LE PETIT CHATEAU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LE PETIT CHATEAU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.671.726

Publication

11/12/2012
ÿþf"

Mod Word 11.1

ktfaiKee In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Noerggolegd ier griftio der

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

V beh aa Be Stat

ICI *12199770*

3 0 -11- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

ius

Ondernerningsnr : J5c' 6 4 17

Benaming

(voluit) : LE PETIT CHATEAU

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Bree 1, 3660 Opglabbeek (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Vanderstraeten, te Opglabbeek, op 27 november 2012, blijkt dat door

1.de heer CONINX Geert Louis Carlo, geboren te Genk op 13 juli 1978, wonende te 3660 Opglabbeek, Dorpsstraat 13, ongehuwd;

2.mejuffrouw MOORS Nadia Julia Léonce, geboren te Genk op 01 augustus 1978, wonende te 3660 Opglabbeek, Dorpsstraat 13, ongehuwd;

een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, met als maatschappelijke benaming "Le Petit Château", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 1, en waarvan het kapitaal veertigduizend euro nul cent (¬ 40.000,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

* Voornoemde heer CONINX Geert, oprichter genoemd onder 1), verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00).

* Voornoemde mejuffrouw MOORS Nadia, oprichtster genoemd onder 2), verklaart in te schrijven op vijftig (50) aandelen, tegen de prijs van vierhonderd euro (¬ 400,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00).

* Als vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de heer CONINX Geert, oprichter genoemd onder 1), die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

*Ais vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën wordt aan mejuffrouw MOORS Nadia, oprichtster genoemd onder 2), die verklaart te aanvaarden, de vijftig (50) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

De oprichters stellen vast en verklaren dat

-de aandelen, waarop door voornoemde heer CONINX Geert, oprichter genoemd onder 1), werd ingeschreven, volledig volstort werden, hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00),

-de aandelen, waarop door voornoemde mejuffrouw MOORS Nadia, oprichtster genoemd onder 2), werd ingeschreven, volledig volstort werden, hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro nul cent (¬ 20.000,00),

De gemelde bedragen zijn bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij BNP Panbas Fortis, op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 26 november 2012, wordt door de oprichters aan ondergetekende notaris Dirk Vanderstraeten overhandigd die het zal bewaren.

De oprichters stellen de statuten van de vennootschap vast zoals hierna volgt. (uittreksel)

 De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "LE PETIT CHATEAU",

---De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Bree 1.

---De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland :

-Het uitbaten van gastenkamers, het verzorgen van de ontvangst en het ontbijt voor de gasten, kortom het uitbaten van een bed and breakfast.

-Het verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van maaltijden, in hotels, motels en pensions (met hotelservice), conferentieoorden, hotels en motels met restaurant en zonder restaurant, hotels en motels waar uitsluitend een ontbijt wordt gereserveerd.

-Overige accommodaties voor kortstondig verblijf, onder andere in jeugdherbergen en berghutten; kampeerterreinen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

, < -De verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vomi van amusement door: cafés, bars, nachtclubs, bierhallen enz.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge -Het bereiden van maaltijden en spijzen in centrale keukens, voor rekening van derden, zoals voor: kantines, bedrijfsrestaurants enzovoort.

-Het verschaffen van maaltijden aan hotels, restaurant, motels, congres- en vergaderzalen, conferentieruimtes, bedrijven, enzovoort.

-Het klaarmaken en leveren en eventueel serveren (aan particulieren, restaurants en bedrijven) van voorbereide kleine en grote maaltijden, snacks en bereide schotels en volledige menu's, waaronder denier kebab.

-De verzorging van de catering op bruiloften, congressen, manifestaties, feesten, banketten, lunches, recepties, enzovoort.

-Uitbating en inrichting van restaurants; restaurants van het traditionele type; restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, restaurants met een beperkt aantal kamers (maximum vijf) ten behoeve van de eigen cliënteel, de café-restaurants (tavernes).

-Het organiseren van feesten, bruiloften, recepties banketten, lunches en diverse andere eetgelegenheden,

-De uitbating van restaurants, pizzeria's, pitta- en fastfoodzaken, kebabzaak, snackbars, frituren, spijshuizen, verbruikerssalons, ijssalon en dergelijke ; verkoop van eetwaren aan de toog om ter plaatse verbruikt te worden en in het algemeen in een wegwerpverpakking aangeboden. De verkoop via telefoon, fax, internet en andere communicatiemiddelen en de levering van allerlei snacks en bereide maaltijden en dranken.

-De uitbating van relax- en wellnesscentra, sauna's, solariums, massagesalons. De diensten in verband met het lichamelijk welzijn, zoals verleend in inrichtingen voor thalassotherapie, kuuroorden, afslanking- en vermageringsinstituten, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, enz.

-Het verstrekken van dieetadvies en het geven van advies inzake gezonde voeding.

-Het aangaan van commissiecontracten en/of handelsvertegenwoordiging, het opstreden als handelstussenpersoon; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel,

-Het uitbaten en het beheer van concessies, licenties en andere immateriële rechten en activa.

-Activiteiten met betrekking tot toerisme.

-Het aankopen, kweken, en verkopen van planten, bloemen en tcebehoren.

-Makelarij in onroerende goed.

-Bemiddeling inzake verkoop, verhuur en beheer van onroerende goederen.

-Het beheer van onroerende goederen als syndicus.

-Onderneming inzake de verkoop de overdracht en aankoop van handelsfondsen en handelszaken.

-Tussenpersoon in de bouw.

-Groot- en kleinhandel in de verkoop van bouwmaterialen en toebehoren voor de bouw,

-Het beheer van een roerend en onroerend patrimonium: de aan- en verkoop van roerende en onroerende

goederen.

-Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven die in

meerderheid tot de financiële sector behoren.

-Via het stemrecht verbonden aan de aandelen in hun bezit oefenen de holdings controle uit op de

beslissingen van de dochtermaatschappijen teneinde de opbrengsten uit hun portefeuille te maximaliseren. Zelf

brengen zij geen goederen of diensten voort en de door hen gecontroleerde bedrijven werken

bedrijfseconomisch in belangrijke mate autonoom.

-De activiteiten van portefeuillemaatschappijen.

-De handel en tussenpersoon in de handel in al zijn vormen.

-Het uitoefenen van bestuursmandaten in vennootschappen, welk doel zij ook mogen hebben.

-Het uitoefenen van de functie van vereffenaar in vennootschappen

-Het optreden als middelenvennootschap die roerende activa aan derden kan verhuren.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden, of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen, kapitalisatieondememingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

-Alle ondernemingen in onroerend goed.

-Het vestigen van aile zakelijke of andere rechten met betrekking tot deze goederen, inclusief de onroerende leasing.

-De vennootschap kan alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op het realiseren van het doel van de vennootschap.

-Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

Voor eigen rekening kan de vennootschap bovendien : het aankopen en verkopen, huren en verhuren, verwerven en vervreemden, het ter beschikking stellen onder welke vorm ook, het prospecteren, verkavelen van onroerende goederen, projectontwikkeling, en dit alles voor eigen rekening.

r tr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

` eVoor-4-behouttlen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het bovengenoemde is niet beperkend doch in de breedste zin van het woord te interpreteren.

 De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

 Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bedraagt veertigduizend euro nul cent (¬ 40.000,00) en is

volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot,

De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig

zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor

volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige

verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De

besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte

stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

Iedere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

---De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden

bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand december om 20.00 uur. Indien die dag een wettelijke

feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 juli van ieder jaar en eindigt op 30 juni van het volgende

jaar.

 Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste één/twintigste voorafgenomen om de

wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de

algemene vergadering.

AANVANG EN EINDE EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING

De oprichters verklaren :

1. dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 27 november 2012 en eindigt op 30 juni 2014, met dien verstande dat het aile verrichtingen zal omvatten die sedert 01 oktober 2012 voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan en dit bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dat alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd;

2. dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden op maandag 01 december 2014.

BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDER

De oprichters verklaren ais niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen

vanaf heden, 27 november 2012:

- voornoemde heer CONINX Geert Louis Carlo, geboren te Genk op 13 juli 1978, thans wonende te 3660

Opglabbeek, Dorpsstraat 13;

-voornoemde mejuffrouw MOORS Nadia Julia Léonce, geboren te Genk op 01 augustus 1978, thans

wonende te 3660 Opglabbeek, Dorpsstraat 13; die hier aanwezig zijn en verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Hun mandaat zal bezoldigd zijn, behoudens andersluidende bepalingen op de algemene vergadering.

Voor eensluidend verklaard uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 05.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0486-013

Coordonnées
LE PETIT CHATEAU

Adresse
WEG NAAR BREE 1 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande