LEYSSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LEYSSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.968.753

Publication

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 10.06.2013 13167-0090-017
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 27.06.2012 12227-0294-017
24/11/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V

beh

aa

Bel

Staa

iiiearvisyc; ;ar g,ii;i3 aar

( rechtbank v. lco 0

cahai~ecl t i Gr~OzEREal j

..n.,

Bo Hoofdgriffisr, Griffie

Bijsagen bijfret Belgisch- Staatsblad --2411112011- Annrexes 7du M niteur belge

Ondernemingsnr : 0459.968.753

Benaming

(voluit) : LEYSSEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 186

Onderwerp akte : UITBREIDING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 27 oktober 2011, geregistreerd te Maaseik op 03 november 2011, drie bladen, geen verzendingen, boek 543, blad 10, vak 6 ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00), de Ontvanger a.i. (get.) J. Haeldermans, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der venno(o)t(en) van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "LEYSSEN", met zetel te 3650 Dilsen-Stokkem, Hoogbaan 186, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheid van stemmen:

BESLISSINGEN

1-a) Goedkeuring van het verslag van de zaakvoerder

De enige vennoot verklaarde, in zijn hoedanigheid van algemene vergadering, kennis te hebben van en keurde goed het door zichzelf als zaakvoerder opgestelde verslag naar aanleiding van de voorgestelde doelsuitbreiding. Bij dit verslag werd een staat van activa en passiva gevoegd, welke werd vastgesteld op éénendertig augustus tweeduizend en elf.

b) Uitbreiding van het maatschappelijk doel

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering het maatschappelijk doel uit te breiden met:

"- Het verwerven van alle roerende en onroerende goederen als investering, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dil doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen ie bevorderen, zoals hei onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen."

2) Wijziging van de statuten

De enige vennoot besloot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering:

- artikel 4 der statuten met betrekking tot het doel van de vennootschap aan te passen aan de sub 2-b) genomen beslissing, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden:

- Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom: omvat de installatie van hulptoestellen.

- Onderneming voor het plaatsen van ventilatie en verluchting, van verwarming met warme lucht, van luchtregeling en van industriële pijpleidingen: omvat de ondernemingen die zich hoofdzakelijk bezighouden met het thermisch isoleren van pijpleidingen en kanalisaties.

- Onderneming voor het installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters: omvat de daken van non-ferrometalen en het plaatsen van zinken dakvensters.

- Onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle soorten branders.

- Onderneming voor elektriciteitswerken.

- Onderneming voor het plaatsen van koelinstallaties.

- Klein- en groothandel en in- en uitvoerhandel in alle materialen en produkten in het kader van de eerder

opgesomde aktiviteiten.

- Het verwerven van alle roerende en onroerende goederen als investering, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden,

_alsmede_alle_handeiiingen_die_ reebtstreeks_of_onrechtstreekslnel_dit.doel_in_verband_siaan_an_dtie, Manacre zijn.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing' en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Dit alles in de meest ruime zin genomen.

Zij mag tevens in België of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op een andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag alle leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het even welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (ondermeer voor de goede afloop van verbintenissen door derde personen aangegaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen, alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen verricht door de zaakvoerder zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 287 van het wetboek van vennootschappen gesteld zijn."

- artikel 27 en artikel 28 der statuten met betrekking tot de ontbinding en de vereffening van de vennootschap aan te passen aan de wet van twee juni tweeduizend en zes (gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van zesentwintig juni tweeduizend en zes) tot wijziging van het wetboek van vennootschappen teneinde de vereffeningsprocedure te verbeteren, zodat deze artikels voortaan luiden als volgt:

"Artikel 27. Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege ais vereffenaar(s) beschouwd. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De nieuw benoemde vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn (hun) benoeming.

Artikel 28. Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het wetboek van vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel." 3) Coördinatie der statuten

Tot slot besloot de enige vennoot in zijn hoedanigheid van algemene vergadering opdracht te geven de zaakvoerder om de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der akte - verslag zaakvoerder - gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 24.06.2011 11206-0568-016
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 25.06.2010 10217-0208-017
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 08.06.2009 09207-0016-016
22/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 19.08.2008 08581-0047-016
23/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 31.05.2007, NGL 20.08.2007 07579-0279-013
24/01/2006 : TG081952
03/08/2005 : TG081952
06/08/2004 : TG081952
22/08/2003 : TG081952
22/10/2002 : TG081952
26/10/2001 : TG081952
26/09/2001 : TG081952
26/08/1998 : TG81952
14/02/1997 : TG81952

Coordonnées
LEYSSEN

Adresse
HOOGBAAN 186 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande