LILSE TAFELTENNISVERENIGING T.T.V. LIPALET, AFGEKORT : T.T.V. LIPALET

Association sans but lucratif


Dénomination : LILSE TAFELTENNISVERENIGING T.T.V. LIPALET, AFGEKORT : T.T.V. LIPALET
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 440.552.620

Publication

23/05/2011
ÿþ MOD 2.2

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



1111 RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

" 11,,.81" 1 1 -05- 2011

Hé -T





Ondernemingsnr: 0440.552,620

Benaming

(voluit) : Lilse Tafeltennisvereniging T.T.V. Lipalet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort): T.T.V. Lipalet

Rechtsvorm : Vereniging Zonder Winstoogmerk

Zetel : Smeelstraat 1, 3910 Neerpelt

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten, ontslagen en benoemingen

VERSLAG BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING DD. 13.04.2011

Inzake wijziging van de statuten, ontslagen en benoemingen

1. Wijziging van de statuten

Heden 13 april 2011, is de buitengewone algemene vergadering van de "Lilse Tafeltennisvereniging T.T.V.;

" Lipalet vzw", afgekort. "T.T.V. Lipalet vzw" bijeengekomen om over te gaan tot de wijziging van haar statuten opgesteld op datum van 13 juni 1989, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 05.10.1989, nr. ' 13175/89,overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juni 1921 en gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 (KB 02.04.2003-BS 06.06.03).

De vergadering beslist de huidige statuten te actualiseren, dit door ze integraal te vervangen door de hierna; vermelde statuten:

TITEL I. Oprichting-benaming en plaats van de activiteit

Artikel 1  Naam

De club werd opgericht op 19 April 1972 en kreeg destijds de naam "LIPALET T.T.V."

De club is aangestoten bij de Koninklijke Belgische Tafeltennisbond, Afdeling Limburg  Kernpen en draagt; het stamnummer LK 012 .

Op 13 juni 1989 werd de huidige vzw opgericht waarvan de statuten verschenen in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 5 oktober 1989  Identificatienummer : 13175189. Hierbij werd de naam gewijzigd naar) "Lilse Tafeltennisvereniging T.T.V. Lipalet vzw". Deze naam wordt behouden.

De vereniging behoudt zich echter het recht voor om in ai de akten, facturen, aankondigingen, uitgaven en andere stukken uitgaande van de vereniging, de verkorte benaming "T.T.V. Lipalet vzw" te gebruiken.

Artikel 2 - Zetel

Het lokaal, alsmede de maatschappelijke zetel, is gevestigd te Smeelstraat 1, 3910 Neerpelt en is gelegen in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Alle stukken voorgeschreven door de VZW  wet worden neergelegd en in het dossier bijgehouden op de griffie van de rechtbank van koophandel van het voornoemd gerechtelijk: arrondissement.

Artikel 3 - Doel

§1 De vereniging heeft tot doel, met uitsluiting van elk winstoogmerk:

- De sport te beoefenen in zijn algemeenheid, maar in het bijzonder de tafeftennissport;

- Aan iedereen de mogelijkheid te bieden de tafeltennissport te beoefenen als vrijetijdsbesteding en in competitieverband;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

rAtStP-~g

Luik B - Vervolg

- Nationale en internationale wedstrijden en kampioenschappen in te richten;

- Deel te nemen aan nationale en internationale wedstrijden en kampioenschappen;

- Aanverwante activiteiten in te richten;

- Vergaderingen te houden.

§2 De vereniging kan alle middelen aanwenden die tot de verwezenlijking van het doel rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen. De vereniging kan ter uitvoering van wat hierboven bepaald is, onder meer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die haar doel rechtvaardigen of bevorderen. Om haar doel te realiseren, kan de vereniging zelfsdaden van koophandel stellen.

Artikel 4 - Duur

De vereniging is voor onbepaalde duur opgericht. Zij kan te ellen tijde ontbonden worden.

TITEL ll. Leden

Artikel 5  Leden

De vereniging telt zowel werkende leden als toegetreden leden. Het aantal leden van de vereniging is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden.

Toegetreden leden hebben enkel de rechten en de plichten die in deze statuten worden beschreven. Zij kunnen in die hoedanigheid gebruik maken van de diensten die door de vereniging warden verstrekt.

De Raad van Bestuur is verplicht een ledenregister bij te houden. Telkens wanneer er wijzigingen optreden; in het ledenbestand van de ledenvan de vzw, moeten deze wijzigingen binnen de acht dagen na kennisgeving ervan aan de Raad van Bestuur in het ledenregister worden doorgevoerd."

Het origineel van het ledenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vzw. De werkende leden hebben het recht om de inzage in het ledenregister te vragen. Zij richten hiervoor schriftelijk een aanvraag aan de Raad. van Bestuur.

De vzw of in casu de Raad van Bestuur moet bij mondeling of schriftelijk verzoek van de overheden, de administraties en de diensten, met inbegrip van de parketten, de griffies en de leden van de hoven, de rechtbanken en alle rechtscolleges alsmede de daartoe wettelijk gemachtigde ambtenaren, onverwijld toegang verlenen tot het register van de leden en deze instanties bovendien de afschriften of uittreksels uit dit register: verstrekken welke zij nodig achten.

Artikel 6  Toetreding

Werkende leden

Als werkend lid kan tot de vereniging toetreden, ieder natuurlijk persoon ouder dan 16 jaar, rechtspersoon of organisatie, die door de Raad van Bestuur als zodanig wordt aanvaard. Het verzoek tot toetreding moet worden; gericht aan de voorzitter, die op.zijn beurt de Raad van Bestuur op de hoogte brengt.

De stemming over de kandidatuur gebeurt bij gewone meerderheid 'van stemmen van de aanwezige stemgerechtigde, werkende leden. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend. De; stemming is geheim.

De motieven waarom een kandidaat niet werd aanvaard, moeten niet meegedeeld worden aan de: kandidaat. In de notulen wordt enkel vermeld dat de betrokken kandidaat al dan niet is aanvaard, en met welke meerderheid van stemmen. De voorzitter van de Raad van Bestuur deelt de uitslag mee aan de kandidaat, en' dit binnen de veertien dagen na de beslissing.

Toegetreden leden

Elke natuurlijke persoon, rechtspersoon of organisatie die de doelstellingen van de vereniging ondersteunt; kan bij de vereniging een aanvraag indienen om toegetreden lid te worden. Kandidaat  toegetreden leden richten hun verzoek tot toetreding aan de Raad van Bestuur. Zij worden geacht aanvaard te zijn, indien de Raad van Bestuur binnen de maand hun kandidatuur niet heeft verworpen. Een verwerping van de kandidatuur wordt schriftelijk aan de kandidaat meegedeeld, zonder dat de motieven voor niet-aanvaarding moeten worden" bekendgemaakt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden - Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam én handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

Artikel 7  Lidgeld, Aansprakelijkheid

Er moet aan de leden een bijdrage worden gevraagd voor het lidmaatschap en de verzekering. Deze i

" bijdrage wordt elk dienstjaar vastgelegd door de Raad van Bestuur. Het lidmaatschap en de verzekering tegen ongevallen wordt pas verworven na betaling van deze bijdrage.

De maximumbijdrage dat aan een lid gevraagd mag worden, is ¬ 250,00.

Het lid dat zijn bijdrage niet betaald binnen een termijn van 6 maanden, wordt beschouwd als ontslagnemend. Vervallen bijdragen blijven ook na de beëindiging van het lidmaatschap opeisbaar.

De leden gaan geen enkele persoonlijke aansprakelijkheid aan inzake de verbintenissen van de vereniging. Artikel 8  Einde lidmaatschap

Het lidmaatschap eindigt van rechtswege bij het overlijden van een lid of de ontbinding van een lid  rechtspersoon, het vrijwillig ontslag, uitsluiting en het niet voldoen aan de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Elk lid kan uit de vereniging treden door het indienen van zijn ontslag bij de Raad van Bestuur.

Een werkend lid dat handelt in strijd met de doelstellingen van de VZW, kan op voorstel van de Raad van Bestuur of op verzoek van tenminste 115 van de werkende leden, worden uitgesloten bij bijzonder besluit van de Algemene Vergadering, waarop tenminste de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Het besluit wordt genomen met een meerderheid van 2/3 van de aanwezige werkende leden. Het werkend waarvan de uitsluiting wordt voorgesteld heeft het recht door de Algemene Vergadering te worden gehoord.

Toegetreden leden die handelen in strijd met de doelstellingen van de VZW kunnen door eenzijdig besluit: i van de Raad van Bestuur worden uitgesloten.

Ontslagnemende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers verliezen al, hun rechten in de vereniging:

zonder teruggave of vergoeding van gestorte bijdragen en/of gedane inbreng. "

Artikel 9  Rechten van werkende leden

Onverminderd de bepalingen van de statuten," hebben de werkende leden de volgende rechten:

- Stemrecht op de Algemene Vergadering;

- Het recht om een voorstel op de agenda van de Algemene Vergadering te plaatsen, mits het voldoen aan:

de voorwaarden bepaald in artikel 19;

- Het recht om kennis te nemen van de geschreven stukken van de vereniging zoals bepaald in de wet op.

de verenigingen zonder winstoogmerk.

Artikel 10  Engagement, Deontologie van de leden

Elk lid verbindt zich ertoe actief mee te werken aan de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vereniging. De leden werken op vrijwillige en belangeloze basis. De leden verbinden zich ertoe geen daden te; stellen die strijdig zijn met het maatschappelijk doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toe brengt. De leden verbinden zich er tevens toe elke mogelijke onverenigbaarheid met het; lidmaatschap van de vereniging aan de Raad van Bestuur te melden.

TITEL III. Raad van Bestuur

Artikel 11  Samenstelling, Benoeming, Ontslag

1. De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van tenminste drie bestuurders, gekozen uit de werkende leden van de vereniging. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat'de Raad van Bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval lager zijn dan het aantal personen dal lid is van de vereniging.

Wanneer door vrijwillig ontslag of afzetting, het aantal bestuurders is teruggevallen tot onder het wettelijk minimum, dan blijven de bestuurders in functie totdat regelmatig in hun vervanging is voorzien.

2. De bestuurders worden benoemd door de Algemene Vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige werkende leden voor een termijn van onbepaalde duur;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

itke í? í?

Luik B - Vervolg

3. De bestuurders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de Algemene Vergadering dering die daarover beslist met 3/4 meerderheid van stemmen van de aanwezige werkende leden. Iedere bestuurder kan zelf zijn ontslag indienen door schriftelijke kennisgeving aan de voorzitter van deRaad van Bestuur.

4. De Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter, eventueel één of meer ondervoorzitters, een secretaris en een penningmeester.

5. De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit, tenzij de Algemene Vergadering anders zou besluiten. De kosten die zij zouden maken in het kader van de uitoefening van hun bestuursmandaat worden vergoed.

6. Benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder wordt binnen de 15 dagen openbaar gemaakt door neerlegging in het verenigingsdossier op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel en bekend gemaakt door publicatie bij uittreksel in de bijlagen van hetBélgisch Staatsblad.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

7. De leden van de Raad van Bestuur zijn lid van de vereniging, kunnen deelnemen aan de Algemene Vergadering en beschikken elk over één stem.

Artikel 12  Vergaderingen, Besluitvorming, Notulen

1. De Raad van Bestuur, eventueel aangevuld met de overige werkende leden vergadert na oproeping door: de voorzitter, zo dikwijls als het belang van de VZW dit vereist, alsook nadat twee werkende leden daarom verzoeken.

2. De vergadering van de Raad van Bestuur, eventueel aangevuld met de overige werkende leden wordt! gehouden op de zetel van de VZW of op elke andere plaats vermeld in de oproepingsbrief.

3. De Raad van Bestuur, eventueel aangevuld met de overige werkende leden wordt voorgezeten door de voorzitter of bij diens afwezigheid door de secretaris of de oudste van de aanwezige, werkende leden.

4. De Raad van Bestuur, eventueel aangevuld met de overige werkende leden kan slechts geldig beslissen,; indien tenminste de helft van de (werkende) leden aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone' meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of degene die hem vervangt, doorslaggevend.

5. Ieder werkend lid of lid van de Raad van Bestuur die verhinderd is, kan per brief, fax of e-mail, een ander: lid machtigen om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Deze volmacht geldt evenwel slechts' voor één vergadering. Een werkende lid kan slechts één ander werkende lid vertegenwoordigen.

6. Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris en! ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden overlegd en al de: andere akten, worden geldig ondertekend door de secretaris of een ander lid van de Raad van Bestuur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris: hetzij van de perso(o)n{enj bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 13  Intern bestuur, Beperkingen

1. De Raad van Bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Zij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van deze die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

2. De Raad van Bestuur kan een deel van zijn bestuursbevoegdheden delegeren aan één of meerdere; derden niet-bestuurders (werkende leden), zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het: algemeen beleid van de VZW of de algemene bestuursbevoegdheid van de Raad van Bestuur.

Artikel 14  Externe vertegenwoordiging

1. Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de Raad van Bestuur als college,: handelend volgens de meerderheid van zijn werkende leden, wordt de vereniging tenaanzien van derden geldig: verbonden door twee bestuurders.

2. De Raad van Bestuur of werkende leden die de VZW kunnen vertegenwoordigen, kunnen lasthebbers' van de VZW aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de VZW binnen de grenzen van de hun verleende volmacht.

Artikel 15  Aansprakelijkheid, Tegenstrijdig belang

Luik B - Vervolg

1. De werkende leden gaan, door hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn alleen verantwoordelijk voor de uitoefening van hun opdracht.

2. Indien een werkende lid, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard

heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de Raad van Bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuurders voor dat de Raad van Bestuur een besluit neemt.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het werkende lid met een tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van beraadslaging over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Voormelde procedure is niet van toepassing op gebruikelijk verrichtingen die plaatshebben onder de voorwaarden en tegen de zekerheden die op de markt gewoonlijk gelden voor soortgelijke verrichtingen.

Artikel 16  Huishoudelijk reglement

De Algemene Vergadering beslist over het door de Raad van Bestuur voorgesteld huishoudelijk reglement. Wijzigingen van het huishoudelijk reglement kunnen worden opgesteld door de Raad van Bestuur, doch moeten ter bekrachtiging worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering. Bij dit huishoudelijk reglement mogen, zonder strijdig te zijn met de bindende voorschriften van de wet of van de statuten, alle maatregelen warden getroffen in verband met de toepassing van de statuten en de regeling van de maatschappelijke zaken in het algemeen en kan aan de leden of hun rechtverkrijgenden alles opleggen wat in het belang van de vereniging " i wordt geacht.

TITEL IV. Algemene Vergadering

Artikel 17  Samenstelling

De Algemene Vergadering is samengesteld uit alle werkende leden en wordt voorgezeten door de voorzitter van de Raad van Bestuur. Bij ,diens afwezigheid neemt de secretaris of de oudste van de aanwezige: bestuurders deze taak over.

Een werkend lid kan zich echter door een ander werkend lid op de Algemene Vergadering laten. vertegenwoordigen. Een werkend lid kan evenwel slechts één ander werkend lid vertegenwoordigen.

Elk werkend lid beschikt over één stem op de Algemene Vergadering.

Mogen de vergadering met goedkeuring van de Raad van Bestuur bijwonen zonder stemrecht:

- Genodigden die op voorstel van de Raad van Bestuur of de werkende leden worden uitgenodigd om één of meer malen of permanent op de Algemene Vergaderingen aanwezig te zijn;

- Toegetreden leden.

Artikel 18  Tijdstip

Er zal jaarlijks een Algemene Vergadering van de werkende leden worden gehouden in de maand juni. De: Raad van Bestuur bepaalt de datum ervan. Buitengewone en bijzondere Algemene Vergaderingen zullen'

" opgeroepen worden telkens als de Raad van Bestuur dat voor de belangen van de vereniging nuttig oordeelt, of

" binnen één maand wanneer ten minste 1/5 van de werkende leden er schriftelijk om verzoekt.

Artikel 19  Bijeenroeping, Agenda

1. De Algemene Vergadering wordt opgeroepen door de voorzitter, eventueel een ondervoorzitter of de:. secretaris.

2. De oproepingsbrief wordt tenminste 8 dagen voor de datum van de vergadering met een gewone brief, per fax of e-mail aan ieder werkend lid toegezonden. Voor de berekening van deze termijn worden de dag van de Oproeping en de dag van de vergadering niet meegerekend. De agenda wordt opgesteld door de Raad van: Bestuur en bij de oproepingsbrief gevoegd.

3.. Elk voorstel dat door 1120ste van de werkende leden is ondertekend, moet op de agenda worden geplaatst. Het zal tenminste 15 dagen voor de datum van de vergadering bij ter post aangetekende brief aan dé Raad van Bestuur gezonden worden.

Artikel 20  Bevoegdheid

Een besluit van de Algemene Vergadering is vereist voor:

- de wijziging van de statuten;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te venegenwoordigep,

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

- de benoeming en de afzetting van de leden van de Raad van Bestuur; - de kwijting aan de bestuurders en, voorkomend, de commissaris(sen);

- de goedkeuring van de begroting en van de rekeningen;

- de ontbinding van de vereniging;

- de uitsluiting van een werkend lid;

- Alle andere gevallen waarin de wet of de statuten zulks vereisen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Behoudens de hiervoor vermelde gevallen kan de Algemene Vergadering geldig beraadslagen over de punten die niet vermeld zijn op de agenda, mits alle aanwezige werkende leden hiermee instemmen.

Artikel 21  Besluitvorming

Behoudens de uitzonderingen bepaald in de wet of in de statuten kan de Algemene Vergadering geldig " beraadslagen indien minstens de helft van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd is. De beslissingen worden genomen met een gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige werkende leden. Bij het berekenen van de meerderheid wordt geen rekening gehouden met de stemmen van de werkende leden : die zich bij de stemming onthielden, tenzij in de gevallen waarin een bepaling van de wetde besluitvorming van de ledenvergadering aan een bijzondere quotumvereiste en/of een bijzondere meerderheidsvereiste onderwerpt.

Indien de Algemene Vergadering moet beslissen over een wijziging van de statuten of het doel van de vereniging en over de uitsluiting van werkende leden of de ontbinding van de vereniging, zal dit gebeuren overeenkomstig de bepalingen van de wet op verenigingen zonder winstoogmerk van 27 juni 1921, gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, tenzij strenger bepaald in de statuten.

Artikel 22  Notulen

Van elke vergadering worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de secretaris of een: bestuurder en worden overeenkomstig opgenomen in een bijzonder register. Uittreksels daarvan worden ondertekend door de secretaris of een bestuurder. Leden, alsook derden, die van een aantoonbaar belang doen blijken, hebben het recht om inzage en/of afschrift van de notulen te vragen.

TITEL VI. De inkomsten, begrotingen en rekeningen

Artikel 23  Aanwending

Het vermogen van de vereniging mag uitsluitend worden aangewend voor de verwezenlijking van het

maatschappelijk doel. De lidgelden en andere inkomsten zullen in hoofdzaak worden aangewend voor:

- administratieve onkosten;

- prijzen;

- uitstappen en activiteiten van de vereniging;

- jeugdwerking;

- de bloei van de vereniging in het algemeen.

Deze opsomming is echter niet beperkend.

Artikel 24  Boekhouding

De boekhouding wordt gevoerd overeenkomstig de bepalingen van de wet op de verenigingen zonder: winstoogmerk en de daarop toepasselijke uitvoeringsbesluiten.

Artikel 25  Boekjaar, Controle

Het dienstjaar vangt aan op 1 augustus en eindigt op 31 juli. Het boekhoudkundige jaar vangt aan op 1: januari en eindigt op 31 december.

De rekeningen worden voor goedkeuring aan de Algemene Vergadering voorgelegd binnen de 6 maanden na het afsluiten van het boekjaar vergezeld van een verslag over de toestand van de vereniging en van de begroting voor het volgende dienstjaar.

Indien de Algemene Vergadering de rekeningen goedkeurt gaat zij over tot de beraadslaging en de stemming over de kwijting van de bestuurders.

Artikel 26  Bijzondere gebeurtenissen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de ,oerso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Moo 2.2

Luik B - Vervolg

De winsten geboekt ter gelegenheid van bijzondere gebeurtenissen worden in de kas van de vereniging gestort en in het kasboek ingeschreven.

TITEL VII. Ontbinding, Vereffening

Artikel 27  Ontbinding

Behoudens de gevallen van de gerechtelijke ontbinding van rechtswege kan alleen de Algemene Vergadering tot ontbinding besluiten op de wijze zoals is bepaald in de wet op de verenigingen zonder winstoogmerk.

Ingeval van vrijwillige ontbinding benoemd de Algemene Vergadering of bij gebreke daarvan de rechtbank, een of meer vereffenaars. De Algemene Vergadering bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

Artikel 28  Bestemming activa

Ingeval van ontbinding worden de resterende activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardig doel als dat van de vereniging nastreeft.

.TITEL VIII. Diverse bepalingen

Artikel 29  Algemene bepaling

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk is geregeld, zijn de wet betreffende de verenigingen zonder " winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, de algemene wettelijke bepalingen, het huishoudelijk reglement en de gebruiken terzake van toepassing.

Indien één of meer bepalingen van deze statuten in strijd zouden zijn met de huidige of toekomstige wetgeving betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, worden deze als niet geschreven beschouwd, zonder dat dit áfbreuk doet aan de geldigheid van de overige bepalingen.

2. Benoeming van de Raad van Bestuur

Met ingang van 13 april 2011 heeft de Algemene Vergadering met eenparigheid van stemmen het ontslag

aanvaard van de gehele Raad van Bestuur. Ontslagnemende bestuurders zijn:

- Peeters Harry

- Van Den Broek Bart

- Vos Michel

- Verdonschot Rudi

- Mentens Michel

Vervolgens wordt de nieuwe Raad van Bestuur verkozen en dit met eenparigheid van stemmen. Dit heeft tot ;

gevolg dat de Raad van Bestuur vanaf heden is samengesteld als volgt:

- Cox Paul

- Peeters Hilde

-.Mentens Michel

Verdonschot Rudi

Alle bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

De bestuurders, hierna in de Raad van Bestuur verenigd, hebben benoemd:

- Tot voorzitter: Cox Paul

- Tot ondervoorzitter: Peeters Hilde

- Tot secretaris: Mentens Michel

- Tot penningmeester: Verdonschot Rudi

Opgemaakt in twee exemplaren en met eenparigheid van stemmen aangenomen op de buitengewone Algemene Vergadering gehouden te Neerpelt op 13 april 2011.

Cox Paul Mentens Michel

Voorzitter Secretaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LILSE TAFELTENNISVERENIGING T.T.V. LIPALET, …

Adresse
SMEELSTRAAT 1 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande