KULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 872.583.096

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 27.04.2014, NGL 30.04.2014 14112-0246-013
24/06/2014
ÿþ g

ModWocdll.1,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II *14122224*

Ondernemingsnr : 0872.583.096

Benaming

(voluit): KULT

(verkort)

CHTBANK van KOCRHANDEL

te ANT VeRP EN, afcle Iing HASSELT

13 JUNI 2014

Griffie

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Langveldstraat 18

(volledig adres)

Onderwerp akte: Doeluitbreiding - Vervanging van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kiewit), op 1 1 juni 2014, te registreren,

dat de buitengewone vennotenvergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KULT", waarvan de maatschappellike zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Langveidstraat 18, vallende onder he rechtsgebied van de Rechtbank te Hasselt; ondernemingsnummer 872.583.096. besloten heeft:

1) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel en waaraan samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 maart 2014, het doel te wijzigen door het huidig artikel 3 te vervangen door volgende tekst

"De vennootschap heeft tot doel:

apiet produceren, componeren, uitbrengentpublishen, distributie en verkoop van muziekstukken, audio-- en audiovisuele werken (onder andere films, video- en televisieprogramma's en formats), het laten en zelf opnemen, fabriceren, promoten en distribueren van audio- en audiovisuele dragers,

b)Het maken van geluidsopnamen - Overige diensten in verband met het maken van geluidsopnamen.

c)Het produceren, distributie en verkoop van scheppende kunsten (onder andere. schilderijen, beeldende kunst, moderne kunst, fotografie,...) - Overige ondersteunende activiteiten voor de uitvoerende kunsten - Ondersteunende activiteiten voor scheppende kunsten,

d)Het inrichten van feestelijkheden, vermakelijkheden, tentoonstellingen, bals, muziekfestivals en dergelijke. Het organiseren van events, of horeca aangelegenheid; inclusief verkoop van dranken Andere drinkgelegenheden,

e)Het ontwerpen, creëren en programmeren van apps, computersoftware en computerprogramma's en de verkoop ervan. Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer.

f)Computerconsultancy-activiteiten.

g)De in- en verkoop, de groothandel, de import en export, de transitohandel, de commissiehandel, de bemiddeling, de agentuur en dit alles inzake beeldhouwwerken en juwelen, goud en edelmetalen en alle producten welke hiermee verband houden, zowel nieuw ais tweedehands - Detailhandel in uurwerken en sieraden onder andere in gespecialiseerde

h)Het produceren van kledingstukken, distributie en verkoop - Vervaardiging van andere bovenkleding - Vervaardiging van onderkleding -Vervaardiging van andere kleding en toebehoren,

i)Alle reclameactiviteiten Reclamebureaus Mediarepresentatie,

earkt- en opinieonderzoekbureaus,

_

Op de laatste blz. van Luit< B vermeiden Recto INIarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de Perse(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

k)Het verlenen van advies, technische consulting, technische expertises, projectopvolging en begeleiding in de ruimste zin van het woord,

1)Alle werkzaamheden op gebied van algemeen management en organisatie, secretariaat, marketing, communicatie, publiciteit en public relations,

m) De in- en uitvoer, groot-en kleinhandel, opslag en distibutie onder al haar vormen, de handel als consignataris, commissionair, makelaar of anderszins, kortom de handel in al haar vormen in _ evenals de huur en verhuur van alle goederen, machines, toestellen, waren en produkten in de handel.

Zij kan hiertoe haar diensten als bemiddelaar aanbieden aan om het even welke personen, ondernemingen, verenigingen of instellingen of ermee contracteren en samenwerken zowel in België als in het buitenland.

Zij kan optreden als gevolmachtigde of als lasthebber in naam en voor rekening van alle derden.

Zij zal al deze verrichtingen mogen doen in eigen naam en voor eigen rekening, evenals voor rekening van derden, al dan niet vennoten,.

Om dit doel te bereiken zal zij aile industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen.

Bovendien kan zij door middel van participatie, inbreng, fusie, opslorping of enige andere vorm van integratie, associatie of samenwerking, deelnemen in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen of ondernemingen, wanneer dit kan bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Zij kan zich ten gunste van deze vennootschappen en anderen borgstellen of hun aval verlenen, optreden als hun agent of vertegenwoordiger.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doet.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

2) de statuten van de vennootschap te vervangen om ze ondermeer in overeenstemming te brengen met de besluiten die voorafgaan, en een vroeger besluit tot zetelverplaatsing en zonder wijziging van de basiskenmerken uit de oprichtingsakte

(uittreksel)

Artikel 1. ; Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "Kult".

Artikel 2. :Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Langveldstraat 18.

Artikel 3. : Doel

zie hoger

Artikel 4. Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Artikel 5. : Kapitaal

Het geplaatste kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 E), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/honderdzesentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11, : Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, ai dan niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer Dennis de Laat, geboren te Budel (Nederland) op 16 april 1976 is benoemd als "statutaire zaakvoerder" voor een onbepaalde duur.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is.

Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen

Het ontslag van de statutaire zaakvoerder heeft gevolg vanaf het besluit van de algemene vergadering.

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder kosteloos uitgeoefend.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast '

de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon..

Artikel 12. : Bestuur

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

Artikel 13. : Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder, met inachtname van de regeling inzake tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk of elk afzonderlijk optreden, zoals te bepalen door de algemene vergadering.

Artikel 14,: Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Artikel 17, Jaarvergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand februari om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Artikel 20, : Plaats

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of in een andere plaats in België, zoals aangeduid in de oproepingen.

Artikel 24, :Wijze van stemmen - Vertegenwoordiging

a)Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen,

b)Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering, Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen",

gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vdôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Artikel 28. : Boekjaar- Jaarrekening

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Artikel 29 : Bestemming van de winst

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer dit reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen van de vennootschappenwet,

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder, rekening houdend met de beperkingen voorzien door de vennootschappenwet,

Artikel 32. Verdeling

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effe kten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld!'

De nieuw aangenomen tekst geldt als gecoördineerde tekst van de statuten

Voor ontledend uittreksel

notaris F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de expeditie van de notulen;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief per 31-03-2014

- lijst der akten

Voor-

behouden

aan bet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

06/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 28.02.2013, NGL 30.04.2013 13108-0252-013
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 23.02.2012, NGL 27.04.2012 12100-0099-012
03/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 24.02.2011, NGL 27.04.2011 11094-0156-011
04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 31.03.2010, NGL 30.04.2010 10104-0249-011
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 31.03.2009, NGL 30.04.2009 09133-0240-011
08/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 31.03.2008, NGL 30.04.2008 08128-0258-011
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 30.04.2007 07132-0056-013
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 23.02.2017, NGL 18.04.2017 17095-0587-014

Coordonnées
KULT

Adresse
LANGVELDSTRAAT 18 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande