LEAGLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEAGLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.742.388

Publication

21/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 18.02.2014 14042-0287-012
16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 08.01.2013 13006-0120-011
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 16.12.2014, NGL 16.02.2015 15043-0075-013
17/06/2011
ÿþ Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Peerderbaan 16 - 3940 Hechtel (Hechtel-Eksel)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Karen SABBE, te Hamont-Achel (Achel), in vervanging van Meester Jan CLOET, geassocieerd notaris te Peer, wettig belet, op 30 mei 2011, blijkt dat Mevrouw HAVEN Bénédicte Beatrice Roger Cornelie, echtgenote van de heer CLOET Jan Maurits Camiel, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, waarvan zij de statuten als volgt heeft vastgesteld:

I. BENAMING - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel één

De vennootschap is opgericht als een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam LEAGLE.

Artikel twee

De vennootschap is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, Peerderbaan 16. Artikel drie

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

I. Bijzondere activiteiten

A. Het verlenen van adviezen, diensten of bijstand inzake management of van juridische, financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen.

B. De organisatie van trainingen, conferenties, seminaries en opleidingen in de meest ruime zin. Het verzorgen van lessen en opleidingen in alle mogelijke vakgebieden.

C. Het verlenen van adviezen en diensten en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van projecten, studies, expertises, consulting, technische of andere handelingen en raadgevingen op het vlak van facilities, beheer van kantoorruimtes, beheer van wagenparken, systeem netwerkbeheer, coaching en begeleiding van personeel en medewerkers, marketing, administratie, financiën, verkoop, opsporing en opvolging van cliënteel, productie en algemeen bestuur.

D. Het waarnemen van alle managementfuncties, bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

II. Algemene activiteiten.

A. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de

Mai 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IlI IIll Ill lIIl lIIl IIll Ill Ill IIl III

*1109085

o 23 -4(4.1 3

r

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Leagle

Annexes du-Moniteur bëIgé

Bijlagen bïj liëtBéIgïscli-Staatsblid- I7/061ZOII

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; 'haar onroerende goederen in hypotheek geven en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven; zich borgstellen of haar aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C. Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

D. Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

E. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

III_ Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals

ondermeer de huurfinanciering aan derden, erfpacht- en opstalrechten, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, (ver)bouwen, onderhouden, (ver)huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, (ver)huur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

IV. Bijzondere bepalingen.

De vennootschap kan zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, overal en op gelijk welke manier alle roerende, onroerende, financiële, industriële of commerciële operaties verrichten rechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel of geschikt om bovenvermeld doel te begunstigen, te beschermen of uit te breiden.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng,

samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een

gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die

nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel vier

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

II. KAPITAAL - AANDELEN

Artikel vijf

Het geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig onderschreven door de oprichtster voormeld.

Als vergoeding voor deze inbreng worden haar de voormelde honderd zesentachtig (186) aandelen toegekend.

Een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) werd gestort op een bijzondere rekening nummer 363-0888134-42 geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de NV ING Bank, zoals blijkt uit het bankattest de dato drieëntwintig mei tweeduizend en elf.

III. BESTUUR - TOEZICHT

Artikel elf

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder zou benoemd worden in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel dertien

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn om het doel van de vennootschap te verwezenlijken, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder, individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Artikel veertien

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

IV. ALGEMENE VERGADERING

Artikel zeventien

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt ieder jaar gehouden op de maatschappelijke zetel de derde dinsdag van december om 20.00 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden de eerstvolgende werkdag.

Artikel achttien

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Artikel negentien

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens hetgeen hierna is bepaald.

Artikel twintig

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar. In dit laatste geval kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de bedoelde rechten uit te oefenen in het gezamelijk belang van de vruchtgebruiker en blote eigenaar.

V. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

Artikel tweeëntwintig

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op - dertig juni van het eropvolgend jaar.

Artikel drieëntwintig

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of overgedragen naar het volgende boekjaar.

IX. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

A. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in tweeduizend en twaalf.

B. Het eerste boekjaar loopt te rekenen vanaf de neerlegging van de akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot en met dertig juni tweeduizend en twaalf_ Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen sedert één april tweeduizend en elf, worden door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

C. Wordt voor de eerste maal als niet-statutaire zaakvoerder benoemd mevrouw HAVEN Bénédicte, oprichtster voormeld.

VOLMACHT.

De oprichter stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsmede alle formaliteiten inzake aansluiting van de vennootschap en haar vennoten bij de sociale verzekeringskas te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, met name de hierna volgende medewerkers van PKF Accountants en Belastingconsulenten die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 8 bus 5-6 . mevrouw Hilde Maillard, mevrouw Linda Vandepoel en mevrouw Sabine Schuermans.

Voor-

" behouden

- aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor analytisch uittreksel,

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van de akte.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEAGLE

Adresse
PEERDERBAAN 16 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande