KONINKLIJK INSTITUUT ONZE-LIEVE-VROUW TER ENGELEN, AFGEKORT : DIENSTCENTRUM TER ENGELEN

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJK INSTITUUT ONZE-LIEVE-VROUW TER ENGELEN, AFGEKORT : DIENSTCENTRUM TER ENGELEN
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.422.737

Publication

24/07/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



IN IJU

V< beh< aar Belf 5taa"

13 -07- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

eerge eg " er : rechtbank v. koophandel te TONGEREN

Ondernemingsnr : 410.422.737

Benaming

(voluit) : Koninklijk Instituut Onze-Lieve-Vrouw Ter Engelen

(verkort) : Dienstencentrum Ter Engelen

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Capucienenstraat 23 - 3680 Maaseik

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Koninklijk Instituut Onze-Lieve-Vrouw Ter Engelen vzw

Afgekort "Dienstencentrum Ter Engelen vzw"

3680 Maaseik

Ondernemingsnummer 410422737

Opgericht onder de benaming Instituut Onze-Lieve-Vrouw ter Engelen te Maaseik op 21 september 1961 en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 12 oktober 1961, waarvan de statuten het laatst gewijzigd werden door de algemene vergadering van 20/05/2008 en waarvan de akte werd neergelegd ter griffie op de rechtbank van koophandel te Tongeren op 06/0612008 waarna gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Gecot rdineerde Statuten

Titel I : Naam, zetel, doel, duur

Artikel 1 - Naam

De Vereniging draagt de naam Koninklijk Instituut Onze-Lieve-Vrouw Ter Engelen, afgekort "Dienstencentrum Ter Engelen".

Artikel 2  Maatschappelijke zetel

§1. De maatschappelijke zetel van de Vereniging is gevestigd te 3680 Maaseik, Capucienenstraat 23. De Vereniging ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

De maatschappelijke zetel kan slechts verplaatst worden door de beslissing van de Algemene Vergadering mits deze de regels in acht neemt zoals vereist voor statutenwijzigingen en beschreven in deze statuten.

§2. De Vereniging kan één of meerdere afdelingen tellen ook buiten het gerechtelijk arrondissement waar de hoofdzetel gevestigd is

§3, De Vereniging is lid van "Groep Ter Engelen vzw" en aanvaardt de grondbeginselen van deze Vereniging. Zij kan lidgeld betalen.

Artikel 3 - Doel

§1. De Vereniging heeft tot doel het bieden van pedagogische, sociale, medische en professionele begeleiding aan personen met een handicap of personen uit risicogroepen met het oog op een zo goed mogelijke integratie

Op de laatste blz. van Lul BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

§2. De Vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. In die zin kan zij ook, op bijkomstige wijze, een zekere economische activiteit uitoefenen op voorwaarde dar de opbrengst ervan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel

§3. De Vereniging kan alle roerende en onroerende goederen verwerven of bezitten die rechtstreeks of onrechtstreeks nodig of nuttig zijn voor net verwezenlijken van haar maatschappelijk doel

Artikel 4 - Duur

De Vereniging is opgericht voor onbepaalde duur.

Titel ll : De Leden

Artikel 5 - Leden

Het aantal leden is onbeperkt maar moet ten minste 5 leden bedragen,

Artikel 8 - Toetreding

§1. Als lid kan tot de Vereniging behoren ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die door de Algemene

Vergadering als zodanig wordt aanvaard en dit op voorstel van de Raad Van Bestuur. De Raad Van Bestuur

baseert haar voorstel op voordracht van de volgende vzw's:

- Dienstencentrum Ter Engelen Maaseik,

- Groep Ter Engelen Maaseik,

- 't Roer Ons Kind Hasselt,

- Open Kans Bree,

§2. De Algemene Vergadering beslist in geheime stemming en autonoom over elk verzoek tot toetreding van het lid. Zij dient haar toelating of weigering niet te motiveren.

Artikel 7 - Lidgeld

De leden zijn geen bijdrage verschuldigd.

Artikel 8 - Verplichtingen

De leden van de Vereniging zijn verplicht om de statuten en het huishoudelijk reglement van de Vereniging na te leven en de belangen van de Vereniging of één van de aan haar verbonden organisaties of vzw's niet te schaden.

Artikel 9  Beëindiging lidmaatschap

§1 Het lidmaatschap eindigt door:

-Het overlijden van het lid

-Ingeval het lid een rechtspersoon is, door haar ontbinding, fusie of splitsing

-De ontslagname door het lid. De ontslagname dient te gebeuren via een schriftelijke kennisgeving per mail, per brief of aangetekend schrijven aan de voorzitter van de Raad Van Bestuur. Een lid wordt tevens als ontslagnemend aanzien zodra het 3 maal na elkaar zonder verwittiging afwezig is.

-De uitsluiting van het lid. Elk lid kan uit de Vereniging worden gesloten door de beslissing van de Algemene Vergadering en met een meerderheid van 2/3de van de stemmen. Dit agendapunt dient uitdrukkelijk op de agenda vermeld te worden.

§2 Schorsing

In afwachting van de beslissing omtrent de uitsluiting van een lid kan de Raad Van Bestuur het

lidmaatschap schorsen van de persoon:

-Die de verplichtingen in artikel 8 opgelegd aan de leden op ernstige wijze schendt

-Die, ondanks schriftelijke aanmaning, in gebreke blijft zijn financiële en/of administratieve verplichtingen tegenover de Vereniging na te komen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD 2,2

De schorsing zal per aangetekend schrijven worden meegedeeld aan het betrokken lid. Zij kan maximaal zes weken duren, binnen welke termijn de Algemene Vergadering moet bijeenkomen om over de uitsluiting van het betrokken lid te beraadslagen. Op deze bijeenkomst van de Algemene Vergadering behoudt het lid al zijn lidmaatschapsrechten.

Besluit de Algemene Vergadering om niet tot uitsluiting over te gaan, dan vervalt van rechtswege de schorsing van het lid en wordt deze geacht nooit te hebben plaatsgehad.

§3 Vervanging

Het lid, waarvan het lidmaatschap is beëindigd, wordt vervangen door een nieuw lid, op voordracht van de betrokken VZW via een schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van de Raad Van Bestuur. De aanvaarding gebeurt conform artikel 6.

Artikel 10  Rechten na beëindiging lidmaatschap

Uittredende, uitgesloten of gewezen leden noch hun rechtsopvolgers, of de rechtsopvolgers van overleden leden hebben geen deel in het vermogen van de Vereniging en kunnen nooit teruggaven of vergoeding vorderen voor de gestorte bijdragen of gedane inbrengen.

Titel 111 : Algemene Vergadering

Artikel 11 - Samenstelling

§1. De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle leden, De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad Van Bestuur. In geval hij belet of afwezig is, stelt de vergadering een plaatsvervangend voorzitter aan,

§2. Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

§3. Elk lid kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid, bij schriftelijke volmacht. Elk lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 12 - Bevoegdheden

De Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd voor volgende items:

- Het wijzigen van de statuten

- De benoeming en de afzetting van de bestuurders

- Desgevallend de benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging

ingeval er een bezoldiging wordt toegekend

- De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

- De goedkeuring van de begroting en de jaarrekening

- Het vrijwillig ontbinden van de Vereniging

- Het benoemen en uitsluiten van een lid

- De omzetting van de Vereniging in een vennootschap met sociaal kenmerk

- Alle gevallen waarin onderhavige statuten dit vereisen

Artikel 13  Bijeenroeping

§1 De Raad Van Bestuur roept de Algemene Vergadering bijeen telkens als het belang van de Vereniging dit vereist. Zij moet ten minste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de jaarrekening van het afgelopen jaar en de begroting van het volgende jaar. De Algemene Vergadering wordt gehouden binnen de 6 maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

De Raad Van Bestuur is bovendien verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen wanneer 1/5de van de leden daartoe een verzoek richt aan de Raad Van Bestuur en dit per aangetekende brief waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. In dit geval is de Raad Van Bestuur verplicht de Algemene Vergadering samen te roepen binnen de 15 werkdagen na postdatum van de aangetekende brief met vermelding op de agenda van de gevraagde agendapunten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

§2 Aile leden worden minstens 8 werkdagen vóór de Algemene Vergadering schriftelijk uitgenodigd. De verzenddatum geldt als bewijs. De uitnodiging wordt in opdracht en na goedkeuring van de voorzitter van de Raad van Bestuur verstuurd. Ze vermeldt dag, uur en plaats van de vergadering.

§3 De oproeping bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de Raad Van Bestuur. De Algemene Vergadering kan op geldige wijze een beslissing nemen over punten die niet op de agenda vermeld staan op voorwaarde dat alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel 14 - Besluitvorming

§1 Op de Algemene Vergadering heeft ieder lid een gelijk stemrecht en warden de besluiten genomen bij meerderheid van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten anders bepalen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit doorslaggevend

§2 !n geval van uitsluiting van een lid of wijziging van de statuten is een aanwezigheidsquorum van 2/3de vereist, De goedkeuring gebeurt met een meerderheid van 2/3de van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

Indien op de eerste vergadering het aanwezigheidsquorum niet wordt bereikt, kan een tweede Algemene Vergadering worden gehouden waar besloten wordt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden.. De vereisten voor de meerderheid van twee derde inzake besluitvorming blijft ook voor deze vergadering behouden. De tweede vergadering mag niet binnen de vijftien dagen volgend op de eerste worden gehouden

§3 Voor de wijziging van het doel of de ontbinding van de Vereniging is de procedure gelijk aan deze van artikel 14 §2 met uitzondering van de meerderheid die in dit geval een meerderheid van 4/5de van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden vereist.

Artikel 15 - Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die opgetekend worden door de secretaris, of een door de secretaris aangeduide verslaggever. De notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter. Deze notulen worden aan de leden schriftelijk ter kennis gebracht.

De uittreksels die moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter of de secretaris of twee bestuurders. De notulen worden bewaard op de maatschappelijke zetel.

Titel IV: Raad Van Bestuur

Artikel 16 - Samenstelling -- Benoeming - Ontslag

§1. De Vereniging wordt bestuurd door een Raad Van Bestuur van ten minste vier bestuurders. Het aantal leden dient evenwel steeds minstens 1 lid minder te tellen dan het aantal leden van de Algemene Vergadering, De bestuurders handelen als een college

§2. De Bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering met een gewone meerderheid. Ze worden benoemd voor een termijn van 6 jaar en zijn herkiesbaar

Zo door vrijwillig ontslag of verstrijken van termijn of afzetting het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het statutair minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat in hun vervanging is voorzien.

§3. De Raad Van Bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter en een secretaris. De Raad van Bestuur kan eventueel één of meerdere ondervoorzitters, penningmeester en elke functie die voor de goede werking van de Vereniging noodzakelijk is, kiezen.

De voorzitter moet gekozen worden uit de bestuurders die voorgedragen werden door Groep Ter Engelen vzw.

De benoemingen van deze functies gebeuren bij gewone meerderheid van de Raad van Bestuur die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

Artikel 17 - Bevoegdheden

§1De Raad Van Bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, de Algemene Vergadering bevoegd is.

F

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

§2De Raad Van Bestuur mag het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer directeurs, gekozen buiten de Raad van Bestuur.

§3De Raad Van Bestuur of de afgevaardigden tot het dagelijks bestuur mogen in het raam van dat bestuur, volmachten, beperkt tot één of meer rechtshandelingen of tot een bepaalde reeks rechtshandelingen, toekennen aan bijzondere gevolmachtigden.

Artikel 18 - Externe vertegenwoordiging

De Vereniging wordt jegens derden en in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd: -hetzij door twee bestuurders die samen optreden, van wie minstens één de voorzitter of de secretaris is. -hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de ermee belaste personen

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de ermee belaste personen

(dit artikel houdt in dat afzonderlijke beslissingen dienen genomen te worden door de Raad Van Bestuur voor bv handtekeningbevoegdheden van de directie voor bankverrichtingen...)

Artikel 19 -Vergaderingen  Besluitvorming

§1. De voorzitter roept de Raad Van Bestuur bijeen en zit de vergaderingen voor. In geval hij belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter, of bij ontstentenis door de secretaris of bij diens afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders.

§2. Raad Van Bestuur vergadert geldig als ten minste de helft van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Indien dit quorum niet bereikt wordt, kan een nieuwe Raad Van Bestuur bijeengeroepen worden met dezelfde agenda, die geldig zal kunnen beraadslagen en beslissen indien ten minste twee bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd zijn, waarvan ten minste één voorgedragen werd door Groep Ter Engelen vzw.

§3 Alle besluiten worden bij voorkeur collegiaal genomen. Indien er een stemming vereist is, wordt het

besluit genomen met gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt doorslaggevend

§4 Iedere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder andere schriftelijke kennisgeving een andere bestuurder machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

§ 5, In uitzonderlijke gevallen, wanneer het belang van de Vereniging dit vereist kunnen de besluiten van de Raad Van Bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Dit schriftelijk akkoord kan meegedeeld worden per brief, fax of e-mail of elke andere schriftelijke wijze.

Artikel 20 - Tegenstrijdig belang

Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrechtstreeks, een persoonlijk of zakelijk belang heeft met een beslissing of met een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad Van Bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders vooraleer de Raad Van Bestuur besluit neemt. De bestuurder met een persoonlijk of zakelijk belang verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van beraadslaging over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Artikel 21 - Notulen

Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die opgetekend worden door de secretaris, of een aangeduide verslaggever. De notulen worden ondertekend door de voorzitter en de secretaris De afschriften en uittreksels van de notulen die moeten worden voorgelegd worden geldig ondertekend door de voorzitter, secretaris of door twee bestuurders. De notulen warden bewaard op de maatschappelijke zetel.

De notulen worden aan de leden van de Raad Van Bestuur schriftelijk ter kennis gebracht.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

MoD 2.2

Titel V : Inzagerecht leden

Artikel 22 - inzagerecht

Alle leden kunnen op de zetel van de Vereniging het register van de leden raadplegen, alsmede aile notulen van de Algemene Vergadering en van de Raad Van Bestuur, evenals alle boekhoudkundige stukken van de Vereniging.

Titel VI ; Begrotingen  rekeningen -- controle

Artikel 23 - Boekjaar - Controle

§1. Het boekjaar van de Vereniging loopt van 1 januari tot 31 december

§2. De Raad Van Bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komende boekjaar voor. Beiden worden ter goedkeuring voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Na goedkeuring van de jaarrekening en de begroting spreekt de Algemene Vergadering zich, bij afzonderlijke stemming, uit over de kwijting aan de bestuurders en desgevallend aan de commissarissen.

§3. De Raad Van Bestuur draagt er zorg voor dat de jaarrekeningen en de overige in de vzw wet van 2 mei 2002 vermelde stukken binnen de 30 dagen na goedkeuring worden neergelegd bij de bevoegde instanties,

Artikel 24  Commissarissen

§1, Indien de Vereniging op grond van de op haar toepasselijke bepalingen daartoe verplicht is, zal de controle van de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van de vzw wet van 2 mei 2002 en de statuten van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, worden opgedragen aan één of meer commissarissen die worden benoemd door de Algemene Vergadering onder de leden van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren. De Algemene Vergadering bepaalt het aantal commissarissen en stelt hun bezoldiging vast. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare periode van 4 jaar.

§2. De commissarissen hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van controle over alle verrichtingen van de Vereniging. zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de Vereniging,

Titel VII : Ontbinding - Vereffening

Artikel 25 -Ontbinding

§1. Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding en van ontbinding van rechtswege, kan slechts de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten indien 2i3de van de leden op de Algemene Vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een 4/5de meerderheid akkoord is om de Vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding moet uitdrukkelijk op de agenda van de Algemene Vergadering vermeld worden.

Zijn geen 213de van de leden aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een 2de Algemene Vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een 4/5de meerderheid akkoord gaat om de Vereniging te ontbinden.

§2. In geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens de bevoegdheid, alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

§3, Van de ontbinding zal het besluit, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel. Binnen de 30 dagen na de neerlegging dient dit bij uittreksel bekendgemaakt te worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 26 - Bestemming activa

M4D 2,2

Luik B - Vervolg

In geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een Vereniging dewelke een gelijkaardig doel nastreeft, bij voorkeur een Vereniging of een project binnen Groep Ter Engelen vzw.

De Algemene Vergadering die tot de ontbinding besluit zal aanduiden aan welke Vereniging of project het vereffeningssaldo wordt overgedragen.

Titel VIII : Diverse bepalingen

Artikel 27 - Algemene bepaling

Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, is de wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, de besluiten genomen in toepassing ervan, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de Algemene Vergadering van 19 juni 2012

Te Maaseik, op 19 juni 2012

Kerkhofs Jaak Vandierendock Jef

Voorzitter Bestuurder

Overgangsbepalingen

De leden hebben overeenkomstig artikel 16 van de statuten benoemd tot leden van de raad van bestuur

Kerkhofs Jaak, Bommershovenstraat 18, 3840 Borgloon

Palmans Herman, Weertersteenweg 168, 3680 Maaseik

Mercken Luc, Zavelvennestraat 171, 3500 Hasselt

Luyten René, Muizendijkstraat 73, 3960 Bree

Ramaekers Theo, Van Eycklaan 78 bus 1, 3680 Maaseik

Schreurs Jos, Meeuwerkiezel 7, 3960 Bree

Vandebon Orner, Kuringersteenweg 169, 3500 Hasselt

Vandierendock Jef, Meeuwerkiezel 11, 3960 Bree

Witters Frieda, Vilderstraat 20, 3500 Hasselt

Willems Henri, Reyndersstraat 27, 3660 Opglabbeek

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

03/07/2015
ÿþ MOD 2.2

I Lliiie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

illi11111111M1110 1,11111111 111

xr a. , ~~-., 71.w .

v, koQphend41 Ant4rorpon, eid. TongQren

2 4 -06- 2015

De griffl~rriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 410.422.737

Benaming

(voluit) : Koninklijk instituut Onze Lieve Vrouw Ter Engelen

(verkort) : Dienstencentrum Ter Engelen

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Capucienenstraat 23 - 3680 MaaSEIK

Onderwerp akte : Ontslagen en benoemingen

De algemene vergadering van 16 juni 2015, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten, het ontslag als lid van de raad van bestuur te aanvaarden van

de heer Luyten René met rijksregisternummer 52.07.24-233.91.

Opgemaakt te Maaseik op 161106/2015

Paimans Herman Kerkhofs Jaak

Secretaris Voorzitter

Coordonnées
KONINKLIJK INSTITUUT ONZE-LIEVE-VROUW TER EN…

Adresse
CAPUCIENENSTRAAT 23 3680 MAASEIK

Code postal : 3680
Localité : MAASEIK
Commune : MAASEIK
Province : Limbourg
Région : Région flamande