LIMBURG BOUWSTEEN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIMBURG BOUWSTEEN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 434.580.487

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14229-0095-010
02/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 28.08.2013 13489-0328-011
04/12/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

Voor-

behoude aan het Belgisci

Staatsblç

*17195938*'

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v. koophendel to TONGEREN

2 3 -11- 2012

De Hoofdgriffier Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernerningsnr : 0434.580.487

Benaming

(voluit) : LIMBURG BOUWSTEEN

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3630 MAASMECHELEN, Breitwaterstraat 23

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 19 november 2012, dragende de melding ; "Geregistreerd acht bladen geen verzending te Genk op 22 november 2012. Boek 51139, blad87 vak 09. Ontvangen : vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.i. (getekend) Luc DRIESEN", houdende buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap LIMBURG BOUWSTEEN, dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de aandelen aan toonder af te schaffen en om te zetten in aandelen op naam. De bestaande aandelen aan toonder zullen vernietigd worden en vervangen door een inschrijving op naam in het aandelenregister.

Van hun inschrijving in dit aandelenregister worden aan de respectievelijke aandeelhouders aandeel: houderscertificaten afgegeven waarop vermeld staat welke rechten op hoeveel aandelen zij respectievelijk bezitten.

De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De vergadering en de notaris stellen vast dat de materiële omzetting effectief verwezenlijkt werd door inschrijving in het aandelenregister.

De instrumenterende notaris heeft comparanten erop gewezen dat zij het nodige dienen te doen voor de betaling van de taks op effecten aan toonder.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering keurt het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 25 oktober 2012 betreffende de toelichting bij de uitbreiding van het doel van de vennootschap goed. Aan dit verslag is overeenkomstig artikel, 559 van het Wetboek van Vennootschappen een staat van actief en passief van de vennootschap ge-hecht,' afgesloten op 31 augustus 2012.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit het doel van de vennootschap overeenkomstig het voormeld verslag van de raad van bestuur uit te breiden met volgende activiteit:

" De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- Aile studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende, goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en onder nemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en onder-; nemingen."

Verder besluit de vergadering de algemene bepalingen van het doel te vervangen door volgende tekst:

" De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende

Op de laatste b z ' an Luik B vermelden : Recto Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetz;l van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegermoordigen

Verso " Naam er. handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend. Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de kwalitatieve en kwantitatieve interne bevoegdheidsbeperkingen van de raad van bestuur, vervat in het huidige artikel 19 van de statuten, te schrappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (corporate governance-wetgeving, directiecomité, de vereffenings-regeling, elektronische algemene vergadering, enzovoort,..).

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten te herwerken op basis van de hiervoor genomen besluiten.

De nieuwe statuten worden goedgekeurd. Zij bepalen onder meer :

ARTIKEL 1 : rechtsvorm  benaming : De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam: "LIMBURG BOUWSTEEN".

ARTIKEL 2 : zetel : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Breitwaterstraat 23.

ARTIKEL 3 : doel : De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

- De fabricage van cementagglomeraten, Dit omvat, zonder dat deze opsomming beperkend is, de fabricage van artikelen van biins-, korrel- en sintelbeton en van wegbekleding;

- De fabricage van agglomeraten met pleister als hoofdbestanddeel en van panelen van pleister;

- De fabricage van geprefabriceerde producten van cement en/of beton;

- De fabricage van stortklare beton;

- Het aannemen van aile soorten metsel- en betonwerken, inzonderheid het leggen van betonvloeren,

- De import en export, de groot- en kleinhandel in bouwmaterialen, in de breedste zin van het woord.

Dit omvat, zonder dat deze opsomming beperkend is, bouwstenen, bakstenen, marmer, schouwen, archi-

tectonische versieringen, vloerstenen, tegels, dakleien, dakpannen, kalk cement, plaaster, zand en grind, enz...

- Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- Alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrecht-streeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap..

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laat-sten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL 4 : duur : De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

ARTIKEL 5 : geplaatste kapitaal : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR).

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 6 : aandelen : Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd vijftig (750) aandelen zonder nominale waarde die allen stemrecht hebben.

ARTIKEL 9 : raad van bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden.

Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden. ARTIKEL 15 : bevoegdheden.

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, gedelegeerd bestuurder(s) genoemd, aan directeurs of bijzondere volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen.

ARTIKEL 16: directiecomité -- adviserend comité

1. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdagen aan een directiecomité, met uitzondering van de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité,

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

Indien een rechtspersoon wordt benoemd als directeur, dient deze overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" te benoemen, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17: vertegenwoordiging.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door:

1.hetzij twee bestuurders, die gezamenlijk optreden;

2.hetzij door de gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt;

3.hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

4. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

5.hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld in artikel 9 en 16 van de statuten en in het Wetboek van vennootschappen, op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

ARTIKEL 20 : toezicht : Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de maatschappelijke verrichtingen. Hij mag zonder verplaatsing inzage nemen van al de boeken, briefwisseling, de processen-verbaal en over het algemeen van al de geschriften der vennootschap; eventueel mag hij zich laten bijstaan door een accountant of bedrijfsrevisor, zoals wettelijk voorzien.

Indien de wet daartoe verplicht of bij gebreke aan wettelijke verplichting, indien de algemene vergadering ertoe beslist, wordt de controle over de verrichtingen der vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaren en wordt hun vergoeding vastgesteld door de algemene vergadering.

ARTIKEL 21 : algemene vergadering : Elk jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om 17 uur, en indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal de gewone algemene vergadering gehouden worden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangeduid in de bijeenroeping.

ARTIKEL 23: stemmingen.

(a) Elk aandeel geeft recht op één stem.

(b) De vennoot die niet persoonlijk op de algemene vergadering zal kunnen aanwezig zijn, mag zijn stem ' vooraf schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

De lasthebber moet zelf stemgerechtigde vennoot zijn; minderjarigen, ontzetten en rechtspersonen mogen evenwel vertegenwoordigd worden door een lasthebber of vertegenwoordiger die geen stemgerechtigde vennoot is, hetgeen eveneens geldt als de vennootschap slechts twee stemgerechtigde vennoten telt.

ARTIKEL 31 : boekjaar : Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar.

ARTIKEL 33: winstverdeling : Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van tenminste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De aanwending van het winstsaldo wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, mits inachtneming van de beperkingen voorzien in de wet.

ARTIKEL 35: ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap zal het liquidatiesaldo in gelijke delen worden verdeeld onder al de aandelen,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-bijzonder verslag van de raad van bestuur met staat van actief en passief.

Notaris Ivo VRANCKEN

. r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste P1z van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(oin(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12200-0065-012
22/06/2012
ÿþ Mod Word 1/.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0434580487

Benaming

(voluit) ; LIMBURG BOUWSTEEN

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Breitwaterstraat 27 te 3630 MAASMECHELEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoemingen - zetelwijziging

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ten maatschappelijke zetel op 25 mei 2012 blijkt

De voltallige Raad van Bestuur heeft haar mandaat vacant gesteld. Met algemeenheid van stemmen wordt met ingang van heden het ontslag aanvaard van volgende bestuurders :

Mevrouw Margaretha M. TONNAER

Project Management België NV

ECEM Trading BVBA

worden bedankt voor bewezen diensten. Met algemeenheid van stemmen wordt ontheffing verleend voor bewezen diensten.

In de vervanging wordt voorzien door aanstelling tot nieuwe bestuurders met ingang van 25 mei 2012 :

De heer Bauduin Vanderlinden, woonachtig 3690 Zutendaal, Turfstraat 29

De heer Jorn Vanderlinden, woonachtig 3600 Genk, Strooiselstraat 16

Zij worden benoemd voor een duur van zes jaar om te eindigen met de algemene vergadering te houden in 2018. Zij hebben allen het mandaat aanvaard. Deze mandaten worden onbezoldigd waargenomen.

Onmiddellijk na deze algemene vergadering is de Raad van Bestuur in raad verenigd en heeft volgende beslissingen getroffen :

De maatschappelijke zetel van de vennootschap evenals de exploitatiezetel wordt met ingang van heden overgebracht van Breitwaterstraat 27 te 3630 Maasmechelen naar Breitwaterstraat 23 te 3630 Maasmechelen.

De heer Bauduin Vanderlinden, woonachtig 3690 Zutendaal, Turfstraat 29 wordt aangesteld als gedelegeerd bestuurder. Dit mandaat is onbezoldigd.

Maasmechelen 25 mei 2012

VANDERLINDEN B.,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenv:,00rdigen

"" " " " " :.t: tig. ter;: uil G:7

+12110951

r

be a

BF

ste

Neergelegd ter griffie der rechtbank v ,koophandel te TONGEREN

13 r06- 202

De Hoofdgriffier,

Griffie

Bíjlagenm Eet Rèègisch Staatsblad - 22/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 10.06.2011 11150-0046-012
16/08/2010 : TG064129
07/06/2010 : TG064129
04/06/2009 : TG064129
30/07/2008 : TG064129
17/07/2007 : TG064129
14/06/2007 : TG064129
24/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie dor reohthank v. k0ophandel AP " ,reen afd Tongeren

-O6. 2015

bg urlíferiffie

Ondememingsnr : 0434.580.487

Benaming (voluit) : Limburg Bouwsteen

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Breitwaterstraat 23, 3630 Maasmechelen, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Rechtzetting ontslag/benoeming bestuurders

Tekst:

Bij nazicht van de interne administratie en boekhouding blijkt dat het ontslag van Dhr, Vanderlinden Jam als bestuurder en de benoeming van M.R.M. NV (0880.159.786) met vaste vertegenwoordiger Dhr. Vanderlinden Jour als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, niet werd gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, Deze benoeming gebeurde op de vergadering van 15 oktober 2014, Bij deze warden de nodige maatregelen genomen deze situatie te corrigeren,

Handtekening gedelegeerd bestuurders,

Dhr. Vanderlinden Bauduin M.R.M, NV

v.v. Dhr. Vanderlinden Jorn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz: rrarlLilik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/06/2005 : TG064129
08/07/2004 : TG064129
23/06/2004 : TG064129
22/07/2003 : TG064129
10/10/2002 : TG064129
29/12/2001 : TG064129
26/09/2001 : TG064129
06/07/2001 : TG064129
20/04/1991 : TG64129

Coordonnées
LIMBURG BOUWSTEEN

Adresse
BREITWATERSTRAAT 23 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande