LANDBOUWVENNOOTSCHAP LUC LAVRIJSEN

Divers


Dénomination : LANDBOUWVENNOOTSCHAP LUC LAVRIJSEN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 564.858.516

Publication

22/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

sectie B nummer 140/R groot drie are (03a), waarvan de grond eigendom is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Immo Lavrijsen Herk .

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer beherende vennoten. VERTEGENWOORDIGINGSMACHT:

Iedere beherende vennoot is bevoegd om alle handelingen van het intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet uitsluitend de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere beherende vennoot vertegenwoordigt de vennootschap individueel in alle handelingen in en buiten rechte. Indien er meerdere beherende vennoten zijn, heeft ieder van hen de bevoegdheid om afzonderlijk op te treden.

De beherende vennoten staan onbeperkt in voor de verbintenissen van de vennootschap; de stille vennoten zijn alléén verbonden tot beloop van hun inbreng.

De beherende vennoten zijn jegens de vennootschap aansprakelijk voor de fouten die zij in de uitoefening van hun opdracht begaan, zelfs indien zij hun taken verdeeld hebben. Hun aansprakelijkheid wordt beoordeeld zoals inzake lastgeving. Zij zijn jegens derden hoofdelijk aansprakelijk voor alle schade die het gevolg is van een overtreding van de bepalingen van de wet of van de statuten. Ten aanzien van de feiten waaraan de beherende vennoten geen deel hebben gehad, zijn zij van hun aansprakelijkheid slechts ontheven in zoverre zij bewijzen dat hen geen schuld treft, en dat zij alle feiten hebben aangeklaagd op de eerste algemene vergadering die volgt op hun kennisname van deze feiten.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en eindigt op 31 december 2015.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering van de beherende en van de stille vennoten vindt ieder jaar op de tweede vrijdag van mei om 18.00 uur plaats op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Anne-Mie Szabó.

NOTARIS.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-een voor eensluidend verklaard afschrift van de oprichtingsakte met bijlagen.

Coordonnées
LANDBOUWVENNOOTSCHAP LUC LAVRIJSEN

Adresse
HERKKANTSTRAAT 47 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande