
20/08/1992 : TG12260
04/05/1991 : TG12260
21/08/1990 : TG12260
17/08/1989 : TG12260
30/11/1988 : TG12260
18/08/1988 : TG12260
30/04/1987 : TG12260
11/02/1987 : TG12260
19/11/1986 : TG12260
09/08/1986 : TG12260
22/08/1985 : TG12260
02/08/1985 : TG12260
02/08/1985 : TG12260

Coordonnées
KONINGS JUICES & DRINKS

Adresse
SINT-TRUIDERSTEENWEG 301 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande