KREASA HANDBAL

Association sans but lucratif


Dénomination : KREASA HANDBAL
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 441.642.483

Publication

03/04/2013
ÿþ ~~1 ff ç. MOD. 22

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

I 111111llII0i~uim

iw~~

352273*

Vo

beho aan Belg

Staat;

N

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 i -03- 2013

HASSELT

Griffie

Ondememingsnr : 0441.642.483

Benaming : Kreasa Handbal

(Voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Cremerstraat 13, 3530 Houthalen-Helchteren, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit wijzigingsakte

Tekst :

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van 14 juni 2012;

1. Statutenwijziging

De vergadering beslist om de bestaande statuten op te heffen en integraal te vervangen ars volgt:

HOOFDSTUK I ; RECHTSVORM, NAAM, ZETEL, DOEL, DUUR

Artikel 1

De vereniging heeft de rechtsvorm van een vereniging zonder winstoogmerk (hierna 'VZW' genaamd) en is onderworpen aan de Wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen,gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 1juli 1921,zoals gewijzigd door de Wet van 2 mei 2002 en de Wet van 16 januari 2003(hierna genoemd 'V&S-wet').

Artikel 2

2.1. De VZW draagt de naam Kreasa Handbal Houthalen.

2.2. Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vereniging, onmiddellijk voorafgaan of gevolgd door de woorden 'vereniging zonder winstoogmerk' of door de afkorting 'VZW' met nauwkeurige aanwijzing van de zetel.

Artikel 3

3.1. De zetel van de VZW is gevestigd te Houthalen-Helchteren, Cremerstraat 13, gelegen in

het gerechtelijk arrondissement Hasselt.

3.2. De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om de zetel te verplaatsen naar iedere plaats

binnen het Nederlands taalgebied en de nodige openbaarmakingvereisten te vervullen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-behoûdèn-+

aan het

Belgisch Staatsblad

Ity i Q - vervolg

MOD. 2.2

Artikel 4

4.1. De vereniging heeft tot doel:

Het bevorderen van fysieke, sportieve,culturele en alle mogelijke aanverwante ontspanningsmogelijkheden verbonden aan de uitoefening van de handbalsport,zowel op het recreatieve als het competitievlak.

4.2. Daarnaast kan de VZW alle activiteiten ontplooien die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot de verwezenlijking van voormelde ideële niet-winstgevende doelstellingen, met inbegrip van bijkomstige commerciële en winstgevende activiteiten binnen de grenzen van wat wettelijk is toegelaten en waarvan de opbrengsten te allen tijde volledig zullen worden bestemd voor de verwezenlijking van de ideële niet-winstgevende doelstellingen.

4.3. De vereniging is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen,die zij voor het bereiken van haar doel nodig heeft,in eigendom te bezitten,of andere zakelijke rechten uit te oefenen.

Artikel 5

De VZW is opgericht voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II : LEDEN, AANVAARDING, ONTSLAG

Artikel 6

De vereniging telt twee soorten leden: werkelijke leden en toetredende leden.

Voor de werkelijke leden geldt het volgende:

Het aantal werkelijke leden is onbeperkt, doch mag niet minder dan drie bedragen. Alleen de werkelijke leden bezitten het lidmaatschap in de zin van de wet : zij hebben aanwezigheids-en stemrecht op de Algemene Vergadering der leden.

Artikel 7

7.1. Iedere natuurlijke persoon kan zich, ongeacht zijn ideologische of politieke overtuiging, kandidaat stellen om werkelijk lid van de vereniging te worden. Hij dient daartoe zijn kandidaatstelling te richten aan de voorzitter van de raad van bestuur en dit uiterlijk vóár 31 januari van ieder jaar.

7.2. De algemene vergadering beslist over de aanvaarding van de kandida(a)t(en) als werkelijk lid, op haar eerstvolgende vergadering, met de meerderheden zoals voorzien in artikel 18.1.

7.3. De algemene vergadering dient haar beslissing niet te rechtvaardigen.

Artikel 8

De werkelijke leden hebben alle rechten en verplichtingen die in de VZW-wet en in deze

statuten worden beschreven. Zij betalen een lidmaatschapsbijdrage die jaarlijks zal worden vastgelegd door de raad van bestuur en die maximum 500,00 euro zal bedragen.

Artikel 9

9.1. Werkelijke leden kunnen zich op ieder ogenblik uit de VZW terugtrekken door een

aangetekend schrijven te richten aan de secretaris van de raad van bestuur.

9.2. Elk werkelijk lid dat zijn lidmaatschapsbijdrage niet betaalt binnen de door de raad van

bestuur bepaalde termijn, kan geacht worden ontslagnemend te zijn.

Artikel 10

10.1. Enkel de algemene vergadering is bevoegd om een lid uit te sluiten. Alvorens te beslissen over de uitsluiting van een lid, dient het lid, tegenover wie deze maatregel dient getroffen te worden, te worden opgeroepen en gehoord.

10.2. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting van een lid met de meerderheden vermeld ín artikel 18.1. De beslissing tot uitsluiting dient niet te worden gemotiveerd. 10.3. Een ontslagen of uitgestoten lid, en de erfgenamen van een overleden lid, kunnen geen aanspraak maken op het vermogen van de VZW en kunnen geen overlegging van rekeningen, verzegeling of inventaris vorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

- vervolg

MOD, 2.2

10.4. Voor de toetredende leden geldt het volgende : hun rechten en plichten worden bepaald door het reglement van de inwendige orde, dat onder de bevoegdheid valt van de Raad van Bestuur. Het bevoegde orgaan kan verschillende categorieën van toetredende leden voorzien, met verschillende rechten en lidgelden. Zij kunnen nooit deelnemen aan de Algemene Vergadering en hebben nooit stemrecht.

HOOFDSTUK III : ALGEMENE VERGADERING

Sectie 1: Samenstelling en bevoegdheden

Artikel 11

De algemene vergadering bestaat uit de werkelijke leden, en desgevallend uit niet-werkelijke leden uitgenodigd door de Raad van Bestuur. Alle werkelijke leden hebben gelijk stemrecht. Elk werkelijk lid heeft één stem. Een werkelijk lid mag bijgestaan worden door een advocaat of raadsman als het over een agendapunt gaat waar hij als werkelijk lid of in een andere hoedanigheid persoonlijk bij betrokken is (bv. uitsluiting), mits beslissing in die zin door de Algemene Vergadering.

Artikel 12

De volgende exclusieve bevoegdheden kunnen uitsluitend door de algemene vergadering

uitgeoefend worden :

-wijziging van de statuten

-benoeming en ontslaan bestuurders

-verlenen van kwijting aan de bestuurders

-aanvaarding en uitsluiting leden

-goedkeuring van rekeningen en begrotingen

-ontbinding van de VZW

-omzetting van de VZW in een vennootschap met een sociaal oogmerk

Sectie 2 : Vergaderingen

Artikel 13

Minstens één maal per jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden. Deze gewone algemene vergadering wordt ieder jaar gehouden in de loop van het eerste kwartaal van het kalenderjaar, op de maatschappelijke zetel van de VZW, tenzij anders vermeld in de oproeping.

Artikel 14

14.1. De vergaderingen worden bijeengeroepen door de voorzitter van de Raad van Bestuur of door minstens twee bestuurders.

14.2. De uitnodiging wordt minstens 14 kalenderdagen voorafgaand aan de datum van de algemene vergadering per brief, fax of e-mail verstuurd naar alle werkelijke leden van de VZW. Aan de uitnodiging wordt een ontwerp van de agenda toegevoegd, waarbij elk punt dat door minstens twee bestuurders wordt aangebracht of dat door minstens 1/20ste van de werkelijke leden minstens 10 dagen van de vergadering wordt aangebracht, op de agenda wordt geplaatst.

Artikel 15

15.1. Telkens wanneer het belang van de VZW dit vereist,kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door de voorzitter van de raad van bestuur of door minstens twee bestuurders. De voorzitter van de raad van bestuur is verplicht een buitengewone algemene vergadering samen te roepen, telkens wanneer minstens 1/5de van de werkelijke leden hem hierom verzoeken.

15.2. De oproep tot deze buitengewone algemene vergadering gebeurt op dezelfde wijze ais de bijeenroeping van een gewone algemene vergadering.

Artikel 16

De algemene vergaderingen worden voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur,

of bij diens afwezigheid, door het oudste aanwezige lid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoûdèn' aan het Belgisch Staatsblad

t'el Q - vervolg

MOD, 2,2

Sectie 3 : Quorum en stemming

Artikel 17

17.1. In de algemene regel is de vergadering regelmatig samengesteld, ongeacht het aantal

aanwezige leden.

17.2. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden, met uitzondering van hetgeen is bepaald onder artikel 18. Bij

staking van de stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 18

18.1. De beslissingen tot aanvaarding of uitsluiting van een lid kunnen maar genomen worden indien de meerderheid(z de helft +1) van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd is op deze algemene vergadering en wanneer minstens 2/3de van deze aanwezige of vertegenwoordigde leden de beslissing goedkeuren.

18.2. De wijziging van de statuten vereist een beraadslaging in een vergadering,waarop minstens 2/3de van de werkelijke leden aanwezig of vertegenwoordigd is. In geval op de eerste algemene vergadering minder dan 2/3de van de werkelijke leden aanwezig is of vertegenwoordigd is, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen die geldig kan beraadslagen en besluiten,alsook de wijzigingen kan aannemen met de meerderheden hierna bepaald, ongeacht het aantal aanwezig of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag ten vroegste 15 dagen na de eerste vergadering gehouden worden.

De beslissingen worden geacht aanvaard te zijn indien ze worden goedgekeurd door 2/3de van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden. Enkel wanneer de statutenwijziging betrekking heeft op het doel of doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht,is een meerderheid vereist van 4/5de van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 19

Leden die niet op de vergadering aanwezig kunnen zijn, kunnen door een ander lid

vertegenwoordigd worden. Elk lid kan maximaal 1 volmacht dragen.

Artikel 20

De stemming zal steeds geheim gebeuren, tenzij met een 2/3de meerderheid van de

aanwezige of vertegenwoordigde leden wordt beslist om anderszins te stemmen.

Artikel 21

Van elke algemene vergadering worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter inzage zal zijn van de werkelijke leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

HOOFDSTUK N : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Sectie 1: Samenstelling Raad van Bestuur

Artikel 22

De VZW wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste 3 personen,

werkelijke leden van de VZW, met dien verstaande echter dat het aantal bestuurders steeds

lager moet zijn dan het aantal werkelijke leden van de VZW.

Artikel 23

23.1. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van maximum vier (4) jaar. Hun opdracht eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. De bestuurders zijn herbenoembaar.

23.2.De bestuurders kunnen ten allen tijden ontslagen worden door de algemene vergadering. Ieder lid van de van de Raad van Bestuur kan ook zelf ontslag nemen door een aangetekend schrijven te richten aan de voorzitter van de Raad van Bestuur. De bestuurder is evenwel verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 24

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behoûdén aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad tel Q - vervolg

MOP. 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De Raad van Bestuur kiest onder haar leden een voorzitter, een secretaris en een penningmeester die de taken zullen vervullen die horen bij deze functie zoals omschreven ln deze statuten en ter gelegenheid van hun verkiezing.

Artikel 25

De bestuurders oefenen hun mandaat in beginsel kosteloos uit. De kosten die zij maken in het

kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

Sectie 2 : Vergaderingen , beraadslaging en beslissing

Artikel 26

26.1. De Raad van Bestuur vergadert telkens wanneer het belang van de VZW het vereist en steeds na oproeping door de voorzitter van de Raad van Bestuur of op schriftelijk verzoek van minstens twee bestuurders.

26.2. De Raad van Bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid door de oudste aanwezige bestuurder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel van de VZW of in elke andere plaats in België, aangewezen in de oproepingsbrief.

Artikel 27

27.1. De Raad van Bestuur kan beraadslagen en besluiten, ongeacht het aantal aanwezige bestuurders. De besluiten worden genomen met eenvoudige meerderheid van stemmen van de aanwezige leden. Bij staking van stemmen wordt het voorstel geacht verworpen te zijn. 27.2. In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende hoofdzakelijkheid en het belang van de VZW zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Daartoe is vereist dat er vooraf een unaniem akkoord is onder de bestuurders om tot schriftelijke besluitvorming over te gaan. Schriftelijk besluitvorming veronderstelt in elk geval dat er een beraadslaging plaatsvond per telefoonconferentie.

Artikel 28

Van elke Raad van Bestuur worden notulen opgesteld en bewaard in een notulenregister dat ter Inzage zal zijn van de werkelijke leden, die hun inzagerecht zullen uitoefenen overeenkomstig de in artikel 9 van het K.B. van 26 juni 2003 vastgelegde modaliteiten.

Sectie 3 : Intern en externe vertegenwoordigingsmacht

Artikel 29

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur ter verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de VZW, inbegrip van de redactie van het reglement van inwendige orde en met de bevoegdheid om adviesraden op te richten en hun organisatie, samenstelling en werking te bepalen, met uitzondering evenwel van deze handelingen waarvoor volgens artikel 4 V&S-wet of de statuten de algemene vergadering exclusief bevoegd is.

Artikel 30

De bestuurders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen, zonder dat deze

taakverdeling evenwel tegenwerpgelijk Is aan derden.

Artikel 31

31.1. De Raad van Bestuur vertegenwoordigt als college de VZW in alle handelingen in en buiten rechte. Hij vertegenwoordigt de vereniging door de meerderheid van zijn leden. 31.2. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college is de VZW tegenover derden verbonden, hetzij door de handtekening van twee bestuurders, waaronder deze van de voorzitter, of van drie bestuurders.

Artikel 32

De Raad van Bestuur of de bestuurders die de VZW vertegenwoordigen kunnen gevolmachtigden van de VZW aanstellen. Alleen bijzonder en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtlgden verbinden de VZW binnen de perken van de hun verleende volmacht waarvan de grenzen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

tee Q - vervolg

WiOD. 2,2

tegenwerpgelijk zijn aan derden overeenkomstig wat geldt inzake lastgeving.

Sectie 4: Bekendmakingvereisten

Artikel 33

De benoeming van de leden van de Raad van Bestuur en van de personen gemachtigd om de VZW te vertegenwoordigen en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van een uitreksel daarvan bestemd om in de Bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. Uit de stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de VZW vertegenwoordigen, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Sectie 5 : Dagelijks bestuur

Artikel 34

Het dagelijks bestuur van de VZW op Intern vlak alsook de externe vertegenwoordiging wat betreft dat dagelijks bestuur kan door de Raad van Bestuur worden opgedragen aan één of meer personen. Indien van deze mogelijkheid gebruik wordt gemaakt, moet worden gespecificeerd of deze personen alleen of gezamenlijk of als college kunnen handelen en dit wat het intern dagelijks bestuur als externe vertegenwoordigingsmacht voor dat dagelijks bestuur betreft.

Artikel 35

Bij gebrek aan wettelijke omschrijving van wat het 'dagelijks bestuur' omvat, wordt tot daden van dagelijks bestuur gerekend alle handelingen die dag aan dag moeten worden verricht om de normale gang van zaken van de VZW te verzekeren en die, hetzij wegens hun minder belang, hetzij wegens de noodzakelijkheid een onverwijlde beslissing te nemen, het optreden van de Raad van Bestuur niet vereisen of niet wenselijk maken.

Artikel 36

De benoeming van die personen belast met het dagelijks bestuur en hun ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier ter griffie van de Rechtbank van Koophandel, en van een uittreksel daarvan bestemd om in de Bijlage bij het Belgisch Staatblad te warden bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen de VZW vertegenwoordigen inzake dagelijks bestuur, de VZW ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden, alsook de omvang van hun bevoegdheden.

Sectie 6 : Aansprakelijkheid van de bestuurder en dagelijks bestuurder

Artikel 37

37.1. De bestuurders en dagelijks bestuurders zijn niet persoonlijk verbonden door de

verbintenissen van de VZW.

37.2. Tegenover de VZW en tegenover derden is hun verantwoordelijkheid beperkt tot de

vervulling van de gegeven opdracht overeenkomstig het gemeen recht, het bepaalde in de

wet en in de statuten en zijn ze aansprakelijk voor tekortkomingen in hun (dagelijks) bestuur.

HOOFDSTUK V : TOEZICHT DOOR EEN COMMISSARIS

Artikel 38

Zolang de VZW voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen vermeld in Artikel 17, §5 V&S-Wet niet overschrijdt, Is de VZW niet verplicht om een commissaris te benoemen. Zodra de VZW de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen hierin weer te geven, aan een commissaris opgedragen, te benoemen door de algemene vergadering onder de leden het Instituut der Bedrijfsrevisoren voor een termijn van 3 jaar. Deze bepaalt ook de bezoldiging van commissaris.

HOOFDSTUK VI : FINANCIERING EN BOEKHOUDING

Artikel 39

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

It Q - vervolg

39.1. De vereniging zal ondermeer worden gefinancierd door subsidies, toelagen, giften, bijdragen, schenkingen, legaten en andere voorzieningen en laatste wilsbeschikkingen en testamenten ze gegeven zowel om de algemene doeleinden van de vereniging te ondersteunen als ter ondersteuning van het specifiek project.

39.2. Daarnaast kan de vereniging fondsen verwerven op elke andere wijze die niet In strijd is met de wet.

Voor-behoaden

aan het

Belgisch Staatsblad

Artikel 40

40.1. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

40.2. De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig het bepaalde Artikel 17 V&S-Wet en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

40.3. De jaarrekening wordt neergelegd in het dossier gehouden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel overeenkomstig het bepaalde Artikel 26 inovies V&S-Wet. Voor zover van toepassing wordt de jaarrekening tevens neergelegd bij de Nationale Bank overeenkomstig het bepaalde Artikel 17 V&S-Wet en de desbetreffende uitvoeringsbesluiten. 40.4. De Raad van Bestuur legt de jaarrekening van het voorafgaande boekjaar alsook een voorstel van begroting ter goedkeuring voor aan de jaarlijkse algemene vergadering.

HOOFDSTUK VII ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 41

41.1. De algemene vergadering zal worden samengeroepen ter bespreking van voorstellen m.b.t. de ontbinding voorgelegd door de Raad van Bestuur of door minimum 1/5de van alle [eden. De beraadslaging en beslissing over de ontbinding respecteert het quorum en de meerderheid gesteld in artikel 18.2 van deze statuten. Vanaf de beslissing tot ontbinding vermeldt de VZW steeds dat zij "VZW in vereffening is overeenkomstig Artikel 23 V&S-Wet. 41.2. Ingeval het voorstel tot ontbinding wordt goedgekeurd, benoemt de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars waarvan zij de opdracht zullen omschrijven. Ingeval van ontbinding, zal het actief na aanzuivering van de schulden, overgedragen worden aan een vereniging, inrichting of stichting die hetzelfde doel nastreeft ais de vereniging of wiens doel nauw aansluit bij het doel van de vereniging.

41.3. Aile beslissingen betreffende de ontbinding, de vereffeningvoorwaarden, de benoeming en de ambtsbeëindiging van de vereffenaars, de afsluiting van de vereffening en de bestemming van het actief worden neergelegd ter griffie en bekendgemaakt in de Bijlage van het Belgisch Staatblad overeenkomstig het bepaald in Artikel 23 en 26 novies van de V&S-Wet en de uitvoeringsbesluiten daaromtrent.

2. Ontslag en benoeming van de raad van bestuur

De algemene vergadering heeft beslist om navolgende personen te ontslaan als bestuurder van de vereniging :

" dhr. Feyen Ludo, Rekhovenstraat 35 te 3560 Lummen

" dhr. Reuvers Eddy, Cremerstraat 13 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Vanpol Marc, Roerdompstraat 4 te 3520 Zonhoven

" dhr. Willekens Benny, Broekstraat 46a te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. De Gregorio Flore, Hortelstraat 17 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Diliën Georges, Binnenvaartstraat 26 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Hayen Willy, De Bloken 2 te 3550 Heusden-Zolder

" dhr. Switten Xavier, Molenschansweg 17 te 3520 Zonhoven

" dhr. Tielens Albert, Heidestraat 16 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Feyen Ludo, Steenakkerstraat 10 te 3530 i. ~outhalenHelchteren

en de navolgende personen aan te stellen als nieuwe bestuurders voor een periode van 4

jaar:

" dhr. Feyen Ludo, Rekhovenstraat 35 te 3560 Lummen

" dhr. Reuvers Eddy, Cremerstraat 13 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. De Gregorlo Flore, Hortelstraat 17 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Dhoore Marcel, Heirstraat 34 te 3630 Maasmechelen

Mon. 22

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-beh'otideh aan het Belgisch Staatsblad it, U:1-vervolg

MOD. 2.2

" dhr. Palmers Marcel, Schilderstraat 3 te 3530 Houthalen-Helchteren

" dhr. Wojczak Mietek, Hoge Valweg 28/4 te 3520 Zonhoven

" dhr. Maes Patrick, Hortweidenweg 49 te 3520 Zonhoven

Zij aanvaarden deze mandaten die onbezoldigd zijn en zullen lopen tot de algemene vergadering van 2016.

Uittreksel uit het proces verbaal van de raad van bestuur van 14 tuni 2012:

Met eenparigheid van stemmen beslist de raad van bestuur de Heer Feyen Ludo te benoemen tot voorzitter en de Heer Reuvers Eddy te benoemen tot secretaris. Deze mandaten welke onbezoldigd zijn, zullen lopen tot de algemene vergadering van 2016.

Voorzitter / bestuurder Secretaris / bestuurder

Feyen Ludo Reuvers Eddy

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
KREASA HANDBAL

Adresse
CREMERSTRAAT 13 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN

Code postal : 3530
Localité : Helchteren
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande