LAMBRECHT INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : LAMBIC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMBRECHT INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : LAMBIC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.773.196

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 19.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0209-011
28/01/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111

*14027456*

Ondememingsnr : 0844.773.196

Rechtbank van koophandel

17 JAN. 2014

re MASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit} : Lambrecht Investment Company

(verkort) : Lambic

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toekomstlaan 1 B

3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Kapitaalwijziging

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 13 december 2013 voor Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding ; "Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te Neerpelt, op 18 december 2013, boek 550 blad 96 vak 2; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00). De E.a. Inspecteur ai. getekend L.hloogstijns." blijkt

Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Lam brecht lnvestment Company", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Toekomstlaan 1 B, volgende beslissingen genomen heeft

Eerste beslissing -- Reële kapitaalvermindering

' De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van zevenduizend zeshonderd euro (¬ 7.600,00), teneinde het te brengen van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) op twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en zonder vernietiging van aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal,

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door vrijstelling van de verplichting tot storting van het saldo van de inbrengen van elk aandeel, zijnde achtendertig euro (¬ 38,00) voor elk bestaand aandeel zonder nominale waarde.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van zevenduizend zeshonderd euro (¬ 7,600,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00). Tweede beslissing  Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens het kapitaal van de vennootschap te verhogen met zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) tot negenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 49.600,00).

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en dat zij zal gepaard gaan met de uitgifte van 600 kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving. Er zal onmiddellijk tegen pari in geld ingeschreven worden op de nieuwe kapitaalaandelen, tegen de prijs van tweeënzestig euro (¬ 62,00) per kapitaalaandeel en ieder kapitaalaandeel zal onmiddellijk volgestort worden, tot beloop van 24,19 % oftewel vijftien euro (¬ 15,00),

Derde beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk heeft de enige vennoot verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Vierde beslissing  Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe, kapitaalaandelen

1, Vervolgens hebben de enige vennoot en zijn echtgenote die hier tussenkomt, mevrouw VOSCH Ingrid Maria Michel, geboren te Neerpelt op zeven oktober negentienhonderdeenenzeventig, wonend te. 3910 Neerpelt,, Toekomstlaan t,, verklaard , volledig, op ,de_ hoogte, te, zijnz,van de statuten.,en.,de

Op de laatste blz. van t_uik B vernielden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : 1Vaam en handtekening

e- ik

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mad 11.1

financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de 600 nieuwe kapitaalaandelen van deze vennootschap, tegen de prijs van tweeënzestig euro (¬ 62,00) per kapitaalaandeel, en onder de hoger gestelde voorwaarden, te weten:

 de heer LAMBRECHT Bart, enige vennoot, ten belope van 300 kapitaalaandelen waarvan de lidmaatschapsrechten hem toebehoren als eigen goed, bij toepassing van artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, en waarvan de vermogenswaarde toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen;

 mevrouw VOSCH fngrid, ten belope van 330 kapitaalaandelen waarvan de lidmaatschapsrechten haar toebehoren als eigen goed, bij toepassing van artikel 1401,5° van het Burgerlijk Wetboek, en waarvan de vermogenswaarde toebehoort aan het gemeenschappelijk vermogen.

2. De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is tot beloop van 24,19 % oftewel vijftien euro (¬ 15,00). De kapitaalverhoging is bijgevolg in totaal volgestort ten belope van 24,19% oftewel negenduizend euro (¬ 9.000,00)

3. De inbrengen in geld werden ten belope van vijftien euro (¬ 15,00) per aandeel of in totaal negenduizend euro (¬ 9.000,00) overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de KBC-BANK zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 1211212013.

Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet yfde beslissing  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 49.600,00), vertegenwoordigd door achthonderd (800) kapitaalaandelen zonder nominale waarde.

Zesde beslissing Wiiziginq van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering en kapitaalverhoging die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5 - Kapitaal

" Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenveertigduizend zeshonderd euro (¬ 49.600,00), Het is verdeeld in achthonderd (800) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één achthonderdste/delen van het maatschappelijk kapitaal.

Zetende beslissing  Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing -- Machtiging aan zaakvoerder

oe vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren,

Tegelijk hiermee neergelegd :

volledige uitgifte.

- gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Silvie LOPEZ-HERNANDEZ,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

exporteren en doorverkopen in groot- en kleinhandel van applicatie -en systeemsoftware, hardware, electrische en electronische toestellen. Dit alles in de meest ruime zin.

Managementactiviteiten van holdings : tussenkomen in het dagelijks bestuur, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal, enz.

Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers

Onderneming voor het beheer van eigen beleggingen en eigen vermogens.

Onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en de verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie, bouwpromotie, projectontwikkeling, onroerende leasing en roerende leasing.

De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop, aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

Uitoefenen van bestuursmandaten in binnen en buitenlandse vennootschappen, al dan niet dochtervennootschappen.

De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen : in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichting inzake portefeuille- of kapitaalbeheer. Deze opsomming is exemplatief en niet beperkend.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bereiken, te bevorderen of te vergemakkelijken.

Kapitaal - aandelen.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (20.000 EUR).

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk aandeel vertegenwoordigt één tweehonderdste/delen van het maatschappelijk kapitaal.

Bestuur en vertegenwoordiging.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn.

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bestuursbevoegdheden aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet, de statuten of enige andere overeenkomst tussen de vennoten voor zover als wettelijk toegelaten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op de derde donderdag van de maand juni, om twintig uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag

gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel

drieëntwintig van de statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens

twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Ten allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die

geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over

enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Plaats van de vergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Stemrecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op eenendertig

december van hetzelfde jaar.

Op het einde van het boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de

zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Winstverdeling.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van tenminste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het saldo van de winst wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

Wijze van vereffening.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige

sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het

evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoende

volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die

aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle

vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog

in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

Eerste jaarvergadering - eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte

op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op eenendertig december

tweeduizend dertien.

BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt door comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan de NV

Bodvin & Agten met zetel te Overpelt, Leopoldlaan 100, alsmede aan haar bedienden en

aangestelden:

Teneinde :

a) wijzigingen en/of opheffing door te voeren van de inschrijving bij de Kruispuntbank der Ondernemingen;

b) eventuele inschrijving en/of wijzigingen van deze vennootschap door te voeren als

belastingplichtige bij het bestuur van de B.T.W.

BENOEMING NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

Met eenparigheid van stemmen neemt de voltallige algemene vergadering volgende beslissing :

Wordt tot zaakvoerder benoemd, voor de duur van de vennootschap

De heer Bart LAMBRECHT, voornoemd, die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet

krachtens een veroordeling verboden is, op grond van het Koninklijk Besluit nummer 22 van

vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die deze opdracht aanvaardt.

Zijn mandaat is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd, gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen ter

zake.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

(Get. Meester Silvie Lopez-Hernandez, geass. notaris)

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 16.06.2016, NGL 31.08.2016 16517-0207-011

Coordonnées
LAMBRECHT INVESTMENT COMPANY, AFGEKORT : LAM…

Adresse
TOEKOMSTLAAN 1, BUS B 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande