KREA-TUURTJE

Divers


Dénomination : KREA-TUURTJE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 421.755.703

Publication

03/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

DIMCI In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehoudt aan he

Belgisc SI14

111818

Staatsbli

hloorooknd ter griffie der rnotitbsn1(

koophandel Antworpon, bt(L Tonpron

_.V.

2'I -06- 2014

De grldriffie

Ondernemingsnr : 0421.755.703

Benaming

(voluit) : KREA-TUURTJE

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: 3740 Bilzen, Tipstraat 116

(volledig adres)

Onderwerp akte ; WIJZIGING DOEL  STATUTENWIJZIGING  HERBENOEMING BESTUURDERS

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken op zes juni tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "KREA-TUURTJE", met zetel te 3740 Bilzen, Tipstraat 116, met ondernemingsnummer BTW BE 0421.755.703, RPR Tongeren, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen, heeft genomen:

Eerste besluit

a) De voorzitter wordt door de vergadering ontslagen van het voorlezen van het voormeld verslag van de raad van bestuur, waarin de voorgestelde wijziging van het doel wordt verantwoord en van de bij het verslag gevoegde staat van activa en passiva, afgesloten per éénendertig maart tweeduizend veertien. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per éénen dertig maart tweeduizend veertien te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door vervanging van het bestaande doel door de volgende bepalingen:

"De vennootschap heeft tot doel:

-De groot  en kleinhandel in creativiteitsmateriaal, creatieve kleding, kledingstoffen, boeken en afgewerkte ambachtelijke producten.

-De uitbating van een koffiehuis.

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

-Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of In pand te geven, Inclusief de eigen handelszaak.

-De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kanseng roepen wens aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming. Di vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle wijzen die haar het meest geschikt voorkomen zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, produktieve, financiële industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich daarbij rechtstreeks o onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

Artikel 3 van de statuten wordt overeenkomstig aangepast en zal voortaan luiden zoals hiervoor beschreven.

Tweede besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de reeds eerder genomen beslissing tot omzetting van de aandelen aan toonder in aandelen op naam, ingeschreven in een aandelenregister.

De mogelijkheid wordt ingevoegd over te gaan tot dematerialisering van de aandelen. Bijgevolg worden de _ artikeIen_5 en _7_veniangen door de-volgende bepaling:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

' "Het geplaatste kapitaal is vertegenwoordigd door duizend zevenhonderdvijftig (1.750) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één duizend zevenhonderdvijftigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. De volledig volgestorte aandelen zijn naar keuze van de aandeelhouder op naam of gedematerialiseerd. De eigenaars van aandelen kunnen op elk ogenblik en op hun kosten de omzetting verzoeken van hun aandelen in de andere aandelensoorten voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Op de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen op naam bijgehouden waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen.

Het gedematerialiseerd aandeel wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende instelling die rekeningen bijhoudt, Het gedematerialiseerd aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening."

Derde besluit

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan het Wetboek van Vennootschappen inzake het directiecomité, de schriftelijke éénparige besluitvorming van de algemene vergadering, de bijeenroeping van de algemene vergadering, schrapping van de verwijzingen naar de artikels van het Wetboek van Vennootschappen en de vereffeningsprocedure.

Vierde besluit

De vergadering beslist, ingevolge de wetswijzigingen, de volledige statutentekst te vervangen door de hierna volgende tekst, zonder daarbij te tornen aan de essentiële bepalingen, eventueel rekening houdend met de eerder genomen beslissingen (uittreksel):

"RECHTSVORM EN BENAMING: naamloze vennootschap, met als benaming "KREA-TUURTJE".

ZETEL: 3740 Bilzen, Tipstraat 116.

DOEL: De vennootschap heeft als doel:

-De groot en kleinhandel in creativiteitsmateriaal, creatieve kleding, kledingstoffen, boeken en afgewerkte ambachtelijke producten.

-De uitbating van een koffiehuis.

-Het voor eigen rekening aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen.

-Het beheer van en de handel in onroerende goederen voor eigen rekening. Zo kan de vennootschap onroerende goederen bouwen, renoveren, kopen en verkopen, huren en verhuren en alle mogelijke onroerende handelingen verrichten die daarmee verband houden. De vennootschap kan als waarborg voor eigen verbintenissen en voor verbintenissen van derden borg staan, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

-De onderneming heeft als bijkomend, sociaal geïnspireerd doel dat zij mensen uit de kansengroepen wenst aan te werven en zorg wil dragen dat werknemers goed omkaderd en begeleid worden in de onderneming. Dit vanuit het standpunt van duurzaam ondernemen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op aile wijzen die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnen als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich daarbij rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn om de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen, die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

DUUR: onbepaalde duur.

GEPLAATST KAPITAAL: Het kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,00) euro. Het is verdeeld in duizend zevenhonderd vijftig (1.750) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een/duizend zevenhonderd vijftigste (1/1.750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

BESTUUR  VERTEGENWOORDIGING: De vennootschap wordt bestuurd door natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet bezoldigd.

Er moeten tenminste drie bestuurders zijn. De raad van bestuur kan evenwel slechts uit twee leden bestaan wanneer voldaan is aan aile voorwaarden zoals vermeld in het Wetboek van Vennootschappen.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een termijn van ten hoogste zes jaar. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Bestuurders kunnen te allen tijde bij eenvoudige meerderheid door de Algemene Vergadering ontslagen worden.

Een bestuurder die zijn ontslag geeft, moet zijn opdracht verder vervullen tot redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder of zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur vergadert na oproeping door de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de vennootschap het vereist en bovendien binnen de veertien dagen na een daartoe strekkend verzoek van twee bestuurders of, indien de vennootschap slechts twee bestuurders telt, na een daartoe strekkend verzoek van één bestuurder.

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste der aanwezige bestuurders.

De vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in enige andere plaats aangewezen in de oproepingsbriet

De oproepingsbrief tot een vergadering van de raad van bestuur wordt, behoudens in geval van dringende noodzakelijkheid, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering verzonden. De oproeping bevat de agenda; over de punten die daarin niet vermeld worden, kan slechts rechtsgeldig beraadslaagd en besloten worden wanneer alle bestuurders aanwezig zijn en ermee instemmen.

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel, volmacht geven aan één van zijn collega's van de raad van bestuur, maar slechts voor één vergadering. Elke bestuurder kan nochtans slechts één medelid van de raad van bestuur vertegenwoordigen.

De besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Indien de raad van bestuur uit meer dan twee leden bestaat heeft, in geval van staking van stemmen, de voorzitter een beslissende stem.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit vereisen, kunnen besluiten worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders, in zoverre het niet gaat om de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestane kapitaal.

Wanneer een bestuurder rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid behoort van de raad van bestuur, is hij verplicht de raad en, in voorkomend geval, de commissaris, hiervan op de hoogte te brengen en zijn verklaring alsook de rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen, behoudens in de uitzonderingsgevallen voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur en, desgevallend, de commissaris, rapporteren hierover overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur is bevoegd aile handelingen van intern bestuur te verrichten nodig of dienstig ter verwezerrlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op aile handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurders zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot lid van het directiecomité benoemt deze onder zijn aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap aan één of meer personen toekennen. Deze worden:

-afgevaardigd of gedelegeerd bestuurder genoemd indien zij worden gekozen binnen de raad;

-directeur genoemd indien zij worden gekozen buiten de raad.

De raad van bestuur mag tevens één of meer volmachtdragers benoemen en hun bevoegdheden vaststellen.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door:

-hetzij twee bestuurders gezamenlijk optredend;

-hetzij door één gedelegeerd bestuurder individueel optredend;

-hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder of directeur afzonderlijk;

-hetzij door twee leden van het directiecomité, voor wat de aan het directiecomité toegekende bevoegdheden betreft;

-hetzij binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

JAARVERGADERING; De bestuurders moeten de gewone algemene vergadering van de aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, ieder jaar bijeenroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering plaats vinden op de eerstvolgende werkdag.

De raad van bestuur mag buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen telkens het belang der vennootschap het vergt Hij moet die bijeenroepen wanneer aandeelhouders die ten minste een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

4 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Alle algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap behalve indien de oproeping anders vermeldt.

Met uitzondering van de besluiten welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeelhouders eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile aandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de aandeelhouders om de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op een correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Indien wordt geopteerd voor de procedure van de schriftelijke besluitvorming voor de jaarvergadering, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen twintig dagen voor de hiervoor bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle aandeelhouders zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de aandeelhouders.

Om tot een algemene vergadering toegelaten te worden, moeten de houders van aandelen op naam, uiterlijk vijf dagen voor de datum der voorgenomen vergadering, hun voornemen aan de vergadering deel te nemen, bij gewone brief ter kennis brengen aan de vennootschap.

De vervulling van deze formaliteiten kan niet geëist worden, indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

De houders van gedernaterialiseerde aandelen kunnen enkel worden toegelaten tot de algemene vergadering op grond van de neerlegging van een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld, op de zetel van de vennootschap of bij de instellingen die in de oproeping worden vermeld, ten minste drie werkdagen voor de datum de vergadering.

Wanneer de aandelen gelijke waarde hebben, geven zij elk recht op één stem.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de algemene vergadering de uitoefening van het aan de betrokken aandelen verbonden stemrecht schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als eigenaar.

Het stemrecht van aandelen bezwaard met vruchtgebruik, wordt uitgeoefend door de vruchtge-truiker.

De raad van bestuur heeft het recht elke gewone, bijzondere of buitengewone algemene vergadering één enkele maal met drie weken te verdagen, tenzij de vergadering bijeengeroepen is op verzoek van één of meer

aandeelhouders die ten minste een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen, of door de commissarissen.

Elke algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij diens afwezigheid, door het oudste lid in leeftijd van die raad.

Afschriften van of uittreksels uit de notulen van de algemene vergaderingen worden geldig ondertekend volgens dezelfde regel als hierboven voorzien voor de externe vertegenwoordiging.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

RESERVES  VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO: Over de aanwending van de winst beslist de algemene vergadering, onverminderd de wettelijke beperkingen terzake.

Jaarlijks wordt van de netto winst een bedrag van tenminste een twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze van betaling der dividenden, en heeft de bevoegdheid om, met inachtneming van de wettelijke voorschriften, op het resultaat van het boekjaar interim-dividenden uit te keren."

Vijfde besluit

Vooreerst beslist de vergadering ontslag en kwijting te verlenen aan alle in functie zijnde bestuurders.

De vergadering beslist vervolgens te benoemen tot nieuwe bestuurders, voor een termijn van zes jaar,

ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar tweeduizend twintig, met name: 1, voornoemde heer JANSSEN Jos Eddy Ghislenus, wonende te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat 219, zijn

mandaat is onbezoldigd;

2. voomoemde mevrouw CON VENS Frieda Hortentia Alfonsina, wonende te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat 219;

3. voornoemde juffrouw JANSSEN Gonda Ghislenus Hortentia, wonende te 3740 Bilzen, Maastrichterstraat

219, haar mandaat is onbezoldigd;

allen hier in persoon aanwezig en die ieder uitdrukkelijk zijn/haar mandaat aanvaardt.

Zesde besluit

"

Voor-Vehciuden aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering machtigt de instrumenterende notaris om over te gaan tot codrdinatie van de statuten en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren.

Zevende besfuit

De vergadering verleent de raad van bestuur alle bevoegdheden om de hierboven geakteerde beslissingen uit te voeren.

Achtste besluit

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Fineko, met zetel te 3600 Genk, Toekomstlaan 38, met ondernemingsnummer 0458.916.007, RPR Tongeren, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen ais aannemer enz. met inbegrip van aile latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vem5r registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie en de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van 6 juni 2014, het verslag van de raad van bestuur, de steat van activa en passive en de gecoördineerde statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/08/2013 : TG053342
31/05/2012 : TG053342
18/07/2011 : TG053342
07/07/2011 : TG053342
01/07/2010 : TG053342
16/06/2010 : TG053342
12/06/2009 : TG053342
01/08/2008 : TG053342
30/08/2007 : TG053342
01/09/2006 : TG053342
27/07/2005 : TG053342
19/07/2004 : TG053342
14/04/2004 : TG053342
13/08/2003 : TG053342
14/10/2002 : TG053342
12/01/2002 : TG053342
20/10/2001 : TG053342
03/02/1994 : TG53342
21/08/1990 : TG53342

Coordonnées
KREA-TUURTJE

Adresse
Zetel: 3740 Bilzen, Tipstraat 116

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande