LBK INVEST

Divers


Dénomination : LBK INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 842.474.593

Publication

27/05/2014
ÿþMod Word 11,1

le 3,-...7D In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nelleNK van KOOPHANDEL

RPEN

J',. i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

tic ANTIN

1111111 là11101111

16 MEI 2011i evemmeeee :

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.474.593

Benaming

(voluit) : LBK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm: commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Maastrichterstraat 76, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING AANDUIDING VEREFFENAAR

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 27 maart 2014, geregistreerd te Bree op 31 maart 2014, boek 344 blad 59 vak 6, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST waarvan de zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, RPR Hasselt, ondememingsnummer 0842.474.593, onder meer volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, dat werd opgesteld op 17 maart 2014, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, en van de staat van actief en passief, afgesloten op 31 december 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van dit verslag van de zaakvoerders en van de betrokken staat van actief en passief.

Een exemplaar van dit verslag en van deze staat van actief en passief zullen samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van het verslag van de externe accountant, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TEAMACCOUNT", met zetel te 8900 leper,

Ter Waarde 64, en vertegenwoordigd door de heer Andy Pauwelyn, accountant, aangesteld door de zaakvoerder, verslag dat werd opgesteld op 24 maart 2014, aangaande de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2013.

Bij eenparigheid ontslaat de algemene vergadering de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de externe accountant over gemelde staat van actief en passief.

Het besluit van het verslag van de externe accountant luidt letterlijk als volgt.

"7 Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door artikel 181 van het Wet-boek van vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van de vennootschap COMM,VA LBK INVEST met zetel te Maastrichterstraat 76, 3500 Hasselt, een boekhoudkundige staat afgestoten op 31 december 2013 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 1.184.629,16 EUR en een netto-actief (eigen vermogen) van 1.160.056,48 EUR. In toepassing van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen werd de boekhoudkundige staat opgesteld in discontinuïteit.

Op grond van de controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat de boekhoudkundige staat afgesloten op 31 december 2013 de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder het voorbehoud dat wij ons niet kunnen uitspreken over het al dan niet bestaan van latente passive.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van ven-nootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de COMM.VA LBK INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Opgesteld te leper, op 24 maart 2014

CVBA TeamAccount, hierbij vertegenwoordigd door Andy Pauweiyn, Accountant"

De aanwezige deelnemers aan deze algemene vergadering erkennen op voorhand kennis genomen te hebben van dit verstag.

Een exemplaar van dit verslag zal samen met een afschrift van deze akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Ftecto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

DERDE BESLUIT

Al Na kennisname van voormelde verslagen, besluit de vergadering tot ontbinding van de vennootschap.

B[ De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge het besluit tot ontbinding de zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is, te weten voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, geboren te Hasselt op 07 februari 1950, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76,

VIERDE BESLUIT

AI De vergadering benoemt voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, geboren te Hasselt op 07 februari 1950, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, als vereffenaar, die haar mandaat als vereffenaar aanvaardt. Dit mandaat zal onbezoldigd zijn.

De benoeming als vereffenaar vindt, conform artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, plaats onder de opschortende voorwaarde van de bevestiging van de benoeming door de rechtbank van Koophandel van Hasselt, zodat voornoemde vereffenaar slechts in functie treedt nadat haar benoeming door voormelde rechtbank werd bevestigd.

Voormelde opschortende voorwaarde wordt eveneens geacht vervuld te zijn indien de rechtbank van Koophandel de aanstelling van de vereffenaar niet bevestigt, maar zelf overgaat tot aanwijzing van een of meerdere vereffenaars, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De algemene vergadering verleent bijzondere volmacht aan voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, geboren te Fiasse op 07 februari 1950, wonende te 3600 Hasselt, Maastrichterstraat 76, zijnde de hiervoor onder opschortende voorwaarde benoemde vereffenaar, die hier aanwezig is, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar op te stellen en in te dienen bij de rechtbank van koophandel van Hasselt en dit samen met

" de boekhoudkundige staat van activa en passive, afgesloten per 31 december 2013;

" een kopie van onderhavige akte;

" een kopie van het verslag van de externe accountant.

De algemene vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de datum van de bevestiging van de benoeming door de rechtbank zou hebben gesteld in haar hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van het besluit van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel,

BI De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaar kan de handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van VennootschapPen, zonder een  ten aanzien van de in zitting van heden overkoepelend verleende - bijkomende machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze werd voorzien.

De vereffenaar kan in die context onder meer de hypotheekbewaarder ontslaan ambtshalve inschrijving te nemen en kan aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, ontbindende rechtsvorderingen verzaken; hij kan handlichting geven of opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle inschrijvingen, bevoorrechte of hypothecaire overschrijvingen, beslagleggingen, verzetten of andere beletselen, waarbij deze opsomming ter indicatie werd opgegeven en dus niet beperkend is.

De vereffenaar kan ervan worden ontslagen om inventaris op te stellen en mag zich steunen op de vennootschapsgeschriften.

CI Alle akten die de vennootschap in vereffening verbinden, zelfs de akten waaraan een openbaar ambtenaar zijn medewerking verleent, worden ondertekend door de vereffenaar, die zich niet dient te verantwoorden met betrekking tot haar bevoegdheid.

VIJFDE BESLUIT

AI De vergadering neemt er akte van dat, ingevolge de ontbinding van de vennootschap, en dus rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap, de vennootschap blijft bestaan met het oog op haar vereffening, en aldus een commanditaire vennootschap op aandelen is in vereffening.

Dientengevolge wordt besloten de maatschappelijke benaming aan te vullen met de woorden "IN VEREFFENING", zodat haar maatschappelijke benaming vanaf heden luidt "LBK INVEST IN VEREFFENING".

B[ Er wordt kennis van genomen dat, op basis van de vigerende wettelijke bepalingen, tevens toepassing zef verleend worden aan onder meer volgende nadere modaliteiten inzake de vereffeningsprocedure

* In de zevende en de dertiende maand van het eerste jaar van de vereffening zenden de vereffenaars een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet vereffend worden.

Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie toegezonden worden.

Deze staten worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

I .s> " . I.

e... ,

1,

Voor-

behouden

aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge



Bij de sluiting van de vereffening roepen de vereffenaars een buitengewone vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de decharge.

Tenminste één maand voor deze algemene vergadering leggen de vereffenaars de rekeningen neer, samen met de stukken ter steving,

* Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaars décharge verleend en is de vereffening gesloten.

Dezelfde buitengewone vergadering der aandeelhouders duidt tevens de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen worden bewaard.

Ci De algemene vergadering stelt aan als bijzondere lasthebber van de vennootschap, voornoemde mevrouw BULEN Paule Maria Adrienne, geboren te Hasselt op 07 februari 1950, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, voornoemde vereffenaar, om, namens en voor rekening van de vennootschap:

-aile administratieve en andere formaliteiten te vervullen, onder meer alle inschrijvingen, wijzigingen en doorhalingen te vragen bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen;

.alle noodzakelijke documenten te ondertekenen en alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de administratieve uitvoering van de in deze akte genomen besluiten,

H. Door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van Hasselt werd op 9 april 2014 beslist om de benoeming van de voornoemde vereffenaar te bevestigen, te weten : mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, geboren te Hasselt op 07 februari 1950, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

* uitgifte akte dd. 27.03.2014;

* verslag extern accountant, met verslag zaakvoerder, met staat van actief en passief per 3112.2013

*uitgifte homologatievonnis.

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.06.2013, NGL 19.07.2013 13324-0444-011
18/01/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vc

beha

aan

Belç

Staat



d







*12015816*



Rechtbank van koophandel

0 6 JAN. 2012

teerASSi leELT

Ondernemingsnr : 0 ~ C{,~~, Li 3- ut, 5 ~3

Benaming

(voluit) : LBK INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Maastrichterstraat 76, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting uit de partiële splitsing van een bestaande vennootschap

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 30 december 2011,: ' geregistreerd te Bree op 30 december 2011 boek 340 blad 16 vak 14, bladen: twaalf verz.: geen Ontvangen:: vijfentwintig euro (25 EUR) de ea. inspecteur (getekend) Johan Engels, blijkt dat de buitengewone algemene ' vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met' ' beperkte aansprakelijkheid "DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE", waarvan de maatschappelijke zetel', gevestigd is te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Hasselt onder het ondememingsnummer 0448.578.973, onder meer volgende besluiten heeft genomen:

' EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering besluit over te gaan tot een kapitaalverhoging van honderd en vijfduizend vijfhonderd en vier euro twee cent (¬ 105.504,02) door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte, van nieuwe aandelen, om het kapitaal te brengen van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) ' tot honderd vierentwintigduizend honderd en vier euro twee cent (¬ 124.104,02).

TWEEDE BESLUIT

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen besluit de algemene vergadering van' de overdragende vennootschap uitdrukkelijk en met eenparigheid van stemmen om afstand te doen van de' toepassing van de artikelen 745, 746 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen, in zover dit laatste naar de verslagen verwijst.

DERDE BESLUIT

A. Splitsingsvoorstel

Na kennisneming aanvaardt de algemene vergadering van de overdragende vennootschap de uiteenzetting

vervat in het door de zaakvoerder op 16 november 2011 in toepassing van artikel 743 Wetboek van:

Vennootschappen opgestelde voorstel met betrekking tot de partiële splitsing.

Dit voorstel werd door de overdragende vennootschap op 17 november 2011 neergelegd ter griffie van de

rechtbank van koophandel te Hasselt.

Deze neerlegging werd per mededeling bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29

november 2011, onder nummer 11179489.

De algemene vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld voorstel.

B. Verslagen met betrekking tot de partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN N.J. -- STOMATOLOGIE

Vervolgens neemt de vergadering kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura opgesteld in toepassing van de artikelen 657 en 444 van het Wetboek van Vennootschappen op 26 december 2011 door de heer POUSEELE Bruno, voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van. een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BDO Bedrijfsrevisoren, te 8800 Roeselare, Ter

" Reigerie 7 bus 3.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt.

`De inbreng in natura tot oprichting van de Comm. VA LBK INVEST ingevolge partiële splitsing van de Burg. BVBA DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE, bestaat uit een aantal actief- en passiefbestanddelen, die in de boekhouding van de Burg. BVBA DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE afgesloten per 30 september 2011 geboekt staan voor een totale boekwaarde van 1.184.842,25 EUR, onder aftrek van een te betalen liquidatiebelasting van 120.642,58 EUR, hetzij een netto-inbreng van 1.064.199,67 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij Ut Bélgiseli StaatsbIad - I870I720IZ - Annexes du Moùiteur beigé

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b)dat de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c)dat in de gegeven omstandigheden van partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij alle aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap in verhouding van hun huidig aandelenbezit zullen vergoed worden door nieuwe aandelen van de uit de afsplitsing ontstane vennootschap, de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 7.500 aandelen van de Comm. VA LBK INVEST zonder vermelding van nominale waarde.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 444 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij oprichting door partiele splitsing en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 26 december 2011

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Bruno POUSEELE"

De algemene vergadering verklaart ontslag te geven van de integrale lezing van voormeld verslag en verklaart in te stemmen met alle gegevens en besluiten erin vervat.

VIERDE BESLUIT

Na aanvaarding van het splitsingsvoorstel, besluit de algemene vergadering om de hierna beschreven roerende goederen die thans toebehoren aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE, overeenkomstig het splitsingsvoorstel te doen overgaan op de nieuw op te richten commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST, waarvan de statuten hierna volgen.

BESCHRIJVING VAN DE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDDELEN DIE AAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN LBK INVEST WORDEN OVERGEDRAGEN

Deze worden onder meer nauwkeurig beschreven in het splitsingsvoorstel dat door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE op 16 november 2011 werd opgesteld alsmede in het hiervoor vermelde revisoraal verslag van 26 december 2011, en bevat onder meer hetgeen hierna volgt.

De partiële splitsing van de burgerlijke vennootschap on de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE zal gebeuren door een afsplitsing van een deel van haar activa en passiva per 30 september 2011. Deze activa en passiva zullen, zoals hierna beschreven, worden toebedeeld aan de commanditaire vennootschap op aandelen.

VOORWAARDEN MET BETREKKING TOT DE OVERGANG VAN DE ACTIVA EN PASSIVA BESTANDDELEN NAAR DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN LBK INVEST

AI De voorwaarden gesteld in het splitsingsvoorstel bepalen verder onder meer hetgeen hierna onmiddellijk volgt.

De activa- en passivabestanddelen zoals beschreven in de splitsingstabellen, worden ingebracht in de op te richten commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST waarbij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE blijft verder bestaan.

Als basis voor de partiële splitsing zal gebruik gemaakt worden van de balans per 30 september 2011 van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE.

De zevenduizend vijfhonderd (7.500) aandelen van de verkrijgende vennootschap LBK INVEST worden toegekend aan de vennoten van de partieel gesplitste vennootschap DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE in dezelfde verhouding als deze bestaande binnen de partieel gesplitste vennootschap DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE welke, zoals hiervoor vermeld, zevenhonderd vijftig (750) aandelen heeft uitgegeven.

Aldus zullen de vennoten van de partieel gesplitste ven-nootschap DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE als gevolg van de partiële splitsing van deze vennootschap tien (10) aandelen van de verkrijgende vennootschap LBK INVEST ontvangen per één (1) aandeel van de partieel gesplitste vennootschap DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE in hun bezit.

Er wordt geen opleg in geld betaald.

Deze aandelen geven recht te delen in de winst vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap.

Aile handelingen van de partieel gesplitste vennootschap met betrekking tot het afgesplitste vermogen worden boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuw op te richten vennootschap vanaf 30 september 2011.

BI De overgang van de voormelde activa- en passivabestanddelen van de partieel gesplitste vennootschap DR. LENSSEN H.J.  STOMATOLOGIE naar de nieuw op te richten vennootschap LBK INVEST geschiedt verder volledig onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden.

1.Alle roerende goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2.De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf welke de handelingen van de gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoren bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3.De schuldvorderingen en rechten die afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke van de gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4.AI de activa en passivabestanddelen die in het splitsingsvoorstel niet uitdrukkelijk werden toegekend aan de commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST blijven behouden door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE.

5.AIle kosten, registratierechten, honoraria en welke lasten ook, die verband houden met deze splitsing en de overgangen van de vermogens, zullen gedragen worden door de partieel gesplitste burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE.

VIJFDE BESLUIT

OPRICHTING VAN DE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP OP AANDELEN LBK INVEST

Bij deze akte wordt een commanditaire vennootschap op aandelen opgericht, waarin voormelde activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE worden ingebracht, en waarvan het kapitaal wordt samengesteld door de hierna vermelde inbrengen en waarvan de statuten hierna volgen.

I. INBRENGEN - KAPITAALVORMING

INBRENG IN NATURA

Het maatschappelijk kapitaal wordt gevormd door de inbreng van volgende activa en passiva bestanddelen van de partieel gesplitste burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE:

Totaal van het afgesplitste actief dat naar de commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST overgaat: één miljoen honderd vierentachtigduizend achthonderd tweeënveertig euro vijfentwintig cent (E 1.184.842,25);

Totaal van het afgesplitste passief dat naar de commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST overgaat : één miljoen honderd vierentachtigduizend achthonderd tweeënveertig euro vijfentwintig cent (E 1.184.842,25), inbegrepen het kapitaal van de nieuwe commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST ten bedrage van honderd en vijfduizend vijfhonderd vierenvijftig euro twee cent (¬ 105.554,02).

INBRENG IN GELD

Mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, geboren te Hasselt op 07 februari 1950, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76, echtgenote van voomoemde heer LENSSEN Hubert verklaart in te schrijven op tien (10) aandelen, tegen de prijs van honderd eenenveertig euro negenentachtig cent (¬ 141,89) afgerond per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van duizend vierhonderd achttien euro drieënnegentig cent (E 1.418,93).

Als vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, die verklaart te aanvaarden, de tien (10) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De aandelen, waarop door voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne werd ingeschreven, werden volledig volstort.

Voormeld bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij KBC Bank met zetel te Brussel, Havenlaan 2 op naam van de commanditaire vennootschap op aandelen in oprichting. Het "bankattest", afgeleverd door voomoemde financiële instelling op 29 december 2011, wordt door voornoemde mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

Il. STATUTEN

De algemene vergadering besluit daarna om de statuten van de commanditaire vennootschap op aandelen LBK INVEST vast te stellen zoals hierna volgt (uittreksel)

-naam : De vennootschap is een handelsvennootschap en heeft de vorm van een commanditaire vennootschap op aandelen en draagt de naam LBK INVEST.

-zetel : De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Maastrichterstraat 76.

-doel : De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten en/of de organen, vertegenwoordigers en/of medewerkers van de vennootschap de nodige erkenningen en/of vergunningen hebben en waarbij alle woorden op te vatten zijn in hun meest ruime betekenis:

-het verlenen van deskundige adviezen in verband met de organisatie, coördinatie, publieke relaties, het ontwikkelen en implementeren van nieuwe procedures, methodieken, software en toepassingen met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

-het organiseren van onderwijsinitiatieven in verband met het opstellen en vertalen en publiceren van teksten, het vervaardigen en selecteren van software en het opstellen en implementeren van organisatorische procedures met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het invoeren, verkopen, verhuren en onder licentie ter beschikking stellen van materiële en immateriële goederen die nodig of nuttig zijn bij het verwezenlijken van de voormelde dienstprestaties met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het uitwerken van ideeën, het ontwerpen en uitwerken van adviezen, concepten en goederen en het commercialiseren ervan met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het verrichten van administratieve werkzaamheden; het ontwikkelen en implementeren van administratieve automatiseringsprojecten; het verstrekken van advies inzake de administratieve organisatie van kantoren en bedrijven met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden; het verstrekken van advies inzake informatica met inbegrip van software en hardware en het beoefenen van consultancy met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het uitwerken, het realiseren en het leiden van projecten ter ontwikkeling van nieuwe activiteiten met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden, onder meer inzake of met toepassing van informatica met inbegrip van software en hardware en van andere projecten op het gebied van automatisering en/of informatisering met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het ontwerpen, ontwikkelen, produceren, aan- en verkopen, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, leveren, plaatsen of laten plaatsen, installeren of laten installeren, onderhouden en herstellen van instal-laties, projecten en systemen met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het begeleiden, het omkaderen en het assisteren van, evenals het geven van raad met betrekking tot voormelde voorwerpen, installaties, activiteiten en inrichtingen met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het geven van cursussen, trainingen, opleidingen en bijscholingen en het organiseren van studiedagen en studiereizen voornamelijk met betrekking tot voormelde voorwerpen, installaties, activiteiten en inrichtingen met betrekking tot de (beoefening van de) tandheelkunde en/of aanverwante, complementaire of analoge aangelegenheden;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, van raad, bijstand en diensten, in de ruimste zin van het woord, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer en meer in het bijzonder met betrekking tot de onderhandeling en het beheer van bestaande en nieuwe al dan niet commerciële contacten en/of contracten met bestaande en nieuwe klanten, al dan niet deel uitmakend van de overheid, en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-de opbouw, de uitbouw en het rationeel en oordeelkundig beheer en behoud van een patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen;

-het aan- en verkopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, beleggen, bouwen, verbouwen, verhuren of in huur nemen van alle roerende en onroerende goederen;

-het verwerven, verkopen, beleggen in en valoriseren van kunstvoorwerpen, antiquiteiten, effecten allerhande, participaties in andere vennootschappen en/of ondernemingen;

-portefeuille-en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste;

-portefeuille-en kapitaalbeheer in de meest ruime zin van het woord waaronder het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen ongeacht de juridische vorm van deze laatste;

-het uitoefenen van functies van bestuurder, vereffenaar of andere mandaten van (andere) vennootschappen of verenigingen;

-het bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen;

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen over ovemame van aandelen of van handelszaken;

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij ook borg stellen, haar aval verlenen, of, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; -het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer;

-het aanvragen, in concessie geven of krijgen, overdragen of uitbaten van alle octrooien, patenten, vergunningen, fabrieksmerken of handelsmerken allerhande.

In algemene zin mag de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële, financiële of nijverheidshandelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met de verwezenlijking van haar doel.

Annexes du Mo i eurrbelge

re-rorrz-orz

"

, De vennootschap mag belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, ovemame of elke andere wijze in

alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag de gereserveerde middelen beheren als een goede huisvader.

"

-duur: De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af, behoudens wettelijke

beperkingen.

-kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op honderd en zesduizend negenhonderd

tweeënzeventig euro vijfennegentig cent (¬ 106.972,95) en is verdeeld in zevenduizend vijfhonderd en tien

(7.510) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

-aandelen: De aandelen zijn op naam.

-bestuur: Mevrouw BULEN Paula Maria Adrienne, voornoemd, is beherend vennoot, onbeperkt en hoofdelijk

verantwoordelijk en statutaire zaakvoerder van de vennootschap.

De heer LENSSEN Hubert voornoemd is stille vennoot die slechts zijn inbreng verbindt.

De beherende vennoten die aandelen bezitten kunnen alle rechten uitoefenen aan deze aandelen

verbonden, evenals de aandeelhouders-stille vennoten.

De zaakvoerder beschikt over de maatschappelijke handtekening en mag er gebruik van maken en de

vennootschap verbinden voor alle zaken behorende tot het maatschappelijk doel, zoals bepaald in artikel 3.

- Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden op de derde zaterdag

van de maand juni om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats vermeld in het

bericht van bijeenroeping.

Indien deze vastgestelde dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de .

eerstvolgende werkdag.

- Boekjaar: Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

-Winstverdeling: Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle lasten, algemene onkosten, afschrijvingen en provisies, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het vormen van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer de wettelijke reserve één tiende van het kapitaal bereikt, maar zij moet wederom ingevoerd worden tot de gehele herstelling van de reserve, indien op een gegeven ogenblik en om welke reden ook van het reservefonds gebruik gemaakt werd.

" Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering die over de bestemming ervan kan beslissen naar goeddunken.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het nettoactief zoals dat blijkt uit de jaarrekening gedaald is, of ingevolge de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

III. FINANCIEEL PLAN

Aan ondergetekende notaris werd het door zaakvoerder van de partieel gesplitste burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DR. LENSSEN H.J. - STOMATOLOGIE opgestelde financieel plan overgemaakt, waarin het kapitaal van de nieuwe vennootschap LBK INVEST wordt verantwoord en dat gedateerd is op 27 december 2011.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLUIT

De oprichters verklaren uitdrukkelijk dat het eerste boekjaar van de commanditaire vennootschap op aandelen begint op heden, 30 december 2011 en zal eindigen op 31 december 2012, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert 30 september 2011 voor rekening van de commanditaire ' vennootschap op aandelen LBK INVEST werden gedaan en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk worden overgenomen en bekrachtigd, zoals dit eveneens uitdrukkelijk vermeld wordt in het hiervoor vermelde revisoraal verslag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni in het jaar 2013 om 18.00 uur.

De oprichters verklaren dat :

" het eerstvolgende (zijnde het tweede) boekjaar zal lopen van 01 januari 2013 tot en met 31 december 2013;

-de jaarvergaderingen, zoals in de statuten voorzien, zullen plaatsvinden op de derde zaterdag van de

maand juni om 18.00 uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Voor-,heliejden aan hét Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd :

* uitgifte akte

* verslag revisor betreffende de inbreng in natura

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op dc laatste b17. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van do perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam cn handtekening

07/04/2015
ÿþMod Wotd 111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I111111111II.M1,1,1j,I j11111

REt.rr r MANK van nuuPHANDEL te ANTWERPEN

2 5 FEB, 2015

afdeling HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0842.474.593

Benaming

(voluit) : LBK INVEST (in vereffening) (verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Maastrichterstraat 76 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen "LBK INVEST' (in vereffening) de dato dertig december 2014 dat:

- de vergadering kennis genomen heeft van de vereffeningsrekeningen, van de stavingstukken en van het verslag van de vereffenaar alsmede van het "akkoord-vonnis" over het plan voor de verdeling van de activa afgeleverd door de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) op vijf december 2014 overeenkomstig artikel 190 W. Ven en dat ze zich aangesloten heeft bij de conclusies van deze verslagen, die worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door de leden van het bureau, de vereffenaar en de aandeelhouders die dit wensen. ;

- de vergadering de eindafrekening die afgesloten is op dertig december 2014 goedgekeurd heeft, alsook de er in opgenomen bestemming van het vereffeningssaldo: de door de vereffenaar in haar verslag voorgestelde; eindverdeling onder de aandeelhouders van het vereffeningssaldo werd bijgevolg ook goedgekeurd;

- de vergadering volledige en onbeperkte, zonder enige uitzondering noch voorbehoud, kwijting verleend heeft aan de vereffenaar, mevrouw Paula Bulen, voor de door haar vervulde opdracht;

- de vergadering verklaard heeft dat de vereffening van de commanditaire vennootschap op aandelen "LBK INVEST` (in vereffening), definitief afgesloten is;

- de vergadering vastgesteld heeft dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de commanditaire vennootschap op aandelen "LBK INVEST' (in vereffening) definitief heeft opgehouden te bestaan met ingang van dertig december 2014, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar ;

- de vergadering besloten heeft dat de boeken en bescheiden gedurende minstens vijf jaar zullen bewaard blijven op nagemeld adres: in de Maastrichterstraat 76 te 3500 Hasselt ;

- de vergadering vastgesteld heeft dat de tot op heden in functie gebleven vereffenaar op grond van de machten die haar bij haar benoeming werden toegekend, ook na de afsluiting van de vereffening alle formaliteiten, handelingen en fiscale aangiften die na de sluiting van de vereffening toekomen, kan en moet verrichten, stellen en indienen;

- aan mevrouw Paula BULEN de opdracht gegeven heeft om het nodige te doen voor de neerlegging van de notulen van de vergadering met een uittreksel ter publicatie in de bijlage van het Belgisch Staatsblad, op de griffie van de rechtbank van koophandel en voor de schrapping van de inschrijving in het rechtspersonenreg ister;

- aan mevrouw Paula BULEN volmacht verleend werd op de bankrekeningen van de vennootschap teneinde onmiddellijk na de sluiting van de vereffening:- het eventueel nog niet aan de aandeelhouders uitgekeerde vereffeningssaldo uit te keren aan de aandeelhouders; - de geprovisioneerde schulden verbonden aan de vereffening en de sluiting ervan te betalen; - de eventueel op 30 december 2014 nog niet gekende schulden te betalen; en de eventueel op op 30 december 2014 nog niet gekende schuldvorderingen te innen;

- de gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers en waarvan de afgifte hen niet kon of niet zal kunnen worden gedaan, in bewaring zullen gegeven worden bij de Deposito- en Consignatiekas; en dat

- als bijzonder gemachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen, werden aangesteld mevrouw Paula BULEN en de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een CVBA "TEAMACCOUNT', te 8900 leper, Ter Waarde 64, RPR Gent (afdeling leper), ondernemingsnummer 0500.4981 25, aan wie de macht is gegeven alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de wijziging/verbetering en doorhaling van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen! het Rechtspersonenregister, en teneinde de nodige formaliteiten onder meer met

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

betrekking tot fiscale aangiften te vervullen bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en van de inkomstenbelastingen;

Getekend: mevrouw Paula BULEN, vereffenaar, lasthebber

tegelijkertijd neergelegd: afschrift notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders van de commanditaire vennootschap op aandelen "LBK [WEST' (in vereffening) de dato dertig december 2014 en afschrift akkoordvonnis van de rechtbank van koophandel te Antwerpen (afdeling Hasselt) dd 05 december 2014 met het verdelingsplan van de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Li r



Vopr-

*betiou bn

aan het

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2015 - Annexes du Moniteur belge



Coordonnées
LBK INVEST

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 76 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande