LIBRAGAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIBRAGAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 873.228.642

Publication

20/02/2013
ÿþA.»

MO 2.7

lLu .i; l ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -02- 2013

HASSELT

Griftle

u 11 111



" 13030667k

Ondernemingsnr : 0873.228.642

Benaming

(voluit) : LIBRAGAS

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : INDUSTRIEWEG 1201 3540 HERK DE STAD

Onderwerp akte : SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uittreksel uit het verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 23 november 2012.

Uit het verslag van de buitengewone Algemene Vergadering blijkt dat de bvba in vereffing Libragas met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen, na het verslag van de vereffenaar over het beheer en de vereffening te hebben aangehoord.

1. de rekeningen van de vereffening worden goedgekeurd

2, de heer Kenny Larminier, wonende te Industrieweg 1201 3540 Herk de Stad werd zonder voorbehoud noch beperking ontheven van zijn functie als vereffenaar en hem werd volledige kwijting verleend

3. er werd vastgesteld dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

4. De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende vijf jaar bewaard worden door de heer Kenny Larminier, wonende Industrieweg 1201 3540 Herk de Stad.

Getekend

Kenny Larminier

vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/09/2012
ÿþ Mod wo[d 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

U 7 SEP, 2012

te JELT

1

1

1

aisssaa*

1 I 1

Ondememingsnr : 0873.228.642

Benaming (voluit) : Libragas

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Industrieweg 1201 - 3540 Herk-de-Stad

Onderwerp(en) akte : Ontbinding - invereffeningstelling

Uit een akte verleden voor Meester Bart Drieskens, geassocieerd notaris te Houthalen-Helchteren op£ drieëntwintig juli tweeeduizend en twaalf, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de,, aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIBRAGAS", waarvan de zetel gevestigd is te 3540 Herk De-Stad, Industrieweg 1201, ingeschreven in het rechtspersonenregister te' Hasselt onder nummer 0873.228.642 volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen: Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door; voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 april 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om; er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Op 09 juli 2012 heeft de bedrijfsrevisor, VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN BURG VENN. O.V.V. CVBA met maatschappelijk zetel te B-3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 83, ingeschreven: onder nummer B -- 00065 in het Register van het instituur van de Bedrijfsrevisoren, vertegenwoordigd door mevrouw Nathalie BOGAERTS, bedrijfsrevisor, ingeschreven in het IBR-ledenregister der natuurlijke personen onder het nummer A - 01914, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Besluit

In het kader van de procedure van vereffening, voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van LIBRAGAS BVBA, met maatschappelijke zetel te B - 3540 Hercc-de-Stad, Industrieweg 1201, een staat van actief en passief per 30 april 2012 opgesteld, zijnde minder dan drie maanden voor de Buitengewone Algemene Vergadering, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap een balanstotaal weergeeft van 36.405,74 EUR erf een netto-actief van 32.616,49 EUR.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke

professionele normen, besluiten wij, onder voorbehoud van de mogelijke nadelige consequenties van fiscale en sociale controles, en onder voorbehoud van de volledigheid van de geboekte schulden en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, dat deze staat een volledig, getrouw en juist beeld geeft van de toestand van de vennootschap op datum van 30 april 2012.

Er zijn geen andere inlichtingen die wij ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk achten. Hasselt, 9 juli 2012

VAN HAVERMAET GROENWEGHE BEDRIJFSREVISOREN

BURG. VENN. O.V.V. CVBA

Vertegenwoordigd door Nathalie BOGAERTS

Bedrijfsrevisor

Ontbinding

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden. Kennisname ontslag zaakvoerders

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

De naamloze vennootschap "EUROTECHNOX", met maatschappelijke zetel te 3540 Herk-de-Stad, ingeschreven in het rechtspersonenregister Hasselt onder nummer BTW BE 0442.917.044.

Haar wordt kwijting verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar: de heer LARMINIER Kenny Agnes Victor, geboren te Herk-de-Stad op elf juni

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

lI

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervntn

negentienhonderd éénentachtig, wonende te 3540 Herk-de-Stad, Industrieweg 1201 (nationaal nummer 810611

351-92).

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen

slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of

gehomologeerd, -

13e vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar hier aanwezig, om het ? verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar of van de hierna benoemde plaatsvervangende vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van Koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Machten van de vereffenaar

13e vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

13e vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

° De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor aile handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Bart Drieskens

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het verslagschrift van de buitengewone algemene vergadering;

- afschrift revisoraal verslag

- kopie vonnis homologatie vereffenaar

afschrift bijzonder verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.03.2012, NGL 02.04.2012 12076-0103-008
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 14.06.2011 11155-0553-008
16/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 15.06.2010 10171-0429-013
12/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 11.06.2009 09205-0256-012
18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 17.06.2008 08231-0074-010
22/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 25.05.2007, NGL 21.06.2007 07250-0093-013

Coordonnées
LIBRAGAS

Adresse
INDUSTRIEWEG 1201 3540 HERK-DE-STAD

Code postal : 3540
Localité : HERK-DE-STAD
Commune : HERK-DE-STAD
Province : Limbourg
Région : Région flamande