LEAN2GROW

Société en commandite simple


Dénomination : LEAN2GROW
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.385.513

Publication

16/01/2012
ÿþ Mpd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Riliti1tiffl van kooph8rydd

0 4) JAN, 2012

te HASSELT

Griffie

II*120 uIIVIIVII~126INIVII62* I IIIIII

bt

E St

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ©$ Lt , 3$ S, S 4 3

Benaming

(voluit) : LEAN2GROW

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : Oude Katsei 18 bus A, 3890 Gigelom

Onderwerp akte : oprichting - benoeming zaakvoerder

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Gingelom op 1/01/2012 dat er een Gewone Commanditaire

Vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

Comparanten:

1. GUILLIAMS Koen Jan Gustaaf, Oude Katsei 18 bus A, 3890 Gingelom - gecommanditeerd vennoot

2. LO BIANCO Sabrina, Oude Katsei 18 bus A, 3890 Gingelom - commanditair vennoot

Naam: LEAN2GROW

Maatschappelijke zetel: Oude Katsei 18 bus A, 3890 Gingelom

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt. Het gehele maatschappelijke kapitaal bedraagt bij de

oprichting vijfduizend EURO (¬ 5.000,00) en is verdeeld in 100 aandelen met een nominale waarde van vijftig

EURO (C 50,00). Dit minimum aantal aandelen moet te allen tijde gehandhaafd blijven. GUILLIAMS Koen Jan

Gustaaf onderschrijft 95 aandelen en LO BIANCO Sabrina 5 aandelen.

Maatschappelijk doel:

De vennootschap heeft tot doel:

1. Onderneming dat zich bezighoudt met het verlenen van diverse activiteiten voor derden (zowel het bedrijfsleven, de overheid, privé) meer bepaald: consultancy, algemeen management, leanmanagement, projectmanangement en supply chain, marketingstrategieën, aankoopstrategieën, logistiek, business development, marketing, sales, aankoop, relationship management, publiciteit, public-relations en communicatie ... zonder dat deze lijst limitatief is.

2. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

3. Managementbureau: onderneming die tussenkomt in het management van bedrijven en holdings. Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere management activiteiten.

4. Implementatie, beheer, en consultatie voor informatica netwerken en telecom-infrastructuur - Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden - Ontwikkeling, beheer en hosting van websites - Ontwikkeling en beheer van alle internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën - Analyse en advies i.v.m. automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie - Verkoop- en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen; webhosting, gegevensverwerking, systeemintegratie.

5. Het leveren van diensten in verband met services management in de ICT zoals daar zijn: process design, process optimalization, process implementation and process management, capacity management, facilities management, service strategy and integration, methodologies and frameworks, enz. zonder dat deze lijst limitatief is.

6. Computeradviesbureau. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. Realisatie van programma's en gebruiksklare systemen. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot toepassing van informaticaprogramma's. De handel in computerapparatuur en software.

7. Aankoop en verkoop (zowel kleinhandel, groothandel of als tussenpersoon) van zelf ontwikkelde hard- en software of producten aangeleverd door derden.

8. Overige zakelijke dienstverlening;

9. Organiseren van opleidingen i.v.m. bovenvermelde domeinen.

10. Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van bedrijven.

11. Het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

12. Tussenpersoon in de handel van diensten en goederen.

13. Onderneming voor het uitvoeren van financiële, operationele en organisatorische audits.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoudtn

aan het

Belgisch

Staatsblad

14. De vennootschap zal haar doel realiseren zowel in België als in het buitenland (wereldwijd) op alle manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

15. De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen.

16. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alles verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

17. Het verrichten van leasingoperaties met betrekking tot roerende en onroerende goederen;

18. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonnen of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen. De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 3, ten eerste en ten tweede van de wet van 4 december 1990 op de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van 5 augustus 1991.

19. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

20. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Aansprakelijkheid: De gecommanditeerde vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De commanditairen zijn enkel aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden ter grootte van de volstorting van hun inbreng.

Dagelijks bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders - gekozen binnen of buiten de beherende vennoten. De stille vennoot mag in geen geval een daad van bestuur verrichten, ook niet door middel van een volmacht. De oprichters besluiten voor een eerste maal GUILLIAMS Koen aan te stellen ais statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd. Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31/12/2012. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1/12/2011 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Algemene Vergadering: Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de 6 maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen.

GUILLIAMS Koen, zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Volledige uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEAN2GROW

Adresse
OUDE KATSEI 18, BUS A 3890 GINGELOM

Code postal : 3890
Localité : GINGELOM
Commune : GINGELOM
Province : Limbourg
Région : Région flamande