LIMBURG RAMEN R & D

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : LIMBURG RAMEN R & D
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.166.751

Publication

09/02/2011
ÿþ"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemi-tgsnr : 0 8 3 3. 1 6 6. 7 51

Benaming

(voluit) : LIMBURG RAMEN R & D

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Rijksweg 355, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Neerge e- -

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

2 6 -01- 2011

De HootdgriffiGrlffig

11111

" 11031]06*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tine Smeets, te Maasmechelen met standplaats te Eisden op 24 januari 2011, dat:

1) HEIJENS Dennis, geboren te Genk op elf januari negentienhonderd negenentachtig, rijksregistemummer 890111-213-72, ongehuwd, wonende te 3631 Maasmechelen, Grotstraat 7 en;

2) HEIJENS Rudi Fernand Gustaaf, geboren te Genk op zevenentwintig februari negentienhonderd

tweeënzestig, nationaal nummer 620227 213-02, echtgenoot van MAAS Rita Ida Hermine, gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijksscontract, ongewijzigd tot op heden, wonende te 3631 Maasmechelen, Grotstraat 7.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "LIMBURG RAMEN R&D.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Rijksweg 355.

Doel

De vennootschap heeft tot doel :

-de montage en plaatsing van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, veluxramen, veranda's, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen en dergelijke;

-het aannemen, verkopen, fabriceren en oprichten van metaal-, ijzer-, aluminium- kunststof en houtconstructies;

-de fabricatie, groot- en kleinhandel in alle bouwmaterialen, de verhuring van materialen, enzovoort...

-de aan- en verkoop, de in- en uitvoer van alle materialen, grondstoffen en benodigdheden dienstig voor alle bouwwerken alsook de functie van handelsvertegenwoordiging;

-het aanbrengen van pleister- en stukadoorswerk aan de binnen- en buitenzijde van gebouwen en andere bouwwerken;

-het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten;

-onderneming voor het aanbrengen van chape;

-installatie en montage van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, veranda's, serres, en dergelijke;

-het aanbrengen van ruiten en glas spiegels en dergelijke,_.schilderwerke.n,.behangen...en garneren;. _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

-klein- en groothandel in bouwmaterialen;

-de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoort in hout of kunststof;

-het beheer van onroerend vermogen: dit omvat alle handelingen die rechtstreeks en onrechtstreeks hiermee in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, instandhouding, verfraaiing, verbouwing, bebouwing, ontwikkeling, uitbating van deze goederen. De vennootschap mag onroerende goederen huren en verhuren. Vervreemding van onroerende goederen mag vanzelfsprekend, indien zij past in het normale beheer van haar vermogen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, alsook activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en de beursvennootschappen.

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar doel te bevorderen.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf 24 januari 2011.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100.) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één/honderdste (1 /100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven als volgt:

- door HEIJENS Dennis, voor negennegentig (99.) aandelen en hij verklaart dat ieder aandeel waarop door hem is ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

- door HEIJENS Rudi, voor één (1.) aandeel en hij verklaart dat dit aandeel waarop door hem is ingeschreven volgestort is ten belope van één/derde.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 ¬ ). Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om achttien uur (18.00 u.). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering plaats de volgende werkdag om achttien uur (18.00 u.).

Bestuur

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Ieder van de zaakvoerders is bevoegd om alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alléén de algemene vergadering bevoegd is.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming statutair zaakvoerder

Wordt hierbij tot statutair zaakvoerder benoemd, HEIJENS Rudi, wonende te 3630 Maasmechelen, Grotstraat 7, die deze benoeming aanvaardt.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet ten kosteloze titel wordt uitgeoefend.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 24 januari 2011, en za! worden afgesloten op 31 december 2012

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Notaris Tine Smeets.

Neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte.

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-Velrtuceen aan het Belgisch Staatsblad

Op de iaatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
LIMBURG RAMEN R & D

Adresse
RIJKSWEG 355 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande