LIGHTPLUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIGHTPLUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.863.081

Publication

18/06/2013
ÿþré Mod Word 11,1

l°~ ! In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

nekvan kaaphandat

0 7 JU1NI 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0444.863.081

Benaming

(voluit) : LIGHTPLUS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Centrum Zuid 3024 - 3530 Houthalen

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG ZAAKVOERDER

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering van 29 mei 2013 wordt het ontslag aanvaard als zaakvoerder van de heer Beuls Johannes. Aan de eerstvolgende algemene vergadering wordt gevraagd kwijting te willen verlenen.

De vergadering beslist eveneens om niet in zijn vervanging te voorzien.

Houthalen, 29 mei 2013

Jimenez Padilla Francisco

zaakvoerder

Voort

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 12.06.2013 13172-0224-016
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 12.06.2012 12167-0042-016
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 01.07.2011 11252-0492-015
21/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV~WII~VNVI~NVWVNMI~IW

" 11011 8

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 2 -01- 2011

HAsseffle

Ondernemingsnr : 0444.863.081

Benaming

(voluit) : LIGHTPLUS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3530 HOUTHALEN-HELCHTEREN, Centrum Zuid 3024

Onderwerp akte : FUSIE door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MEGAMAN BELUX

Uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 22 december 2010,dragende de melding: "Geregistreerd vier bladen geen verzending te Genk op 28 december 2010. Boek 51133 blad 08 vak 03. Ontvangen: vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur (getekend) Y. JORIS", blijkt dat gezamenlijk gehouden werden de buitengewone algemene vergaderingen der aandeelhouders van de hiernagenoemde vennootschappen :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "LIGHTPLUS", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3024, met ondernemingsnummer  BTW BE  0444.863.081, RPR Hasselt.

Verder genoemd "DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP".

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEGAMAN BELUX", waarvan de zetel gevestigd is te 3530 Houthalen-Helchteren, Centrum Zuid 3024, met ondernemingsnummer  BTW 8E  " 0874.834.684, RPR Hasselt.

Verder genoemd "DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP".

Gezien de vereniging van alle aandelen van de over te nemen vennootschap de BVBA MEGAMAN BELUX in handen van de overnemende vennootschap de BVBA LIGHTPLUS, zoals omschreven in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, werden de bestuursorganen van de beide vennootschappen ervan vrijgesteld een omstandig verslag op te stellen. Om dezelfde reden werd er evenmin een revisoraal verslag opgesteld.

De bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van gewist dat tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van de huidige algemene vergaderingen er zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de beide vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

De bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting zijn betrokken, hebben er zich van vergewist dat de overnemende vennootschap alle effecten bezit uitgegeven door de over te nemen vennootschap, en dat de over te nemen vennootschap geen effecten bezit uitgegeven door de overnemende vennootschap.

Het fusiebesluit en de daarmee gepaard gaande ontbinding van de over te nemen vennootschap, moet met een bijzondere meerderheid van drie/vierden van de uitgebrachte stemmen worden goedgekeurd en de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden moet een gewone meerderheid bekomen om te worden aanvaard.

Elk aandeel recht geeft op één stem.

Na beraadslaging nemen de algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen de hiernavolgende besluiten :

EERSTE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING FUSIEVOORSTEL

De algemene vergaderingen van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

TWEEDE BESLUIT  FUSIEBESLUIT

A. FUSIEVERRICHTINGEN

1. De algemene vergaderingen van de BVBA MEGAMAN BELUX en BVBA LIGHTPLUS besluiten over te gaan tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting en keuren het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap BVBA MEGAMAN BELUX ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 30 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2010, onder nummer 10148558, en door de overnemende vennootschap BVBA LIGHTPLUS ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt op 30 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 oktober 2010, onder nummer 10148557.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

2. De algemene vergadering van de BVBA MEGAMAN BELUX besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op de voornoemde fusie met de BVBA LIGHTPLUS.

3. De algemene vergadering van de BVBA LIGHTPLUS besluit over te gaan tot fusie door overneming van het vermogen van de BVBA MEGAMAN BELUX.

Tengevolge van de fusie door overneming gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap BVBA MEGAMAN BELUX, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 30 september 2010, met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende BVBA LIGHTPLUS.

4. Vermits de overnemende vennootschap BVBA LIGHTPLUS houdster is van aile aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA MEGAMAN BELUX, worden er in toepassing van artikel 726 van het Wetboek van Vennootschappen geen nieuwe aandelen uitgegeven in de overnemende vennootschap naar aanleiding van de inbreng en worden de aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA MEGAMAN BELUX ingetrokken en vernietigd.

Tevens zullen de zaakvoerders van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie, met vermelding van het fusiebesluit.

5. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2010 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor de overnemende vennootschap BVBA LIGHTPLUS.

B. VASTSTELLING VAN DE EIGEDOMSOVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNNOOTSCHAP

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed, zoals blijkt uit de jaarrekening en de tussentijdse cijfers per 30 september 2010.

De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen ongeacht met wie zij zijn gesloten, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en haar vennoot, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de overgenomen vennootschap, omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren, wordt vanaf 22.12.2010 door de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

C. VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschap zoals hiervoor omschreven, worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap die naar aanleiding van deze fusie worden ingetrokken en vernietigd.

D. VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De voorzitter van de algemene vergaderingen van de beide vennootschappen verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat aangezien zowel de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap als de algemene vergadering van de overnemende vennootschap voornoemd fusievoorstel hebben goedgekeurd, de overgenomen vennootschap op 22.12.2010 ophoudt te bestaan.

DERDE BESLUIT ONTSLAG EN KWIJTING

De vergadering stelt het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap ingevolge de fusie. De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen 1 oktober 2010 en de dag van de verwezenlijking van de fusie.

VIERDE BESLUIT - MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register der aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de intrekking en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie.

VERKLARINGEN AANGAANDE DE BESLUITVORMING

1. De voorzitter van de vergaderingen van de respectievelijke vennootschappen, samen met de instrumenterende notaris, stellen vast dat alle punten van de agenda besproken zijn en dat over elke punt van de agenda werd besloten met éénparigheid van stemmen binnen elke algemene vergadering,

2. De instrumenterende notaris stelt bijgevolg vast dat de fusie door overneming van de BVBA MEGAMAN BELUX door de BVBA LIGHTPLUS verwezenlijkt is en dat de BVBA MEGAMAN BELUX definitief opgehouden heeft te bestaan.

3. De instrumenterende notaris wijst er evenwel op dat schuldeisers van elke vennootschap zekerheid kunnen eisen, uiterlijk tot twee (2) maanden na de bekendmaking van de fusie in de Bijlagen bij het Belgisch . Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

h ~ 1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 29.06.2010 10245-0262-013
22/06/2010 : TG090570
11/06/2009 : TG090570
02/07/2008 : TG090570
04/01/2008 : TG090570
28/06/2007 : TG090570
09/02/2007 : TG090570
29/06/2006 : TG090570
21/06/2005 : TG090570
18/02/2005 : TG090570
06/10/2004 : TG090570
15/06/2004 : TG090570
20/01/2004 : TG090570
28/08/2003 : TG090570
25/06/2003 : TG090570
26/07/2002 : TG090570
08/01/2002 : TG090570
01/07/1999 : HA078992
19/10/1991 : HA78992

Coordonnées
LIGHTPLUS

Adresse
CENTRUM ZUID 3024 3530 HOUTHALEN

Code postal : 3530
Localité : Houthalen
Commune : HOUTHALEN-HELCHTEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande