LINFRAMO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : LINFRAMO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.410.433

Publication

31/08/2012
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478.410.433 Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 3960 Bree, Industrieterrein Kanaal Noord 1407

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusie

Uit een p.v. van buitengewone algemene vergadering opgesteld door ondergetekende Charly Van Cauwe-laert, notaris met standplaats te Maaseik op 7 augustus 2012, geregistreerd te Maaselk op 13/08/2012, boek 545, blad 26, vak 19, blijkt dat :

- De vergadering keurt het fusievoorstel goed welke werd opgemaakt door de raad van bestuur op 6 december 2011. Zij besluit aldus dat het gehele vermogen van de naamloze vennootschap 'Linframo', zowel de rechten als de verplichtingen, ats gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze vennootschap 'Peters Electro' met zetel te 3960 Bree, lndustrierrein Kanaal Noord 1407, die houdster is van alle aandelen van de voornoemde naamloze vennootschap 'Linframo'.

- De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen naamloze vennootschap 'Linframo' boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap 'Peters Electro' wordt bepaald op 1 januari 2012.

Aile verrichtingen vanaf gemelde datum door de voornoemde naamloze vennootschap 'Linframo' gedaan, komen voor rekening van de overnemende naamloze vennootschap 'Peters Electro' en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de ovememende vennootschap geboekt worden.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, voornoemde naamloze vennootschap 'Peters Electro' en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2011.

Alle rechten, plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 1 januari 2012 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, voornoemde naamloze vennootschap 'Peters Electro'. De schulden van de overgenomen vennootschap, voornoemde naamloze vennootschap 'Linframo' gaan over op de overnemende vennootschap.

De Raad van Bestuur van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist dat de overgenomen vennootschap geen aandelen bezit in de overnemende vennootschap noch eigen aandelen in haar bezit heeft.

De Raad van Bestuur van ieder betrokken vennootschap heeft er zich van vergewist, dat de overgenomen vennootschap, geen eigendomsrechten op onroerende goederen noch zakelijke rechten bezit.

- De tussentijdse jaarrekening van de overgenomen vennootsohap, voornoemde naamloze vennootschap 'Linframo, over de periode van 1 Januari 2011 tot 31 december 2011 wordt goedgekeurd

Tevens neemt dezelfde vergadering kennis van het jaarverslag dat de Raad van Bestuur van deze vennootschappen hebben opgemaakt volgens artikelen 95, 96 en 608 van het Wetboek van vennootschappen. De jaarrekeningen worden vervolgens goedgekeurd.

- Ten gevolge van deze fusie houdt de voornoemde naamloze vennootschap 'Linframo' vanaf heden op te bestaan, door ontbinding zonder vereffening,

- de vergadering aanvaardt het ontslag van de Raad van Bestuur van de voornoemde overgenomen naamloze vennootschap 'Linframo' gelet op de ontbinding zonder vereffening van deze vennootschap en geeft hen kwijting voor de door hen uitgeoefende functie als bestuurder in de periode van 1 januari 2011 tot 31 december 2011, met name:

-- de heer VANDYCK Joannes Maria Jozef, wonende te 3960 Bree, Schutterijstraat 22;

 de heer ROOX Willy Lucien, wonende te 3960 Bree, Opitterkiezei 56/A;

 de heer PETERS Herman Arnold, wonende te 3670 Meeuwen-Gruitrode (Gruitrode), Royestraat 4 .

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel afgeleverd voor de inlassing in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. (Getekend, Charly Van Cauwelaert, Notaris met standplaats te Maaseik.)

Neergelegd ter grittle der

rechtbank y, koophandel te TONGEREN

21 -08- 2012

De Hoofdgriffier,Griffie

liijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

LINFRAMO

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van het p.v. van buitengewone alg. vergadering dd. 0710812012.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vàn Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/04/2012
ÿþi. d PDF 11.1

T P~ B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

s 111111111111~i~imNuum~ui~~i

' *iao~eiaa*

r e r a

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

1 1 ~O4- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr : 0478.410.433

Benaming (voluit)

Naamloze vennootschap

Industrieterrein Kanaal Noord 1407, 3960 Bree, België

Fusievoorstel

Tekst

= Uittreksel van het fusievoorstel ( fusie door overname van een met een fusie

gelijkgestelde verrichting) van de nv Linframo ( RPR TONGEREN 0478.410.433) en de nv

Peters Electro ( RPRTONGEREN 0440.377.525 )

1. Voorstelling van de fuserende vennootschappen

1.1. Identificatie

Over te nemen vennootschap

Linframo nv

Naamlozevennootschap

Maatschappelijke zetel te 3960 Bree

Industrieterrein Kanaal Noord 1407

Ondernemingsnummer 0478.410.433

RechtspersonenregisterTongeren

Overnemende vennootschap

1 Peters Electro

Naamloze vennootschap

Maatschappelijke zetel te 3960 Bree

Industrieterrein Kanaal Noord 1407

i Ondernemingsnummer 0440.377.525

f RechtspersonenregisterTongeren

L

1

MM

4

Op de laatste blz. van Luik à vermelden : Recto : blaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(" óJffli;r _,

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte

LINFRAMO

Luultt 11- vervolg ModPDF 11,1

1.2. Maatschappelíjkedoelen

Linframo nv

De vennootschap heeft tot doel, dit zowel in België als in het buitenland :

Het leggen van kabels en diverse leidingen met onder meer de lokalisatie van hoogspanningslijnen en pijpen, de leidingen voor water- en gasvoorzieningen, het plaatsen van allerlei elektrische kabels.

Het bouwen, aanleggen en onderhouden van spoorwegen en andere spoorlijnen.

Het aanleggen en onderhouden van speelpleinen en sportvelden evenals van parken en tuinen, met inbegrip van de aanplantingen, omvattende eveneens het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het leggen van klinkers en kasseien voor wegen, terrassen en opritten.

Bijzondere grondwerken zoals boringen, peilingen, uitdiepen, het neerslaan van de grondwaterspiegel, funderingswerken, heiwerk, damplanken en versterkingswerken van de bodem volgens allerlei methodes. Draineringswerken en het ruimen van onbevaarbare waterlopen, het graven en onderhouden van vijvers, rivieren en waterlopen. Het draineren en/of bevloeien van gronden, terreinen, bouwplaatsen, akkers en sportvelden.

- Alle andere grondwerken die niet elders worden vernoemd.

Het aanleggen en het onderhouden van de verkeerssignalisatie en de wegmarkeringen.

Algemene elektriciteitswerken en telecommunicatiewerken.

De vennootschap mag tevens alle roerende, onroerende industriële, commerciële, burgerlijke, financiële,handelsnijverheids, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven. Zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

- De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopsburelen, bijhuizen, opslag- en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe genaamd ook, oprichten.

Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

jloor-behouci aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Luiti t3 - vervolg Mod FDF 11.1

PETERS ELECTRO NV

De vennootschap heeft tot doel:

De handel in, de in- en uitvoer, het plaatsen, inrichten en onderhouden en herstellen van speciale installaties, kabels, diverse leidingen, industriële pijpleidingen en kanalisatie, elektrisch materieel en toestellen, elektrotechnische installaties, elektronische componenten en besturingen. Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden.

- De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten.

- De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haargrondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

.Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/04/2O Anueees du_Mnniteur_belge

1.3. Vertegenwoordiging van het kapitaal en bezitsstructuur

Het maatschappelijk kapitaal van Linframo, váór de fusie, wordt vertegenwoordigd door duizendvijfhonderd (1.500) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal van Peters Electro, vóór de fusie, wordt vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Op datum van dit fusievoorstel bezit Peters Electro een rechtstreekse participatie in het kapitaal van Linframo ten belope van 1.500 aandelen op een totaal van 1.500 aandelen (100 °%o).

2. Ruilverhouding en vergoeding van de vermogensoverdrachtviafusie

Gezien er geen verplaatsing van het vermogen plaatsvindt, alle aandelen van de over te nemen vennootschap zijn immers in handen van de overnemende vennootschap, wordt er noch een ruilverhouding noch een vergoeding van de vermogensoverdrachtvastgelegd,

3. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Er zal worden voorgesteld het vermogen van de over te nemen vennootschap met terugwerkende kracht per 1 januari 2012 over te dragen.

Zowel de overnemende als de overgenomen vennootschap hebben een jaarrekening opgesteld die werd afgesloten op 31 december 2011.

1.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Foor.. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Lurk - vervolg

Mal PDF 11.1

Alle verrichtingen die de betrokken vennootschapen vanaf 1 januari 2012 hebben uitgevoerd, worden boekhoudkundig beschouwd als zijnde uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

4. Bijzondere voordelen, toegekend aan de leden van de organen van de vennootschappen die het voorwerp uitmaken van dit fusievoorstel

Er wordt geen enkel bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de Raad van Bestuur van Linfrarno of Peters Electro.

D/ Bijzondere verklaringen

a. De raad van bestuur stelt vast dat, overeenkomstig art. 719 van het Wetboek van vennootschappen, het fusievoorstel dient te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel ten minste zes weken voor de datum waarop de algemene vergadering over de fusie moet besluiten.

b. De gedelegeerd-bestuurder zal onverwijld onderhavig fusievoorstel neerleggen ter griffie van de rechtbank van koophandel van Tongeren.

c. Van huidig fusievoorstel wordt aan aile vennoten die erom verzoeken, kosteloos een afschrift ter beschikking gesteld.

d. Verder zal aan iedere vennoot die erom verzoekt een afschrift van de stukken vermeld in art. 720 §2 ter beschikking worden gesteld.

e. De gedelegeerd-bestuurder zal overgaan tot het vervullen van de formaliteiten tot bijeenroeping van de vennoten in een buitengewone algemene vergadering, overeenkomstig de wettelijke bepalingen, in het bijzonder rekening houdende met de wijze en termijnen als voorgeschreven voor de voorgenomen verrichtingen.

Getekend,

Joannes Vandijck,

gedelegeerd-bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ta vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 05.07.2011 11249-0560-016
09/02/2011 : TGA012905
16/07/2010 : TGA012905
24/06/2009 : TGA012905
31/03/2009 : TGA012905
07/07/2008 : TGA012905
07/06/2007 : TGA012905
28/06/2005 : TGA012905
10/06/2005 : TGA012905
08/07/2004 : TGA012905
02/10/2002 : TGA012905

Coordonnées
LINFRAMO

Adresse
INDUSTRIETERREIN KANAAL NOORD 1407 3960 BREE

Code postal : 3960
Localité : BREE
Commune : BREE
Province : Limbourg
Région : Région flamande