L.E.D. TECHNO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : L.E.D. TECHNO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.607.861

Publication

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 19.07.2012 12320-0055-017
12/07/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANOEL

0 3 -07- 2012

Y f,;l4g4T

I 1111,

*iaiz~aai*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr 0428.607.861

Benaming

(voluit) : L.E.D. TECHNO

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Industriezone De Schacht, Mijnwerkerslaan 12 (volledig adres)

Onderwerp akte : (her)benoeming bestuurder - benoeming gedelegeerd bestuurder - bijzondere volmachten

UITTREKSEL UIT DE EENPARIGE EN SCHRIFTELIJKE BESLUITEN GENOMEN DOOR DE AANDEELHOUDERS OP 29 MAART 2012, WELKE GELIJKGESTELD ZIJN MET BESLUITEN VAN DE ALGEMENE VERGADERING

1,De aandeelhouders beslissen, met ingang van heden, mevrouw VAN EYLEN Leen, wonende te 2350'' Vosselaar, Kerkstraat 50/3, te benoemen als bestuurder voor een termijn eindigend op de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van deze bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2.De aandeelhouders verduidelijken dat bestuurder NV 3HOLD ingevolge fusie door overneming op heden,; werd overgenomen door BVBA 4SUM.

3.De aandeelhouders beslissen, met ingang van heden, tot vervroegde herbenoeming van BVBA 4SUM, met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6, BTW BE 0465.966.224 RPR Hasselt, als bestuurder, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Van Eylen, voor een termijn eindigend op de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van deze bestuurder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

4.Bijgevolg is de raad van bestuur vanaf heden samengesteld uit twee bestuurders met name Leen Van Eylen en BVBA 4SUM, vast vertegenwoordigd door de heer Peter Van Eyien.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR GEHOUDEN OP 29 MAART 2012 OP DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

EERSTE BESLUIT

De raad van bestuur beslist BVBA 4SUM, met maatschappelijke zetel te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6, BTW BE 0465.966.224 RPR Hasselt te benoemen als gedelegeerd bestuurder (orgaan van dagelijks bestuur) voor onbepaalde duur met ingang van 29 maart 2012,

Dit mandaat komt automatisch ten einde wanneer het mandaat van deze persoon als bestuurder eindigt.

Deze persoon zal zullen onder meer volgende bijzondere volmachten hebben:

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle

zendingen, pakketten, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn.

Deze ophalen in alle postkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle ondernemingen of

personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en alle nodige stukken ondertekenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen en Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de belastingadministratie en elk orgaan en instelling van Sociale Zekerheid, de Post, de telefoonmaatschappijen en alle andere openbare diensten en overheden.

3)De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

4)de diensten en producten van de vennootschap verkopen en de verkoop ervan delegeren; de verkoop-voorwaarden en prijzen ervan bepalen en onderhandelen, contracten ondertekenen.

5)Deelnemen aan elke openstelling van aanbieding of opbod inzake toeleveringen aan openbare of privé-organisaties, Alle formaliteiten en documenten terzake vervullen en voorleggen.

6)Alle producten, materiaal, motorvoertuigen en in het algemeen alle roerende goederen die betrekking hebben op de activiteiten van de vennootschap aankopen (inclusief de ondertekening van bestellingen en het visum van facturen).

7)Alle contracten, wissels, cheques, orderbrieven of soortgelijke documenten in naam en voor rekening van de vennootschap ondertekenen, verhandelen en endosseren.

8)Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en ontvangstbewijzen in verband hiermee ondertekenen.

9)De gebruikelijke dagelijkse verrichtingen uitvoeren op alle rekeningen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen, of bij de post.

10)Alle huurcontracten van bankkluizen evenals van bankdepositds van waarden sluiten en beëindigen. 11)Alle verzekeringsovereenkomsten sluiten; alle verzekeringspolissen ondertekenen en maatregelen treffen inzake de regeling van schaden.

12) Alle personeel van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan; hun machten, bevoegdheden, wedden, lonen, gratificaties alsook alle andere voorwaarden van hun aanwerving en ontslag vaststellen.

13) Alle advocaten en raadgevers benoemen en ontslaan ten einde de vennootschap in rechte te doen vertegenwoordigen voor alle gerechtelijke machten; alle transacties, regelingen, minnelijke schikkingen en arbitrages sluiten; alle maatregelen van bewaring vervullen.

14) De vennootschap vertegenwoordigen als schuldeiser inzake faillissement evenals in alle soortgelijke rechtsvorderingen, deelnemen aan de algemene vergaderingen van schuldeisers; de functie van lid van de vergadering van schuldeisers aanvaarden en uitoefenen voor zover de vennootschap in deze hoedanigheid werd benoemd; de vorderingen vastleggen en hun gegrondheid bevestigen; hoger beroep aanvaarden, afwijzen en aantekenen tegen alle voorstellen van regeling, en alle noodzakelijke handelingen ter zake vervullen.

15) In het algemeen zorg dragen voor het gewoon dagelijks beheer van de vennootschap door het vervullen van alle andere daden van gewone aard die noodzakelijk of nuttig zijn voor het uitoefenen van de activiteiten van de vennootschap en voor de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

TWEEDE BESLUIT

De raad van bestuur beslist aan:

- de heer Gerry Van Houdt, wonende te Noord-ooststraat 7, 3582 Koersel en

mevrouw Linda Neyens, wonende te Bosbessenstraat 10, 3940 Hechtel,

Ieder alleen handelend, de volgende bijzondere volmachten te geven:

1)De briefwisseling en alle zendingen van waarden en goederen in ontvangst nemen, evenals alle colli's en

pakken, telegrammen en aangetekende brieven die aan de vennootschap gericht zijn.

Deze ophalen in alle post- en telegraafkantoren, vervoer- en expeditiekantoren, evenals bij alle

ondernemingen of personen; alle klachten terzake ontvangen en indienen en alle nodige stukken te

ondertekenen.

2) De vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van de Staat, de Regering, de Gemeenschappen

Gewesten, de Provincies en Gemeenten, de Post, de telefoonmaatschappijen en alle andere diensten

Overheden.

3/De dagelijkse briefwisseling van de vennootschap houden en ondertekenen.

4) Alle aanbestedingen en officiële offertes ondertekenen.

Voor eensluidende uittreksels

Voor BVBA 4SUM, gedelegeerd bestuurder

Peter Van Eylen

en en

ï Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.11.2011, NGL 23.11.2011 11616-0284-017
30/05/2011
ÿþ'Ond2rnenlingsnr 0428.607.861

Benarifing

:viu't . L.E.D. TECHNO

Rec lts.ic rin : Naamloze Vennootschap

Zetel : Industriezone De Schacht, Mijnwerkersiaan 12, 3550 Heusden-Zolder

O" _reep akte : VERVANGING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON / ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER 1 AANDUIDING VASTE VERTEGENWOORDIGER DER BESTUURDER-RECHTSPERSOON

Blijkens de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders d.d. 2 mei 2011 werd kennisgenomen van:

* de beslissing van het bestuursorgaan van BVBA 2PM d.d. 2 mei 2011, waarin conform artikel 61 § 2 W.Venn., de heer Peter MANET als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van BVBA 2PM, werd vervangen door de heer Peter VAN EYLEN (wonende te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6).

* de beslissing van de Raad van Bestuur van NV 3HOLD d.d. 2 mei 2011, waarin conform artikel 61 § 2 W.Venn., de heer Peter MANET als vaste vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van NV 3HOLD, werd vervangen door de heer Peter VAN EYLEN (wonende te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6).

* het ontslag als bestuurder, met ingang van 2 mei 2011, van BVBA 2PM, met zetel te 3520 Zonhoven, Klaasveldweg 14.

De vergadering beslist het aantal bestuurders te behouden op 3, en als vervangend bestuurder te benoemen, vanaf 2 mei 2011 tot 31 december 2011:

- BVBA MANET MANAGEMENT IN MOTION, afgekort "MANET M.I" M.", met zetel te 3520 Zonhoven, Klaasveldweg 14.

* de beslissing van het bestuursorgaan van BVBA MANET MANAGEMENT IN MOTION, afgekort

"MANET M.I.M.", d.d. 2 mei 2011, waarin conform artikel 61 § 2 W.Venn., een vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid die belast wordt met de uitvoering van de bestuursopdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, te weten de heer Peter MANET (wonende te 3520 Zonhoven, Klaasveldweg 14).

De Raad van Bestuur is aldus als volgt samengesteld:

tot 31 december 2011:

BVBA MANET MANAGEMENT IN MOTION, afgekort "MANET M.I.M.",

met zetel te 3520 Zonhoven, Klaasveldweg 14, bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter MANET, voornoemd.

" tot na de jaarvergadering van 2012:

- NV 3HOLD, met zetel te 3550 Heusden-Zolder, Mijnwerkerslaan 12,

bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter VAN EYLEN, voornoemd.

- BVBA 4SUM, met zetel te 3560 Lummen, Haagdoornstraat 6, bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter VAN EYLEN, voornoemd.

Getekend, voor NV 3HOLD, gedelegeerd bestuurder,

Peter VAN EYLEN, vaste vertegenwoordiger.

Op de =wii"':5.e van I~i'< t: veriT;IdL-r3 . t~laan1 etl h" 7eC.ar:9)1eic van de illstrur`.'eI":terellti!: r1C¬ vris. ;1$rLil Va;1 de per;ot3;::11" )

C+.voei_" 1 re ctlt5l.?ef->ootl tuil 3ê;rlGic:ri var derden :C '1e4':i?g(;C1YJLordlt:F,r

'Verso Ntaarrl er, h:,nd:e.lre,`tlg.

Mao 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MD II fl11 I II IIHIII II

*iioeiaaz"

io

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -05- 2011

HASSELT

GrBíri re

29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.07.2009, NGL 24.07.2009 09470-0202-017
26/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 21.05.2008 08150-0323-017
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 11.06.2007, NGL 02.07.2007 07342-0056-016
10/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 08.06.2005 05225-1801-015
04/04/2005 : HA065449
07/07/2004 : HA065449
02/07/2004 : HA065449
18/06/2003 : HA065449
30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.05.2015, NGL 25.10.2015 15655-0393-019
17/06/2000 : HA065449
03/06/2000 : HA065449
30/05/2000 : HA065449
01/01/1992 : HA65449
01/01/1989 : HA65449
01/01/1988 : HA65449
19/12/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.05.2016, NGL 09.12.2016 16700-0237-020

Coordonnées
L.E.D. TECHNO

Adresse
MIJNWERKERSLAAN 12,IND.ZONE DE SCHACHT 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande