KSDM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KSDM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.544.284

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 25.06.2014 14218-0015-010
28/02/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INI 111,11IJI 11 II

Ondernemingsnr 0841.544.284

Benaming

(voluit) : KSDM

(verkort) '

Neergelegd ter gritlie der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

18 -02- 2014

De Hooldgrifiler, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: Besloten vennootschap beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte Bezoldiging zaakvoerder.

De bijzondere algemene vergadering van 14 oktober 2013 heeft met éénparigheid van stemmen beslist dat het mandaat Dhr D'Hont Kristoffel bezoldigd is.

D'Hont Kristoffel

Zaakvoerder

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 26.06.2013 13229-0185-010
19/12/2011
ÿþ_t

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NGeI`geIeOU lui ente ..,ti

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 5 -12- 2011

~

De Hoofdgriffier,Griffie

111111U1,111e

V beh IN

aa

Bel Stal

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : KSDM (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Mia Knapen te Lanaken op vierentwintig november tweeduizend en elf,. blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

a. de heer D'HONT Kristoffel Jean Georges, geboren te Tielt op negen mei negentienhonderd negenenzestig, echtgenoot van mevrouw MANNAERTS Sabine, hierna genoemd, wonende te 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38.

b. mevrouw MANNAERTS Sabine, geboren te Lommel op tien april negentienhonderd zeventig, echtgenote

van de heer D'HONT Kristoffel, hiervoor genoemd, wonende te 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38.

De echtgenoten D'hont-Mannaerts zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel zonder huwelijkscontract.

2. RECHTSVORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "KSDM".

3. ZETEL: 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel:

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, algemeen bedrijfsbeheer, informatica, boekhouding, budgettaire en financiële aangelegenheden, human resource management, organisatie en planning, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, evenals de aan-en verkoop van, daarmee verband houdende producten en/of goederen. Het geven van opleidingen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen;

alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare. waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten,; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen. Het, stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin: ze een participatie aanhoudt. Het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het' verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen,: deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-: publiekrechtelijk statuut.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen.

Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, aan zaakvoerders, vennoten en aanverwanten, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van dezelfde ondernemingen.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande., Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap, zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de; vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Het is de vennootschap met name toegelaten om zich op alle mogelijke manieren in te mengen in alle zaken of ondernemingen, vennootschappen, verenigingen of groeperingen.

De vennootschap kan tevens optreden als vereffenaar.

Het verhandelen van goederen zowel in België als in het buitenland. Invoer en uitvoer van handelsgoederen. Commissiehandel, tussenpersoon en vertegenwoordiging.

Onderhoud van technische installaties.

Het ontwikkelen, aankoop, verwerven, verkoop, (ver)huur, in licentie nemen of geven etc. van octrooien, brevetten, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Het beheren, besturen, beleidsmatig begeleiden, adviseren en financieren van, het samenwerken met en het deelnemen in ondernemingen en bedrijven, ongeacht hun doel.

De administratieve verwerking van documenten en consulting.

Het beleggen van vermogens in onder meer onroerende goederen, effecten en geldleningen of andere roerende waarden.

Alle activiteiten die betrekking hebben op roerende en onroerende leasing.

Het kopen, huren, pachten, verkopen, verhuren, verpachten of op andere wijze verkrijgen, vervreemden of exploiteren van onroerende goederen. Advies met betrekking tot immobiliën.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van onroerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

Het valoriseren van onroerende en roerende goederen.

Alle operaties met betrekking tot onroerende goederen met uitsluiting van de operaties die wettelijk zijn voorbehouden aan immobiliënvennootschappen en/of erkende aannemers.

Het zich als (hoofdelijk) medeschuldenaar verbinden voor schulden van derden en/of het stellen van persoonlijke en/of zakelijke zekerheden ongeacht de aard ervan, voor schulden van derden.

Kinesist, uitbaten van kinepraktijk.

Dit doel dient zo ruim mogelijk geïnterpreteerd te worden zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en in eigen naam als voor rekening van derden.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

5. DUUR: onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  VOLSTORTING: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door HONDERD (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

~r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

8. NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutair zaakvoerder wordt benoemd voor een onbepaalde duur;

-de heer D'HONT Kristoffel Jean Georges, geboren te Tielt op negen mei negentienhonderd negenenzestig,

wonende te 3740 Bilzen, Hoefsmidstraat 38, oprichter sub a., die uitdrukkelijk zijn mandaat heeft aanvaard.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

9. JAARVERGADERING: Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste vrijdag van de maand mei om twintig uur (20u00). Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Bovendien moet de zaakvoerder een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen telkenmale het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag der vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de vennoten hun verzoek en de agendapunten aangeven. De zaakvoerder zal de algemene vergadering bijeenroepen ten minste vijftien dagen na de aanvraag.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda. Ze worden ten minste vijftien dagen voor de algemene vergadering verstuurd per aangetekend schrijven gericht aan de vennoten, aan de zaakvoerder en, in voorkomend geval, aan de titularissen van certificaten of obligaties en aan de commissarissen.

Iedere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering kan door de zaakvoerder tijdens de zitting worden verdaagd met drie weken. Deze verdaging annuleert elke genomen beslissing. De tweede vergadering zal beraadslagen over dezelfde agenda en beslist definitief.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder of, bij gebrek daaraan, door de aanwezige vennoot die de meeste aandelen bezit en, in geval van pariteit, door de oudste. De voorzitter zal een secretaris aanduiden die niet noodzakelijk vennoot moet zijn.

De notulen van de algemene vergadering of van de enige vennoot worden neergelegd in een register dat wordt bewaard op de maatschappelijke zetel. Zij worden ondertekend door de voorzitter van de zitting en door de aanwezige vennoten die erom vragen. De uitgiften, afschriften of uittreksels worden ondertekend door een zaakvoerder.

Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

Alle algemene vergaderingen mogen alléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

Behalve in de door de wet bepaalde gevallen kan de algemene vergadering beslissen, welke ook de vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute (=de helft +1) meerderheid van de uitgebrachte (=blanco's en onthoudingen tellen niet) stemmen.

In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

10. BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFE-NING OVERBLIJVEND SALDO:

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

12. OVERGANGSBEPALINGEN:

-Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend en

dertien om twintig uur.

'i

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Accountantskantoor Vanwijn", met zetel te 3920 Lommel, Norbert Neeckxlaan 118, ondernemingsnummer 0456.242.983, RPR Hasselt, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zo ondermeer bij het ondememingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de BTW- en de belastingadministratie, en andere administraties, ingevolge onderhavige oprichting.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van vierentwintig november tweeduizend en elf.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 18.06.2015 15188-0397-011

Coordonnées
KSDM

Adresse
HOEFSMIDSTRAAT 38 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande