LATHOUWERS ALJ HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LATHOUWERS ALJ HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.803.333

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.02.2014, NGL 24.04.2014 14096-0017-012
02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 22.02.2013, NGL 30.04.2013 13102-0118-012
29/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mad Wand 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0p" dedaatste blz, van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

IVí9diutiir_:uu lut gs(l;ü du~

rechil7anit y. kr,o;Jhsed8l 1.0 TONGEREN.,

I 4 -os- 2t313

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondememingsnr : 0839.803.333

Benaming

(voluit) : Lathouwers AU Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Genkerweg 52 - 3690 Zutendaal (volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng Neerlegging van de volgende verslagen:

verslag van de bedrijfsrevisor dd 24 september 2012;

bijzonder verslag van de zaakvoerders in het kader van de overwogen aankoop van

vermogensbestanddelen van de heer en mevrouw Lathouwers - Janssen.

Elke Lathouwers en Tom Lathouwers zaakvoerders

04/10/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11305824*

Neergelegd

30-09-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Lathouwers ALJ Holding

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Genkerweg 52, 3690 Zutendaal

Onderwerp akte:

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend elf, op achtentwintig september,

Voor Meester Ann BERBEN, Notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren blijkt dat:

OPRICHTERS

1) De heer LATHOUWERS Joannes Andreas, geboren te Munsterbilzen op negen mei negentienhonderd negenenveertig, [Identiteitskaart nummer : 591-3182036-53 - Geldig van dertien april tweeduizend en elf tot dertien april tweeduizend zestien / Rijksregister nummer : 49.05.09-173.39] en zijn echtgenote

2) Mevrouw JANSSEN Alice Maria Gerardine, geboren te Zutendaal op negentien april

negentienhonderd eenenvijftig, [Identiteitskaart nummer : 591-0355207-95 - Geldig van zeventien februari tweeduizend en tien tot zeventien februari tweeduizend vijftien / Rijksregister nummer : 51.04.19-184.54], samenwonend te 3690 Zutendaal, Genkerweg 52.

INSCHRIJVING OP EN VOLSTORTING VAN HET KAPITAAL

De komparanten verklaren dat op ieder aandeel ingeschreven en gestort is in geld als volgt :

- De heer Lathouwers, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijfhonderd (500) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

- Mevrouw Janssen, voornoemd, verklaart in te schrijven op vijfhonderd (500) aandelen en heeft hierop een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00);

Totaal : achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de ING Bank.

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap neemt de vorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming «Lathouwers ALJ Holding».

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Genkerweg 52, 3690 Zutendaal.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen, verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

-het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

-het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

0839803333

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur van heden af.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

JAARVERGADERING.

De jaarvergadering zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand februari om achttien uur.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. - Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee (2) zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie (3) of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

- Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden artikel 259, § 1 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis, en de beslissing mag slechts genomen worden of de verrichting mag slechts gedaan worden voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

- De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als zaakvoerder, dient deze conform het Wetboek van Vennootschappen onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een natuurlijke persoon als  vaste vertegenwoordiger te benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van tien duizend euro (¬ 10.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Indien deze zaakvoerders rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 21 van de statuten en in het Wetboek van Vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde  vaste vertegenwoordiger .

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor

uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het

nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het

bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle

reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, en verder dient gehandeld naar het

voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

VEREFFENINGSSALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die

te voldoen, verdeelt de vereffenaar het netto-actief, in geld of in aandelen, onder de aandeelhouders naar

verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa

onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het

arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij

door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1. De heer LATHOUWERS, Tom, geboren te Genk op drieëntwintig november duizend

negenhonderdzevenenzeventig, met woonplaats te 3740 Bilzen, Lauwerkransdreef 3.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Mevrouw LATHOUWERS, Elke, geboren te Genk op dertig september duizend

negenhonderddrieëntachtig, met woonplaats te 3670 Meeuwen-Gruitrode, Tulpenstraat 22.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de

neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en

eindigt op dertig september tweeduizend twaalf.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van de Vennootschappenwet de

verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

rekenen vanaf heden.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LATHOUWERS ALJ HOLDING

Adresse
GENKERWEG 52 3690 ZUTENDAAL

Code postal : 3690
Localité : ZUTENDAAL
Commune : ZUTENDAAL
Province : Limbourg
Région : Région flamande