LEGALCON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEGALCON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.145.594

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.06.2014, NGL 29.07.2014 14360-0378-011
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 30.07.2013 13362-0019-009
16/04/2013
ÿþa Mod 2,1

;Luik; B: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i III uuii~iaiu iii

*1305 339*

VI

Ondernemingsnr : 0841.145.894

Benaming

(voluit) ; Legalcon

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Maastrichtersteenweg 198 bus 1 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Heden, in het jaar tweeduizend en dertien, 14 februari, wordt de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel, Maastrichtersteenweg 198 bus 1 3500 Hasselt; om 20 uur, onder voorzitterschap van dhr, Vandeput Peter.

Na bespreking worden de volgende beslissingen genomen met eenparigheid van stemmen;

De Algemene Vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap Legalcon BVBA te verplaatsen naar Vorststraat 22  3500 Hasselt vanaf 14 februari 2013.

0e dagorde besproken, wordt de zitting geheven om 20 uur 15.

Vandeput Peter

Zaakvoerder

Hierbij neergelegd: proces verbaal van de buitengewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/11/2011
ÿþ~

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: Sua . 534

Benaming

(voluit) : LegalCon

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 198 bus 1

Onderwerp akte : OPRICHTING

flhl'il'i lI Il' 1Illill ll Viii' 'tIE

*11180307`

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Marc JANSEN te Hasselt ter standplaats Kermt op 15 november 2011 blijkt dat een vennootschap werd opgericht ais volgt:

IDENTITEIT VAN DE OPRICHTERS:

De heer VANDEPUT Peter Firmin Anny, consultant, geboren te Hasselt op 5 oktober 1981, en zijn echtgenote mevrouw JANS Katrien Joyce Constantijn, tandarts, geboren te Hasselt op 14 november 1983,, samenwonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 198 bus 2.02.

RECHTSVORM: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

NAAM: LegalCon

ZETEL: 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 198 bus 1

DOEL:

De vennootschap stelt zich tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in

deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in' het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

1/Het verlenen van adviezen en het verstrekken van prestaties op financieel, technisch, juridisch, logistiek,. commercieel of administratief vlak: het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van andere' ondernemingen en rechtspersonen, het verlenen van diensten en bijstand, zowel adviesverlening, consultancy, als implementatie aan derden, het verschaffen van technische expertise en het volgen, organiseren en geven van opleidingen, en dit alles voornamelijk op voornoemde gebieden (bedrijfsbeheer en  administratie,...); alle verrichtingen aan een studie, organisatie- en raadgevend bureau inzake financiële, commerciële, administratieve en managementaangelegenheden; professioneel advies aan bedrijven in binnen- en buitenland op strategisch en operationeel vlak; het verlenen van advies, bijstand en praktische hulp (consulting) aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding (onder meer inzake commercieel, sociaal, financieel en praktisch beleid, enzovoort); het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, financiële zaken en praktische zaken, enzovoort.

2/Managementactiviteiten (ook van holdings); het beheer, management op organisatorisch, logistiek, uitvoerend en financieel gebied; het begeleiden van bedrijven in de opmaak van het bedrijfsplan, het marketingplan, het communicatieplan, het financieel plan, enzovoort, in binnen- en buitenland.

3/Adviesverlening rond product- en dienstbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen; merkenadvies; leveranciersselectie in binnen- en buitenland.

4/Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5/Het geven van cursussen en voordrachten en het publiceren van artikels en boeken inzake de hierboven vermelde materies. De vennootschap kan daarenboven instaan voor de organisatie van studiedagen, seminaries, debatavonden, zakendiners, recepties en alle andere soortgelijke evenementen ten voordele van haar cliënten en zakenrelaties.

6Nerlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie. 7/Arbitrage en bemiddeling tussen bedrijfsleiding en werknemers.

8/Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

9/Arbeidsbemiddeling.

10/ Andere vormen van arbeidsbemiddeling.

11/ Alle overige zakelijke dienstverlening.

12/ Computer-consultancy.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

13/ Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten. 14/ Statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

15/ Onderzoek naar de opvattingen van het publiek over politieke, economische en sociale onderwerpen en statistische analyses daarvan.

16/ Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatie.

17/ Persbureaus en persagentschappen, die nieuwsberichten, nieuwsfoto's en speciale artikelen leveren aan de media.

18/ Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

19/ Markt- en opinieonderzoekbureaus.

20/Het aankopen, verkopen, bouwen, verkrijgen, behouden, beheren en exploiteren, investeren, huren en verhuren, ruilen of vervreemden, zowel in België als in het buitenland, van onroerende goederen.

21/Groot- en kleinhandel, invoer- en uitvoer, huren en verhuren, in alle grondstoffen, producten en benodigdheden, materialen en artikelen die rechtstreeks of onrechtstreeks met hogervermelde verband houden.

Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen, binnen dit kader.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben die van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen, produkten, kennis en know-how kunnen leveren of de afzet van haar produkten en/of activiteiten kunnen vergemakkelen.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap zal zelfs deel mogen nemen aan de bedrijvigheid van andere vennootschappen met hetzelfde, een gelijkaardig of verwant doel en dit door de inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ten gunste van dezelfde vennootschappen zich borg stellen, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Zij mag tevens het management van andere vennootschappen beheren in de meest ruime zin van het woord.

Het doel van de vennootschap kan te allen tijde uitgebreid worden.

Zij kan ook opdrachten van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

DUUR EN AANVANG: voor onbepaalde tijd. Zij begint te werken vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

GEPLAATSTE KAPITAAL: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

Samenstelling: onderschrijving in geld door de oprichters.

Volstorting: gedeeltelijk t.b.v. zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), zodat door de volgende oprichters nog dient volgestort te worden:

- door de Heer Vandeput Peter, een bedrag van twaalfduizend tweehonderd zesenzeventig euro (12.276,00 EUR);

- door Mevrouw Jans Katrien, een bedrag van honderd vierentwintig euro (124,00 EUR). JAARVERGADERING: elk jaar op de eerste dinsdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in België, aangeduid in de bijeenroeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

BOEKJAAR: van I januari tot 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2012.

De vennootschap neemt alle handelingen en verbintenissen over vanaf 1 september 2011 tot aan de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van koophandel, onder de opschortende voorwaarde van voormelde neerlegging, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

WINSTVERDELING, RESERVERINGEN: Na aanleg van het wettelijk reservefonds, zal de aanwending van het saldo volledig overgelaten worden aan de beslissing van de algemene vergadering.

VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt. In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting.

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

ARTIKEL VEERTIEN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen.

ARTIKEL VIJFTIEN

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder alleen optredend, of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door deze zaakvoerders gezamenlijk met twee optredend.

BENOEMING

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor een onbeperkte duur:

de heer VANDEPUT Peter Firmin Anny, wonende te 3500 Hasselt, Maastrichtersteenweg 198 bus 2.02, die verklaart te aanvaarden.

Het mandaat van niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing genomen door de algemene vergadering.

AANWIJZING VAN DE COMMISSARISSEN

Op grond van artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen, acht de vergadering zich vrijgesteld van de benoeming van één of meer commissarissen.

BIJZONDERE LASTHEBBER

Tot bijzondere lasthebber wordt benoemd, gelast om onmiddellijk na de registratie van deze akte alle formaliteiten te vervullen die nodig of dienstig zijn met betrekking tot het bekomen van de inschrijving en eventuele latere wijzigingen in de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de aanvraag van vergunningen en erkenningen, met de macht van indeplaatsstelling:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GVB Boekhoudkantoor", met zetel te 3830 Wellen, Steenweg naar Borgloon 44, burgerlijke vennootschap onder het nummer 560 en met BTW-nummer 466.009.675, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers.

Voor beknopt ontledend uittreksel, neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel vee registratie, met het enige doel om rechtspersoonlijkheid te verkrijgen.

De Notaris,

Marc JANSEN.

Tegelijk hiermee neergelegd:

eensluidend afschrift;

- bankattest.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LEGALCON

Adresse
VORSTSTRAAT 22 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande