LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE LANKLAAR, AFGEKORT : L.E.S. LANKLAAR

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE LANKLAAR, AFGEKORT : L.E.S. LANKLAAR
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 473.513.814

Publication

19/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 12.08.2013 13420-0418-017
29/01/2013
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



bsiavgt? -f, 111111!111.11111111111

tigarolind tor t?il(ig dir 

rechtbank v, Itn4Rlt~rid~ 14~ Tf7NC'iEREhl

16 -Di- 2013

De Hoordgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0473.513.814

Benaming "

(voluit) : LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE LANKLAAR (verkort): L.E.S. LANKLAAR

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Rijksweg 249 te 3650 Dilsen-Stokkem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - herbenoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Bert Vrancken, notaris te As, op 27 december 2012, geregistreerd te Genk op 7 Januari 2013, boek 140 blad 11 vak 12 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de NV LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE LANKLAAR, afgekort LES. LANKLAAR, waarvan de zetel gevestigd is te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 249, met ondernemingsnummer 0473.513.814, BTW BE 0473.513.814, rechtspersonenregister Tongeren, de volgende besluiten heeft genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit in de statuten van de vennootschap de aard van de aandelen te wijzigen in die zin dat de aandelen op naam zijn of zullen kunnen uitgegeven worden onder de vorm van gedematerialiseerde effecten. De bestaande aandelen aan toonder werden tegen inlevering door de voomoemde aandeelhouders vernietigd en vervangen door een inschrijving op naam van de aandelen in het aandeelhoudersregister waarvan aan de aandeelhouders een certificaat werd afgegeven op 28 december 2011, geregistreerd te Genk op 29 december2011. De aldus vervangen aandelen hebben dezelfde rechten en verplichtingen als de oorspronkelijke aandelen. De vergadering heeft besloten dat het houden van een aandeelhouders-register in elektronische vorm overeenkomstig de voorwaarden opgelegd door een Koninklijk Besluit voortaan mogelijk zal. zijn.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering bevestigt de statuten aan te passen aan de zetelverplaatsing naar het huidige adres te 3650 Dilsen-Stokkem, Rijksweg 249, waartoe besloten werd in de bijzondere algemene vergadering van 1 oktober 2005, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 21 maart 2006 onder nummer 06053125,

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de wijzigingen doorgevoerd aan het Wetboek van vennootschappen sedert de laatste statutenwijziging de dato 30 november 2001 (ondermeer de aangepaste regelgeving inzake de vereffening van vennootschappen).

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit de vertegenwoordigingsbevoegheid van de vennootschap aan te passen in die zin dat de raad van bestuur haar handtekeningsbevoegdheid niet meer kan delegeren aan twee bestuurders, die gezamenlijk optreden zoals nu bepaald wordt in de statuten. De vertegenwoordigingsbevoegdheid dient hetzelfde te zijn als in de NV L.E.S.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit herwerkte statuten aan te nemen voor de vennootschap. Deze statuten worden ook aangepast aan de hiervoor genomen besluiten: de omzetting naar aandelen op naam, de zetelverplaatsing en de aanpassingen aan het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering besluit de herwerkte, gecoördineerde statuten te formuleren als volgt;

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap volledig aan te passen aan het Wetboek van

vennootschappen en te herwerken aangezien de statuten behoudens de omzetting naar euro niet werden aangepast sedert de oprichting van de vennootschap. Voorts worden de statuten ook aangepast aan de hiervoor genomen besluiten: de omzetting naar aandelen op naam, de kapitaalverhoging en de doeluitbreiding en aan de zetelverplaatsing, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad op 21 maart 2006.

De vergadering besluit de herwerkte, gecoördineerde statuten te formuleren als volgt:

ARTIKEL 1: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een naamloze vennootschap heeft aangenomen. Haar benaming luidt: LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE

LANKLAAR of afgekort "L.E.S. LANKLAAR".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

jtoiles'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 2 : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3650 Dilsen-Stokkem,

Rijksweg 249.

ARTIKEL 3 : doel.

De vennootschap heeft tot doel

- Groot- en kleinhandel, im- en export van elektrische materialen, zowel industriële ais huishoudelijke en dit

in de meest uitgebreide betekenis van het woord;

- Onderneming voor het ontwerpen, het berekenen, het tekenen, het programmeren, het advies geven, het demonteren en monteren, de depannage en het onderhoud van elektrische en elektronische materialen of aanhangsels ervan, zowel industrieel als huishoudelijk;

- Het samenbouwen van elektrische materialen tot een geheel volgens de wens van de klant.

- Koerierdiensten; snelservice in het leveren van elektrische materialen.

De vennootschap mag bovendien alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtsreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben,

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtsreeks, noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap. Zij mag alle leningen of kredieten aangaan, zowel ten hare behoefte als ten behoeve van derden, hypotheek verlenen en toestaan, alsmede zich borgstellen.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten overstaan van een notaris en volgens de regels die in artikel 559 van het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn.

ARTIKEL 5 , Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 62.000,00).

ARTIKEL 6 : Het geplaatst kapitaal is vertegenwoordigd door 620 aandelen op naam zonder vermelding van de nominale waarde maar met een fractiewaarde van één/zeshonderd twintigste (1/620ste) van het kapitaal. Alle aandelen hebben stemrecht. De aandelen kunnen in gedematerialiseerde vorm worden uitgegeven zoals bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 9 : raad van bestuur, : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet vennoten, Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die de maximumduur voorzien in de wet niet mag overschrijden. Hun ambt eindigt bij de sluiting van de jaarvergadering. Evenwel indien de wet het toelaat en indien voldaan is aan de voorwaarden inzake het aantal oprichters en/of aandeelhouders opgelegd door de wet, kan de raad van bestuur samengesteld zijn uit twee leden. De bestuurders kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 13: schriftelijke besluitvorming : Enkel ingeval van dringende noodzakelijkheid en indien het belang van de vennootschap het vereist, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen met éénpang schriftelijk akkoord van alle bestuurders. Deze handelswijze kan in geen geval aangewend worden voor beslissingen inzake vaststelling van de jaarrekening, aanwending van het toegestaan kapitaal alsmede de opheffing van het voorkeurrecht van de bestaande aandeelhouders ingeval van kapitaalverhoging in geld.

ARTIKEL 15 : bevoegdheden.

1. De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet of onderhavige statuten.

2. De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad van bestuur delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keuze toekennen,

ARTIKEL 16: directiecomité  adviserend comité

1, De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités. oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

2. Overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, mag de raad van bestuur zijn bevoegdheden overdragen aan een directiecomité, behoudens de bepaling van het algemeen beleid, de beslissingen die door de wet specifiek aan de raad van bestuur worden voorbehouden en het toezicht op dit directiecomité.

De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

Het directiecomité oefent haar bevoegdheden uit onder toezicht van de raad van bestuur, voor dewelke het comité verantwoording moet afleggen over zijn handelingen en verslag moet uitbrengen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

,

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De aanstelling van het directiecomité en de vertegenwoordigingsbevoegdheid van de directieleden is slechts tegenwerpelijk aan derden vanaf de dag van de bekendmaking in het Belgisch Staatsblad, behoudens indien de vennootschap bewijst dat deze derden er voordien kennis van hadden.

De beperkingen aan de bestuursbevoegdheid van het directiecomité, noch de eventuele interne taakverdeling, is aan derden tegenwerpelijk.

3. Een lid van het directiecomité dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van het comité behoort, stelt de andere leden hiervan in kennis voordat het comité beraadslaagt. Voorts moeten de voorschriften van de geldende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen in acht worden genomen

ARTIKEL 17: vertegenwoordiging.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd door.

1. hetzij door een gedelegeerd bestuurder;

2. hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen belast met het dagelijks bestuur: uit de openbaarmaking van hun benoeming moet in ieder geval blijken of de personen, die de vennootschap vertegenwoordigen, wat het dagelijks bestuur aangaat, de vennootschap ieder afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college verbinden;

3. hetzij, indien de raad van bestuur een directiecomité heeft aangesteld en daarbij de vertegenwoordigingsbevoegdheid heeft voorzien voor een bepaald directielid, door dit aangeduid directielid;

4. hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

Indien deze personen die de vennootschap vertegenwoordigen rechtspersonen zijn, dienen zij, zoals voormeld op hun beurt vertegenwoordigd te worden door de aangestelde "vaste vertegenwoordiger".

ARTIKEL 29: schriftelijke besluitvorming : Indien dit in de oproeping voor de algemene vergadering voorzien is, Kunnen de aandeelhouders overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, schriftelijk en met éénparigheid alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

ARTIKEL 34: ontbinding - vereffening : De vennootschap kan te allen tijde ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering die beraadslaagt zoals voor een statutenwijziging, en mits te voldoen aan de formaliteiten opgenomen in de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen. De vereffenaar(s) moeten) de rapportering aan de rechtbank van Koophandel opgelegd in het Wetboek van vennootschappen respecteren. Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten die de wet hun toekent zonder nieuwe beslissing van de algemene vergadering in de voorgeschreven gevallen, tenzij de algemene vergadering die hen benoemt anders besluit met gewone meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

I-let batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden, volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

ZESDE BESLUIT

De vergadering machtigt de raad van bestuur om de beslissingen die genomen zijn uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit de mandaten van de bestuurders, de heer Weytjens Bart, mevrouw Carmen Feyaerts en de NV L.E.S., vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Weytjens Bart, allen voornoemd, die nu benoemd zijn tot de algemene vergadering van 2013 te verlengen tot de algemene vergadering van 2018.

Het mandaat van gedelegeerd bestuurder van de heer Bart Weytjens wordt tevens verlengd tot de algemene vergadering van 2018.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

expeditie van het proces-verbaal houdende de statutenwijziging de dato 27 december 2012.

Notaris Bert Vrancken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2011 : TG089123
06/09/2010 : TG089123
03/09/2009 : TG089123
08/09/2008 : TG089123
06/06/2008 : TG089123
10/09/2007 : TG089123
02/10/2006 : TG089123
18/09/2006 : TG089123
21/03/2006 : TG089123
04/10/2005 : TG089123
05/07/2004 : TG089123
09/12/2003 : TG089123
11/08/2003 : TG089123
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 16.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0077-016
14/07/2001 : TG089123
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.06.2016, NGL 31.08.2016 16550-0526-017

Coordonnées
LIMBURGS ELEKTROTECHNISCHE SERVICE LANKLAAR,…

Adresse
RIJKSWEG 249 3650 DILSEN-STOKKEM

Code postal : 3650
Localité : DILSEN-STOKKEM
Commune : DILSEN-STOKKEM
Province : Limbourg
Région : Région flamande