LANDGOED BELIEN

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : LANDGOED BELIEN
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 885.019.090

Publication

08/04/2015
ÿþ- mod 11.7

[L ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte







Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsbiac

11111111.111181111!

833

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

9. 6 AtlAkT 2015

Griffie

Ondernemingsnr: a--82) . ~~~

i,

, Benaming (voluit) : Landgoed Beliën

(verkort) :

~,

ii Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

?

Zetel : Zwartenhoekstraat 20

;i 3945 Ham

,

;; Onderwerp akte :Statutenwijziging + overdracht aandelen

t statutenwiiziginq i

,; Er blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Van Ermengem, geassocieerde notaris te Meerhout op 20: maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Vennootschap onder firma: LANDGOED BELIËN" onder meer volgende beslissingen heeft genomen:

i: Eerete besluit: Reële kapitaalvermindering ,

" De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van; honderdvierenveertigduizend achthonderdzesenzestig euro éénendertig cent (¬ 144.866,31), teneinde het; te brengen van honderdvijfenveertigduizend achthonderdzesenzestig euro éénendertig cent (¬ 145.866,31): op duizend euro (¬ 1.000,00) zonder vernietiging van aandelen.

;; . De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort, kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige; en toekomstige noden van de vennootschap.

; " De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaal vermindering zal geschieden door terugbetaling in; speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaal vermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde:

ii kapitaalvermindering van honderdvierenveertigduizend achthonderdzesenzestig euro éénendertig cent (¬

ir, 144.866,31) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op; duizend euro (¬ 1.000,00).

;; . Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalvermindering die voorafgaat, beslist de vergadering de tekst van de statuten aan te passen zoals hierna blijkt uit de gecoordineerde: statuten.

De vennoten verklaren dat voormelde som thans zal worden geboekt in rekening-courant van de heer en

:i mevrouw Beliën  Cools en dit op hun eerste verzoek zal worden uitgekeerd. ;i Tweede besluit: Wiiziginq van het doel van de vennootschap:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, zodat het;, thans ais volgt zal luiden:

i, De vennootschap heeft tot doet, zowel in België als in het buitenland: i;

.1- Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen alsi

: vastgoedmakelaar; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verleden van

i soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede aile handelingen die rechtstreeks of,;

:1 onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten;

:, bevorderen, zoals het onderhoud van deze goederen. Het aanleggen en het oordeelkundig uitbouwen en

:, beheren van een onroerend vermogen waarbij alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederenai

;i en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw en de verbouwing alsook bebouwing i

lt

huur en verhuur, pacht, ruil en verkaveling alsook alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks:

:: betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende;;

'i

zakelijke rechten.

1. - De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in handels- industriële en financiële;

li

ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse; het beheer evenals het te gelde maken van deze;

:: participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander;

:: middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels; De vennootschap mag verder bij;; wijze van inbreng in speciën, hetzij in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op,; Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

64

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

een of andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschap of bedrijven, dit zowel in België alsmede in het buitenland in zoverre het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar eigen maatschappelijk doel te bevorderen, hetzij te bestendigen. ln het kader van nastreving en realisatie van het maatschappelijk doel kan de vennootschap verder samenwerken met en deelnemen in of op gelijk welke andere wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen en verder voorzien in deelname in beheer, bestuur en eventueel toezicht bij deze ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich bcrg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenis van derden, borgstellingen voorzien onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak in zoverre aanwezig.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan dus eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen al dan niet verbonden.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen.

Exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf zowel op eigen eigendom of in pacht. Het kweken, onderhouden en herbergen van dieren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële , industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten en rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootsohappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Derde besluit: Wiiziginq van het aantal aandelen

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om het aantal aandelen te wijzigen om het

aantal te brengen van twaalf (12) op duizend (1.000) aandelen.

Vierde besluit: ontslag en benoeming van de zaakvoerder(s).

De vergadering aanvaardt het ontslag van de zaakvoerder/beherende vennoten: de heer Marcel Beliën, de heer Stefan Beliën.

Beiden aanwezig die hun ontslag aanvaarden. De vergadering besluit tot zaakvoerders/beherende vennoten te benoemen voor de duur van de vennootschap: de heer Willy Cools, de heer Stefan Cools, de nv Oversteense Hoeve (RPR BE0463.098.091) met zetel te Meerhout, Weierstraat 6. De nv Oversteense Hoeve zal worden vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, de heer Stefan Cools, dié optreedt als vaste vertegenwoordiger.

Allen aanwezig, of vertegenwoordigd, die uitdrukkelijk verklaren het mandaat te aanvaarden.

Viifde besluit: Coördinatie van de statuten.

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de statuten aan te passen en volledig te herwerken teneinde ze aan te passen aan de vroeger aangenomen statutenwijziging, de voorgaande wijzigingen, en het Wetboek van Vennootschappen, zelfs al zouden hierdoor bijkomende wijzigingen aan de statuten worden aangebracht.

De herwerkte statuten luiden voortaan als volgt:

NAAM. Landgoed Beliën

VORM. Vennootschap onder firma

ZETEL. 3945 Ham, Zwartenhoekstraat 20

DUUR. Onbepaalde duur.

DOEL. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

Het verwerven en vervreemden van onroerende goederen met uitsluiting van de handelingen als vastgoedmakelaar; het beheer írán een onroerend vermogen en de huurfinanciering of het verleden van soortgelijke rechten betreffende onroerende goederen; alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel en die de opbrengst van de onroerende goederen moeten bevorderen, zoals het onderhoud#van deze goederen. Het aanleggen en het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen waarbij alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de aan- en verkoop, de bouw en de verbouwing alsook bebouwing, huur en verhuur, pacht, ruil en verkaveling alsook alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm in handels- industriële en financiële ondernemingen, zowel Belgische als buitenlandse, het beheer evenals het te gelde maken van deze

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

't,

mod 11.1

participaties; de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels; De vennootschap mag verder bij wijze van inbreng in speciën, hetzij in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een of andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschap of bedrijven, dit zowel in België alsmede in het buitenland in zoverre het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar eigen maatschappelijk doel te bevorderen, hetzij te bestendigen. In het kader van nastreving en realisatie van het maatschappelijk doel kan de vennootschap verder samenwerken met en deelnemen in of op gelijk welke andere wijze rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen en verder voorzien in deelname in beheer, bestuur en eventueel toezicht bij deze ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, en in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenis van derden, borgstellingen voorzien onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak in zoverre aanwezig.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, De vennootschap kan dus eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen al dan niet verbonden.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van aanverwante ondernemingen of dochtervennootschappen.

Exploitatie van een land- en tuinbouwbedrijf zowel op eigen eigendom of in pacht, Het kweken, onderhouden en herbergen van dieren.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële , industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten en rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking van geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of andere, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

KAPITAAL. duizend euro (¬ 1.000,00)

AANDELEN. duizend (1.000) aandelen op naam

BOEKJAAR. Ieder boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste vrijdag van de maand juni om 20u. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

BESTUUR-CONTROLE. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doet. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder. Elke zaakvoerder kan afzonderlijk optreden. Werden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer Willy Cools; de heer Stefan Cools, de nv Oversteense Hoeve (RPR B50463.098.091) met zetel te Meerhout, Weierstraat 6. De nv Oversteense Hoeve zal worden vertegenwoordigd door haar afgevaardigde bestuurder, de heer Stefan Cools, die optreedt ais vaste vertegenwoordiger. Aan de zaakvoerders kan door de algemene vergadering een verloning worden uitgekeerd.

Zesde besluit: Volmacht.

De algemene vergadering en de zaakvoerders geven bij deze bijzondere volmacht aan SBB Accountants en Belastingconsulenten, kantoorhoudende te Geel, Antwerpseweg 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle mogelijke administratieve formaliteiten te vervullen die voorvloeien uit de op heden genomen besluiten.

2. Overdracht aandelen

Uit een verkoopovereenkomst de dato 20 maart 2015, getekend na voormelde statutenwijziging blijkt dat de

1000 aandelen van VOF Landgoed Beliën werden overgedragen aan:

nv Oversteense Hoeve, RPR Turnhout BE0463.098.091, 998 aandelen;

de heer Stefan Cools, Weierstraat 6, 1 aandeel;

de heer Willy Cools, Weierstraat 27, 1 aandeel

Notaris Jan Van Ermengem

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte en gecoördineerde statuten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
LANDGOED BELIEN

Adresse
ZWARTENHOEKSTRAAT 20 3945 HAM

Code postal : 3945
Localité : Kwaadmechelen
Commune : HAM
Province : Limbourg
Région : Région flamande