LAMENS GERARDA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LAMENS GERARDA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.937.826

Publication

09/07/2013
ÿþMod Word 11.1

(n(j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 8 -06- 2013

HASSELT

*13105 5

b I

E

si



ui

Ondernemingsnr : 0464.937.826

Benaming

(voluit) : LAMENS GERARDA

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in vereffening

Zetel : 3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 223

(volledig adres)

Onderwerp akte : Definitieve sluiting van de vereffening

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DE DATO 14 JUNI 2013:

De vergadering aanhoort het verslag van de vereffenaar de dato 27/05/2013 met betrekking tot de vereffeningsrekeningen.

De vereffenaar verklaart dat alle schulden inmiddels werden voldaan en dat nagenoeg alle activa werden gerealiseerd, met uitzondering van de terug te vorderen belastingen voor het aanslagjaar 2013, en dit zoals uiteengezet in het voornoemde verslag. De nog niet gerealiseerde activa zullen in natura worden toebedeeld aan de heer Pieter Sweldens.

De liquidatiebelasting werd inmiddels betaald. Het betalingsbewijs hiervan wordt eveneens voorgelegd.

De vergadering sluit zich aan bij de conclusies van dit verslag, keurt de vereffeningsverrichtingen goed op de wijze zoals voorgesteld in het verslag van de vereffenaar en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord met de toebedeling van de overblijvende activa zoals opgenomen in het vereffeningsverslag.

Voornoemd verslag van de vereffenaar, inclusief het verdelingsplan, werd goedgekeurd ingevolge vonnis van de rechtbank van koophandel te Hasselt dd. 07/06/2013.

De vergadering besluit aan de gewezen zaakvoerder, mevrouw Gerarda Lamens algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat, en dit zonder enig voorbehoud.

De vergadering besluit tevens aan de vereffenaar, de heer Pieter Sweldens algehele kwijting te verlenen, voor de uitoefening van zijn mandaat, en dit onder voorbehoud van:

-de effectieve uitkering aan de vennoten van de sommen en waarden die hen nog toekomen ingevolge de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en

stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Bijgevolg is het mandaat van de vereffenaar, met name de heer Pieter Sweldens beëindigd.

Zij besluit dat de boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden op de woonplaats van de vereffenaar (3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 223), die zich met de bewaring ervan gelast.

De vergadering stelt vast dat aile gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

Voor ontledend uittreksel

De heer Pieter Sweldens

Vereffenaar

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/01/2013
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IuWu.!M!!1Wu111Hi11

Ondernemingsnr : 0464.937.826

Benaming

(voluit) : LAMENS GERARDA

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zepperenweg 223 te 3800 Sint-Truiden

Onderwerf akte : ONTBINDING

Uit een akte verleden op 14 december 2012, verleden voor notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden, Geregistreerd drie bladen geen verzendingen te St Truiden, 17 dec 2012,boek 51568 blad 3 vak 9, ontvangen 25 euro, de ea inspecteur (getekend) Y. Noelanders, blijkt dat de algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LAMENS GERARDA", niet zetel te Sint-Truiden, Zepperenweg 223, besloten heeft:

- de vennootschap te ontbinden met ingang vanaf 14 december 2012, met oog op haar in vereffeningstelling, na kennis genomen te hebben van het verslag van zaakvoerder de dato 3 december 2012 omvattende het voorstel en de verantwoording van voorgestelde ontbinding waarbij een staat van activa en passiva is gevoegd afgesloten op 30 september 2012, en van het verslag van de bedrijfsrevisor, "BB&B Bedrijfsrevisoren" te Herent, Half Daghmael 11 bus 1, de dato 11 december 2012. Het verslag van de

á ; bedrijfsrevisor besluit met de volgende woorden hieronder letterlijk weergegeven:

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passiva afgesloten per 30 september 2012, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «LAMENS GERARDA», verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedrijfsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrijfsrevisorenkantoor «BB&B Bedrijfsrevisoren», met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

# De staat van activa en passiva per 30 september 2012, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 206.099,00 EUR en afsluit met een eigen vermogen van

M

190.917,94 EUR, de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, In zoverre

de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

et

# In deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale

r wetgeving (bv. eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e.d.).

et Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

# Deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28, §2 van het

' Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone

; Algemene Vergadering van de Burg. BVBA «LAMENS GERARDA» en kan enkel gebruikt worden voor de

doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw, Herent, 11 december 2012

BB&B Bedrijfsrevisoren, Burg. Venn. o.v.v.e. BVBA, Vertegenwoordigd door Frank Bloemen"

- als vereffenaar aan te stellen: de heer SWELDENS Pieter Joseph, geboren te Sint-Truiden op 16 januari

1960, wonend te 3800 Sint-Truiden, Zepperenweg 223, (deze aanduiding werd gehomologeerd bij vonnis van

et de rechtbank van koophandel te Hasselt op 24 december 2012)

pq De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met inbegrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 en volgende van het wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven. Hij mag hypotheekbewaarders ontslaan van ambtshalve inschrijving te nemen; verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen,

overschrijvingen, beslagen, .elk verzetof andere_belemmeringen___ __ _ __ _ __ _ __ _ _

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

raCr" aa.,. ~,n" ; ni'HktZEL

I 6 JAN, 2313

eir~~ L ~.~

. ~

. K~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

De vereffenaarwordtTontslagen inventaris op te maken enJmag zich aan deYboeken vande vennootschap houden.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, en enkel voor zover dit wettelijk of door rechtbank toegestaan is, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meerdere lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar Het mandaat van vereffenaar zal onbezoldigd uitgeoefend warden.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte proces-verbaal, verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor, kopie vonnis rechtbank van koophandel de dato 24 december 2012.

Notaris Christophe Nolens

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 12.11.2012, NGL 29.11.2012 12652-0206-011
02/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 14.11.2011, NGL 28.11.2011 11621-0060-011
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 28.10.2010, NGL 26.11.2010 10617-0557-010
01/12/2009 : HAA015818
04/12/2008 : HAA015818
05/11/2007 : HAA015818
01/12/2006 : HAA015818
28/11/2005 : HAA015818
30/11/2004 : HAA015818
24/10/2003 : HAA015818
04/12/2002 : HAA015818
19/12/2001 : HAA015818

Coordonnées
LAMENS GERARDA

Adresse
ZEPPERENWEG 223 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : Zepperen
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande