LEOPOLD

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LEOPOLD
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 535.902.333

Publication

03/07/2013
ÿþ Mod 11 1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

24-06- 2013

Hgtie T

Voor- II

behoude

aan hel

Belgiscl

Staatsbh

I I I g, 13 ila





Ondernemingsnr : 0535. 9cybt'" 333

Benaming (voluit) :LEOPOLD

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :3500 Hasselt, Havermarkt 22

(volledig adres)

Onderwerl,Çen) akte :OPRICHTING

Tekst:

Uit een akte, verleden voor ons, meester Joel VANGRONSVELD, geassocieerd notaris te Eigenbilzen (Bilzen), vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANGRONSVELD & VRANKEN, geassocieerde notarissen", met zetel te Eigenbilzen, Dorpsstraat 71, op tien juni tweeduizend en dertien blijkt dat: 1.-De Naamloze Vennootschap "BOUWBEDRIJF DETHIER" met zetel te 3570 Alken, Industrieterrein I De Kalmen 1107.

Ondernemingsnummer 0421.519.933. Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Jean-Frederic Wilsens alsdan te Wellen op 30 april 1981, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 27 mei 1981, onder nummer 1019- 13, waarvan de statuten verscheidene malen werden gewijzigd en voor het laatst ingevolge akte verleden voor notaris Marc .Banen te Kermt op 29 maart 2002, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 01 mei 2002, onder nummer 20020501-27.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door twee bestuurders, te weten : -de naamloze vennootschap "ROB DETHIER CONSULTING" of afgekort "RODECO", met zetel te; 3570 Alken, Pickardstraat 1, ondernemingsnummer 0444.928.805, op haar beurt vertegenwoordigd j door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Vicky DETHIER, wonend te 3570 Alken, Pickardstraat 1.1 -de naamloze vennootschap "GEVABO", niet zetel te 1840 Londerzeel, Oudemanstraat 25, bus 2,1 ondernemingsnummer 0437.776.935, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste ! vertegenwoordiger de naamloze vennootschap "ROB DETHIER CONSULTING" of afgekort "RODECO", met zetel te 3570 Alken, Pickardstraat 1, ondernemingsnummer 0444.928.805, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Vicky DETHIER, wonend te 3570 Alken, Pickardstraat 1.

Beide vennootschappen als bestuurder (her)bencemd door de bijzondere algemene vergadering van 7 oktober 2009, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgische Staatsblad van tien november daarna, onder nummer 0158293 en mevrouw Vicky DETHIER als vaste vertegenwoordiger benoemd ingevolge een beslissing van de Raad van Bestuur van 25 april 2013, bekend te maken in de bijlage ti I tot het Belgische Staatsblad.

j 2.-De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VASO Constructions", met; maatschappelijke zetel te Hasselt, Havermarkt 22.

Ondernemingsnummer 0837.349.728. IOpgericht ingevolge akte verleden voor geassocieerd notaris Joel Vangronsveld te Eigenbilzen (Bilzen) op 22 juni 2011, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08 juli 2011, onder nummer 11103869.

Alhier rechtsgeldig vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar twee zaakvoerders, te weten :

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.V.-INVEST" met zetel te Hasselt, Kasteellaan 28, met ondernemingsnummer 0894.672.669, voor wie ais vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Lurk B vermeiden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterande notaris, hetzg van de persoto)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Efeàisch` Staatsblad

Luik B - vervolg

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters ons een financieel plan overhandigd I I ondertekend door de oprichters, waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoorden.

Dit stuk wordt door ondergetekende notaris bewaard overeenkomstig de voorschriften van de Vennootschappenwet.

L INBRENG IN GELD De comparanten verklaren het volgende in te brengen in geld : 1.-De naamloze vennootschap

BOUWBEDRIJF DETHIER voornoemd sub 1 : vijfenzeventig

duizend euro : ¬ 75.000,00

2.-De besloten vennootschap met Î Beperkte aansprakelijkheid VASO

3 Constructions voornoemd sub 2 : vijfenzeventig duizend euro : ¬ 75.000,00

Totaal : honderd vijftig duizend

Ieuro:

I1 Als vergoeding voor hun onderschrijving toegekend : 1.-De naamloze vennootschap

BOUWBEDRIJF DETHIER voornoemd sub 1 :

honderd vijftig aandelen

Ivan groep A: 150,-

2.-De besloten vennootschap

I met beperkte aansprakelijkheid

VASO Constructions voornoemd

1sub2:

honderd vijftig aandelen

van groep B : 150,-

Totaal : driehonderd aandelen : 300,-

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van HONDERD VIJFTIG DUIZEND

1

150.000,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer; BE72 0688 9743 3216, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank. Een bankattest, gedateerd op 31 mei 2013, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd. 1 Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen 1 Ivan het Wetboek van vennootschappen. IZETEL.

I optreedt, de heer Vangronsveld Stefan, wonende te Hasselt, Kasteellaan 28.

1-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

I ED SOMERS INVEST" met zetel te Hasselt, Havermarkt 22, met ondernemingsnummer 0880.297.467, voor wie als vaste vertegenwoordiger optreedt, de heer Somers Edwin, wonende te Bilzen, Brugstraat 49.

De vennootschappen "S.V.-INVEST" en "ED SOMERS INVEST", beiden voornoemd, werden beiden aangesteld tot zaakvoerders van voornoemde vennootschap "VASO Constructions" in voormelde oprichtingsakte de dato 22 juni 2011, bekendgemaakt, zoals vermeld.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming `LEOPOLD'.

De comparanten verzoeken ons, notaris, de authentieke akte te verlijden van een naamloze vennootschap, die zij wensen op te richten onder de naam "LEOPOLD", met maatschappelijke zetel l te 3500 Hasselt, Havermarkt 22, waarvan het geheel geplaatste kapitaal HONDERD VIJFTIG DUIZEND EURO (¬ 150.000,00) bedraagt en verdeeld is in driehonderd (300,-) aandelen zonder I I aanduiding van nominale waarde.

¬ 150.000,00

wordt aan de comparanten het volgend aantal aandelen 1

A B

3

i

EURO (¬

1 De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt gevestigd te 3500 Hasselt, Havermarkt 22. I De zetel kan, zonder statutenwijziging, binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad verplaatst worden bij besluit van de raad van bestuur, bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen_in Bel~iëJ

voor- Luik B - vervolg

b£houd n

aan het

 El-e gír sc.

Staatsblad

of in het buitenland.

DOEL. De vennootschap stelt zich tot doel:

I. De onderneming in onroerende goederen, welke onder meer omvat

a-de aan- en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van aile aard; het verkavelen, het ~ verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

b.-adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

c.-het beleggen van vermogens, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede, alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze i goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

d.-het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of, andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen;

e.-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering; f.-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het 1 even welke vorm, in dit kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

g.-het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in 1 de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

I h.-het optreden ais tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het. even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur;

1-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

j.-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

11.-Projectontwikkeling

11-let leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, i het opstellen of het laten opstellen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in bestekken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in i het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige I 1 en definitieve opleveringen.

I 111.-De uitoefening voor rekening van derden van

de activiteit van vastgoedmakelaar.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruil, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen of rechten, ofwel het syndicusschap van onroerende goederen in mede-eigendom. = De vennootschap zal bij de uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en = discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die I gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, kan de vennootschap in onderaanneming laten uitvoeren door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, I tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Alle verrichtingen van commerciële, industriële, onroerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.































Voor- Luik B - vervolg

behouden De algemene vergadering kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren, beperken en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

aan het De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de ! verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin genomen. Zij mag haar doe! verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt acht. De vennootschap I mag zich voor andere vennootschappen en voor fysieke personen borg stellen, aval verlenen, ' voorschotten en/of kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. DUUR. De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

~`EreTgisc-7 i BESTUUR.

Staatsbiad De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste vier leden, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat I ten allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar. Onder deze leden wordt de helft van de bestuurders benoemd uit een kandidatenlijst opgesteld door de houders van aandelen groep A en de andere helft van de bestuurders uit de kandidatenlijst i opgesteld door de houders van aandelen groep B, opdat de raad van bestuur steeds zou samengesteld zijn uit een gelijk aantal leden voorgesteld door de houders van aandelen groep A en de houders van aandelen groep B.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, die jaarlijks afwisselend een bestuurder zal zijn aangesteld uit leden voorgesteld door de houders van aandelen groep A en de houders van aandelen groep B.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De Raad van Bestuur komt bijeen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders het aanvragen, en dit na bijeengeroepen te zijn door, en onder het voorzitterschap van;

zijn voorzitter, of bij diens verhindering door zijn plaatsvervanger. ÿ

Deze oproeping geschiedt geldig drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering dor middel; van brief, telefax of e-mail. De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is, en met dien verstande dat minstens één bestuurder van de aandelen categorie A en B aanwezig of vertegenwoordigd is.

Indien deze voorwaarde niet vervuld is kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, ongeacht de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders. Bij staking van stemmen wordt de procedure van patstelling toegepast zoals hierna omschreven in artikel 27. De stem van degene die de vergadering voorzit geldt niet als I

doorslaggevend. 9

De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in de oproepingsbrieven wordt bepaald in België I of in het buitenland; dan wel per telefoon- of videoconferentie.

Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk, telegrafisch, per fax of e-mail volmacht i verlenen aan een

andere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen.

De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn. 1

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap: zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk; akkoord van de bestuurders.

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden opgetekend in notulen die ondertekend worden minstens door de meerderheid van de aanwezige leden.

Deze notulen worden in een bijzonder register geschreven of ingelast. De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door twee bestuurders.

De Raad van Bestuur is bekleed_met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die,











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Luik B - vervolg

dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of j op alle handelingen die op grond van andere bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging. de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd :

-hetzij door twee bestuurders die samen optreden, van wie één verkozen uit de kandidatenlijst opgesteld door de houders van aandelen A en één verkozen uit de kandidatenlijst opgesteld door de houders van aandelen B.

-hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de daarmee belaste personen.

-hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of Î zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft. ALGEMENE AANDEELHOUDERS-VERGADERINGEN.

De jaarvergadering zal gehouden worden elk jaar op de eerste woensdag van de maand juni om achttien uur.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar.

I WINSTVERDELING.

De netto winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen

terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de

wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de netto-winst.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Benoemingen: Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal bestuurders vastgesteld op vier. Worden ais eerste bestuurders benoemd voor een duur van zes jaar:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "S.V.-INVEST", met zetel te 3500 Hasselt, Kasteellaan 28, met ondernemingsnummer 0894.672.669, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt j aangeduid : de Heer Vangronsveld Stefan, wonende te 3500 Hasselt, Kasteellaan 28.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ED SOMERS INVEST", met zetel te 3500 Hasselt, Havermarkt 22, met ondernemingsnummer 0880.297.467, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt aangeduid : de Heer Somers Edwin, wonende te 3740 Bilzen, Brugstraat 49. -de Heer DETHIER Valentin Robert, wonende te 3570 Alken, Pickardstraat 1, nationaal nummer 56.04.28 351-13.

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VICC0", met zetel te 3570 Alken, j

Pickardstraat 1 met ondernemingsnummer 0849.209.462, voor wie als vaste vertegenwoordiger wordt

aangeduid : Mevrouw Dethier Vicky, wonende te 3570 Alken, Pickardstraat 1.

Zij verklaren allen hun opdracht te aanvaarden. De al of niet bezoldiging van hun mandaat zal bepaald

worden bij beslissing van de algemene vergadering.

Wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur :

-de Heer DETHIER Rob voornoemd.

2. Eerste Boekjaar - Jaarvergadering:

Het eerste boekjaar loopt pro fisco vanaf heden tot éénendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarveLgadering zal worderigehouden in hefjaar tweeduizend v ftien.~_

nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, j directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

 BUEUE cFi`

Staatsblad

Voor-bahoud@n aan het Bëfgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

3. Aandacht voor het begrip "quasi-inbreng"

Indien de vennootschap binnen de eerste twee jaar na haar oprichting een vermogensbestanddeel verwerft dat toebehoort aan een comparant aan de oprichtingsakte, een bestuurder, of een I I aandeelhouder, tegen een vergoeding van ten minste één/tiende van het geplaatste kapitaal, is deze; verkrijging onderworpen aan de controle van een bedrijfsrevisor, die een verslag opstelt zoals bij inbreng in natura, en aan de goedkeuring van de algemene vergadering, met het oog waarop l voorafgaandelijk overeenkomstig artikel 445 van de Vennootschappenwet een bijzonder verslag moet Î worden opgesteld door de Raad van Bestuur,

4. Vestigingsgetuigschriften

De comparanten verklaren de eventueel nodige vestigingsgetuigschriften te bezitten.

i VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Geassocieerd Notaris Joel VANGRONSVELD

Neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 24.06.2016 16230-0290-018

Coordonnées
LEOPOLD

Adresse
HAVERMARKT 22 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande