KONINKLIJKE BOKRIJK SPORT, AFGEKORT : BOKRIJK SPORT

Association sans but lucratif


Dénomination : KONINKLIJKE BOKRIJK SPORT, AFGEKORT : BOKRIJK SPORT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 430.424.038

Publication

27/10/2014
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MONITEf-, r,

Neergelegd ter griffie dei recht( y. _koophandel Antwerpen, afd, Tongerin ,

20 .o.- 09 .10- 2014

BELGISC1

griFfiefie

liquoups

OnderneMingsnr : 430.424.038

Benaming

(voluit) : Koninklijke Bokrijk Sport

(verkort): BokrijkS port VZW

Rechtsvorm: VZW

Zetel: kneippstraat 267/1 Genk 3600

Onderwerp akte: wijziging statuten + akte der benoeming van de bestuursleden

Alle voorgaande leden worden geschrapt en de nieuwe lijst wordt onderaan toegevoegd.

TekTITEL I. Naam en zetel

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Koninklijke Bokrijk Sport vzInf, afgekort "BK Bokrijk Sport" VZW

en heeft haar maatschappelijke zetel te: Kneippstraat, 267/1, 3600 Genk.

De vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

TITEL Il. Doelstellingen

Art. 2 De vereniging heeft tot doel:

a) Mee te werken aan de lichamelijke opvoeding van de aangeslotenen in het algemeen en de voetbal in het bijzonder.

b) Het voetbal te beoefenen volgens de richtlijnen van de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

c) Het organiseren en medewerking verlenen aan manifestaties met betrekking tot de voetbalsport.

d) Het verlenen van hulp en bijstand aan haar leden.

Dit wil de vereniging realiseren door:

a) Het organiseren van sportactiviteiten.

b) Het uitbouwen en ter beschikking stellen van haar infrastructuur.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezelijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende en onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom , en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen.

Art. 3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij 415 meerderheidsbeslissing van de Algemene Vergadering,

TITEL III. Leden

Art. 4, Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van 3. De stichters zijn de eerste leden. De vereniging telt vaste en steunende leden.

Alleen de vaste leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht in de Algemene Vergadering. De vereniging kan steunende leden aanvaarden. Zij bezitten niet de rechten en plichten van de vaste leden. Hun plichten beperken zich tot het jaarlijks betalen van de lidmaatschapsbijdrage en het onderschrijven van de doelstellingen van de vereniging.

In deze statuten wordt met het woord "leden", vaste leden bedoeld.

Art. 5. De vaste leden zijn geen lidmaatschapsbijd rage verschuldigd. De leden gaan, in die hoedanigheid, ,

_ ..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2 2

geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

Art. 6, Ais lid kan toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon, die de doelstellingen van de

vereniging onderschrijft en die door de Raad van Bestuur wordt aanvaard. Kandidaat vaste leden leggen hun kandidatuur schriftelijk voor aan de Raad van Bestuur, die over de toetreding beslist met gewone meerderheid der stemmen. Er is tegen de beslissing geen verhaal mogelijk.

Art. 7. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde en overlijden. De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken. Vrijwillig ontslag geschiedt schriftelijk aan de Raad van Bestuur. Tenzij anders bepaald in de ontslagbrief, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende vergadering van de Raad van Bestuur.

Uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige [eden.

Art. 8, Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen enkel recht doen gelden op het maarschappelijk bezit van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane inbrengen of gestorte gelden terug te vorderen of de zegels te leggen,

TITEL IV. Algemene Vergadering

Art.9. De algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging en is samengesteld uit aile vaste leden. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of door een door hem of haar aangeduide plaatsvervanger. Elk lid beschikt over één stem op de algemene vergadering.

De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid, behalve in de gevallen waarin de wet anders bepaalt. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De leden mogen zich door een ander lid /aten vertegenwoordigen bij middel van een volmacht. Eik !id kan slechts houder zijn van 1 volmacht.

Art. 10. De algemene vergadering is bevoegd voor:

-de goedkeuring en wijziging van de statuten

-de benoeming en afzetting van bestuurders

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval

een bezoldiging wordt toegekend

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening

-de ontbinding van de vereniging

-de uitsluiting ven aan lid

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk

-alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art, 11. De algemene vergadering wordt door de raad van bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij wet,bepaald in de statuten of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt. De oproeping tot de Algemene Vergadering moet om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of twee bestuurders. Elk punt, ondertekend door ten minste 1/20 van de [eden wordt op de agenda geplaatst. Alle leden worden ten minste acht dagen tevoren schriftelijk opgeroepen voor de algemene vergadering. De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. Van elke algemene vergadering wordt een verslag opgemaakt dat aan aile leden wordt bezorgd.

TITEL V. Raad van bestuur

Art. 12. De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van minstens 3 leden. Indien de algemene vergadering slechts 3 leden telt, bestaat de raad van bestuur uit slechts 2 personen. In ieder geval

moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

De raad van bestuur duidt een voorzitter, een secretaris en een penningmeester aan en eventueel elke ander voor de vereniging nuttige functie.

TITEL IV, Leden raad van bestuur.

1) Jaspers Johnny wonende te Genk, geboren op 9-1 1-1 945 (Voorzitter)

2) Decosemaeker Frank wonende te genk, geboren op 03-06-1971 ( Secretaris)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 22

3) Reynders Heidi wonende te Zutendaal geboren op 21-01-1970 (schatbewaarder)

4) Hermans Dominic wonende te Hasselt, geboren op 16-11-1981

5) Godderie Joris wonende te Hasselt geboren op 11-04-1982

6) Steegmans Lauranne wonende te Diepenbeek geboren op 26-05-1990

7) Lemmens Timmy wonende te Genk geboren op 07-11-1985

Art. 13. De raad van bestuur is benoemd door de algemene vergadering voor een periode van 5 jaar en is herverkiesbaar. Afzetting kan door de algemene vergadering bij 2/3 meerderheid van de stemmen en moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering«

Art. 14. De raad van bestuur benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldiging. De raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van beheer en beschikking, doch met uitsluiting van die bevoegdheden die door de wet of door de statuten uitsluitend aan de Algemene

Vergadering zijn opgedragen. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als het college, wordt de vzw in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris.

Art, 15. De voorzitter roept de raad van bestuur bijeen en zit de vergaderingen voor Bij afwezigheid wordt de voorzitter vervangen door een lid van de raad van bestuur.

Art. 16. De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen bij een gewone meerderheid van stemmen. Bij gelijkheid van de stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 17. De raad van bestuur legt jaarlijks een werkingsverslag en een programmatie ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering. De raad vertegenwoordigt de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan de algemene vergadering.

Art. 18. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

Art. 19. Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt moet dit schriftelijk bekend maken aan het bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij hierdoor het statutair minimum overschreden wordt. In dat geval moet de Raad van Bestuur de algemene vergadering binnen de 2 maanden bijeenroepen en een nieuwe bestuurder afvaardigen. De akten betreffende de ambtsbeeindiging en de benoeming van de bestuurders moeten neergelegd worden binnen een termijn van 30 dagen.

Art, 20. Personen met een politiek mandaat kunnen niet toetreden tot de raad van bestuur. TITEL VI Begroting en rekeningen.

Art. 21. Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de algemene vergadering« Deze

algemene vergadering wordt gehouden binnen de 6 maanden na afsluiting van het boekjaar.

TITEL VII Ontbinding en vereffening

Art. 22.1n geval van ontbinding van de vereniging zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, die na aanzuivering van het passief, de bestemming van het actief vaststellen. In alle gevallen van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke, op welk ogenblik en om welke reden ze zich mocht voordoen, wordt het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening, besteed aan een vereniging met een belangenloze doelstelling die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel van de ontbonden vzw.

Art. 23, Voor alles wat in de statuten niet uitdrukkelijk is geregeld blijft de wet van 27 juni 1921, zoats gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing en kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement. Alleen de raad van bestuur heeft het recht tot het bepalen van de inhoud van het huishoudelijk reglement, evenals tot het aanbrengen van wijzigingen hieraan. Beslissingen ten gevolge van inbreuk door een lid op het huishoudelijk reglement worden bij gewone meerderheid genomen door de Raad van Bestuur.

Aldus opgemaakt met éénparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering te Genk, op 17 september 2014.

Op dezelfde Algemene Vergadering te Genk op 17 september 2014 werden de volgende bestuursleden

Luik B - Vervolg aangesteld:

MOD 2.2

1) Jaspers Johnny wonende te Genk geboren op 9-11-2014 ( Voorzitter)

2) Decosemaeker Frank wonende te Genk geboren op 3-6-1971 ( Secretaris)

3) Reynders Heidi wondende te Genk geboren 21-01-1970 (Schatbewaarder)

4) Hermans Dominic wonende te Hasselt geboren op 16-11-1981

5) Godderie Joris wonende te Hasselt geboren op 11-04-1982

6) Steeg mans Lauranne wonende te Diepenbeek geboren op 26-05-1990

7) Lemmens Timmy wonende te Genk geboren 7-11-1985

%,

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening

05/01/2015
ÿþ MOD 2,2

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



hlefirgeEegd ter griffie der reciubank V, kooph~ndRl Ani~°srp®ri, efd. irlryGrQn

22 ;12- 2014

Griffie

De gtiftier,

llUoOigN110 i I~

Ondernemingsnr : 0430.424.038

Benaming

(voluit) : Koninklijke Bokrijk Sport

(verkort): Bokrijk Sport VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kneippstraat 26711, 3600 Genk

Onderwerp akte : ontslag voorzitter

Het ontslag van de voorzitter Johnny Jaspers wordt aanvaard door de algemene vergadering.

Deze beslissingen worden aanvaard met eenparigheid van stemmen.

Aldus opgemaakt op plaats en datum als hierboven gemeld.

Frank Decosemaeker

Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/03/2012
ÿþMon 2.2

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

II *iaosoz7t*

V beh aa Be Sta;

Neergelegd ter jriffle der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 3 -02- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 430.424.038

Benaming

(voluit) : Koninklijke Bokrijk Sport

(verkort) : l3okrijk Sport VZW

Rechtsvorm : VZW

Zetel : Kneippstraat zn Genk 3600

Onderwerp akte : wijziging statuten + akte der benoeming van de bestuurders.

alle voorgaande benoemde leden worden geschrapt en de nieuwe lijst wordt onderaan toegevoegd.

Titel L Naam en zetel:

Art. 1. De vereniging draagt de naam "Koninklijke Bokrijk Sport VZW", afgekort Bokrijk Sport VZW en heeft haar maatschappelijke zetel te: Kneippstraat zIn, 3600 Genk. De vzw ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Titel ll. Doelstellingen:

Art. 2. De vereniging heeft tot doel:

a) mee te werken aan de lichamelijke opvoeding van de aangeslotenen in het algemeen en het voetbal in het bijzonder. b) het voetbal te beoefenen volgens de richtlijnen van de KBVB en het VFV. c) het organiseren en medewerking verlenen aan manifestaties met betrekking tot de voetbalsport. d) het verlenen van hulp en bijstand aan haar leden. e) het uitbouwen en ter beschikking stellen van haar infrastructuur.

De vereniging mag aile rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezelijken van het maatschappelijk doel, en mag daartoe alle roerende en onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom, en deze goederen gebruiken , beheren of ten dienste stellen.

Art. 3. De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij 4/5 meerderheidsbeslissing van de Algemene Vergadering.

Titel III. Leden:

Art. 4. Het aantal leden is onbeperkt met een minimum van 3. De stichters zijn de eerste leden. De vereniging telt vaste en steunende leden. Alleen de vaste leden bezitten de volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht in de Algemene Vergadering. De vereninging kan steunende leden aanvaarden. Zij bezitten niet de rechten en plichten van de vaste leden. Hun plichten beperken zich tot het onderschrijven en toepassen van de doelstellingen van de vereniging. In de statuten wordt met het woord "leden", vaste leden bedoeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Art. 5. De leden zijn geen lidmaatschappelijke bijdrage verschuldigd. De leden gaan, in die hoedanigheid geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan inzake de verbintenissen van de vereniging.

Art. 6. Als lid kan toetreden, ieder natuurlijk persoon of rechtspersoon die de doelstellingen van de vereniging onderschrijft en die door de Raad van bestuur wordt aanvaard. Kandidaat vaste leden leggen hun kandidaat voor aan de Raad van bestuur, die over de toetreding beslist met gewone meerderheid der stemmen. Er is tegen de beslissing geen verhaal mogelijk.

Art. 7. Het lidmaatschap is van onbepaalde duur en eindigt door: vrijwillig ontslag, uitsluiting, het verlies van de hoedanigheid die de opname als lid rechtvaardigde en overlijden. De leden zijn vrij hun op elk ogenblik uit de vereniging terug te trekken. Vrijwillig ontslag gebeurt schriftelijk aan de Raad van bestuur. Tenzij anders bepaald in de ontslagbrief, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende vergadering van de Raad van bestuur. Uitsluiting kan alleen worden uitgesproken door de Algemene Vergadering met een meerderheid der stemmen van de aanwezige leden.

Art. 8. Bij het eindigen van hun lidmaatschap kunnen de leden en hun rechtsopvolgers geen enkel recht doen gelden op het maatschappelijk bezit van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om door de henzelf of door de rechtsvoorgangers gedane of gestorte gelden terug te vorderen óf de zegels te leggen.

Titel IV. Algemene Vergadering:

Art. 9. De Algemene Vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging en is samengesteld uit alle vaste leden. De Algemene Vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van bestuur of door een door hem aangeduide plaatsvervanger. Elk lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering. De beslissingen worden genomen met eenvoudige meerderheid, behalve in gevallen waarin de wet anders bepaalt. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De leden mogen zich door een ander lid laten vertegenwoordigen bij middel van een volmacht. Elk !id kan slechts houder zijn van één volmacht.

Art. 10. De Algemene Vergadering is bevoegd voor: a) de goedkeuring en wijziging van de statuten. b) de benoeming en afzetting van de bestuurders. c) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend. d) de kwijting aan de bestuurders en commissarissen .e) de goedkeuring van de begroting en van de rekening. f) de ontbinding van de vereniging. g) de uitsluiting van een lid. h) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk. h) alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Art. 11. De Algemene Vergadering wordt door de Raad van bestuur bijeengeroepen in de gevallen bepaald bij wet, bepaald in de statuten of wanneer ten minste één vijfde van de leden het vraagt. De oproeping tot de Algemene Vergadering moet om geldig te zijn, ondertekend worden door de voorzitter of twee bestuursleden. Elk punt, ondertekend door ten minste 1120 van de leden " wordt op de agenda geplaatst. Alle leden worden op ten minste acht dagen van tevoren opgeroepen voor de Algemene Vergadering. De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. Van elke Algemene Vergadering wordt een verslag gemaakt dat aan alle leden wordt bezorgd.

Titel V. Raad van bestuur:

Art. 12. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van bestuur van ten minste 3 leden. Indien de Algemene Vergadering slechts 3 leden telt, bestaat de Raad van bestuur uit slechts 2 personen. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de Algemene Vergadering. De Raad van bestuur duidt een voorzitter, een secreatris en een

.. MOD 2.2

F. f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

penningmeester aan en eventueel elke ander voor de vereniging nuttige functie.

Art. 13. De Raad van bestuur is benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 5 jaar en is herverkiesbaar. Afzetting kan door de Algemen Vergadering bij 213 meerderheid van de stemmen en moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de Algemene Vergadering.

Art. 14. De Raad van bestuur is benoemd en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun bezoldiging. De Raad van bestuur is bevoegd voor alle daden van beheer en beschikking, doch met uitsluiting van de bevoegdheden die door de wet of door de statuten uitsluitend aan de Algemene Vergadering zijn opgedragen. Onverminderd de algemene vertegenwoordigheidsbevoegdheid van de Raad van bestuur als het college, wordt de VZW in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door de voorzitter en de secretaris.

Art. 15.De Raad van bestuur komt minstens 1 maal per jaar samen. De voorzitter roept de Raad van bestuur bijeen en zit de vergadering voor. Bij afwezigheid wordt de voorzitter vervangen door een lid van de Raad van bestuur.

Art. 16. De Raad van bestuur kan slechts geldig beslissen bij een gewone meerderheid van de stemmen. Bij gelijkheid van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Art. 17. De Raad van bestuur legt jaarlijks een werkingsverslag en een programmatie ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering. De raad vertegenwoordigt de vereniging en is verantwoording verschuldigd aan de Algemene Vergadering.

Art. 18 . De bestuurders oefenen hun maandaat onbezoldigd uit.

Titel Vl.Begrotingen en rekeningen:

Art. 19 . Het boekjaar van de vereniging loopt van 01 januari tot en met 31 december. De Raad van bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

Titel VII. Ontbinding en vereffening:

Art. 20. In geval van ontbinding van de vereniging zal de Algemene Vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, die na aanzuivering van het passief, de bestemming van het actief vaststellen. In alle gevallen van ontbinding, vrijwilige of gerechtelijke, op welk ogenblik en om welke reden ze zich ook mocht voortdoen, wordt het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening, besteed aan een vereniging met een belangeloze doelstelling die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel van de ontbonden vzw.

Art. 21. Voor alles wat in de statuten niet duidelijk is geregeld blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 van toepassing en kan verwezen worden naar het huishoudelijk reglement.

Aldus opgemaakt met éénparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering te Genk op 03-01-2012. Op dezelfde Algemene Vergadering te Genk op 03-01-2012 werden volgende bestuursleden aangesteld:

1. Vrijens Eugene, wonende te Genk, geboren op 08-04-1964. ( Voorzitter )

2. Jansen Gilbert , wonende te Genk, geboren op 10-09-1956 ( Secretaris )

3. Godderie Tonny, wonende te Genk, geboren op 11-12-1952 ( Ondervoorzitter )

4. Lenaers Monique, wonende te Kortessem, geboren op 21-11-1958 ( Ondervoorziter )

5. Hendrix Hendrik, wonende te Genk, geboren op 27-05-1952

" b `

r M0D2.2

yoor.- behouden Luik B - Vervolg

~

aan het Belgisch Staatsblad

6. Jaspers Johnny, wonende te Genk, geboren op 9-11-1945

7. Van Sweefelt Wim, wonende te Genk, geboren op 10-05-1983

8. Blokken Fonny, wonende te Genk, geboren op 16-09-1960









Eugene Vrijens Jansen Gilbert

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris f hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KONINKLIJKE BOKRIJK SPORT, AFGEKORT : BOKRIJ…

Adresse
KNEIPPSTRAAT 267/1 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande