LANDBOUWVENNOOTSCHAP JOSSA, AFGEKORT : JOSSA

Divers


Dénomination : LANDBOUWVENNOOTSCHAP JOSSA, AFGEKORT : JOSSA
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.230.214

Publication

27/02/2013
ÿþ s .75x7 = Â.; i Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0842.230.214 Benaming

(voluit) : Jossa

u

r --

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 -02- 2013

HASSELT

Griffie

Rechtsvorm : LV

Zetel : Raamstraat 16 - 3800 Sint-Truiden

Onderwerp akte wijziging maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering der Aandeelhouders van 18 januari 2013 blijkt dat de maatschappelijke zetel zal verplaatst worden naar 3440 Zoutleeuw, Steenweg 75a en dit vanaf 14 januari 2013.

Gert Jossa

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/01/2012
ÿþ-3

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111,11,11,1Ï1111111),11111

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -12- 2011

HAeFige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondememingsnr Benaming `-t

(voluit) : LANDBOUWVENNOOTSCHAP JOSSA

(verkort) : LV JOSSA

Rechtsvorm : Landbouwvennootschap

Zetel : Raamstraat 16 te 3800 Sint-Truiden

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Raf Lenaerts, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Leanerts, geassocieerde notarissen", met zetel te Halen op 7 december 2011 "Geregistreerd, zes bladen, geen verzending te Hasselt de 12 DEC 2011. Boek 789 blad 48 vak 15. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). De e.a. inspecteur (getekend) Mia Coenen", dat:

1. De heer JOSSA Gert Marie-Claire Jozef, zaakvoerder, geboren te Sint-Truiden op zes juni negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 3570 Alken, O.L. Vrouwstraat 100 bus 2.

2. De heer JOSSA Roger François Camille, geboren te Aalst (Limb.) op zesentwintig augustus negentienhonderd zesenveertig, echtgenoot van mevrouw KUYPERS Adelaïde Jean Marie Lucie, geboren te Vliermaal op veertien december negentienhonderd vijfenveertig, wonende te 3560 Lummen, Sint Sebastiaanstraat 57.

een landbouwvennootschap hebben opgericht onder de benaming "LANDBOUWVENNOOTSCHAP JOSSA", afgekort "LV JOSSA";

2) de zetel van de vennootschap gevestigd is te 3800 Sint-Truiden, Raamstraat 16;

3) De vennootschap heeft tot doel:

- de uitbating van een fruit-, tuin- en landbouwbedrijf omvattende in het bijzonder: akkerbouw, deelname aan landbouwmarkten, evenals het huren en verhuren van onroerende goederen;

- de commercialisatie van de eigen produkten en alle aanverwante activiteiten die tot de verwezenlijking van dit doel kunnen bijdragen.

En dit alles zowel op gronden welke in eigendom toebehoren aan één of meerdere vennoten ofwel aan de landbouwvennootschap zelf, als op gronden welke de vennootschap pacht.

Deze exploitatie kan bij een eenvoudige beslissing van een beherend vennoot naar om het even welke andere plaats worden verlegd.

De landbouwvennootschap kan zich borg stellen of waarborgen verstrekken voor schulden aangegaan door de beherend vennoot aangegaan in het kader van zijn beroepsactiviteit van landbouwer.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen van derden zich borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

4) het maatschappelijk kapitaal ¬ 18.600,00 bedraagt, vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, onderschreven ais volgt:

1. de heer JOSSA Gert, oprichter sub 1, voornoemd, titularis van 95 aandelen;

2. de heer JOSSA Roger, oprichter sub 2, voornoemd, titularis van 5 aandelen;

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volstort zijn ten belope van het wettelijk minimum, zijnde ¬ 6.200,00.

Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van zesduizend tweehonderd euro voorafgaandelijk aan de oprichting door genoemde personen werd gestort op een bijzondere rekening met nummer 001-6581584-16 bij BNP Panbas Fortis, dit telkens overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op negenentwintig november tweeduizend en elf afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

5) de vennootschap opgericht is voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

6) De vennootschap wordt bestuurd door een of meer beherende vennoten.

Annexes du Moniteur-Fe-le

StaatsTiTair =" I1T0I720I2

Bijlagen bij fiët liélgiscIi

4 . -.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

\5"--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tot beherende vennoot wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer JOSSA Gert, oprichter sub 1, voornoemd;

Tot stille vennoot wordt benoemd voor de duur van de vennootschap:

-de heer JOSSA Roger, oprichter sub 2, voornoemd.

De vergoeding van de beherende vennoten telken jare voor het volgende boekjaar vastgesteld door een besluit van de algemene vergadering van de stille vennoten volgens artikel 21 van de statuten.

Iedere beherende vennoot is bevoegd om alle handelingen van het intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet op de landbouwvennootschap uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

ledere beherende vennoot vertegenwoordigt de vennootschap individueel in alle hande-'lingen in en buiten rechte.

Indien er meerdere beherende vennoten zijn, vormen de beherende vennoten een college dat besluit op de wijze vastgelegd volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen. Elke beherende vennoot beschikt in dit college over één stem.

De beherende vennoten zijn onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap; de stille vennoten zijn alleen verbonden tot beloop van hun inbreng.

7) het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

8) de jaarvergadering gehouden wordt op de laatste donderdag van de maand mei om 20:00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

9) de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de 2 maanden voor het verlijden van de oprichtingsakte.

10) de verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, boekhoudkantoor Fiskaplus BVBA te 3473 Waanrode, Halensebaan 111, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen inzake inschrijving, wijziging of stopzetting, van de vennootschap, bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde (B.T.W.), de sociale kas, het sociaal secretariaat en andere overheidsdiensten. Alle verplichtingen te vervullen bij het Ministerie van Financiën, de Administratie van de Directe en Indirecte Belastingen, Registratie en Domeinen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Getekend: Raf LENAERTS, geassocieerd Notaris te Halen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LANDBOUWVENNOOTSCHAP JOSSA, AFGEKORT : JOSSA

Adresse
RAAMSTRAAT 16 3800 SINT-TRUIDEN

Code postal : 3800
Localité : SINT-TRUIDEN
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande