KOROTEC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KOROTEC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.503.749

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 28.07.2014 14357-0283-012
19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.09.2013 13583-0255-011
26/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303438*

Neergelegd

24-05-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Korotec

0836503749

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3650 Dilsen-Stokkem, Roggestraat 15

Onderwerp akte: Oprichting

Bij akte verleden voor ondergetekende notaris Geraldine COPS te Maaseik, Maastrichter-steenweg 85, op achttien mei tweeduizend elf, werd een besloten vennootschap met beperkte aanspra-kelijkheid opgericht, onder de benaming  Korotec .

1) Vennoten-oprichters

a) De heer KOROVESSIS Panagiotis, geboren te Maaseik op zestien februari negentienhonderd tachtig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer 80.02.16-121-26), ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Roggestraat 15.

b) Mejuffrouw KOROVESSIS Chrysanthi, geboren te Maaseik op vijftien november negentienhonderd achtentachtig, van Belgische nationaliteit, (rijksregisternummer 88.11.15-20806), ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 3650 Dilsen-Stokkem, Roggestraat 15.

2) Naam

De vennootschap wordt als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht onder de naam  Korotec .

3) Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem Roggestraat 15.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte

van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerder(s).

4) Doel

De vennootschap heeft tot maatschappelijk doel:

- Programmeerdiensten en netwerkdiensten voor eigen rekening en voor rekening van

derden.

- Ontwikkelen of laten ontwikkelen van software met het oog op het eigen gebruik en/of het

verlenen van het gebruiksrecht aan derden, dit zowel aan particulieren als rechtspersonen.

- IT-management en Interim-management.

- Project-management en Program management.

- Alle activiteiten aangaande IT-architectuur en IT-strategie.

- Analyseren en documenteren van bestaande bedrijfsprocessen bij klanten in diverse

sectoren, formuleren en presenteren van verbeteringen aan deze processen en het

ontwikkelen van nieuwe bedrijfsprocessen.

- Advies, planning, ontwerp, ontwikkeling, installatie en ondersteuning van IT oplossingen.

- Implementeren van toepassingen in bestaande en nieuw te ontwikkelen IT systemen in een

projectomgeving en het trainen van gebruikers in deze systemen.

- Outsourcing op het gebied van informaticaoplossingen.

- Organisatie van dienst na verkoop van informatica oplossingen zowel hardware als software.

- De in-, en uitvoer, de aan-, en verkoop, de huur en de verhuur, de distributie of verdeling,

zowel via groot-, als via kleinhandel, van informatica-, burotica-, en automatiseringsmateriaal

in de breedste zin van het woord, dit zowel op het gebied van soft-, als hardware.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Fabricage van computersystemen en alle aanverwante apparaten.

- Consultancy bij het aanbieden van totaaloplossingen aan bedrijven voor zowel soft-, en hardware.

- Het organiseren van seminaries en opleidingen met betrekking tot het gebruik en toepassingen inzake hard-, en software.

- Implementatie en installatie van hardware-, en softwaretoepassingen in de breedste zin van het woord.

- Uitoefening van managementtaken bij bedrijven.

- De aankoop, de verkoop van alle onroerende goederen zowel onbebouwde als gebouwen aller aard.

- De bemiddeling bij dergelijke operaties.

- De oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor de rekening van derden ten titel van aanneming, en dit van alle gebouwen en constructies. Het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening en voor rekening van derden. Het verrichten van alle studies, het opmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengemelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel ongebouwde als gebouwen.

- Het verhuren, huren, onderverhuren of onderhuren en beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen. Het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen voor derden, dit alles voor eigen rekening als voor rekening van derden als hoofdhandelaar of als agent, in binnen-, of buitenland, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies. - Het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen.

- Het optreden als beroepsoprichter of als bouwpromotor.

- Het uitoefenen van management-, consulting-, beheers-, en beleggingsactiviteiten, alsook coaching activiteiten en de navorming hiervan. Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van consultingfuncties op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van marketing, management, producten en eveneens hun ontwikkeling, processing en bestuur.

De vennootschap mag tevens alle diensten en adviezen betreffende voormelde activiteiten verschaffen, ontwikkelen en leveren, alsook overgaan tot het organiseren van opleidingen en incentives.

- Voor eigen rekening en/of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen te stellen, die zowel rechtstreeks als onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de invoer, de uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van algemene ondernemingen. De vennootschap heeft tevens tot doel, met uitzondering van de activiteiten en verrichtingen die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondernemingen, ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies:

- Het verwerven, door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

- Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborgplaatsing, verhandeling of andere, evenals het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen op het gebied van portefeuille- of kapitaalbestuur en beleggingen van allerlei aard.

- Het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- Het verhuren of huren al of niet onder het BTW-stelsel, aan-, en verkoop van roerende en onroerende goederen en rechten, evenals alle activiteiten die betrekking hebben op onroerende leasing.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het afsluiten van lijfrenteovereenkomsten evenals het doen van periodieke uitkeringen en uitvoeren van pensioenregelingen.

- Het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen al dan niet onder hypothecair verband, het verstrekken van zekerheden ook voor schulden van derden, waaronder begrepen hypothecaire zekerheid op haar toebehorende goederen voor schulden aan derden aan één of meer van haar zuster-, of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, alsook het zich hoofdelijk of als borg mede verbinden en aval verlenen voor die schulden.

- Het verlenen van adviezen van financiële-, technische-, commerciële-, of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing betreffende beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in boek IV van de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd eenennegentig.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen van commerciële-, industriële-, onroerende-, en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant of verknocht zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële-, roerende-, en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan tot de verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen, evenals niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen. Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende-, onroerende-, industriële-, of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

5) Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt

ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde met een breuk-

waarde van één/honderd zesentachtigste (1/186ste) ieder.

6) Inschrijving op het kapitaal: - inbreng in geld

Op voormeld kapitaal werd door de genoemde oprichters ingetekend voor honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR), als volgt:

- door de heer KOROVESSIS Panagiotis, voornoemd, voor honderd vijfentachtig (185) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERD EURO (18.500,00 EUR);

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

- door mejuffrouw KOROVESSIS Chrysanthi, voornoemd, voor één (1) aandeel, hetzij voor HONDERD EURO (100,00 EUR).

TOTAAL: honderd zesentachtig (186) aandelen, hetzij voor ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 EUR).

Op de aandelen werd door ieder van hen als volgt gestort in speciën:

- door de heer KOROVESSIS Panagiotis, voornoemd, voor een totaal bedrag van ZESDUIZEND HONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG EUROCENT (6.166,67 EUR);

- door mejuffrouw KOROVESSIS Chrysanthi, voornoemd, voor een totaal bedrag van DRIEËNDERTIG EURO DRIEËNDERTIG EUROCENT (33,33 EUR).

Zodat er thans een bedrag van ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (6.200,00 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) werd gedeponeerd op rekening nummer 068-8927665-06 geopend bij de naamloze vennootschap Dexia Bank, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op zestien mei tweeduizend en elf.

7) Tijdstip werking en duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum

van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

8) Bestuur en vertegenwoordiging

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot (vennoten).

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Voor de duur van de vennootschap te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd, de heer KOROVESSIS Panagiotis, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

9) Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig

december van ieder jaar.

10) Datum en uur van de jaarvergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

11) Eerste jaarvergadering en boekjaar

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal gehouden worden op

de laatste vrijdag van de maand juni tweeduizend dertien om 20.00 uur.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprich-

tingsakte tot en met éénendertig december tweeduizend en twaalf.

12) Bestemming van de winst  Reserve - ontbinding

Van de winst zoals die blijkt uit de genoemde jaarrekening wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

De wijze van vereffening wordt bepaald door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit, onverminderd de verplichtingen opgenomen in artikel 189 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

13) Overneming van verbintenissen

De oprichters verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één mei tweeduizend en elf, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Geraldine COPS te Maaseik.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte dd. 18 mei 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KOROTEC

Adresse
ROGGESTRAAT 15 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande