LERIMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LERIMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 424.008.972

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 03.07.2014 14266-0265-013
07/01/2014
ÿþti

Wad Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REGktTBANKVAN K00PHANDEi.

2 6r-12- 2013

FI~geLï

*14007566*

Onderfnemingsnr : 0424.008.972

E3enaming

(voluit) : N,V, LERIMO

(verkort)

Voix behouc

aan h,

Belgis Staatsb

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Slagmolenstraat 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naam - Kapitaalverhoging - vervanging der statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUN1US, notaris te Hasselt (Kiewit), op 18 december 2013, te registreren dat de buitengewone vergadering van aandeelhouders van de naamloze vennootschap "N.V. LER1M0", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Slagmolenstraat 19 (gerechtelijk arrondissement Hasselt, er ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0424.008.972.) besloten heeft

1) na te hebben vastgesteld dat statutair de rechtsvorm deel uitmaakt van de naam (N V. LERIMO"), de naam van de vennootschap te wijzigen in "Lerimo"ti

2) na te hebben vastgesteld dat de aandelen ingedeeld zijn in twee categoriën waaraan evenwel geen afzonderlijke rechten zijn toegekend, de aandelencategoriën één te maken. Rekening houdend met de vaststelling dat geen afzonderlijke rechten zijn toegekend aan de onderscheiden categoriën, werd de vergadering de bijzondere verslaggeving voorzien in artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen dan ook als overbodig beoordeeld;

3) in het kader van artikel 537 WIB92 het maatschappelijk kapitaal te verhogen in geld met tweehonderd negenentwintigduizend negenhonderd achtendertig Euro (229,938 ¬ ) om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend vijfhonderd zevenentwintig Euro (62.527 ¬ ) op tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd vijfenzestig Euro (292.465 ¬ ), De vergadering besloot, rekeninghoudend met de herkomst der gelden en de gehele plaatsing door de aandeelhouders, elk in verhouding met hun huidige participatie, geen nieuwe aandelen uit te geven

De kapitaalverhoging werd onderschreven in geld door beide aandeelhouders , eik voor de helft en voistort, zoals blijkt uit een attest uitgereikt door de Belfius Bank op 18 december 2013 , overhandigd aan de notaris ter bewaring in het dossier. De gelden, die bij voornoemde bank werden geplaatst, hetzij tweehonderd negenentwintigduizend negenhonderd achtendertig Euro (229.938E) zijn beschikbaar

(voor zoveel als nàdig wordt geprecieerd dat de gelden die zij inbrengen in het kapitaal de netto-dividenden vormen die zij ontvangen hebben krachtens de beslissing van de bijzondere aandeelhoudersvergadering de dato 5 december 2013 die besloot tot de uitkering van een tussentijds dividend)

4) na te hebben vastgesteld dat de statuten de aandelen aan toonder stelde en dat op verzoek van de aandeelhouders voorheen is overgegaan tot omzetting van de aandelen in aandelen op naam, de materiële vernietiging van de aandelen aan toonder en de aantekening van het aandelenbezit in een register van aandelen, de aandelen ook statutair op naam te stellen, met desgevallend de mogelijkheid van gedematerialieerde effecten.

5) de statuten te vervangen zonder wezenlijke wijzgingen

Artikel 1.De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "LERIMO".

Artikel 2.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3500 Hasselt, Slagmolenstraat 19.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

de aan- en verkoop, uit de hand of openbaar, van alle roerende en onroerende goederen, ruilen van zelfde goederen, beleggingen, beheer van mobiliën en immobiliën, onderhouden, wijzigen en verbeteren, het huren en verhuren van zelfde goederen, het verkavelen, het uitvoeren van alle handels- en financiële bewerkingen, de uitbatting van goederen, en alles wat hiermede in verband staat, appartementsgebouwen oprichting, instellen en met roerende meubelen voorzien, alle overeenkomsten dienaangaande aan de gaan, te erkennen en te doen uitvoeren.

De voornaamste bedrijvigheid zal erin bestaan ; aankopen, verkopen, uitbaten, huren en verhuren van handelseigendommen en bijhorigheden, huizen bouwen, goederen kopen en verkopen zonder beperking.

Het stichten van filialen, opslagruimten en bijkantoren, zowel in het binnen als in het buitenland.

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het doel.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen, of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of een samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

Artikel 4.

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Artikel 5.

Het geplaatste kapitaal bedraagt tweehonderd tweeënnegentigduizend vierhonderd vijfenzestig Euro (292.465 ¬ ), vertegenwoordigd door vierduizend vierendertig aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/ vierduizend vierendertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 7.

In de vennootschap kunnen er aandelen, winstbewijzen, obligaties en warrants bestaan. De effecten zijn op naam of gedematerialiseerd, en zij zijn voorzien van een volgnummer. Effecten op naam kunnen worden omgezet in gedematerialiseerde effecten.

In de zetel van de vennootschap wordt een register gehouden voor elke categorie van effecten op naam. De houders van effecten kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft.

De algemene vergadering van aandeelhouders kan beslissen dat het register wordt aangehouden in elektronische vorm.

Artikel 10.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaande uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt.

De raad van bestuur kan uit twee leden, al dan niet aandeelhouders, bestaan, in de gevallen door de wet voorzien.

De benoeming van de bestuurders geschiedt bij gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde aandelen.

De opdrachten van de uittredende en niet-herkozen bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de afsluiting van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij het openvallen van een bestuursopdracht ingevolge overlijden, ontslag of om het even welke andere reden ook, dient de algemene vergadering onmiddellijk te worden samengeroepen om in de opengevallen mandaten te voorzien en deze algemene vergadering dient te worden gehouden binnen de maand volgend om het feit dat het openvallen van het mandaat heeft veroorzaakt.

De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering ontslagen worden.

Ze zijn herkiesbaar.

Behalve bij herverkiezing mogen de opdrachten de termijn van zes jaar niet overschrijden.

De controle op de vennootschap wordt uitgeoefend door ten minste één commissaris, zo de wettelijke bepalingen de benoeming van een commissaris voorzien of wanneer de algemene vergadering tot deze benoeming besluit.

De commissaris wordt benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor de termijn van drie jaar.

De opdrachten eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin zij vervallen. Artikel 14,

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, binnen de perken van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet en onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

Artikel 15.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur opdragen hetzij aan één of meerdere van zijn leden, hetzij aan één of meerdere directeurs, en tevens welbepaalde bevoegdheden met betrekking tot het stellen van daden van dagelijks bestuur aan ieder ander persoon, die op zijn beurt, onder eigen verantwoordelijkheid, zijn bevoegdheden mag subdelegeren.

De raad van bestuur is gemachtigd, bijzondere gemachtigden en/of bestuurders te gelasten met bijzondere opdrachten, en hen daartoe vergoedingen toe te kennen, welke zullen aangerekend worden op de algemene kosten,

Artikel 16.

Onverminderd de bepalingen met betrekking tot de uitvoering van de opdrachten zoals voorzien onder voorgaand artikel, wordt de vennootschap vertegenwoordigd in en buiten rechte door

- één bestuurder voor zover dit tevens de gedelegeerd bestuurder is;

- twee bestuurders, die samen optreden.

Zij dienen ten opzichte van derden geen bewijs van voorafgaande machtiging uitgaande van de raad van bestuur moeten leveren.

De personen aan wie onder meer deze algemene vertegenwoordigingsbevoegdheden toegekend worden, worden door de raad van bestuur benoemd en dit besluit wordt overeenkomstig de wet gepubliceerd.

Artikel 17.

De algemene vergadering mag aan de bestuurders en volmachtdragers, vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering. Zolang de vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hieromtrent geen beslissing neemt, is de opdracht van de bestuurders onbezoldigd.

De bezoldiging van de commissarissen wordt eveneens vastgesteld door de algemene vergadering, rekening houdend met de controlenormen, uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, Deze bezoldiging bestaat in een vast bedrag, dat bij de aanvang en voor de duur van hun opdracht wordt vastgesteld,. Zij kan worden gewijzigd met instemming van partijen. Buiten die bezoldiging mogen de commissarissen geen enkel voordeel, in welke vorm ook, van de vennootschap ontvangen.

r

v 4

Voors

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'ArtiKel 98.

De jaarvergadering komt van rechtswege elk jaar samen op eenendertig mei om negentien uur.

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

Ieder aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzonder gemachtigde. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lastliebber of vertegenwoordiger.

Artikel 2D.

Om tot de algemene vergadering, zowel gewone ais buitengewone, toegelaten te worden, moeten de aandeelhouders, indien dit in de bijeenroeping wordt geëist, zich minstens vijf voile werkdagen voor de datum van de vergadering te laten inschrijven op de plaats in de oproepingsbrief aangeduid.

Een aanwezigheidslijst vermeldende de identiteit van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, wordt door iedere aandeelhouder of gemachtigde bij zijn intrede ondertekend. Niemand kan aan de beraadslaging of stemming deelnemen indien hij deze lijst niet vooraf heeft ondertekend, behoudens afwijkende bepaling van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 23.

Het boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

ArtiKel 24.

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle algemene kosten, de maatschappelijke verplichtingen en de nodige afschrijvingen, vormt de nettowinst der vennootschap.

Van deze winst zal jaarlijks vijf ten honderd afgetrokken worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze afneming is niet meer verplicht zodra dit reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De jaarvergadering zal vrij beslissen over de aanwending van het saldo, met inachtneming van het Wetboek van Vennootschappen.

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

ArtiKel 25.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de houders van titels van de vennootschap verdeeld worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en rekening houdend met hun respectieve rechten.

Voor ontledend uittreksel

notaris F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de expeditie van de notulen ;

- lijst der akten (artikel 75, eerste lid, 2° van het Wetboek van Venootschappen)

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 05.07.2013 13276-0293-011
22/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 18.06.2012 12183-0409-011
18/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 13.07.2011 11292-0339-011
17/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 14.06.2010 10174-0228-011
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 24.06.2009 09285-0181-011
16/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 10.06.2008 08210-0133-011
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 04.06.2007 07183-0354-013
15/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 31.05.2005, NGL 08.09.2005 05672-1664-010
11/03/2005 : HA077054
17/08/2004 : HA077054
21/06/2004 : HA077054
07/07/2003 : HA077054
14/11/2002 : HA077054
16/09/2002 : HA077054
01/01/1992 : HA77054
01/01/1989 : TG55709
19/01/1988 : TG55709
04/07/1986 : TG55709
01/01/1986 : TG55709
11/07/1985 : TG55709
29/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 26.08.2016 16468-0547-010

Coordonnées
LERIMO

Adresse
SLAGMOLENSTRAAT 19 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande