LABO DERVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LABO DERVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 424.612.847

Publication

16/05/2014
ÿþr ~r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte Mod 2.0

f4n\



1IIIi *141 0 28*

ui

N

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

06 MEI 20~4

Griffie

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondernentingsnr : 0424.612.847 RPR Hasselt

Benaming : Labo Derva

(voluit):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3550 Heusden-Zolder, Lochtemanweg 77

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING  OMZETTING IN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID 

KAPITAALVERHOGING

Tekst :

Uit een akte verleden voor notaris Jan LAMBRECHT te Lommen op 19 maart 2014, geregistreerd te Hasselt op 26 maart 2014, boek 805, blad 01, vak 07, ontvangen: ¬ 50,00, de ontvanger K. Blondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap LABO DERVA" het volgende besloten heeft: Eerste beslissing

Met unanimiteit van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de bedrijfsrevisor VENCKEN Hubert van BVBA Hubert Vencken bedrijfsrevisor; over de hierna beschreven inbreng in natura, over de toegepaste schattingswijzen, en over de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, alsook van het verslag van de zaakvoerder, waarvan het origineel samen met een uitgifte van deze akte zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, aangezien de aanwezigen erkennen een afschrift te hebben ontvangen en kennis te hebben genomen van deze verslagen. Zij doen afstand van hun recht om vijftien dagen voor de vergadering de stukken te ontvangen.

Het besluit van het verslag van de voornoemde bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"Mijn werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief zoals dat blijkt uit de staat per 31.12.2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

Uit mijn werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de kapitaalverhoging en de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

Ik dien een voorbehoud te formuleren over de inbaarheid van de handelsvorderingen ten bedrage van ¬ 459.222,13, over de inbaarheid van de rekeningen-courant en over de volledigheid van de schulden ten opzichte van de schuldeisers.

Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 973.691,88 is voldoende hoog voor de omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid."

Tweede beslissing -- Kapitaalsverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap met toepassing van artikel 537 W.I.B. te verhogen met ZESHONDERD EN DRIEDUIZEND EURO (¬ 603.000,00) om het kapitaal van EENENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO en ACHT-

nnexes du Moniteur belge

16/05/2014



Voorbe- Luik B - vervolg

houden aan ENDERTIG CENT (¬ 61.973,38) te verhogen tot ZESHONDERD VIERENZESTIGDUI-1 ZEND NEGENHONDERD DRIEËNZEVENTIG EURO en ACHTENDERTIG CENT (¬ 664.973,38). De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door een inbreng in natura zonder creatie van nieuwe aandelen.

het Bel- Derde beslissing  Inbreng

Staatsblad De heer FEYEN Ludo en mevrouw CARREMANS Lutgarde, beiden voornoemd, verklaren volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Naamloze Vennootschap `LABO DERVA' en verklaren inbreng te doen van ZESHONDERD en DRIEDUIZEND EURO (¬ 603.000,00) en dit door middel van een inbreng van de rekening-courant, ten bedrage van ZESHONDERD en DRIEDUIZEND EURO (¬ 603.000,00).

Vierde beslissing - Vaststelling verwezenlijking kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, bij akte vast te leggen dat de kapitaalsver-hoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk ZESHONDERD VIERENZESTIGDUIZEND NEGENHONDERDDRIEËNZEVENTIG EURO en ACHTENDERTIG CENT (¬ 664.973,38). wordt gebracht en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde.

Vijfde beslissing  Wijziging van artikel 5 van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderd vierenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (¬ 664.973,38) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk vermogen."

Zesde beslissing -- omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid waarvan de naam, het doel en de duur dezelfde zullen zijn als de huidige vennootschap.

De activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en waardevermeerderingen blijven dezelfde en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabiliteit, die door de naamloze vennootschap werden gehouden, voortzetten en de bestaande contracten overnemen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoud haar ondernemingsnummer waaronder de vennootschap gekend is. De omzetting geschied op basis van de staat van activa en passiva afgesloten per 31 december 2014.

Zevende beslissing  vaststelling statuten

Na elk artikel afzonderlijk te hebben goedgekeurd, stelt de vergadering de statuten van de omgezette vennootschap vast als volgt.

STATUTEN

HOOFDSTUK I - NAAM - ZETEL - DOEL  DUUR

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "LABO DERVA". De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten 1 vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven. Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door I de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook van haar onderneminsnummer.__





Annexes du Moniteur belge

16/05/2014





Voor-behouden aan Luik B - vervolg

het Bel-gi dE Staatsblad Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Lochtem-anweg 77. De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

"Autonoom Controlelaboratorium voor waterontleding en ontleding van levensmiddelen, grondstalen en vaste afvalstoffen."

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stel-leu die op elke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en alle manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap kan overgaan tot alle handels-, nijverheids-, financiële en onroerende ver-richtingen, zo voor eigen rekening als voor derden, die van aard zijn de verwezen-lijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen om de afzet van haar producten te vergemakkelijken. Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Artikel vier -- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel vijf - KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zeshonderd vierenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig cent (¬ 664.973,38) en wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/zevenhonderd vijftigste van het maatschappelijk vermogen.

Artikel zes - AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Zij zijn ingeschreven in een register van vennoten, gehouden in de zetel en die de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elk vennoot zal inhouden, het getal van de hem toebehorende aandelen, alsook de aantekening van de gedane stortingen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Artikel zeven - ONDEELBAARHEID VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn ondeelbaar. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt als zijnde de eigenaar van dit aandeel ten aanzien van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel acht - OVERDRACHT VAN AANDELEN

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beperking onderworpen.

A. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EEN VENNOOT BESTAAT

a) De overdracht onder levenden

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot zal bestaan, zal deze vrij zijn al zijn aandelen

of een gedeelte ervan over te dragen aan wie hij het wenst.

b) De overgang wegens overlijden

Het overlfden van de eni:e vennoot heeft niet tot .evol: dat de vennootschap wordt ontbonden.







Bijlagenbij hetBélgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge







Luik B - vervolg

Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke van akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding, op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort.

In afwijking van het voorgaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennoot erft, de lidmaatschapsrechten uit.

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is nochtans niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn. Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutair zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd:

1) De heer FEYEN Ludo, wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 35;

2) mevrouw CARREMANS Lutgarde, wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 35, hier aanwezig, die bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Dit mandaat eindigt door het ontslag of overlijden van de betrokkene of wanneer hij in de onmogelijkheid verkeert zijn wil te kennen te geven. Teneinde dit vast te stellen, kan iedere belanghebbende zich tot de voorzitter van de rechtbank van koophandel wenden.

De statutaire zaakvoerder kan slechts ongevraagd worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is. Zijn opdracht kan ook om gewichtige redenengeheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Voorbe-

houden aan

het Bel-

(a gisa

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan Luik B - vervolg

het Bel-gis i Staatsblad

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

De statutaire zaakvoerder is bevoegd om afzonderlijk te handelen met betrekking tot beslissingen die het bedrag van honderdduizend euro (¬ 1.00.000,00) niet overschrijden. Beslissingen en handelingen die het bedrag van honderdduizend euro (¬ 100.000,00) overschrijden dienen genomen te worden als collega van statutaire zaakvoerders, zijnde door beiden voornoemde statutaire zaakvoerders, of door minstens één statutaire zaakvoerder en een niet-statutaire zaakvoerder.

De statutaire zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering. Zij kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De statutaire zaakvoerder kan een deel van haar bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van haar keuze overdragen.

De niet-statutaire zaakvoerder, zal slechts kunnen handelen in college met de statutaire zaakvoerder. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien alle leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet. HOOFDSTUK IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om 10.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, mag de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

Samen met de oproepingsbrief wordt aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De vennoot, zaakvoerder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een vennoot, zaakvoerder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

a) Indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden. Elk aandeel geeft recht op één stem. De aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal aandelen.

b) Indien er slechts één vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene verga-

dering zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel veertien - BERAADSLAGING

Geen enkele vergadering mag beraadslagen over punten die niet op de agenda vermeld zijn,

tenzij alle personen die opgeroepen dienen te worden, aanwezig of vertegenwoordigd zijn, de



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Voorbe- Luik B - vervolg

houden aan volmacht dit toelaat en de beslissing wat deze punten betreft met unanimiteit van stemmen ge-

het Bel- nomen wordt.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van

de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten

worden verleden.

Artikel vijftien - NOTULEN

Indien er meerdere vennoten zijn, worden de notulen van de vergadering ondertekend door alle

aanwezige vennoten en indien er slechts één vennoot is, door deze laatste. "

De notulen van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de

vennootschap wordt bijgehouden.

De expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden onder-

tekend door een zaakvoerder.

HOOFDSTUK V  BOEKJAAR - VERDELING

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kxacht

zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel zeventien - WINSTVERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen. Jaar-

lijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de

vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reser-

vefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

HOOFDSTUK VI - ONTBINDING EN VEREFFENING.

Artikel achttien - ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden

warden bij besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der

statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik,

of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering,

en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden,

zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffe-

naar(s).

Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het

Wetboek van Vennootschappen.

Achtste beslissing  ontslagen

De vergadering beslist om vanaf heden een einde te stellen aan het mandaat van volgende be-

stuurders:

1/ de heer FEYEN Ludo Jacobus Ghislaine, wonende te 3560 Lummen, Rekhovenstraat 35;

2/ Mevrouw CARREMANS, Lutgarde Maria Martha, wonende te 3560 Lummen, Rekhoven-

straat 35;

3/ de heer CARREMANS, Guido Jan, wonende te 3530 Houthalen, Mispad 4;

verklaren ontslag te nemen als bestuurder van de naamloze vennootschap wegens de omzetting

van deze laatste in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vergadering

aanvaardt hun ontslag,

De vergadering verleent de bestuurders algehele kwijting voor de uitoefening van hun mandaat.

Negende beslissing  machtiging administratieve formaliteiten



gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





Luik B - vervolg

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan BVBA "MARCOEN-LEPPENS", Tommelenstraat 65, 3500 Hasselt, aan alle aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatssteIling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve forma-liteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

Tiende beslissing -- Machtiging aan de zaakvoerders

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voor-gaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL, neergelegd: uitgifte akte, verslag van de bedri,fsrevisor inclusief de staat van activa enassiva, verslag van de raad van bestuur. ______

" z i ti ., y

Voor-behouden aan het Bel--Pa Staatsblad Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2012 : HA060598
01/02/2012 : HA060598
26/08/2011 : HA060598
11/01/2011 : HA060598
07/09/2010 : HA060598
02/09/2009 : HA060598
28/08/2008 : HA060598
03/08/2007 : HA060598
30/06/2006 : HA060598
13/07/2005 : HA060598
18/01/2005 : HA060598
23/09/2004 : HA060598
20/08/2003 : HA060598
23/10/2002 : HA060598
12/07/2001 : HA060598
01/07/1999 : HA060598
22/06/1990 : HA60598
01/01/1986 : HA60598
06/09/2016 : HA060598

Coordonnées
LABO DERVA

Adresse
LOCHTEMANWEG 77 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande