LB COMPUTER SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LB COMPUTER SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.902.028

Publication

01/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 29.07.2014 14364-0119-013
05/02/2014
ÿþRechtsvorm : BVBA

Zetel : Zavelstraat 65 - 3520 Zonhoven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 29 november 2013

De vergadering besluit na kennisname van alle documenten en na toelichting om

- de heer Luc Bednarek, wonende te 3520 Zonhoven, Stabweg 15, te ontslaan als zaakvoerder met onmiddellijke ingang van 29 november 2013. Er wordt geen kwijting verleend voor de uitoefening van zijn zaakvoerdersmandaat.

- mevrouw Ingeborg Stelten, wonende te 3520 Zonhoven, Stabweg 15, te ontslaan als zaakvoerder met onmiddellijke ingang van 29 november 2013, Er wordt geen kwijting verleend voor de uitoefening van haar zaakvoerdersmandaat,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LBZ INVEST", met zetel te 3520 Zonhoven, Stabweg 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0827.999.126, gerechtelijk arrondissement Hasselt, wettelijk vertegenwoordigd door mevrouw Ingeborg Stelten, voornoemd, te ontslaan als zaakvoerder met onmiddellijke ingang van 29 november 2013, Er wordt geen kwijting verleend voor de uitoefening van het zaakvoerdersmandaat.

Lens Mark Beheer BVBA

Statutair zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

de heer Mark Lens

Voor-

behoud aan hr Beigis

Staatsti

Ondernemingsnr : 0870.902.028

Benaming

(voluit) : LB COMPUTER SERVICES

(verkort) :

Mod Word 11.1

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

2 7 -01- 20111

GrifeSSELT

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.07.2013 13373-0321-013
11/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

c In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



0 13 6955*

RECHTBANK VAN K00PNANDtL

0 2 -04- 2

Griffie

HASSELT

Ondernemingsnr : 0870.902.028

Benaming (voluit) : LB Computer Services

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Stabweg 15 - 3520 Zonhoven

Onderwerp(en) akte : Wijziging van de statuten

Uit een akte verleden voor Meester Frank Goddeeris, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op 28 maart 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LB COMPUTER SERVICES", waarvan de zetel gevestigd is te 3520 Zonhoven, Zavelstraat 65, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0870.902.028 en met als BTW-nummer BE 0870.902.028, gerechtelijk arrondissement Hasselt, volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLUIT VRIJWILLIG ONTSLAG STATUTAIRE ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het schriftelijk aangeboden ontslag van de heer Luc Bednarek, wonende te 3520 Zonhoven, Stabweg 15 en mevrouw Ingeborg Stelten, 3520 Zonhoven, Stabweg 15 als statutaire zaakvoerders van de vennootschap, met ingang van heden.

De vergadering besluit dit ontslag te aanvaarden en verleent onmiddellijk volledige kwijting aan de ontslagnemende zaakvoerders voor de volledige periode van hun bestuur.

TWEEDE BESLUIT -- BENOEMING STATUTAIRE ZAAKVOERDER

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lens Mark Beheer", met maatschappelijk zetel te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 1527 A, te benoemen tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden en dit tot herroeping van zijn mandaat. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Lens Mark Beheer", voornoemd, verklaart haar mandaat te aanvaarden.

DERDE BESLUIT- BEVESTIGING ZETELVERPLAATSING

De vergadering besluit de statuten aan te passen aan de beslissing van de zaakvoerder van veertien augustus tweeduizend en zes (bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van vier september daarna) om met ingang van zestien augustus daarna de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 3520 Zonhoven, Stabweg 15 naar 3520 Zonhoven, Zavelstraat 65.

VIERDE BESLUIT -- DOELWIJZIGING

De vergadering neemt kennis van het vereiste verslag van de zaakvoerder inhoudende een omstandige verantwoording van de geplande doelwijziging en van de staat van actief en passief die niet meer dan drie maand voordien werd opgemaakt.

De vergadering aanvaardt het verslag van de zaakvoerder en sluit zich aan bij de hierin vervatte verantwoording.

De vergadering besluit dienvolgens het doel van de vennootschap te wijzigen, uit te breiden en te herformuleren door vervanging van de huidige tekst van artikel drie van de statuten door volgende tekst:

"De vennootschap heeft als doel:

lpecifieke activiteiten

A/ Het monitoren, bewaken, opvolgen, analyseren en onderhouden van netwerken, servers, productiemachines en hard- en software.

BI Het ontwikkelen, analyseren en implementeren van software, netwerken en (tele)connnunicatiesystemen op maat

C/ Het organiseren van audits en projectanalyses en het vestrekken van adviezen in verband met organisatie, informaticatoepassingen en automatisering.

D/ Het inrichten van cursussen en het verstrekken van opleidingen over de meest uiteenlopende informatica-gerelateerde onderwerpen.

E/ Groot- en kleinhandel en in- en uitvoer van hard- en software, randapparatuur, telecommunicatie, copiers en aanhorigheden en informatica- en offrcebenodigdheden in de meest ruime zin, in eigen naam en als tussenpersoon.

F/ Het verstrekken van diensten, adviezen en consultancy in verband met informatica in de meest ruime zin van het woord.

!!. Algemene activiteiten.

Op de laatste blz. van Luiic BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

J ,1 ' ' 7 A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

El Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel,

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

Ill. Beheer van een elpen roerend en onroerend vermogen.

N Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen,

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake,

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet."

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING VOORKEURRECHT

De vergadering besluit de regels met betrekking tot de uitoefening van het voorkeurrecht aan te passen zoals bepaald in het negende besluit hierna.

ZESDE BESLUIT WIJZIGING REGELING OVERDRACHT AANDELEN

De vergadering besluit de regels met betrekking tot de overdracht van aandelen aan te passen zoals bepaald in het negende besluit hierna.

ZEVENDE BESLUIT  WIJZIGING EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

De vergadering besluit de externe vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap te wijzigen in die zin dat de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigd wordt door haar statutaire zaakvoerder alleen optredend.

ACHTSTE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: ondeelbaarheid, volstorting en uitgifte van effecten, beslag, beëindiging mandaat, benoeming, bevoegdheid en bezoldiging van zaakvoerder(s) en commissaris(sen), bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering, winstverdeling, ontbinding, vereffening en omzetting te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het negende besluit hierna.

NEGENDE BESLUIT  AANNEMING NIEUWE STATUTEN

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande

besluiten, na actualisering van de tekst, alsook na schrapping van alle verwijzingen naar de artikelen van het

Wetboek vennootschappen en de Wet van zeventien juli negentienhonderdvijfenzeventig.

TIENDE BESLUIT  VOLMACHTEN



' V6or-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B Vervnin

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de statutaire" zaakvoerder tot uitvoering ven de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

ELFDE BESLUIT  BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vergadering besluit over te gaan tot de benoeming van:

- de heer Luc Bednarek, voornoemd;

mevrouw Ingeborg Stelten, voornoemd:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LBZ Invest", met zetel te 3520 Zonhoven,

Stabweg 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0827.999.126, gerechtelijk

arrondissement Hasselt;

als niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang van heden.

De mandaten van de heer Luc Bednarek, voornoemd, en mevrouw Ingeborg Stelten, voornoemd, zullen

onbezoldigd worden uitgeoefend.

De bezoldiging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LBZ Invest", voornoemd, zal

vastgesteld worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

Voornoemde niet-statutaire zaakvoerders kunnen overeenkomstig artikel elf van de statuten de vennootschap

niet in en buiten rechte vertegenwoordigen.

VERGADERING VAN DE ZAAKVOERDERS

De zaakvoerders nemen kennis van:

- de beslissing van het bestuursorgaan van de zaakvoerder-vennootschap "Lens Mark Beheer",

voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetbcek van vennootschappen, het

bestuursmandaat in onze vennootschap met ingang van heden wordt uitgevoerd door de heer Mark Lens,

voornoemd.

- de beslissing van het bestuursorgaan van de zaakvoerder-vennootschap "LBZ Invest", voornoemd,

vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, het bestuursmandaat

in onze vennootschap met ingang van heden wordt uitgevoerd door mevrouw Ingeborg Stelten, voornoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Frank Goddeeris

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering met aangehechte

volmachten.

Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

- Staat van actief en passief.

Gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik Et vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 13.09.2012 12564-0561-011
06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.05.2012 12139-0536-011
02/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 25.08.2011 11473-0325-011
25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 21.06.2010 10205-0188-009
08/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 02.06.2009 09184-0349-009
29/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 17.09.2008 08741-0266-009
06/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 29.08.2007 07651-0288-009
22/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 26.05.2006, NGL 18.08.2006 06643-2532-013
04/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 29.07.2015 15366-0358-012

Coordonnées
LB COMPUTER SERVICES

Adresse
ZAVELSTRAAT 65 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande